anaa yakınmışız kıızkartanem çok uzak degilsin en yapalım bende seyran baglarında oturuyorum bu gacılara göre biz daha yakın gibiyiz..ama kızılay diyorlar bak...
aman neresini seviyon :dilcikar:KARTANESİ ay bende aslında ankaralıyım annemler ayrancıda oturuyo çocukluğum ayrancıda geçti benim üniversiteyide ankarada okudum çok seviyorum ankarayı yaaaa
kuzu ben yokum heralde bu cts yaa şehir dışına çıkcaduukkıs benimki de tam ortada ve aşağıda noolcekkk:1shok: biri bişi desin ayolll
kartanesi bak mavi dio ki c.tesi buluşuverek dio ne dersinn?
ben de başakım ben deee21 eylül doğumluyum canım Başakta kalıyorum uzun süredir bir ara terazi ama sanırım daha dönmez tam21 olunca az karışıyorum neden yengeç cnm merak ettim?
:dilcikar::dilcikar:kızıııııııııııııııııımmmm 1 saat yol giderim emmeeee denizin karşısında keyif yaparım hatta istersek denizin orta yerinde kız kulesinde bile alem yaparık hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh istanbula laf yokkkkkkkk :mymeka:klava:delikafadulden
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kizlar kim var kim yok
gecmisi okumadan yazicam hemen
doktordan geldik
cok sükür hersey yolunda,anormal bisey yok dedi doktor teyze
bebisim büyümüs 7,4 cm olmus teyzeleri ama velet öyle bir serilmis yatiyodu ki sanirsiniz ki günesleniyo,valla hic kipirdamadi
okadarda meyve suyu yaptim sabahin köründe azcik hareket etsin diye ama tembel usak kiprasmadi bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetinide söylemedi doktor tahmin ettigim gibi daha erken söylemek icin dedi
kanda almadi benden doktor gerek duymadi,karindan ultrason yapti bide onun yaninda bu sefer birde bana detayli vajinal muayene yapti...
neyse iste benden bukadar baska kimler doktordaydi bugün
veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri
veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri
unique nerdesin nann geçmişi okuyon dimi yakaladım seniii :jeyyar:
kızlarr itek sabah dr. gidecekti girmedi dimi bu gün hiç ay alacağı olsun yaa merakta bıraktı bizi kaydirigubbakcemile bi gelsin de soralım
yaaa ben adanadayım ama heçç duymadım falcı felan
siz taaa oralardan nasıl duyuyonuz bisim burdakini yaaa laelaelaelaelae
uniiiiiii hoş geldünnnnnnnnn gıııııııı
kizlar kim var kim yok
gecmisi okumadan yazicam hemen
doktordan geldik
cok sükür hersey yolunda,anormal bisey yok dedi doktor teyze
bebisim büyümüs 7,4 cm olmus teyzeleri ama velet öyle bir serilmis yatiyodu ki sanirsiniz ki günesleniyo,valla hic kipirdamadi
okadarda meyve suyu yaptim sabahin köründe azcik hareket etsin diye ama tembel usak kiprasmadi bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetinide söylemedi doktor tahmin ettigim gibi daha erken söylemek icin dedi
kanda almadi benden doktor gerek duymadi,karindan ultrason yapti bide onun yaninda bu sefer birde bana detayli vajinal muayene yapti...
neyse iste benden bukadar baska kimler doktordaydi bugün
anaa len ben hep karından bakıyo die hazırlıksız didiom abbboowwww doktor yat bi de alttan bakcam dese kaçacak yerim bile olmasssssssss rezüllüüüüüüüüükkkkkkkkkkk oy anaaamm ya napim anacım bu kıllar bereketlendi öf beeee alimde gidim bare leyn kaydirigubbakcemile3
karnım acıktı yaaaa cokacimcoook
bebiş oldugu belli tam kız o kollarını kafasına mı götürmüş yoksam benmi uydurdum...kartanem c.tesileri uygun oldugumuz için öyle dedim ben yani bu.c.tesi olmak zorunda degil.önümüzdekide olabilir zaten konuşuruz c.tesiye yakın bir zamanda bazen ani planlar çıkabiliyor..buluşmuşken hepimiz toplaşırız...
sgmus kısmını ben kaçırmışım ya bakar kör oldum. bende 7 nisanda kanama geçirmiştim hemde ağır griptim yatak döşek yatıyodum ve eşimde yoktu ağlaya zırlaya doktora gitmiştim ama yerinde duruyodu şükürler olsunki
SGMUS canım çok geçmiş olsun yorma kendini Allah sağlıklı sıhhatli kucğına almayı nasip etsin inşallahben kanamadan bu yana doğru düzgün iş güç yapmıyorum bi yemek yapıyorum ufak tefek işler yapıyorum okadar vallahi
çok şirin maaşallahallahım tam belli bebiş olduğu kafası falan ay çok güzelmiş
aaaa senin göbişte çok şiriiiiiin.
yok canim bir eli yaninda bir eli havada dedi doktor el salliyo size dedimavi deniz .!.:bebiş oldugu belli tam kız o kollarını kafasına mı götürmüş yoksam benmi uydurdum...kartanem c.tesileri uygun oldugumuz için öyle dedim ben yani bu.c.tesi olmak zorunda degil.önümüzdekide olabilir zaten konuşuruz c.tesiye yakın bir zamanda bazen ani planlar çıkabiliyor..buluşmuşken hepimiz toplaşırız...
canliz .!.:masallah göbüş cıkmaya baslamıs
mercü sekerlrimözlem61-41 .!.:maşallah canım, sana da bebişine de
elifcim sanada bebişede maşalah
ama ben hala ultrasonra neresinin neresi olduğunu anlayamıyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?