günaydın meralcim evet eşlerin geç gelmesi hem bizim için hemde çocuklar için kötü oluyo eşim 2 gün raporluyken çağanla vakit geçirdiler bayağı güzel oldu çağanda iyi canım çok şükür ishali geçti çok şükür dişleride çıkmış köpek dişleri sanırım bide azıları 4 dişi birden patlamış sen nasılsın?mert nasıl?
meral canım sen ne yapıyosun mert ağa ne yapıoo bayıldım nesliyede alıcam izmirde bulabilirsemmbid ekızım halay çekioo bide bağırıo hoo hoooo hoooo diyee ayağına kaldırıp yer vuruyoo makarna istedi şimdi makarna yapıyorum onaa bide annee mapmakarna mapmakrna diişi yokmu ne yapcan diom mapmakrnayı hammm mis miss miss diyio
slm canım,geçmişe baktım biraz,sonra makıneyı boşalttım.şalvarına mı bayıldın:))bizde 2 tane var birini vereyım nesliye...
bizimkide bir muzık duymasın başlıyor oynamaya.kapı gıcırtısına oynar derler ya o cinsten bunlar:))
afiyet olsun makarnayı kim sevmez deme?bende mert'i uyuttum,kalkınca yıyecek çorbasını...
mine sadece 1 gun mü kalacaksın izmirde,bize buyur gel diyeceğim ama senin açından pek mumkun gibi gozukmuyor.bol vaktın olduğu zama izmirde beklerim.annenlere yakınım biliyorsun:)mertle neslide tanışmış olur
canım çok isterdim annemleri bile göremicem galiba kaynanmlard aorda ya sürekli sorun oluyo biizm için eşimlede kavga ediyoruz sürekli orda kalalım burda klalım annemlerde kalsak kaynnam surat asıyo kaynnaamda kalsam annem surat yapıo delie diolar bizi hiç gitmek istemiyoruz eşimle ....ama aydına taşınalım evi yerleştirelim eylülde eşimin izni var izmire gelince mıutlaka görüşelimm bi hafta sonu eşleirmzde tanışssn kaynassın
nesli çok öper oğlunu haberin olsunnn
mertle neslinin teni rengi,saçları,gozleri aynı.hadı sende sarışınsın neslı sana çekmiş.bizimki kime çektı daha bulamadık:)))iyi olur canım geldiğinizde beklerim...
iki arada kalmak çok kotu oluyor annemle,kayın valıdemler aynı maheledeler,ben daha hiç kalmadım kv de gidersek annemde kalırım yemeğı falanda genelde annemde yeriz.ben baştan soyledim kalamam başka yerde rahat edemiyorum,uyuyamıyorum diye.kvdeye misafir gibi gelip gidiyoruz işte,iyide oluyor yani.fazla yuz goz olmak lazım :82:
ha ha hadenize girince gozleri mavi oluyor demek çok iyuimiş ya:))))))
mert uyandı,opuyoruz sizi....uyanıkken artık pek giremiyorum nete hiç rahat vermıyor.ekranı açıp kapatıyor.nesli nasıl rahat veriyor.off ya 2 satır keyfim vardı,oda gitti gidiyor
selam kizlar sohbet muhabbet oh oh ne guzel valla yoksa toptan okuyuncami guzel oluyo :)) son zamanlarda vaktim mi yok diyim yoruluyorum ondan mi diyim temizlik yaptim kalan vakitte bebeleri parka goturuyorum ondan mi diyim giremiyorum pek bi tek face se girip iki yazip cikiyorum anca onada ailemle konustugum icin giriyorum ya yoksa onada girmicem vakitsizlikten. neyse gecmisi fazla okuyamadim direk yaziyorum insallah iyisinizdir hersey yolundadir bizde hersey yolunda bahce de ugrastiriyo beni efede mircanda evde kocada ayyy kacacak delik ariyorum oralarda varmiiiiihee bu arada ben bir bahce daha kiraladim onun icin de yogunum simdi onunla ugrasiyorum. domatlar (izmir sivesi) cicek acti, patlicanlar meyveye durdu bir aya kalmaz yeriz insallah kendi mahsulumu ama biberlerim salyangozlara yemek oldu ( pis sumukluler ne istediler biberlerimden o kadarda ugrastim fide yaptim gel sen catir cutur ye...kactimmmmm opuyorum hepinizi anacimmmm
p
slm deryacım nasılsın çağanın isali düzelmş neslide kabızzz annee tataa tata diip ağlıyoo aciii aciii diyio canı yanıyo ama bişi yapamıyorum fitil atıcamm oda fitilden sonra çocuk 120 derce dönüyoo huyu değişioo:44::44:
babaların evde olması çok iyi oluyo iki dakika nefes alıyoruzz bende oogün braktım nesliyi babasına parka gittim oturddumm baya ama bi özledimm bi özledimm cep teleffonumuda almamıştım yanımaa
hemen eve koştumm geldimki kpının önünde bekliyolarrcanım kızım benim ondan başka kimsem yokk onu çokk seviyorumm
iyiyiz bizde deryacım.eşim 7.30 gıbı evdedir şimdi işler yoğundu neysekı bitti arrtık.mert babasına çok duşkun,nasıl butlu oldu onun evde olmasına gitti geldi babasına sarıldı,öptu,babam babam diye diye.duygulandırdı beni valla..
mert dışardayken karnı toksa ve uykusunu almışsa arıza çıkarmıyor genelde uyumlu bir çocuk..ama evde tam bir karıştırıcı kıvamında herseyi ellerin,dağıtsın bozsunmutfakta çekmecelerin kilitlı olmasına deli oluyor,açamayınca bağırıyor,hemde çığlık çığlığa:))şimdi mutfak masasına taktı başka birsey olmayınca ortalıkta.yuvarlak kanatlı masalardan bizimki.ortaya çekıp kanatları açıp,kapatıyor,ortusunu bir 10 kere duzeltıyoruz zaten.ben seriyorum o aşağı çekiyor.onuda kaldırmayayım diyorum.bakalım benmi ,omu kAzanacağız):)
saçalrıda kestırdik sonunda berberde durarak bizi şaşırttı onunde oyuncaklar karşısında çizgi film vardı.koltuk araba şeklındeydi.once oturmak istemedi,neyse ikna oldu sonra kalkmak istemedi.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?