2009 Kasm Anneleri

Ohh canım hasta Halin bile hamarat anacim maşallah... Cagan a bak tarzan yani... Meral in tavsiye ettigi kitapta ki adam cocukları tarzan a benZetmis koy diyor ormanda yasaması gereken tarzan i apartman dairesine tabi boyle olur hircin olur fiyordu doğru valla

ohh maşallah kuzuma annesini duşunmuşte uyuya kalmış:))sevindim nuran valla kendim uyumuş kadr oldum sizlerin iyi olduğunu bilmek benide mutlu ediyor

yaaa ne hamaratıı iş güç yaptığım yok kaç gündürde hasta olunca dün eşime geceye börek yaptım bişey yapamıyorum diye bide kıymet bilseler ya...alacağım canım o kitab en kısa zamanda temin edeceğimm inş banada bi faydası olur

ohh maşallah kuzuma annesini duşunmuşte uyuya kalmış:))sevindim nuran valla kendim uyumuş kadr oldum sizlerin iyi olduğunu bilmek benide mutlu ediyor

Sagol İzmir güzelim ( sebnem diyor ya sana ) allahıma çok dua ettim oluşuyor guzel vakit geçireyim diye kabul oldu.... Aytes nartan a bakıp sebekliklerine bir gülüyor ki sormayın kahkahalarla videoyA çekebilirsem face e koyarım çok tatli yaaa diyorum ne şanslısında aytes önünde super bir ornek var ;))) Mert cim yakisiklim akıllım nasil??? Bugün pazar disari çıkmadınız mı ailecek siz???

off okurken kalbim durcak zannettim senin halını tahmin edemiyorum bile.nartan çok kuçuk bilenmiyor tabi zarar verebileceğini(

nuran sizin bakıcı gelsin artık ya yoksa ben geleceğim mert'i alıp size

keşke yakalayabilsen de video koysan bizde gorsek,yakınlarda fotolarınıda koymadın zaten cık cık cık.ben koyamıyorum malum pcnin durumu:)))

mert uykuda şimdi,dun çıktık dışarıya nasıl olsa beyefendi geç saatlerde uyuyor diye.kaydıraklara bindi hiç ellemedik uzakdan seyrettik tenhaydi birde o klasik merdivenli kaydıraklar gşibi değildi rampa şeklındeydi kolayca çıktı kaydı.mutlu oldu kendi kendine oynayabildi diye birde top havuzu vardı onda oynadı çocuklarla..yalnız mert çocuklara rahat vermıyor bazen gidip sarılmak istiyor çocuklar tepkısız kalınca iktiriyor onları(şimdilik birlikte oynam-ayı bilmiyorr malesef biraz daha buyumesi gerek galiba..

eşim çıktı kendine kot falan alıp gelecek,akşama doğru hava serinleyınce birlikte çıkacağız..şimdi çok sıcak dışarısı.sabahdan pazara gittik,bittik valla.allah dışarda çalışanlara yardım etsin...

Son düzenleme:

mert bayağı geç uyuyo meralcim çağan böyle uyusa gece uyumuyo işte çok şükür 2 gündür iyi uykusu ama bugün bozulabilir yine geç geliriz hava serin olmazsa ..evet bayağı sıcak meralcim benimde markete inmem gerekiy akşam için ama gözüm kesmiyo çağanla birlikte...biraz önce çağan yatak odanın kapısını açık bulmuş camıda açıktı yatağın üstüne çıkmış parfümleri ağzına alıyodu son anda yakaladım ya camdan sarksaydı off ya aklım çıktı

merallll bizim bakici gelmiyorrr ben yanlis biliyormusum offf gelin valla cocuklar kalabalikta iyi buyurlermis cumbur cemaat buyuturdum sebnem de gelsin yazik bir de hamis ona da bakardik arada kaynar buyurlerdi ayol.....

kizlarrr ben pepeyi aciyorum nartan izlesin diye kim izliyor dikkatle bilin bakalim evettt aytessss kafasini ceviriyorum donup bakmaya calisiyor hayy ballahim diyorum yaaaa.. komik bir bebek bu aytes vesselamn

nartan i havuza indirdim cikti cikti bir iki ucccc diye atladi cok sevindi ara sira sevindirsem tarzan nartanimi iyi olacak havuz da olsa napalim degil mi kizlarrrr

merallll bizim bakici gelmiyorrr ben yanlis biliyormusum offf gelin valla cocuklar kalabalikta iyi buyurlermis cumbur cemaat buyuturdum sebnem de gelsin yazik bir de hamis ona da bakardik arada kaynar buyurlerdi ayol.....

tamam tamam geldimmmmm acilinnnnnnnnn.... zeyneple bana ozel itina istiyoruzzzzzzz :)))

yerim ben aytesin pepesiniiiiiiiiii :))) bizde de efe haric hepimiz gunde uc ogun seyrediyorduk ama artik kurtulduk mircan krese basladi basliyali sadece aksamlari yatmadan onceye indi rakam cok mutluyuzzzzzz. yarin efede basliyor krese bakalim ne yapacak oralarda cok merak ediyorum. valla nurancigim havuz kuvet hic bisey fark etmiyor benim icin yeterki azcik yanimdan gitsinler on dk on dk dir diyorum artik. ya yapisik ikiz gibiyiz ucumuz efe mircan ben yani. ben kaciyom onlardan onlar geliyo mantar gibi dibimde bitiyo :) evin icinde kovalamaca yani dur ayteste yurusun sende kosmaya baslarsin.

aman nuran bu bidiklar cok zeki senden benden iki adim onde dusunuyor lar herseyi dikkat et. sen onu wc ye sokarken o daha kapida kacicak plan yapar kardesinin yanina gider aslinda amac zarar vermek degil incelemek merak gidermektir tek basina onu kesfetmektir. ara sira kapidan bacadan gozleyerek onlari yanliz birakabilirsin mesala nartanda bu firsatciliktan vaz gecer. ona tek basina dokunsun ellesin bazen gozune dokunmak ister azina dokunmak ister bunu yaninda yapamiyacagini bilir yanlizlik kollar cok dikkat et canimcim. en azindan ben boyle yasadim belki yardimci olur sanada...

sebneimim hamisim nasil gidiyor canim efe kreste ne yapacak nasil olacak ben de cok merak ediyorum... annemiz de dil ogrensin tabi ki cok lazim olur 3 cocukla kolay degil...

ama ama sebnem gitmis ben gelmisim canim haklisin surekli dokunma o kucuk elleme zarar veririsin gibi cumleler duyan nartan merakli tabi ki soylemek istemesek te oluyor iste oyle yapma zarar verirsin diye... arada yalniz birakmak uzaktan izlemek iyi fikir canim tesekkur ederim topigimizin fikir annesi

sebnem ne zamandir soracagim annen sana yakin oturuyor ya neden gelmiyor ara sira sizleri ziyarete hem de sana biraz yardim ederdi canimcim malum ucuncu de geliyor ya...

selam kızlar nasılsınız biz berbatız 39.5ateşle yanıo kuzum napıcağımı şaşırdım dr umuzla randevumuz var sabah bakalım evime geldim bugün klimayı açtık bakalım annemde klima yok dr klima aç dedi beklioz öle şuan uyutmuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…