bendede sadece deryanın nosu var):)benim telefonda yok 2 gundur annemde kalmış,yani o kadar ilgiliyım telefonla:))beni ararlar yada mesaj gonderirler benim 2 gun sonra haberim olur,eşim çok kızıyor ama ne yapayım ben boyleyım,bir oğrenemedim cep telefonu külturunu:)))
facede gordum kum yerkenkı fotoyu ve diğerlerini çok tatlı maşallah.çok da eğlenmiş,ne ıyı etmişsiniz,gitmekle...
oh daha ne olsun,gunleriniz dolu dolu geçiyormuş.izebel'in havuzu omurluk zaten.ne guzel bir seymiş o oyle,mircanda pek eğlenmiş,ağzı beş karış açıktı.ah ah bizim yok kı izabel gibi bir komşumuz,alsada oyle birsey bizde sebeplensek:)))
şebnemcim hangi kitabı alacağımı buldum da kitabı bulamıyorum.bir bulsam,hemen okuyup sizede ozetını geçeceğim:))
sağol cnım en korktuğum şeydi serum onuda yaşadık bir daha yaşamayız inş.2 eli iki koluda delindi bir iğneyi içerde yamulttu 2.ye taktı 2 hemşire babası ben zaptedemedik düşün yani kuru kızım ama kuvvetli bir genleştimi düzeltene aşk olsun.. bunla atlatalım inş. normalde polisde ifade alıyomuş biliomusun ben bilmiodum gözden kaçmışız allahtan dokunsan ağlayacaktım zor tuttum millet görmesin diye birde ifade mahvederdi bizi ..diyarbakırdaki lanet ilk evimizden bulaştı pis böcükler dahada kurtulamıyoruz az daha kızımın hayatını mahvediyodu bizimde tabi neyse sadaka vermeli çok beladan nsubetten kurtulmak için
aaa aşkolsun sen bu topiğin annesinin şekerim başta sana vermek lazımdı tlf nosunu hemen yazıyorum şekerim özelden
kizlar bu siralar negatif bir enerji dolasiyor topigimizde hastaliklar aksilikler ne bu boyle yaaa.. hadi butun olumsuzluklari kovalim kistttt kisttttt tef olun bakimmmmm.... gidin topigimizden uzayaaa bi dahada gelmeyinnn
burda yasadigim bi animi paylasayim sizinlede topigin ustundeki rehavet kalksin.. tek basima mutfak alisverisine cikmistim bi gun marketin et reyonundayim et alicam ustunde yaziyo koyun mu dana mi olduguda benim beynim bir anda durdu tabii ( ara ara gercekten duruyo unutuveriyorum herseyi ) ingilizcesini unuttum ( genelde iki dille yazarlar ing fransizca) dusunuyorum dusunuyorum aklima gelmiyo ayy cildiricam ne demekti ingilizce. ben orda apisip kalmis dusunurken et reyonu gorevlisi yeni etler getirmis yerlestiriyodu. kadina gittim sordum bu et meeeeee yada moooooooo mu diye . kadin once bi kahkahayi patlatti sonra moooooo dedi bana ama ikimizde yerlere yatiyoz gulmekten sonra kadinla ben ordan gidene kadar her goz goze geldigimizde mooooo lestik o bana moo diyo ben ona meeeeeeee. ama o anki durumum gercekten cok komikti yaa ama allahtan ice kapanik degilim yoksa birakir cikardim serseyi.. kadin dmeistir delimidir nedir bu gerci fransizca bilmedigimi azcik ingilizce bildigimi soylemistim ama bu kadarida pes dogrusu..bazen boyle komik seyler de yasayabiliyoruz iste bu yaban memlekette.....
kizlar bu siralar negatif bir enerji dolasiyor topigimizde hastaliklar aksilikler ne bu boyle yaaa.. hadi butun olumsuzluklari kovalim kistttt kisttttt tef olun bakimmmmm.... gidin topigimizden uzayaaa bi dahada gelmeyinnn
burda yasadigim bi animi paylasayim sizinlede topigin ustundeki rehavet kalksin.. tek basima mutfak alisverisine cikmistim bi gun marketin et reyonundayim et alicam ustunde yaziyo koyun mu dana mi olduguda benim beynim bir anda durdu tabii ( ara ara gercekten duruyo unutuveriyorum herseyi ) ingilizcesini unuttum ( genelde iki dille yazarlar ing fransizca) dusunuyorum dusunuyorum aklima gelmiyo ayy cildiricam ne demekti ingilizce. ben orda apisip kalmis dusunurken et reyonu gorevlisi yeni etler getirmis yerlestiriyodu. kadina gittim sordum bu et meeeeee yada moooooooo mu diye . kadin once bi kahkahayi patlatti sonra moooooo dedi bana ama ikimizde yerlere yatiyoz gulmekten sonra kadinla ben ordan gidene kadar her goz goze geldigimizde mooooo lestik o bana moo diyo ben ona meeeeeeee. ama o anki durumum gercekten cok komikti yaa ama allahtan ice kapanik degilim yoksa birakir cikardim serseyi.. kadin dmeistir delimidir nedir bu gerci fransizca bilmedigimi azcik ingilizce bildigimi soylemistim ama bu kadarida pes dogrusu..bazen boyle komik seyler de yasayabiliyoruz iste bu yaban memlekette.....
slm kızlar nasılsınız mevzey çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm valla dikkat istiyo çok bu çocuklar of of allahım beterinden korusun...bizde 1 2 gündür kusuyoruz balgam çıkartıyo dr u gayaben verdi bakalım bide arkadaşlar size bişi sorucam benim kızım pütürlü yiyemediği için ben ona yaptığım yemeklere patates koyuyorum ama tesadüfmü anlamadım her patates yiyişinde kusuyo ya o an yada 2 3 saat sonra geçen yedirdim banyo yaparken çok korktuğu için stresten kusuyo bende banyoya sokucaktım kustu...bugünde yedirdim muhallebi yiceği zaman kustu acaba patates gerçekten dokunuyo olabilirmi ki...
geçmiş olsun bircan.işin zor canım ya,allah yardımcın olsun.reflusu falan olmasın hümanın hiç ultrason çekılıp araştırıldı mı,bu kadar çok kusması bu donemlerde pek gorulen birsey değil çunku.
bir surede patetes vermeden bakalım nasıl olacak...
allahim cumlemizin yuzunu guldursun canimcimmmm... boyle bir anim vardi paylasayim dediydimm arada gene anlatirim enteresan olanlariayy şebnem sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün iş yerinde millet bekıyo tuhaf tuhaf rezil oldum ama gülnekten alamadım kendimi
[SUP][/SUP]
pu hahahaaaa süpersin şebnemcim,topiğimin annesi
sene 2008 yazi izmir dikilideykene mircanim bir yasinda idi ilk denize gittik (plajda in cin top oynarkene bende sort ve t-sort) oglusumu denize soktum beni itti birakmam icin kendi yuzecemis bi biraktim adam aldi basini gidiyo taa omzuna kadar gitti biraksam dahada gidip batacak kerata. hic korkmadi cok sevdi. sonraki sene babasiyla gittik istanbulda babasi sok oldu bu nasil korkmuyo diye babasinin elinden tutuyo uzaklara gitcekmis misssşebnemcim tamm 1 çanta dolusu elbise,çift havlu vs hepsini kullandık deniz suyu ısınmamış buz gibiydi ben girmedim eşim girdi öğleden sonra ılınınca eymeni 1 kez sokup çıkardık hava çok sıcak ama rüzgarlıydı ıslak dursa kesin hasta olurdu zaten koh koh öksürüyo inatlaştım ilaç vermiyorum akşamları 1 kaşık zencefilli bal veriyorum geçen sefer böyle atlatmıştı inş bu seferde atlatır bide kızlar çocukla denize gitmek çok zor görmeniz lazımdı göçebe gibiydik yiyecekleri giyecekleri oyuncakları ayyyy siz düşünün gerisini
sebnemmm cok komiksin yawwww moooo cok guldum.. annemler de amerika ya gittiklerinde babamla markete gidip alisveris yapmak istemisler annem de sekeri anlatacak ya cay isareti yapmis sonra gorevli kadin cay gostermis sonra annem noooo deyince sekeri gostermis onunda boyle bir anisi olmus senin gibi.....
bugun de benim karnim agriyordu kadin dogum doktoruma gittim muayene ve kontrol oldum birsey yok dedi ama nispeten iyim misafirlerim geldi zor olani ilk gunu atlatiyoruz hayirlisiyla oglum ikinci kere gordugu babanesi dedsi ve abisine hic yabancilik cekmedi sanki kirk yillik ahbaplar gibi davrandi akilli oglum benim...
nagis eymene sunuda dene yarim cay kasigi tereyagini erit icine yarim cay kasigi zencefil koy karistir bir kasik bal iki uc damlada limon hepsini karistir homojen bir kivam olucak bi kasik sabahlari ac karnina ver. birde su var bal ve karabiberi karistir sirtina sur gece yatarken sonraki gecede on tarafina sur allahin izniyle iyi olur insallah. bunlari gerektikce uygularim biliyorsunuz ben ilac kullanmiyorum ya ama cok ise yariyor... heee birde kara turp un icene bal koyup bir gece bekletiyorsun sonrada bir kasik iciriyorsun hangisi kolayina gelirse sekerim hadi sifa olsunnn..
kizlar size denizle ilgili ufak bir tiyo vereyim ister uygularsiniz ister uygulamaz siz bilirsiniz tabikuneeee... 2008 de dikilideyken bir teyze dediki deniz suyu cok faydalidir vucuda. ilk uc gun girecen ve hic yikanmicaksin ucuncu gun yikanabilirsin ben ve yengos o sene aynen oyle yaptik sifa niyetine cocuklarida oyle yaptik uc gun denize soktuk ve hic dus almadik ( kokmadik hic rahatsiz da etmedi ama cok salastik ) cok sukur allahin izniyle ne mircan ne ben kolay kolay hastalanmayiz... efe henuz denizle tanismadi ilk isim onada uygulamak olacak. sonra hasbel kader kuran-i kerim de simdi hatirlamiyorum hangi surede yazdigini 'deniz suyu ve icindekiler sifadir' tam boyle yazmasada ancak hatirladigim ana temel bu.. demekki o teyzenin bildigi varmis ki boyle soylemis bana.. simdi yapmak isteyen olursa aklinizda bulunsun...
topigin annesi
sağol canım belki patatese alerjisi oluştu miniğin niye pütürlü yiyemiyor sordunuzmu hiç artık yemesi lazım senmi çok koruyon acaba??balgam söktürücü falan kullanıyosa ondan da olabilir çok geçmiş olsunslm kızlar nasılsınız mevzey çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm valla dikkat istiyo çok bu çocuklar of of allahım beterinden korusun...bizde 1 2 gündür kusuyoruz balgam çıkartıyo dr u gayaben verdi bakalım bide arkadaşlar size bişi sorucam benim kızım pütürlü yiyemediği için ben ona yaptığım yemeklere patates koyuyorum ama tesadüfmü anlamadım her patates yiyişinde kusuyo ya o an yada 2 3 saat sonra geçen yedirdim banyo yaparken çok korktuğu için stresten kusuyo bende banyoya sokucaktım kustu...bugünde yedirdim muhallebi yiceği zaman kustu acaba patates gerçekten dokunuyo olabilirmi ki...
abowww evlatcığımı alıcaklar dı az kalsın desene ii bir uygulama ama ekkstra yaramazlar için hafifletici sebepler bulmalılar..sadaka değil zekat versek bu sene aksilik bizi bırakmayacak galiba hayırlısı artıkeee sen gene iyisin ablam bir hafta sonra ya gorur ya gormez.. teknoloji ozurlu derim ona ben ne pc eline alir ne cep tel... ama ben cok kizarim oyle yaa tel in varsa sorumlulugunu bilecen kardesim takip edecen surekli elinde olmasada sesini duyacak sekilde tutacan ala alaaaabende esimden kalan bir aliskanlik ti telle yatip telle kalkiyodum resmen wc bile telle giden ilk insan benimdir herhal
sorma anam sorma valla benimde giresim geldi havuza nasi cafcafli oyle ayyy diyorum ki bu zamanda cocuk olmak vardi da erken gelmisiz dunyaya .. izabel yoksa ben varim sana komsuuuuizabelde tasiniyo iki blok oteye. burada bu ay tasinma ayidir.komsu dedim aklima geldi assagidaki adam cikti yeni komsumuz ayni benimkilerin yasinda iki kizi olan zenci bir aile hemen yan kapi daireyede zenciler geldi pek eylenicez.. nedendir bilmem cocuklugumdan beri zencilere ayri bi ilgim var. anneme hep derdim ben zenciyle evlenicem melez cocuklarim olacak hahahah akla bak yaaa esimde bi o kadar sevmez zencileri
turkiyedeyken ablamin komsunun akrabasinin kizi camasir suyu icmis hastaneye kaldirmislar tedavi olmus duzelmis polis ifade almis. ikinciye gene aynisi olunca cocugu almislar elinden neden tekrar etti diye evet uzun zamandir var bu uygulama. komsumun oglu bisikletten dusmustude elini incitmis balon gibi sismisti hastaneye goturduk, benim bile ifademi aldilar. kardesim ben komsusuyum olayi gormedim bilemem araba lazimdi getirdim onlari desemde ifade almalari gerekiyormus :)) aslinda iyi sey arastirsinlar neler neler oluyo gizli sakli arada tabii biz kazazedeler bunaliyoruz ama iyi bi sey bence... tekrar cok gecmis olsun zeynepcigim az sadaka cok beladan korurmus cnm sadaka verin bi fakiri doyurun bi sey yapin artik
olabiliirrrsaol canım dr bakmıştı ultrasonda gerek yok demişti şüphelense bişeyden isterdi sanırım bugün öğlen tarhana çorbasını tekrar kustu balgam çıkardı çok zor ya şurup içio acaba o mu söktürüo bilemedim...
günaydın kızlarrrr çağan dün yaptı yapacağını çağanın artık uyku düzeni diye bişey yok uyutamıyoruz dün öğlen 11.30 da uyudu ohh iyi iyi dedim bi baktık 3 saat uyuduuyandırmadım uykusunu alsın huysuz olmasın diye neyse ı uyanınca hastaneye gittik pipisi için dr bi krem yazdı acil sünnetlik bişeyi yok dedi ama siz bilirsiniz biz böyle küçükleri genel anestezi ile uyutup yapıyoruz lokalde durmuyolar dedi ben istemiyordum zaten sünnetten vazgeçtikk.bende burnum kanıyodu onun için gittim damar çatlması varmış bi sprey ve kremde bana yazdı.neyse eve geldik hadi fırında alabalaık yapalım dedik gezerek balık almaya gittik geldik tam yapıcaz bizim eşşek sıpası kızarmaya gözünü üfelemeye başladı saat 9 eşim uykusu geldi dedi yatırdım tam uyudu dedim kaynana geldi götürdüm beşiğine koydum geri uyandı bi eşim bi ben sallıyoruz yok yok yok uyumadı tamam oynasın dedik yemeğe oturuyoruz ağlamaya başlıyoo hiçbişey yiyemedik eşim biraz yedi ben hiçççç...babasıyla oynadı biraz ama ağlıyo sürekli kafayı yedim ve ağladım sinirimden çünkü geçen senede aynı gün burnumuzdan getirmişti veee bugün evlilik yıldönümümüz 3ncü ylımızı bitiriyoruz sanki çağanda bunu biliyoda bize hediye veriyormuş gibi geçen senede aynı gün ilk dişini çıkarmıştı yine böyle sabaha kadar ağlamıştı offf ya en şansızım ha bide güya yaz günündeyiz hava soğuk kapalı ve yağmurlu ..
sebnemcim söylediklerini dikkate alıcam
nuran,bircan sizlerde çok geçmiş olsun canım
meral,gamze,zeynep,nagiş sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar dün gece hiç uyumamış biri olarak berbat bir gün yaşıyorum eşim ve ben tuvalet nöb tuttuk şiddetli karın ağrısı ve diare sabah dok çıktık 2 gün daha devam ederse serum bağlanacakmış 1hapımı içtm ağrım azaldı okuldayım şimdi laf etmesinler diye geldim sürekli dok gidince bizde böyle biri bize büyümü yapmı gözemi geldik hasteneyle ortak olduk resmen
sağol canım belki patatese alerjisi oluştu miniğin niye pütürlü yiyemiyor sordunuzmu hiç artık yemesi lazım senmi çok koruyon acaba??balgam söktürücü falan kullanıyosa ondan da olabilir çok geçmiş olsun
abowww evlatcığımı alıcaklar dı az kalsın desene ii bir uygulama ama ekkstra yaramazlar için hafifletici sebepler bulmalılar..sadaka değil zekat versek bu sene aksilik bizi bırakmayacak galiba hayırlısı artık
olabiliirrr
yazık size ya bak yaramaza tad bırakmazlar insanda ö güne özel muamele canları sağolsun yinede ne yapıcan başka bir güne erteleyin artık çağan paşadan izin yok
Günaydın kızlar dün gece hiç uyumamış biri olarak berbat bir gün yaşıyorum eşim ve ben tuvalet nöb tuttuk şiddetli karın ağrısı ve diare sabah dok çıktık 2 gün daha devam ederse serum bağlanacakmış 1hapımı içtm ağrım azaldı okuldayım şimdi laf etmesinler diye geldim sürekli dok gidince bizde böyle biri bize büyümü yapmı gözemi geldik hasteneyle ortak olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?