2009 Kasm Anneleri

zerrrreeeen sen de ankaradaymışsın yaaa neden sesin çıkmıyo bakiim buluşma diincee
zeren nan nerdesin sen bakem ankarada ? sen de gel gııı buluşmaya

valla bencede olmuşken hep barabar olsun zaten itek gacısı da gelmedüü bööön beni gıcık etti klava:

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:

AnnemBirMelek sen de doktora gitmiyomuydum baci
anlatsan ya ne oldu
bu arada kizlar ablamin göbegime yorumu ebru salli bu göbekle dogum yapti
sanki ben ebru salli gibi cöpkadinmiyim ki

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:

oyy çok sevındım canım ne güsel ya canım...hadi gözün aydın...

bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi

çok sevindim canım gözün aydın.ohh bide hareketlerini yakalayabilmişsiniz ne güzel maaşallah

canııımmmmm senin de gözün aydınnn hihoyyytŞeniz
güle güle kullan canım inş memnun kalırsın... çatlak kremi için çoğu dr aynı şeyi söylüyo ben de almıycam lierac falan düşünüyodum ama vazgeçtimm...bademyağlı o karışımı yaptım onu kullancam....inş çatlamayız canımm...:1hug:

:teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance::dance:ŞenizŞeniz

Süpersiniz ikinizde Allahıma şükürler olsunyaa iyi haberler alıyoruz çok şükür nasıl sevindim anlatamam..Allahım nazarlardan korusun sizi ve bebişlerinizi ŞenizŞeniz

Nazlımmm çok tşkler canımmm....sen de alıcaksın iyi haberler inş...senin mutluluğunu da paylaşıcaz burda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım :sm_cool:

geçmişi az az okuyorum sgumus canım geçmiş olsun çokk dıkkat et kendıne bıtanemmm
nazlım yaa inanma öyle şeylere bir tek Rabbım bilir.sakın moralını bozma bunun için haa çok kızarım bakkk canım benım sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimiziii
sağolun kızlarr güzel duygularınız içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…