2009 Kasm Anneleri

yok canım eşim ailesini görünce töbe haşa ALLAHA tapmış gibi tapmış ailese annesini şapur şupur öpüyooo bide kaynanam bize geldiği zaman tek konusulan şey bizim evde kuranla ilgili dini sohbetler her geldiğinde iki lafından bi tanesi ayetel kürsüyü oku oğlum rızkını verir ALLAH ya tamam bende elhamdülillah müslümanınm ama zaten ayda yılda bir geliyosun 5 1o dkkalığına tek sohbet konumuz bumu ya...ha bide çağan ne yiyoo sadece sorar ve akıl verir elmayı rendele, havuç suyu sık ,keçiboynuzu pekmezi içir,yeşil mercimek çorbası yap ya sıkıldım artık hep aynı cümleler dayanamıyorum artıkk bide bunları bana demez eşime söyler eşime bişey sorar sanki aksama kadar çağana eşim bakıyoo uyuz oluyorum ya

cnm ya Allah sabır versin eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış onun için ne desem nasıl teselli versem bo ama her iş kocanda bitiyo o anneciyse senin elinden hiçbirşey gelmez

cnm ya Allah sabır versin eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış onun için ne desem nasıl teselli versem bo ama her iş kocanda bitiyo o anneciyse senin elinden hiçbirşey gelmez

nagişcim o yüzden bişey yapamıyorum varsa yoksa annesi bi kaç kere bana tartşma arasında benim için önce ailem(onlardan bahsediyo) sonra siz dedi öyle bozuldumki anlatamam

nagişcim o yüzden bişey yapamıyorum varsa yoksa annesi bi kaç kere bana tartşma arasında benim için önce ailem(onlardan bahsediyo) sonra siz dedi öyle bozuldumki anlatamam

cnm ya benim eşim önce oğlum sonra sen sonra ailem der ama sonuç ne olursa olsun ailesi
bak sana anlatayım ilk senemizde hiç durumum olmadığı halde anneler gününde kredi kartıyla kayganaya altın küpe aldım oda gitti bozdurdu sonra bir daha hiç almadım bu yıl görümce geldi anneme ne alıcaksınız diye sordu bende aldımda ne oldu gittiniz bozdurup yediniz dedim oda yukarı çıkıp anasına yetirtirdi bende mutfak balkonunda duyuyorum içeri girdim eşime keşke demeseydim 4 yıldır sustum yine sussaydım dedim oda ben senden isteseydim zorda olsaydım sende verirdin dedi guya annesini savundu bende onu geçeceksin herşeyimi veririm ama gelinin kızın damadın aldığı hediye asla dedim bişey diyemedi sonuç savunmak istedi ama olmadı bu yıl oğluma bakıyo diye eşimi çekiştire çekiştire hediye almaya götürdüm oğlu almam dediği halde aldırdım geçen tutmuş kızımm ben o eteği herzaman ütüleyemem sen giyermisin diyo ölürmüsün öldürürmüsün ama eşim dedi annem bişey beğenmez almayalım dedi ne diye iyilik yaparım ki pehhhh

harbiden öyle eşşekten düşen anlarmışşş açtırtmayın ağzımı zatenn aydına çıktı tainn offff

harbiden öyle eşşekten düşen anlarmışşş açtırtmayın ağzımı zatenn aydına çıktı tainn offff

ama eşim ilk önce sen kızım gerisi sonraaa bana bişi yapsınlar huzurumu bozssunlarr her iki tarafıda silerim birdaha görüşmem derr ama suratlar tavırlar hepbana oluyo hem benim annem olsun hemde onun annesi olsun ona yansıtılmadığı için ortada ben mağdur oluyorum çok çabuk etkileniyorumm bu arada sevgili eşim orhan bunları merakına yenip okucak olursan kusura bakma artıkkk başka dertleşceğim kimsem yokk çok sıkıldım zaten aydına da gidicez izmire de yakın yani iki aileyede ok yakın olucak sonuçta 1 saatlik mesafee ben ne benim ailemle içli dışlı olmak isterim nede onun ailesiylee önce huzurum gelicek artık benim için evimin huzuru şimdiye kadar çok üzüldüm artık üzmicem ne onun annesini takcam ne de kendi annemi varsada yoksada kocam ve kızım olcakkk gençliğimi yaşamak istiyorumm haa bunlarıda yaparken safa yatıcam ben bilmem kocam bilir dicemm:49 diğer türlü olunca herşeyden 250 grm alayınca fena oluyorumm cadı oluyorumm
sevgili eltime benzicem sineyi .... yapcam canını acıtmıcammmödülleri ben toplıcam

ne güzel işte en azından daha aktif olursunuz can güvenliği sorununuz olmaz nesli tahatça parka gider tabi istediğin yer olsa daha güzel olurdu cnm ama kısmet askerlikte rahat anca emeklilikte

ne güzel işte en azından daha aktif olursunuz can güvenliği sorununuz olmaz nesli tahatça parka gider tabi istediğin yer olsa daha güzel olurdu cnm ama kısmet askerlikte rahat anca emeklilikte

öyle tabisi güvenlik acısından iii olucak amaaa rahatım açısından ne kadar iyi olucak bilemem

mine acık politik bir yazı olmuş balım acaba eniştenin okuma ihtimaline karşımı
kız hem hiçmi özelin yok buranın şifresinide mi biliyo benim ki bilmez valla ne işi var giripte okucak aaaa özelim bu benim

çok mu belli olduu yaaa:)))) bu kadar açık olduğu bi ara giirp ne yazıklarımı okuyodu sevgili kocacımmm:)) merak zor işşş tabiii

hay allahım ya gelde sinir olma iştee

sebocum nerdesin ya elma dersem çık armut dersem çıkma
ELMAAAAA
hadi çık bacım ortaya çok özledikk seni ......

kızlar hepiniz mi dertlısınız kaynanalarınızdan offf ya ne zor durumdur ne diyeceğimi bilemedim.yaşayan sizlersiniz allah yardımcınız;kocalarınızda her daim yanınızda olsun.
benim hiç sorunum olmadı kvalıde kışısıyle.çokda can ciğer kuzu sarması değiliz.asgari müştereklerde anlaşıyoruz işte.mesela kv'ye anne demişliğim yoktur içimden gelmıyor ne yapayım...

eşimle ben mahaleden arkadaşız doğduğumuzdan beride aynı mahalledeyız.dolayısıyla ailelerimizde eskıden beri birbirlerini tanıyan insanlar.bu sebeple aileler arsında hıç sorun yaşamadık.allah nazarlardan saklasın annelerimiz kız kardeş gibidirler
eşimle tabi sorunlar yaşadığımız donemler oluyor ama ailelerimize bunu hiç yansıtmıyoruz.diyelım tartıştık tam o anda misafir geldi,içeri biri girdiği andan itibaren biter bizim tartışma hiçde oyle surat falanda yapmayız.bizim artık 5 yıl oldu zamanla bazı şeylerde daha ıyı oturuyor.bazen sen bazen o alttan almayı,idare etmeyı oğreniyorsun.birbirimizin sınırlarını oğrendik ve tartışmaları en aza indirdik..hele mert doğduktan sonra tartışmaları,kavgaları uzatmamayı oğrendik.illaki oluyor,olacakda ama bir orta yol da her zaman bulunuyor...

mert'in yanında tartışmayı,kus kalmayı hiç istemiyorum,onun hissedeceğini,etkıleneceğini düşünüyorum.tartışmalarda hayatın bir parçası ama oğluma yansıtmamayı istiyorum..

Son düzenleme:

kesinlikle haklsın meralcim çağandan önce çok tartışmalarımız oluyodu boyutu çok büyük olan hatta çağan küçükkende olmuştu ama ondan sonra sınırlarımızı biliyoruz bide çok küs kalamıyoruz hemen geçiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…