2009 Kasm Anneleri

cis olayi bize kaliyor canimcim sanirim henuz kresler bu konuda uygulama yapmiyor :)))) ben seneye dusunuyorum ama bi supriz olursa genede yardimci olurum efeye. dunku kadin da diyoki alti ay calis ayril oturdugun yerden geldin bir sene paraciklarrrrr :)))) cok guldum oyle deyince... alisveris fikride fena degil yaniiii sirf bu yuzden bile calisabilirim
kusmek yalandan aglamak etkili bir usul oluyo bu yaramazlara birazcik merhametlilerse hemen sebeklikler geliyor pesinden ama eymenin ki supermis bayildim dogrusu fittikkkkk ..... ehhh dayak yiye yiye dayak atmayi ogreniyolar kacinilmaz son :))) iyi olmus kendini korumasini ogrensin tabii benim sevgi pitircigim mircanda cok dayak yemisti sonunda oda ogrendi simdi cok pis dovuyo efe dogustan dovuscu :))) o abisinin turlu iskencelerine maruz kaldigi icin (abartiyorum) direk savunma tekniklerini gelistirdi... elide bi agirki osmanli tokadi atiyo mubarek..bazen mircanin yakasindan zor aliyorum efeyi :))

uykusuz her geceee bu sicak evdeeeeeee tirinim tirinimmmmm nabersiniz kizanciklar muhabbet girla gitmis gece :)) demek pcyi acsam bende katilirdim size. geceler artik cekilmez oluyor benim icin yaa uyuyamiyorummmm... dun 11 gibi uyudum sonra birde esim geldi uyandim onunla biseyler atistirdim gunun ozetini konusuyorduk ki mircan uyandi. sonra zoraki gene uyumaya calistim ve mircanida aldim yanima. mircanla yatagin icinde bi takla atmadigimiz kaldi uyumak icin. onun karnindan gurultular gelmeye basladi anneee karnim aciktimm diyooooo dedi eee baskaa dur sorayim ne istiyomus dedi sordu karni sandovic istiyormus sen bana yatarken sandovic vermedin sandovic istiyomus karnim dedi. haydaaaaa gecenin ikisi ben simdi nasil yapayim sana sandoviccccccc :))) eh kalktik tabii son sandovic ekmeginide az once babasiyla yemistik somun ekmek var ( biraz sert oluyo buranin ekmegi) kizartmayla atistiralim yokkk illaki sandoviccccc (sandovicin hikayeside su o yatarken ben kendime sandovic yapmistim sutunu icti yanima geldi bende istiyom sandovic yicem dedi bende kizdim uyumamak icin soyluyo diye hadi git yat yok sandovic sen sut ictin simdi dedim yolladim yataga cocugu. iki saat sonra cise kalkti uykusunda soyleniyo bana anneee biseyler yemem lazimmm bana sandovic vermedinn diye.. ayy dedim cocuguma nasil yer etmis uykusunda bile soyleniyo bana ) hikayesi bu yani. cocuga yedirmedim meger acmis gercekten ve gecede acliktan uyku tutmamis neyse kalktik yedirdim bu arada efeyi ozledigimi fark ettim gittim onu optum kokladim azcik mincikladim ee tabi mizildanmaya basladi. mircan babasinin yanina yatinca oda gordu kiskandi hemen atladi babasinin yanina haliyle cumbur cemaat uyandik gece gece postaki sayiyoz. bir saat bi o oda bi bu oda dolandiktan sonra nihayt yattik tam uyucaz gecenin dordunde zirrrr telefon hopladik tabii yerimizden bi baktim esimin oglunun anasi michael kavga etmis karakoldaymis avukati ara vs vs azcik esimle durdumsonrada cocuklari aldim yattim onlar konustular bayagi bi tabii hic bisey anlamadim gene konuya fransiz kaldim :)))) sabah zor uyandim kostur kostur krese gittik efe bu gun gule oynaya gitti sevincliydi onden onden heloo heloo diye diye giderken biz arkasindan mircanla kaybolduk. cunku mircanin bolumu yukari cikmis sonra efe bizi goremeyince arkasinda basti cigligi yaygarayi cok agladi. kendimi gostermedim susmaz diye ama arabaya binerken bile duydum sesini napayim artik bende sIKTIM disimi alisana kadar boyle olucak diye. sanirim zenci kadindan korktu bide.. eve gelince esime tel actirdim on dk sonra susmus simdi oynuyor mutlu dediler rahatladim.. ama bakalim aksak kizginmi karsilicak beni..

ya şebocum geçmişini geleceğini neler yaşandığını bilmiyorum ama sen ne sabırlı ne kadar kendiyle barışık bir hatunsun benim kocamı eski karısı arıcak başka dilden konuşacaklar (çocuk için konuşuluyo bunun farkındayım bu arada )inadına hırs yapar sırf onları anlamak için yine öğrenirim şu dili ne fenayım dimi
her yazdığını okurken en kötü ihtimalle sırıtıyo buluyorum kendimi çok eğlenceli hayat dolusun hayranım sana yani yazışmada bu kadar yan yana olsak ne olur bilemiyorum

selam kizlzlarrr bakicimiz geldi sukur cocuklar la birgun daha yalniz kalsam artik kendimi kotu hissedecektim cunku kucagimda surekli miz miz aytes bunu goren nartan o da kucak cocugu ohhhh beeee geldi ve aytes mizmiziii hemen uyudu kucaginda daha sonra nartan bagirarak uyandirdi ama olsun yani sonra uyandi emdi ve kadin tekrar uyuttu bidigi ben de nartan a sut icirdim uyuttum saat 21.30 oldu biraz birseyler atistirip pc basina iki satir yazayim dedim muhabbet baya iyiymis kizlar katilamasak ta birazini okuyabildim.....

nagiscigim cok tesekkur ederim canim soylemen dusunmen bile yeter sanirim da gercekten yapacak gibi bir arkadas kiymeti bilecekmissin gibi bir his var icimde yanilmiyorum degil mi??? o kadar isinin gucunun arasinda hem de calisiyorken bir de bana gelirdin degil mi sekerim cok sagol....

sbnemcigim sandovicccc hicc kiyamam mircan a ben gercekten acikmis... efeye de kiyamam mecbur olmasan oyle aglarken birakmazdin degil mi??? sanirim ben de birakamazdim ama birakmak en dogrusu cocuktur hemen unutur i\oyuna dalar ama biz pimpirikli olunca da bu cocuklar asiri hassas yetisiyorlar hic gerek yokken en iyisini yapmissin birakmakla...

uykusuz geceler bir klima alinda serin serin yatin hayatim ben salonun klimasini butun gun kapatmiyorum dider odalari da ilik yapiyor yoksa nefes alinmiyor ki burada da...

sebnemcigim pazar maceraniz da iyiymis restorant i dagitmis cocukkar nartan da mini tatilimiz de birkac kul tablasi ivir zivir birseyler kirmisti napalim yani oluyor ufak tefek enerjik cocuklar...

sanirim meral in pc tamire gitti posta koydu ya hizlandi sanirim n

nagiscigim nartan da ommaz ommaz diyor yapilmamasi gereken birsey olursa cok guluyorum cok tatli soyluyor... eymen de himmmm ezdirmiyor kendini masallah... nartan daha kendini savunacak bir gurup icine girmedi hic bzizm park baya sakin oluyor yada oyle cocuklar olunca nartan pek yaklasmiyor onlara... nasil olur bilemiyorum...

kisa kisa aklima geldikce yaziyorim deryacigim nasil oldun canimcigim iyisin degil mi? gecen gunku piknik nasil gecti?? bahsettin mi kacirdim mi bilemiyorum canim? cagan nasil oldu?

gözün aydın cnm bakıcın gelmiş sevindim azıcık nefes alırsın
bu arada teklifimde samimiyim yani burdan çok çok iyiyiz yüzyüze grşünce aynı elektrik alınırmı bilemiyorum ama yanlız kalmanın ne olduğunu o bunalımı iyi bilirim eymen 30 günlüktü annem gittiğinde bir Allah'ın kulu kapımı çalıpta kızım ne yaptın bakabildin mi açmısın tokmusun demedi (hem de üst kattayken) günlerce eşim işten gelene kadar wc ye gitmedim ama geçti biliyorum yani 1 saatçik bile nasıl iyi geliyo insana
olsun çalışırkende yapardım ha bir çıldırk ha 3 biraz telefon vs vasatımdır bide burda yazmak kolayda konuşurken pek cnmlı cicimli falan konuşamam acık soğukum galiba keşke bir fırsat olsa da hep beraber toplanabilsek

nagihancım bende çok kıskancım tahammül edemezdim hele gecenin bi yarısı arayacaklar banane canım kavga ettiyse demi ama?ama şebnem gibi olmayıda isterdim kafama herşeyi taka taka midemden kıvranıyorum işte gastrit vardı şimdi ülsere çevirmiştir o kadar kötü yani

Son düzenleme:

gözün aydın nurancım çok sevindim gelmesine...keşke fırsatımız olsada hep beraber sohbetler edebilsek ama işte çocuklardan fırsat buldukça burdayız bende öyleyim yani

kisa kisa aklima geldikce yaziyorim deryacigim nasil oldun canimcigim iyisin degil mi? gecen gunku piknik nasil gecti?? bahsettin mi kacirdim mi bilemiyorum canim? cagan nasil oldu?

ay sağol nurancım daha iyiyim dün öğlen çağanı uyutunca kendimi işe verdim mutfağı sildim yarısını fayanslarını tam başladım çağan uyandı o yanımda oynadı ben yaptım ilk defaydı biraz evimi dağıtmış ama napalım başka türlüde işlerimin hepsi kalıyodu büskivi istedi verdim parçalamış parçamış evin ortasına saçmış hurma verdim o öyle meyve verdim o öyle bi taraftan yemek koydum salata filan derken saat 8 oldu eşim geldi tabi mutfağın yarısı silinecek kaldı ama yaptığım yerlerde pırıl pırıl oldu uğraştığıma değdi yanii.
çağanda iyi ama huysuz yine akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkalım dedik çağanı bebek arabasına koydum evden çıkarken mızmızlanmaya ağlamaya bi başladı eve gelene kadar yine uyutamadık tabi ne çay içebildik ne meyve yiyebildik gece 12 oldu hala uyumadı saat 1oldu yine yok çıldırdım artık çağan yere yatmış bizde kendi yatağımıza uyuyakalmışız gece sahura kalk geri yat derken çok yorgunumm
sen nasılsın canım ?çocuklar nasıl?

kendine haksızlık etme nagişcim tlfda hiçte soğuk değilsin..evet keşke bi araya gelebilsek sohbet etsek bizim çocukları hiç düşünemiyorum tabiii çok iyi olurdu

sebnemcim sıcak gerçekten geceleri yatılmıyoo bi klima alın biranönce siz...baksana gece kalkıp cümbür cemaat oda oda gezmişsiniz..demek mircanıma sandviç yapmadın annesi nasıl kıydın kuzuma bak aç yatmışş hımmm bidaha olmasınnkreş konusundada evet onlar çocuk oyunu görünce ağlamayı bırakırlar bizde biraz daha rahat olmalıyız yoksa yapamayız ama dayanmak zorundayız tabi ana yüreği ayrı kalamıyoruz ama bak annesi susmuş orda oyunu filan görünce..

ahhh caganim neden boyle yapiyorsun anneye eziyet sana eziyet canim yaaa bence de bir pedagog a danismakta fayda var senin de canin var degil mi surekli mizmiz biriyle 24 saat cok zor...nereden mi biliyorum aytes iste o da cok mizmiz ama bebek diyorum buyuynce gecer isallah ama bakici geldi ya onun kucaginda saniyesinde uyuyor benim butun stresim sutten aytes e geciyor haliyle emdigi icin

aytes te gece 4 te bir uyandi 6 da anca uyutabildim ama cildirdim niye uyanir ki bir bebek hergece ayni saatte?? ve uyumaz neyse ugras ugras 6 da uyudu alti bucukta uyandi bakici sagolsun uyandi geldi aldi aytes i de saat 8 e kadar uyudum yoksa bugunu zor cikarirdim nartan da 7 de uyanmis ikisine de bakabiliyor allahtan nartan a kahvalti yaptirmis bir ohhh cekebilirim bugun...........

tünaydın bayanlar oğlumun dün kreşte ateşi çıkmıştıya akşam çıkışta doktora götürdüm boğazına baktı doktor göğsünü dinledi boğazı şişmiş göğsüde temiz çıktı çok şükür doktor antibiyotik verdi ama henüz içirmedim
akşam takip ettim ateşi çıkmadı gecede iyiydi ballı limonlu zencefilli çay içirdim tavuk suyuna çorba yaptım iyiydik.
ya göğüslere inerse diye korkmuyo değilim ama antibiyotiksiz geçecekse neden içireyim de diyorum içimden oof ooff kafam çok karışık araştırdım bademcik şişmesinin %90 ı virüsten %10 u enfeksiyondan oluyomuş virüs için antibiyotiğe gerek yokmuş ama enfeksiyon için varmış doktora götürüyoruz şişse hemen antibiyotik yazıyo ama enfeksiyon mu virüs mü? nerden anlayacağız bi tahlil bile yapmıyolar

nagihancigim eylul e ne kaldi surada gorusecegiz ya sekerim bakalim nagihan soguk mu??? cana yakin mi??? ha bu aradasen karar verdin mi eymenli mi eymensiz mi???

zor bir karar canim.... ben de ilac verme konusunda cok hassasim ama cok extrem durumlarda mecbur veriyoruz napalim kar kazar hesabi

nagihancigim eylul e ne kaldi surada gorusecegiz ya sekerim bakalim nagihan soguk mu??? cana yakin mi??? ha bu aradasen karar verdin mi eymenli mi eymensiz mi???

ben veremedim ama babası vermiş cnm eymensiz miş :2: yani bir yanım bırak diyo bir yanım kıyamıyo :2:
evi boyarken 1 gece amcada kaldı tam 24 saat görüşmedik ilk defa gayet normaldi bizim için deneme oldu hatta kapıdan girdiğinde yan komşu vardı 4 yaşında oğlu var adı salih direk ona koştu yaya yaya diye ( bu ara sasis diyo)
acık üzülmüştüm bana değil de arkadaşına koştu özlememiş diye annemlere hazırlıklı gidicem eymenin deniz ihtiyaçlarınıda alıcam yanıma o haftaki duruma bakıp karar vericem kısmet artık
senide görürüm inş şimdiden plan yapıyoruz da o zaman ne gösterir bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…