2009 Kasm Anneleri

sebneimim hamisim nasil gidiyor canim efe kreste ne yapacak nasil olacak ben de cok merak ediyorum... annemiz de dil ogrensin tabi ki cok lazim olur 3 cocukla kolay degil...
egitim sart diyorum baskada bi sey bilmiyorummmmm :))))

kafa iznine ciktim bu gun ama genede iki kuyrukla nasil kafami dinledim nasil relax yaptim bana sorun. ilk bir saat iyiydi cocuklarim ve ben restoranta gittik (buraninkiler bziim turk usulu degil yani acik bufe belki alakart olarakta vardir da ben bilmiyorum ) neyse oturduk ne var ne yok birer kasik denedik beyendik devam ettik begenmedik biraktik :)) cocuklar cok guzel oturdu ben garsonluk yaptim onlara ama ne vakit karinlari doydu yolcu abbaslar yerlerinde durmadi bi turlu. kaselermi dokulmedi bardaklarmi kirilmadi senlik vardi yani. cok utanmadim acikcasi gulduk hep beraber tiyatro edasiyla napalim tek basima iki cocuk orayi baslarina yikmadigimiza sukretsinler demi :)))) neyse genede herseye ragmen guzeldi tatlilar haric. cok sekerli yapiyolar ya burda pasta gibi seyleri bayiyo ikinci kasikta.. eve donerkende azcik market alisveri yaptik hafta sonu oldugu icin beste giysi yerleri kapaniyor oralarida dolansaydim azcik tam relax yapacaktim.yarindan sonra hizli gunler beni bekliyor yarin temizlik planliyorum ama bakalim iyi hissedersem sonrada okul arastirmasi yapmam lazim sanirim eylulde basliyor amannn gene uzattim demi...
canim annem yakin ama malesef gelemiyor cunku kagit islemleri oniki senedir suruyor. tam bitecek derken savas cikti ikiz kuleler bombalandi onlarin iside boylece suruncemede kaldi yani anliyacagin yari hapis kibirdayamiyolar hic bir yere. geri donseler bunce sene bekledikleri yanacak yeni bir avukat buldular simdi ona verdiler kagitlarini bakalim bu avukat isinin ehliymis bu ne yapacak hayiorlisi. anneme diyorum buraya gel iltica et cok surmez kabul olursa iki senede biter isin kabul etmiyor kardeslerim yuzunden riske atmak istemiyor. iste boyle canimcimmmm

sanada cok gecmis olsun bircancigim cocukta bi orasi bir burasi hastalandi demekki garibim. allah acil sifalar versin. acaba senden baska ilgilenecek kimse yokmu kayinvalidenle senin zaten zor bir cocugun var ikisiyle hem sen hem cocuk yipraniyorsunuz boyle.

günaydınnn haftasonu sohbet süpermiş kızlar
meralcim eymende de durum aynısının tıpkısı kışın en geç 21 bilemedin 21/30 da uyuyodu şuan 10:30/11 ne zaman uyursa inş kışın yine eski haline döner yoksa benim bünye infilak edecek
annemlerle 4 gün süperdi ama benim için yorucu çünkü babası ve benimle yanlızken normal olan oğlum babanne /anneanne ve dedelerin yanında tam bir kuduruk ahh ahh hiçbirşeyi takmayan söz dinlemeyen bir hal alıyo e normal tabi ne desek müdahale ediyolar annemle babam iftar sonrası eymeni dışarı çıkarttılar bende azıcık rahat ettim şuan istanbuldalar 1 hafta kalıp dönecekler kardeşime gittiler eymen bugün babannesiyle bu arada halasından nefret ediyo ya onu gördümü yıkıyo ortalığı git gelme sevmiom git baanne gelsin görseniz hem bağırıyo hem kapıyı yüzüne kapatıyo bir yandan da elleri mimikleri görseniz gülmekten ölürsünüz anlatacak çok şey var ama kısa keseyim iyiyiz çok şükür ramazan zaten yorgun olan beni daha da güçsüz bırakıyo ama az kaldı bitecek

*deryacım çok geçmiş olsun atlatamadın be güzelim
*nurancım wc muhabbetine benimde içim gitti çocuk işte ne yapacaksın 1 dk da o kadar çok iş beceriyorlar ki neyseki çok şükür bişey olmamış aklıma ne geldi nurancım nartanı yarım gün bari kreşe göndersen olmaz mı azıcık nefes alırsın
*serap galiba seni en iyi ben anlarım iş ev çocuk eş çok zor bazen isyan ediyorum ama çokta tatlı oğluşum ama şu bir gerçek sevmeden evlenenler için bu işler imkansız anlamak bile zor
*bircan çok geçmiş olsun nasıl oldu ufaklık
*zeynep nerelerdesin canım yoksam doğurdun mu
*şebnem ben sana katılıyorum cnm 1 sene bile çok fark ettiriyo ve hep diyolar ki kız hamileliği ve erkek hamileliği çok farklı inş hayırlısı ile bir kızcen olur bizde kısmetse 2012 kasım-aralık da doğacak gibi düşünüyoruz tabi Rabbim bu duruma ne der bilemiyorum

saol canım çok zor ama bazende mutlu oluyorum oof yaa ne yapsam dediğim bir zamanım olmuyo :)) yawrular çok datlı gerçekten bir 5 dk öpmeden duramıyorum oruç u sakatlıcam diye korkuyorum ama napim dayanamıyorum..
ya şaka maka siz bana niyetimi bozduracaksınız galiba çok şükür durumumuzu düzelttik borçlar bitti şimdi bebeğimin geleceği için çalışıyorum açıkçası ama hayırlısı.. benim toca gece rüyasında 3. yü doğurduğumu görmüş oda erkekmiş birisi ordan kız olana kadar yaparsınız diye espri yapmış rüyasında..
bende oha 2. değil 3. mü? diye dalga geçtim :)) hayırlısıyla 2.yi doğursaydım .. Bu arada bu muhabbetin aynısı daha iki gün önce burda geçmişti sizinle Allah'ımm bu bir işaret mi?

derya nasılsın? umarım iyileşmişsindir..
bende cumartesi biraz yürüyüş yaptım tutuldum şimdi oturup kalkamıyorum bacaklarım acayip ağrıyor..
şimdide her zaman olduğu gibi medula eczane sistemi çalışmıyo deli olacağımmm

bu arada kızlar ben eczanede çalışıyorum ama alternatif tıptan yanayım ilaç kullanmaktan nefret ediyorum güvenilirliğinden emin olduğum bi yöntemi paylaşayım sizinle.. cumartesi günü boğazım şişti akşam ağrımayada başladı dışardaydım eve gideyim ilaç içeceğim muhakkak dedim ama sonra aklıma çivi çiviyi söker yöntemi geldi eve gittim bi güzel soğuk meyva suyunu içtim sabah kalktığımda bomba gibiydim aklınızda bulunsun ne ağrı nede şiş kalmamıştı..
gelince eczacı hanıma anlattım çinlilerde aynı yöntemi uyguluyomuş dedi :)) ama bebelerimize uygulamayalım bunu ne olur ne olmaz

Maddi manevi durumu olan herkesin çoğalması taraftarıyım
şaka bir yana Allah olmayanlara versin ben eymen kardeşsiz kalsın istemiyorum inş Rabbim'de gönlüme göre verir

ben bunu duymuştum bir tanıdığın çocuğu var anne boğazlarım şiş istediğim kadar dondurma yiyebilirim diyer seviniyodu

geçmiş olsun bircancım aman ateşini düşürcem diyede grip filan etmeyin bizim öyle olduda

slm nagişcim ben daha iyiyim seni sormalıı .
eymende demek sevmiyo halasını acaba sertmi davranıyo siz yokkende istemiyoki?hamişliktede rabbim gönlüne göre verir inş canım

anammmmm bunlar ikinciye üçünüye iyi niyetliii meralll bi ikimiz istemiyoruz herhalde en çokta ben istemiyorum..

şimdi daha iyiyim canım boğaz ağrılarım geçti ama hala bi kırgınlık var üzerimde dün akşam pikniğe gittik tabiki çağan burnumuzdan getirmeyi başardı yine ordada hiç susmadan ağladı annemide mahvetti annemde haklısın kızım bi dra götürün bunu bayağı bi huysuz olmuş bu filan dedi ama sonlara doğru biraz daha iyiydi parka götürdük kaydıraktan kaydı çok seviyooo ,elimizi tutmuyo yolda yürürken kendi gitmek istiyo yürüyüş yaptık spor yaptık güldük eğlendik iyi geldi bayağı ama gece eşşek sıpası kalktı oturdu sabaha karşı yattı tabi uyku düzeni yine bozulduu benim bütün işler yine kaldı yemek yapmam lazım akşama offf
alışkın değiliz canım hamlıyoruz tabii .amannn bu eczanelerinde sistem çalışmıyo lafına bende gıcık oluyorum bide drun yazdığı ilaç ellerinde olmasına rağmen sormadan muadilini bize sormadan veriyolarya gıcık oluyorumm

kızlar hani diyordum ya sağlık ocağı 7 ay gün atıyo çağanın boyunu kilosunu istediğim zaman öğrenemiyorum diye geçen hafta eşimle şikayet maili atmıştık sağlık bakanlığına bugün aradılar öyle bişey yokmuş uyaracaklar araştırmak için soruşturma açılmış denetlenecekmiişş ..ya illaki böyle şikayet etmek gerekiyomuş yanii kafasına göre uygulama yapıyolarmışş bakalım gideceğim bi ara bu sefer ne diyecekler onun bana verdiği tarihe göre 3 ay önce öğrenmiştim en son daha 11 aya kadar öğrenemeyeceğim

kızlarr çarşamba günü çağanı huysuzluğu için bi dra götürcem sizce hangi bölüme götürmeliyim?

sizin sağlık ocağındakıler enteresanmış deryacım.bize 3 ayda 1 gelın demişlerde boy kılo içinm ama her hafta gotursen birsey demezler.iyiy etmişiniz şikayet etmekle,

kızlarr çarşamba günü çağanı huysuzluğu için bi dra götürcem sizce hangi bölüme götürmeliyim?

pedegog!a goturmen lazım sanırım...

deryaa anneysen diye bir sıte var orda uzmanlara sorular sorabiliyorsun sadece uye olman gerekıyor .bir baksana oraya dil gelişim uzmanı var,pedegoglar var,çocuk hastalıkları uzmanları var,diyatısyenler,beslenme uzmanları var.sen dr gotur çağanı ama birde ordakılere sor ıstersen..

anammmmm bunlar ikinciye üçünüye iyi niyetliii meralll bi ikimiz istemiyoruz herhalde en çokta ben istemiyorum..

valla çocuğun geleceği garanti olsa tabi hepsinin en az 5 tane yaparım :)) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. Ya hamişliği çok özledim ne güseldi karnımda kıpır kıpır doğum yaptığım anda bir daha asla doğurmam demiştim doktora unutursun demişti unuttum bile çektiğim acıyı :)) herkes doğursunn oohh

geçmiş olsun bircancım aman ateşini düşürcem diyede grip filan etmeyin bizim öyle olduda

bende aynı hatayı yaptım çocuğa duş aldırayım ateşi düşsün derken üşüttüm kaç kez bir doktor kafasını yıkamayın dedi doğruda demiş şimdi yıkamıyorum :)) ne zaman bitcek bu ateş, hastalık minikken ne güseldi ilk 10 ay doktor yüzü görmedik çok şükür dünyaya açıldık hastalık bitmiyor Allah hepsine acil şifa versin evlerimizin gülen yüzlerii yawru kurtları..

yawrucuk diş falan çıkarıyo olmasın bide ailenin tek çocuğuysa nazlanmış olabilir mi? ya benim sıpada asla elini tutturmuyo akşam 5 te kreşten alıp eve gidiyorum yolda bizi görsen gülmekten ölürsün kucağımda ağır geliyo yere koysam el tutturmuyo gidene kadar poposunu sıkıyorum delirtiyo beni sonunda o ağlamaklı ben sinirden bitmiş geliyoruz eve geçen en sonunda isyan ettim bıraktım elini tutmamak için yere oturmuştu ne yaparsan yap ben gidiyorum dedim gözleri parladı birden ben üzülecek diye beklerken :)) öyle böyle büyüyecekler inş. bunlarda hoş bir anı olarak kalacak inş. önemli bişeyi yoktur yavrunun için rahat etsin..

yaa bizde veriyoruz muadil (ama sağlık bakanlığı sormadan verin diyo bide ben bu işin içindeyim ya çok iyi biliyorum bazı şeyleri doktorlar artık eskisi gibi idealist değil anlaştığı firmanın ilacı satılsın diye hastayı tembihliyo aman aynısını al diye neler dönüyo bu işlerin içinde bir bilsen bazen muadil olarak orijinalini veriyoruz hasta bağırıp çağırmaya başlıyo doktor bana aynısını al dedi diye artık kimseye güvenilmiyo ben doktorun yazdığı ilacın firmasına güvenmiyorsam orijinalini veriyorum yawruma ama sağlık bakanlığı hepsi aynı diyo muadilse içerik aynı gıcık olma (

vallaha serapcım diş miş hikaye bizim için çağan oldum olası huysuz bi çocuktu evet ailenin tek çocuğu ve ilk torun kaynanamları fazla tanımıyo görüşmediğimiz için ama annemler çok şımartıyo bir dediği iki olmaz ee haliyle zorlanan ben oluyorum ama dün artık annemde pes dedi yani olmaz bu kadar..4 te uyudu bugün ama birazdan uyandurcam gece nöbet tutmaya,uykusuz kalmaya niyetim yok yani daha yemek yapamadım ya akşama bi büyüse ah bi büyüseee offff

doğrudur canım bi bilene sormak lazım tabi sende daha iyi biliyosun içindesinn drlarada güvenmeyceksek kime güvenicez kime emanet edecez kendimizi anlamıyorum sağlıkla oyun olurmu hiçç ..ya mesela geçen evde dolvenim bitti dra yazdırdım başka bişey vermişler adını unuttum şimdi çağanın ateşini calpol düşürmüyo ya dolven olacak yada fitil koyacağım ee çağanın ateşide yükselince 40 ı buluyo napayım yanii o yüzden bildiğim kullandığım ilacı almak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…