ya aslında inadına çağırsan senin ailenin aldığı hediyeleri görünce utanırlar belki :) benim annem oğuza altın takmıştı ilk yaş gününde kayınpederimde plastik kamyon almış bizimkiler altın takınca bir an bir sessizlik oldu evdeoysaki durumları bizimkilerden kat kat ii aslında hediye falan hikaye ama zaten bişeye bi faydaları yok bari ondan kısmasınlar insan bekliyo
ahh ne güzel diyosun canım arkadasım ama açıkcası rahat olamıyorum çok tedirginim hep acabalarla yaşıyorum çok geriliyorum kafam çok dolu bu ara kendimi çok kötü hissediyorum belkide abartıyorum oluruna bıraksam çok daha iyi olacak ama şu huysuzluğu beni çok yıpratıyo o yüzden böyleyim aslında bununda farkındayım artık en iyisi olmaktan vazgeçtimn kızlar kafaymı yiyorum acaba?
ah canım ahh bende çok dertliyim benim oğlumda herbişeye karıştılarrr hatta kayınbabam vefat etti onun adını koy demişler eşime ben asla olmaz dedim ama biraz tartşınca kimlikte yok ama göbek adını koydular ve hiç söyletmedim şimdiye kadar ..benim çağan için bulduğum isimleri beğenmiyolardı bu ismide ben beğenmedim hatta eşim dalga geçiyo fiat albea gibi bu nasıl isim diye
yok canım onlarda utanma yok onu denedim daha önce çağanın mevlütünde yaptım herkes hediye verdikçe kaynana bomboş geldi ve el gibi 1 saat oturdu ve gitti ya onların yaptığını anlatsam roman olurda burda olmuyo işteee
ah derya ah biz akıllanmayız en iyisi diye bişey yok eymen ağlarken yada ben eymene bağırırken eşim balkon kapısını kapatıyo millet duymasınmış :) ya herkes bağırıyo biz dinliyoruz ya bak en iyisi olalım derken biz kafayı sıyırıyoruz çok değil 15 gün önce ne haldeydim sen biliyosun
ne alaka kız fıat albea paşamın mis gibi adı var senin bu kadar sıkıntı çekmende eşinin payı çok ailesi söz söylememesi seni yoruyo üzüyo vs vs aradaki dengeyi erkek sağlamalı
geçen eşim annesi bir çıkıştı ben bile üzüldüm sofrada yemek yiyoruz eymen yemiyo diye peşinden koşuyo elinde kaşık siz böyle yaptınız bu çocuğu yerse yer yemezse yemez annesi ne güzel oturup yediriyo du geze geze yemek mi yenir vs vs aslında dediklerine katılıyorum kesinlikle haklı ama bunu ben desem hem kaynanam küser hem eşim kırılır ama biri oğlu biri anası olunca ne kırılan oldu ne küsen anladın
Benim eşimde annesine söler ama yanlızken normalde sessiz kalır ataerkil aile işte babasına asla bişey söyleyemez ben hiç durmam valla kırılan kırılsın haklıysam konuşurum çok şükür eşimde arkamda durdu bu zamana kadar zor iş bu aileler kaynanalar gelinler kapınızı kapatınca siz evinizde eşinizle mutlu olun gerisi hikaye haftada bir kaç saat katlanıcaz artık onlarada
hahaha biri haftada birkaç saat mi dedi
benimkiler üst katımda be cnm benim kaynanam + görümcem var 38 yaşında ikinci şık daha can sıkıcı
pek sorun yaşamıyoruz çünkü eşim dengeyi çok iyi sağlıyo bende çok bıdı bıdı yapmıyorum sadece uygun bir zamanında (anladınız siz )memnun olmadığım durumlardan bahsediyorum oda yeri geldiğinde uyarısını yapıyo ama bazen bu uyarılar sert oluyo ben bile üzülüyorum eşim yapısı gereği emir almayı tekmil vermeyi sevmez bize ne yaptınız nereye gittiniz vs gibi sorular soramazlar ama daha şimdiden eymene soruyolar yakında iyice yumurtlar paşam görümcem acık çekemezde heryere oda gelsin ister ahhh yüz versek daha neler ister neler Allah razı olsun canım eşimden yoksa bu gurbet elde işim çok zor du
:2:
ooyy allah yardımcın olsun canım yaa gurbette bilem buluyo demekki bu kaynana denen varlık adamı günün birinde bizde kaynana olacağız nasıl olcez acep :)) ama ben kıskanırım yawrumu kimse kusura kalmasın büyüt besle ooohhh
[/COLOR]hahayyyy işte herşey bu cümlede gizli biz de sevilmeyen kaygana olabiliriz demek bu
[/COLOR]hahayyyy işte herşey bu cümlede gizli biz de sevilmeyen kaygana olabiliriz demek bu
iyide ben sefilen kaynana sevilen gelin görmedim bazıları dilde kızımdan ayırmam desede sadece dilde kalır aman boşfer sefilmeyelim kaynanalık hakkımız çektiğimiz yanımıza mı kalsın hahhahahaaayçocuğumuzu üzmeden uğraşıveririz gelinle ne yapalım kolay mı öyle benim büyüttüğüm paşayı alıp gitmek :))
benimkide yakın oturuyoo eğer arabamız kapıdyasa yani oğlu evdeyse gelir yoksa gelmez ha bide bişey getirecekse yada getirdiyse eşime verir al oğlum ye diye getirdim der biz yokmuşuz gibi yaniii..ben çokda takmıyorum yani hatta umurumda değil ..evet bazen bende düşünüyorum ben nasıl kaynana olurum diye ama ben çok kötü olaylar yaşadığım için yapmam hiçbirini ya ben kendimi biliyorum
anammm serap sen çetin ceviz çıktın anam gelinin senin elinden çekeceği var kız sen beraberde oturursun şimdi oğlunla gelinle..ben onu ne hallerle büyüttüm sen iyi bakamazsen diyerekten
heralde bide ayrımı oturacaktık :) evimin küçük odası onların 90m2 ev 2+1 biraz küçük ama gül gibi yaşar gideriz ayy gülmekten yazamıyorum işten kovulacağım şimdi
heralde bide ayrımı oturacaktık :) evimin küçük odası onların 90m2 ev 2+1 biraz küçük ama gül gibi yaşar gideriz ayy gülmekten yazamıyorum işten kovulacağım şimdi
haydeee dağılın herkes işine derya sende mutfağa git karnını doyur :84:
ayy kıslar çok hoşsunuz ya,okudum ve koptum hala guluyorummmm.muhabet süpermiş.
biz iyiyiz oğluşumla,uyuttum yemeğini hazırladım.şimdide ev ile ilgileneceğim acık yoksa .ok goturecek.goruşurüz,hoşçakalınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?