2009 Kasm Anneleri

minecim iyi yapmışsın dünde bne yaptım bi baktım işemiş ama nereye işedi bulamadım
evlerde çok pahalıymış canım ALLAH yardımcın olsun taşınmakta çok zor

aminn canım aminnn canım çok sıkkınn ya pahalı olmasınıda geçdimmm bikaç bişi atmıştık zor günler içinn o gitçekk ev allaım diyorumm okadar kira yerinee eşim iki yıl kalcaz araba alıp gezelim diyooo geleceği düşünen yokkk biben mi böyleyim:44::44: ucuz evlerde var tabi aydında ama o muhitlerde bizim paşamız oturmazmışş

bırak bozuldu yerde kalsın kalkamasın sen keyfine bakkk

nagişcim evet gergiin bi hafta geçirmişsin ama bitmiş o regl dönemi stresi bendede fazlasıyla oluyo ...misafiri çok severim ama bide böyle stresli dönemime denk gelince pek hoşlanmıyorum rahat edemiyorum kaynananda çatlasın boşver oda sevdirsin kendini napalımm

slm birCAN BENDE DOĞDUĞUNDAN BERİ COOPeRTONE kullanıyorrum ii bir krem doktorda önermişti alabilirsin rahatlıkla

selam kızlar nasılsınız çok sıkıcı bi gün geçirdik eşimi sabah acile götürdük zehirlendi malesef midye yemişti dün ben yemedim muhtemelen o yaptı perişan oldu valla zaten 58kilo bişey iice kaybetcek kiloları ordan gel yemek yap ev işi derken daha şimdi oturabildm valla

geçmiş olsun canımmm yaa iyiki yememişsin bende midyeyi çok severim izmire ne zman gitsek kemeraltına gideirz eşimlee koca bi tepsi yerizz inş bizde bi gün zehirlenmeyiizzz siz şehir olarak neredeydinizzz

günaydın anneler görüyorumki 2009 kasım bebişleri hep erkenci vallhi yatıp uyuyalım demiyorlar
ya huzursuzluk bağırma ağlamadan bahsetmişsinizde bende çok dertliyim bu konuda tuğkan genelde uslu bir bebklik geçirdi yeme mevzusu hariç beni üzmedi ama bu sıralar çıldırdı resmen pazar bizde gezmelere gittik bir yapı merkete ordan onun gönlünü yaptık oynadı yemeğe falan günü dışarda geçirdik allahım sürekli huzursuz ne arabada oturuyor ne yerde yürüyor sürekli kafasına göre koşucak takılıcak o eğer koşarken alırsak kucağımıza snirleniyor 2-3 kez yere yattı gezdiğimiz yapı markette resmen boylu boyunca sinirindn yatıyor beni 2-3 kez saçımı yoldu
babasının her sinirinde gözlüğüne saldırıyor ya ben bu çocuğa ne yapsam evde dahas uysal uykusu gelince veya istediği olmayınca çıldırıyor ya sizinkilerdede varmı böyle durumlar ben artık düşünüorum bir pedegoga falanmı götürsem acaba

günaydın herkese
cnm bu sıkıntılar az yada çok hemen hemen hepimizde var eymende birde ekstradan diş gıcırdatma var bende düşünüyorum pedagog tabi bulabilirsem en önce kim götürürse bilgilendirsin bizleride

çok geçmiş olsun bircancım bende yemem sevmem midyeyi ama eşim bayılır

olmaz olurmu canım fazlasıyla var bizdede aynı şeyleri anlatıyosun sende vallaha bende götürmeyi düşündüm ama bakıyorum sizlerinkide böyle vazgeçiyorum belki düzelir diye

slm kızlarr evet nagişcim kimse uğramamış ben annemlerdeydim yeni geldim eve tabi çağan yaptı yapacağını bu kadar huysuzmu olur bi çocuk ya artık bizimkilerde bıktı bende eve geldim bizi evden başka yer paklamaz

selam kizlar biz de iki gundur annemdeyiz nete giremedim pek .... keyfim de yok pek canim hicbirseyyapmak istemiyor nedense biraksalar soyle bir hafta uyurum heralde... ananesi nartan la ilgileniyor sagolsun...

babalar gunu de geliyor ne alacagim bilemedim ?????

gunes kremi olarak sebamed kullaniyorum ama onda da uva ve uvb birlikte yok sanirim siz yine de bakin alirken.... aytes te iyi alaha sukur rutin aglamalri haric tabi

ya bide bu çocuklar 2 yaş sendromuna giricekler değilmi biz neyapıcaz ozman ya vallhi sabır çekmekten artık sürekli kendimi frenliyorum sinirlenmiyeyim ters teper daha çok die hep sevecenim ama yok yok yapacağını yapıyor
gittiğimiz yerde huzur yok vallhi bizimde arkadaşlarımız var 4 kişiyiz her hafta birimizde toplanırız mutlaka biri 23 aylık diğeri 20 bizde 19 ya doğduğundan beri beraberler birbirlerine alıştılar diğerleri oynarken bizimki sürekli iteklemek kakalamak saçlara sarılıyor direk zaten herkesin vallhi ben bişey yapıcak die sürekli ayakta hep tuğkanı frenlemek ya çıkmasak gitmesen böyle ortamlara daha yabanileşicek

biraz rahatlamışsındır canım nartana ananesi bakarkenn.bu aralar bende keyifsizim benimde canım bişey istemiyo havalardan sanırım bide çocuklar huysuz olunca oda tuzu biberi oluyo işte canım evet babalar günü geliyor bizdede tık yok bide evlilik yıldönümümüz de yaklaşıyo biraz param var ama az çok pahalı bişey alamam eğer daha plan yapmadım ama çağanı annemlere bırakmak gibi bi düşüncem var bakalım nasıl olacak

saolun kızlar...minek canım bizde izmirdeyizzz

canım benim memleket izmir şuan diyarbakırdayız ama biitti sayılır 25 gün daha diyarbakırlıyım ondan sonra aydınlı olucam :) 8 temmuza bilet aldık izmire gelicem 1 gün falan kalıp aydına gidicem eşyalar yerleşcek off göüzmde büyüdükçe büyüüyohiç bi iş yapma istemiyorummmm

gunaydınlarrr,
3 gundur uğrayamadım,eşim evdeydi,15 gundur mahvolmuştu geceleri 11 12 de geldi genelde.hem onun için hem mert için ıyı oldu.birlikte vakit geçirememişlerdi çoktandır.

nurancım bende senin modundayım.hiç birsey yapmak istemiyorum sadece uyusam.birde soyle tek başıma çıkıp dolaşsam kafama gore çok iyi gelecek.

fazla bakamadım geçmişe,bir ara bakarım.deryacım çağanın ishalı geçtımı dişerden demişsin şimdi ne durumda...

Son düzenleme:

günaydın meralcim evet eşlerin geç gelmesi hem bizim için hemde çocuklar için kötü oluyo eşim 2 gün raporluyken çağanla vakit geçirdiler bayağı güzel oldu çağanda iyi canım çok şükür ishali geçti çok şükür dişleride çıkmış köpek dişleri sanırım bide azıları 4 dişi birden patlamış sen nasılsın?mert nasıl?

p
slm deryacım nasılsın çağanın isali düzelmş neslide kabızzz annee tataa tata diip ağlıyoo aciii aciii diyio canı yanıyo ama bişi yapamıyorum fitil atıcamm oda fitilden sonra çocuk 120 derce dönüyoo huyu değişioo:44::44:
babaların evde olması çok iyi oluyo iki dakika nefes alıyoruzz bende oogün braktım nesliyi babasına parka gittim oturddumm baya ama bi özledimm bi özledimm cep teleffonumuda almamıştım yanımaa
hemen eve koştumm geldimki kpının önünde bekliyolarrcanım kızım benim ondan başka kimsem yokk onu çokk seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…