ohhh ohh maşallah uyusunlarda bizde azıcık kafa dinleyelim bizimki uyandı şu anda cama tırmanıyo canım önüne çıkıyo oturuyoo çıktı bileeeeeeeee
bende çağanı uyutunca ütü yaptım mutfağı topladım beyazları attım makineye duşa giremedim ama...
Selam kizlar öncelikle deryacigim ilaçlar ise yaramadı mı? Biraz olsun düzelme yok mü? Canım benim seni çok iyi anlıyorum uç gundur gcmeyen basagrisi beni de tahammülsüz birsey yapti... Allahım cümlemize önce saglık ver ver ki bu bidiklarla ilgilenecek halimiz olsun...
Kizlarr bugün sabah iki bidigimi da alıp eve geldim aytes ve nartan müsaade ettigi kadarıyla bir kıymalı sehriye çorbası yaptım nartan a ona yemek yedirdigim esna da aytes oyun halısında iki mizmiz yapti ve uyuya kaldi ohhh dedim ya allahım yardim ediyor neyse nartan i uyuttum aytes i aldım beşiğine koydum hala uyuyorlar hatta bir saatte ben uyudum çok guzel bir sabah ve isallah ogleden sonra geçiririm bidiklarimla yalniz.... Evde olan bir komsu bulabilirsem nartan i havuza indireyim diyorum bir saat aytes e baksın ...
Ohh canım hasta Halin bile hamarat anacim maşallah... Cagan a bak tarzan yani... Meral in tavsiye ettigi kitapta ki adam cocukları tarzan a benZetmis koy diyor ormanda yasaması gereken tarzan i apartman dairesine tabi boyle olur hircin olur fiyordu doğru valla
ohh maşallah kuzuma annesini duşunmuşte uyuya kalmış:))sevindim nuran valla kendim uyumuş kadr oldum sizlerin iyi olduğunu bilmek benide mutlu ediyor
Yarin da hayirlisiyla bakicimiz geliyor rahat bir nefes alırım isallah akilli oğullarım la himmm
Bugün Antalya çok sıcak nefes alınmıyor balla salonda ki klimayı actım butun evi ılık yapti en azından
Kizlar size birsey anlayacağım dun tuvalet gibi insanı ihtiyaclara sahip bir şahsiyet oldugdxn hem de iki çocuklu tuvalete gittim nartan U da aldım ki oyun halisindaki aytes e zarar vermesin sonra nartan sen kac yanımdan haliyle yarım da bırakadım sonra kostüm aytes in yanına ne goreyim Yuz ustu ve gözler kapalı aha dedim cocuğun ustune attı kendini oyun olsun diye ve nefessiz kaldi cocuk gitti dedim ama o kalbim bir yerinden cikti hemen yanına gidip dokundum aglMaya başladı derin bir oh çektim yarabbim şükürler olsun ya kardeşine birsey yapsaydı o da kucuk offf ya sonra ben yaşayabilir miydim acaba ???? Çok kötü bir an di kizlar resmen oldum ve dirildim allahım yavrularımızı sen körü ve gözet ....
Sagol İzmir güzelim ( sebnem diyor ya sana ) allahıma çok dua ettim oluşuyor guzel vakit geçireyim diye kabul oldu.... Aytes nartan a bakıp sebekliklerine bir gülüyor ki sormayın kahkahalarla videoyA çekebilirsem face e koyarım çok tatli yaaa diyorum ne şanslısında aytes önünde super bir ornek var ;))) Mert cim yakisiklim akıllım nasil??? Bugün pazar disari çıkmadınız mı ailecek siz???
keşke yakalayabilsen de video koysan bizde gorsek,yakınlarda fotolarınıda koymadın zaten cık cık cık.ben koyamıyorum malum pcnin durumu:)))
mert uykuda şimdi,dun çıktık dışarıya nasıl olsa beyefendi geç saatlerde uyuyor diye.kaydıraklara bindi hiç ellemedik uzakdan seyrettik tenhaydi birde o klasik merdivenli kaydıraklar gşibi değildi rampa şeklındeydi kolayca çıktı kaydı.mutlu oldu kendi kendine oynayabildi diye birde top havuzu vardı onda oynadı çocuklarla..yalnız mert çocuklara rahat vermıyor bazen gidip sarılmak istiyor çocuklar tepkısız kalınca iktiriyor onları(şimdilik birlikte oynam-ayı bilmiyorr malesef biraz daha buyumesi gerek galiba..
eşim çıktı kendine kot falan alıp gelecek,akşama doğru hava serinleyınce birlikte çıkacağız..şimdi çok sıcak dışarısı.sabahdan pazara gittik,bittik valla.allah dışarda çalışanlara yardım etsin...
merallll bizim bakici gelmiyorrr ben yanlis biliyormusum offf gelin valla cocuklar kalabalikta iyi buyurlermis cumbur cemaat buyuturdum sebnem de gelsin yazik bir de hamis ona da bakardik arada kaynar buyurlerdi ayol.....
kizlarrr ben pepeyi aciyorum nartan izlesin diye kim izliyor dikkatle bilin bakalim evettt aytessss kafasini ceviriyorum donup bakmaya calisiyor hayy ballahim diyorum yaaaa.. komik bir bebek bu aytes vesselamn
nartan i havuza indirdim cikti cikti bir iki ucccc diye atladi cok sevindi ara sira sevindirsem tarzan nartanimi iyi olacak havuz da olsa napalim degil mi kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?