slm kızlar ,
zor bir haftasonu geçirdim regl dönemim sebebiyle acayip gergindim eymende beli delirtti cumartesi eşim mesaiden gelince eymeni alıp çıkarttı ders çalışayım diye ya düşünüyoruz düşünüyoruz çocuğu bırakçak kimse yok kayganada haftasonu bakmak istemiyo zaarr sanki maaşlı çalışan

akşamları paşamla uyumaya giderken baba iyi geceler diyo

tabi ne kadar diyebiliyo varın siz düşünün emziği bırakalı nerdeyse 1 hafta olacak hala epiş mavvvv aldı diyo sonrada sana sorrarım gibisinden hıııı yapıp parmağını sallıyo

dünde eşimin amcasıgil geldi bizim mahallede düğüne gitceklermiş eymeni sevelim diye erken gelmişler yemekti falan derken acayip yoruldum tabi onlar geldi diye kaygana falanda geldi kayınpederle siyasi sebeple tartıştık

bende hiç altta kalmam

benim kaynanayı pek sevmez millet gelincede bende oluyolar bende yorulsam da mest tabi tercih edilmek güzel

amcanın hanımı köye gitmişlerdi ordan eymene yumurta süt çilek getirmiş sütü yoğurt mayaladım çilekleride şekerledim gidince oğluşuma reçel kaynatıcam kaynanam bozuldu ama sütü nerden buldun falan dedi yengemde ben getirdim diyince bozuldu