arkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir
geçmişi az az okuyorum sgumus canım geçmiş olsun çokk dıkkat et kendıne bıtanemmm
nazlım yaa inanma öyle şeylere bir tek Rabbım bilir.sakın moralını bozma bunun için haa çok kızarım bakkk canım benım sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimiziii
sağolun kızlarr güzel duygularınız içinnn
gözün aydın arkadaşım tüm bekleyenler iyi haberler alsın inşallah :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir
hoş geldin canım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senle hemen hemen aynıyız yarın dr. gidip gelince prens mi prenses mi haber ver bize hemi kuzum alkisalkisalkisarkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir
veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri
Nazlımmm çok tşkler canımmm....sen de alıcaksın iyi haberler inş...senin mutluluğunu da paylaşıcaz burda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi az az okuyorum sgumus canım geçmiş olsun çokk dıkkat et kendıne bıtanemmm
nazlım yaa inanma öyle şeylere bir tek Rabbım bilir.sakın moralını bozma bunun için haa çok kızarım bakkk canım benım sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimiziii
sağolun kızlarr güzel duygularınız içinnn
herkeze iyi akşamlar mesayim bitti çıkıyorum kendinize ve beişlere iyi bakın kaydirigubbakcemile3
kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
herkeze iyi akşamlar mesayim bitti çıkıyorum kendinize ve beişlere iyi bakın kaydirigubbakcemile3
AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?