selam kızlar nasılsınız evime geldim bugünlük nefes aldım valla bigün annemde bigün kayınvaldemde kalıorum depresyona girdim yoruzu günler çok kayınvaldem rahatsız olduğu için tek bırakamıoz mahvoluyorum çocukla yemio uyumuyo zaten 1ay nasıl dayanıcam bilemiyorummm
kizlarrrrrr simdi baktim bende takvimin yalancisiyim kiz ciktiiiiiiiiiiiiiiiii... hadi hayirlisi bakalim gel teskere gellll :))
sebnemcim ne güzel demişsin konusunca düzelir diye ama çağanda konuşmak için bi gayret yokki anne anne başka bişey yok yok yok ..bende hasta halimle hiç kaldıramıyorum ve kötü anne olmak istemiyorum keşke annem dibimde olsa bırakıcam biraz ama bi 5 dkklık otobüsle mesafemiz var hemde annemler çok şımartıyo yeterki ağlamasın diye her dediği yapılıyo bende her dediğini yapmıyorum çocuk iyice hırçınlaşıyoo sabredecek gücüm kalmadı çekemiyorum tükendim artık sinirden dişlerimi sıkıyorum ondan ayrı bi yere gidiyorum sussun diye ama o daha çok yanıma geliyo sarılıyo sonra vurmaya saçlarımı yolmaya ısırmaya başlıyoo ve ben tekrar sinirleniyorum bide ben yanından gidince daha çok sinirleniyo bana sakinleşmiyoo ve asla ikinciyi düşünmüyorum yoksa benim sonum olmayacak
derya'cım,çağan zaten zor bir çocuk şimdi hem o hem sen hastasın o daha hırçın sen daha tahammmulsuzsun.sen bir an once toparlan oda duzelır.istediğini yapmıyorum hırçınlaşıyor demişsin şimdi yapımayacak şeyler var tabi ama mumkun mertebe yapılabilinir olanları,kendisine zarar vermeyecek olan isteklerini yap bence. yoksa durum tam bir kısır donguye giriyor.makas istiyorsa tabi verme ama bir biblo mu istedi ver gitsin canım.bir sure eller,bakar unutur sende alırsu-ın yada istediği şeyı unutturacak başka birsey ver ona dikkatını başka yone kaydır yani.inatlaşmakla bu iş çozulmuyor.onu anladığını,haklı olduğunu soyle ona..
Selam kizlar öncelikle deryacigim ilaçlar ise yaramadı mı? Biraz olsun düzelme yok mü? Canım benim seni çok iyi anlıyorum uç gundur gcmeyen basagrisi beni de tahammülsüz birsey yapti... Allahım cümlemize önce saglık ver ver ki bu bidiklarla ilgilenecek halimiz olsun...
Kizlarr bugün sabah iki bidigimi da alıp eve geldim aytes ve nartan müsaade ettigi kadarıyla bir kıymalı sehriye çorbası yaptım nartan a ona yemek yedirdigim esna da aytes oyun halısında iki mizmiz yapti ve uyuya kaldi ohhh dedim ya allahım yardim ediyor neyse nartan i uyuttum aytes i aldım beşiğine koydum hala uyuyorlar hatta bir saatte ben uyudum çok guzel bir sabah ve isallah ogleden sonra geçiririm bidiklarimla yalniz.... Evde olan bir komsu bulabilirsem nartan i havuza indireyim diyorum bir saat aytes e baksın ...
Kizlar size birsey anlayacağım dun tuvalet gibi insanı ihtiyaclara sahip bir şahsiyet oldugdxn hem de iki çocuklu tuvalete gittim nartan U da aldım ki oyun halisindaki aytes e zarar vermesin sonra nartan sen kac yanımdan haliyle yarım da bırakadım sonra kostüm aytes in yanına ne goreyim Yuz ustu ve gözler kapalı aha dedim cocuğun ustune attı kendini oyun olsun diye ve nefessiz kaldi cocuk gitti dedim ama o kalbim bir yerinden cikti hemen yanına gidip dokundum aglMaya başladı derin bir oh çektim yarabbim şükürler olsun ya kardeşine birsey yapsaydı o da kucuk offf ya sonra ben yaşayabilir miydim acaba ???? Çok kötü bir an di kizlar resmen oldum ve dirildim allahım yavrularımızı sen körü ve gözet ....
Açık hava ve annen iyi gelecektir sana canım emin ol hem açık hava oksijen birseycigin kalmaz merak etme....Bizimkiler de hala uyuyor maşallah super ya
sabah kalkar kalkmaz çikolata istiyor mesela(nutella)izin vermiyorum kıyameti koparıyo.mesela saçımı yolmak istiyo izin vermiyorum kıyamet kopuyo bu defa ısırmaya başlıyo bide bırakmıyo çok ağır eli var bide herkese yapıyo bunları yolda yürürken ,otobüste vs..ya kızlar peki geçer bu huyları yoksa kalıcı olurmu?kalıcı olacak diye çok korkuyotum şu anda bile ağlıyorum aklıma geldikçe bazen diyorumki çocuk büyütmek bana göre değilmiş yapamıyorum galiba ben kötü bi anneyim sanırım off çok bunaldım kaçmak kurtulmak istiyorum bu kabustan herşey üstüste geliyo kaldıramıyorum,kimseye derdimi anlatamıyorum bunaldım çok bunaldım
Meral pabucu yarım çık disariya oynayalım heheee
offf yadıklarımm gitti yıne....
deryacım bahsettiğim kitap tam sana gore aslında o kıtabı edinsen ve uygulayabilsen çok işine yarar.mert'in kriz anları oluyor ama kolaylıkla atlatıyoruz şimdilik zaman ne gosterir bilmiyorum tabidi.şoyle bir sey varr.nutelleyı istedi ya tamam canım istiyorsun çok istiyorsunnn şimdi istiyorsunnn diye onu anladığını dile getiriyorsun sakınleşene kadar bunu tekrarlıyorsun bu aradada ilgisini sevdiği başka bir şeye çekmeye çalışıyorsun.
ısırma vurma durumunda sert bir şekılde anne kızgın,ısırmak yok deyıp ellerini çırpıyorsun yada ayağını yere vuruyorsun.işe yaramazsa ceza veriyorsun kıtap buna mola diyor 1 dkk odasında yalnız bırakıyorsun .bu mola benim aklıma yattı gerek olmadı şimdiye kadr ama çocuk eğıtımınde odu kadr cezanında olması gerektığıne inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?