2009 Kasm Anneleri

canım sen bilirsin ama ben doktorluk bişey olduğunu sanmıyorum böyle aileler her dediğini yapınca yasak falan dinlemiyor hayır kelimesini anlamıyolar bile ağlamasına dayan bir kaç gün yasaklarını kendin koymaya çalış kimseyede müdahale ettirme ben en başından dedeler anneanne babanneyle konuştum ben kızdığımda kimse karışmayacak diye şimdi çok şükür yolunda bide ağladığında ağla ağla ne güzel ağlıyosun de ama boşuna ağlıyosun de neyi yapmasını istiyosan tersini söyle bende işe yarıyo istersen bi dene Allah yardımcın olsun ben kaçar işlerim yeni başlıyo oğuzu aleve git yemek yap ohooo hepimize kolay gelsin.

bende kaçar benimde işlerim yeni başlıyo eve git eymeni al yemek yap sofra kur ohooooo
hepimize kolay gelsin öptüüüüü

selam kizlar biz iyiyiz cok sukur yavrularimla fekat iki gundur gunduzleri uyuyan aytes bugun pes etti bu saate bkadar iki sekerleme yapti 15 dk kadar ve hep kucagimda veee perisan haldeyim .....

yok canım işte bizde ben hayır dediğim zaman annemler hemen bana kızıyo ağlatıyosun çocuğu diye hatta bi kaç kere istemedende olsa annemi kırdım bunun için ama yok yine bildiklerini yapıyolar bide diğer kızlar daha iyi biliyo çağanı bence normal değil götürcem kesin bi kaç dayanacağım bişey dedğil bu çünkü doğduğundan bu yana huysuz bi çocuktu zaten hiç düzelme olmuyo bekle bekle 2 sene oldu dahada sabredemeyeceğim sanada kolay gelsin canım

selam kizlar biz iyiyiz cok sukur yavrularimla fekat iki gundur gunduzleri uyuyan aytes bugun pes etti bu saate bkadar iki sekerleme yapti 15 dk kadar ve hep kucagimda veee perisan haldeyim .....

iyi olmanıza sevindim nurancım bakıcı ne zaman geliyo şimdi ahh bi gelsede biraz rahatlasan sende..demek aytesde uyumadıı nasıl dayanıyolar anlamıyorum ya.
nurancım fotolarınıza bayıldımm aytesde,nartanda çok tatlılar maşallah

iyi geceler kızlar bu saat oldu hala uyumadım çünkü eşşek sıpam uyumadı babası gelincede iyice şımardı arabayla dışarı çıktık gezdik uyuttuk 1 de eve geldik çok yorgunum gözlerim batıyoo hemen yatıcam

merhaba kasimin guzel anneleriiiiii nasilsiniz bakalimmmmmm kucuk beyler bayanlar nasillarrrr...afiyettesiniz insallah cumbur cemaat :))))) ben bomba gibiyim zimba gibiyimmm hamd olsun. bugun hem mutlu hem huzurlu hemde biraz daha saglikliyim sukur. biliyorsunuz efenin kreste ilk gunuydu cok moktan gecmis :))) moktan diyorum cunku bi doldurmus ki altini heryeri batirmis :)))) almaya bi gittim baktim ustu basi baska kiyafet arkasida donuktu bakiyorum taniyamadim oglusumu. baskalarinin kyafeti olunca taniyamadimilk etapta :)))) sonra beni gorunce anneeee diye bi kostu bi sarildi basladi vidi vidi vidiii gununu anlatmaya... anladiysam arap olayim :)) ucunu anladiysam besini anlamadim ama yemek yedigini anladim namnam yedim, nene yaptim, oynadimm bluwwww ictimmm bu kadar :))) mircan efenin cok mutlu oldugunu aglamadigini guzel oynadigini ama yaramazlik yaptigini fatima da onu mama sandalyesine oturttugunu anlatti. yani kizlar korktugum gibi olmadi simdilik. bakalim bir kac gun sonra neler olacak. sanirim mircanin orda olmasi gene arti oldu benim icin. belki efe gitmez aglardi ama abisi var diye oda guven duydu galiba yoksa tanimadigi insanlarin yaninda asla durmazdi o azcik yabani ya. tahmin ediyorum burada kurallara uymayi ogrenecekler abi kardes cunku mircan krese basladi basliyali oyuncaklarini oynamadan once anne oynayim sonra toplucam ok diyor ve oylede yapiyo. onceden basinda kirk kere soylerdim isin bittiyse topla diye. bu bi arti oldu. kilo aldi, daha bi paylasimci oldu, simdilik degiliklik gibi gorunen seyler bunlar. kalici olursa daha guzel olur tabii. efeye gelince hele bir ay gitsin bakalim ne gibi degisiklikler olacak. ilk olarak vidi vidi vidiiii ama gorseniz o kadar komiktiki hee bide yedimm yedimmm yedimmmm ee baska naptin oglumm yedim yedimm yedimmmm... heeee afferin sanaaa ne guzel yapmissin yemis yemis yemisssss :)))

kresten sonra eve gelip yemeklerini yedirdim ( hee bide kurt gibi acikmis oluyor mircan bugunde efe oyleydi, sabah 9 kahvalti oglen 11 aperatif 12 1 gibi oylen yemegi 4 meyve biskuvi yogurt hangisi olursa vs tarzi seyler yidiriyorlarmis. parka falan goturup bisiklete bindiriyolar mis acaba bunlardan dolayimi istahi acildi yoksa hic bisey yedirmiyolar mi anlamadim :))))))neyse yemekten sonra parka gittik orda iki turk var konustugum okula falan gidecegim dedim hamileyim doguma kadar dil ogreneyim dedim oda 'aaaa niye calismiyorsun alti ay falan calis sonra analik iznine cikarsin dogumdan sonrada okula gidersin hemde bir sene dogum parasi alirsin dedi. aslinda fena fikir degil ama esimle konusayim bakalim o ne dicek dedim. oda hamileyken okula gitmis alti ay sonra dogurmus ogrendiklerini unutmus hic bi dogum ucreti alamamasi calisma suresi olmadigi icin. sende unutursun yarim kalir okul diyor. siz ne dersiniz kizlar bu konuda napayim acaba esimde tam okul arastiriyordu. normalde su sartlarda gitsem yol parasi ve kres parasi veriliyormus ama obur turlu bir sene dogum parasi hem calistigim icinde ayri bir avantajlari oluyormus. tam kanunlari bilmiyorum ama kafama yatti gibi acikcasi ama genede karar veremedim. is dediginde fabrika camasirhane buna benzer angarya seyler tabiki vasifsiz dil bilmeyince anca bu isler ama olsun gocunmam ki hic. asil planlarim dil ogrendikten sonra benim eger dil okulunda basarili olursam okul direk koleje yonlendiriyormus ve kolej yani lise diplomasi aldiginda devlet dairesinde veya kres kursuna gidip kres acabiliyormussun. nasip artik bakalim seneler ne yaptiracak bana. pastaci kres memur hangisi olabilecegim acep..

günaydınnnn
nurancım senin için dua ediyorum artık şu bakıcın gelsin keşke yakınlarda olsak 1 saat olsun bakardım ikisine azıcık nefes alırdın
şebo yine süpersin cnm ya kreşte çişede alıştırıyolarsa bende göndereyim sen şanslısın mircanın yanında olması süper çünkü herşeyi sana anlatabilir olumlu olumsuz çalışma konusuna gelince bence mantıklı hem evde olduğun sürece maaşta alırsın 3 çocuğun ve kendine doyasıya alışveriş yaparsın şaka bir yana bana mantıklı geldi

dün serabın dediğini yaptım eymen ısırdı bende ona küstüm görseniz neler yaptı ne şebeklikler barışayım diye en son fıttık fıttık diye yanağımdan makas alınca koptum sonra sokağa çıktık atv motorunu da çıkardım bindi geziyoruz (beraber tabi)ay sokaktaki çocuklar elledikçe elleme emenin ommaz görseniz ama çocuklar hak etti benim paşa hep sopa yiyodu onlarada elini sallayıp hayııı diyodu 1-2 derken baktı olmuyo şimdi onlar çakmadan benim ki çakıyo ittiriyo ama sadece kendine bunu yapanlara yapıyo

belki cahilce gelecek ama ben doktorlara gerçekten güvenemiyorum artık idealleri peşşinde olan doktor çok az olanlarda bize rastlamıyo zaten o yüzden ben genelde buradaki yaşanmış tecrübelere bakıyorum ilacını bile ona göre veriyorum mecbur kalmadıkça ilaç kullanmıyorum ağrı kesicisinide aynı şekilde hangisi düşürüyosa onu alıyorum şimdilik pişman olmadım.. Baktım yaptıklarıma rağmen geçmedi mecbur götürüyorum bu güne kadar hep iki doktora götürmek zorunda kaldım güvensizliğimden ve ikiside hep ayrı teşhis ayrı ilaçlar verdi.. canım doktorlar artık ben hasta iyi edicem derdinde değil nasıl daha çok kazanırım derdinde oof oofffff (

Allah yardımcın olsun inş. bişi çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…