2009 Kasm Anneleri

mavi deniz, ebisce cevap verdiğiniz için sağolun. kendimi ne kadar soğuktan korusamda bu ikidir enfeksiyon çıkıyor...

alttan muayeneyi neye göre yapıyorlar kii. açıkçası öyle bişey isterseler elletmem derim :))))) lülülülülülü

kartanem çok uzak degilsin en yapalım bende seyran baglarında oturuyorum bu gacılara göre biz daha yakın gibiyiz..ama kızılay diyorlar bak...
anaa yakınmışız kıız
KARTANESİ ay bende aslında ankaralıyım annemler ayrancıda oturuyo çocukluğum ayrancıda geçti benim üniversiteyide ankarada okudum çok seviyorum ankarayı yaaaa
aman neresini seviyon :dilcikar:
şaka şaka kız ara sıra denizi olan biyerlere gidersem tahammül edebiliyom ama uzun zamandır gitmediğim için çok sıkıldım yaaa :çok üzgünüm:

kıs benimki de tam ortada ve aşağıda noolcekkk:1shok: biri bişi desin ayolll
kartanesi bak mavi dio ki c.tesi buluşuverek dio ne dersinn?
kuzu ben yokum heralde bu cts yaa şehir dışına çıkcaduuk
siz buluşun olmadı ben sonraki partiye katılırım delikafadulden
21 eylül doğumluyum canım Başakta kalıyorum uzun süredir bir ara terazi ama sanırım daha dönmez tam21 olunca az karışıyorum neden yengeç cnm merak ettim?
ben de başakım ben deee
:dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

zerrrreeeen sen de ankaradaymışsın yaaa neden sesin çıkmıyo bakiim buluşma diincee

veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri

Eklentiler

• $DSC04617.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC04608.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 18
bebiş oldugu belli tam kız o kollarını kafasına mı götürmüş yoksam benmi uydurdum...kartanem c.tesileri uygun oldugumuz için öyle dedim ben yani bu.c.tesi olmak zorunda degil.önümüzdekide olabilir zaten konuşuruz c.tesiye yakın bir zamanda bazen ani planlar çıkabiliyor..buluşmuşken hepimiz toplaşırız...

elifcim sanada bebişede maşalah
ama ben hala ultrasonra neresinin neresi olduğunu anlayamıyom kaydirigubbakcemile3

unique nerdesin nann geçmişi okuyon dimi yakaladım seniii :jeyyar:
kızlarr itek sabah dr. gidecekti girmedi dimi bu gün hiç ay alacağı olsun yaa merakta bıraktı bizi kaydirigubbakcemile bi gelsin de soralım

cankuş valla ne yalan söliyim geçmişi okumak yemedi annem geldi onla çeneye dalmışız pc açık kalmış...
şimdi kıyısından köşesinden yakalamaya uğraşcam kaydirigubbakcemile

yaaa ben adanadayım ama heçç duymadım falcı felan
siz taaa oralardan nasıl duyuyonuz bisim burdakini yaaa laelaelaelaelae

kızım istanbulluyuz biz her yere yetişiriz kaydirigubbakcemile

uniiiiiii hoş geldünnnnnnnnn gıııııııı

geldim ama sen gitmişin güzellikkk....

elifcim gözün aydın canım çok sevindimmmm :lepi:

:roflol::roflol::roflol: ayy düşünemiyorum öyle bi durumu...kem kümmm nasıl yani şimdi mi şart mı ayyyy çok fenaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

karnım acıktı yaaaa cokacimcoook

ayy kıyamam ne isitiyosun alıyım da getiriyimmm gamyoncuiremsu

veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri

piişşşttt noluyo yaa...ne buluşması ne toplaşmasıııı kaydirigubbakcemile anaaaammm bunlar ciddi ciddi plan yapıyoo şakkıdı istanbullulaaarrr nerdesiniz klava:klava:

sağol canım bende rapor aldım 4 gün yattım evde eşim zaten kımıldatmıyor yerimden sağ olsun bugün işe başladım geçti gitti allaha şükür :Saruboceq:

çok şirin maaşallahallahım tam belli bebiş olduğu kafası falan ay çok güzelmiş

aaaa senin göbişte çok şiriiiiiin.

yok canim bir eli yaninda bir eli havada dedi doktor el salliyo size dedi
dedim ya tam güneslenme pozu almis benim ufaklik diye

canliz .!.:
masallah göbüş cıkmaya baslamıs
özlem61-41 .!.:
maşallah canım, sana da bebişine de
mercü sekerlrim
sizde ekleyin bebislerinizi göbislerinizi bakalim bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…