2009 Kasm Anneleri

ayyy aklıma geldi 2 . yaş günlerimizede 3 ay kalmış geçen yıl ki çiftti hem anneanede hem evimizde bu yıl tek mi yapsam ama bu sefer uçan balonlar falan yapıcam ve sadece çocuklu ve çocuksuz arkadaşlarımı çağırıcam aile büyüklerini çağırınca sanki hediye içinmiş gibi oluyo çağırmayınca ayıp oluyo off ne yapsam ki bide benim oğlum benim ailemin ilk göz ağrısı (eşiminse görümcemin var ama kaynanam ayırır oğlumu hiç hoş değil ama kayınpeder de oğlumun oğlu der çok ayıplıyorum ama bişeyde diyemiyorum şahsen annem bana yapsa çok kızardım gitmezdim bile belki )

aynı durum bendede var bizimde aynen öyle görümcemin var ama bizimkine daha fazla ilgi gösteriyolar ben geçen sene bir gün arayla çocuklu arkadaşlarıma birde aileye yaptım aile büyüklerini çağırdım sadece çağırmasam zaten darılırlar çağırmakta hediye için oluyomuş gibi olsada olsun ne yapalım ya alsınlar kaç tane torunları var ki benim ailemin ilk eşimin ailesinin ikinci torunu :)) olan bana oluyo iki doğum günü için hazırlık yapmak çok zor oluyo.. ben bu sene kreşte yapmayı düşünüyorum güzel bi anı olur ama 8 kasım kurban bayramına denk geliyor bakalım nasıl olacak

8i bayramsa 14ü bayram sonu olur bakalım bayramda anneme giderim orda erken kutlama yaparız 14 ünde de burda kutlarız ama burdakinde eşimin ailesinin yanına arkadaş çağrılmıyoki acık tuhaflar :) neyse bakarız artık ama geçen sene yaptığım ikramlar alınanlar yaş pasta vs her iki doğum gününde de ucu ucuna yetti acaba bu yıl daha mı çok yapmalı

şeker hamurundan pasta yapıyolar arkadaşım baya bi ilerdei bu konuda bende öğrensem onlardan yapmak istiyorum çok güzel ya ama vakit ve maharet lazım ikiside bende yok eskiden biraz maharetliydim onuda yitirdim oğuz olunca

şimdi kreşten aradılar ateşi çıkmış oğuzun 37,5 olmuş şurup vermiş hemşire düşmezse haber verin dedim ama bademcikleri şiş ve balgamlı öksürük var yine mi antibiyotik vercekler yaa bıktım her ay bir antibiyotik kullanmaktan inş. hemen geçer (

AAA maharet bende vardır (acık mütevazı olayım ) mutfakta iyiyimdir diğerlerini yaparım ama pastasını hazır olmaktan yanayım zorlasam onuda yaparım ama dediğim gibi vakit yok eymenle birlikte yapıyoruz ramazan tatlılarını
akşam yattık onu uyutucam anne baba pasta mama yok oğlum dedim baban pasta yer mi bizsiz kalktık artık dolaptan tatlı koyduk yedirdim babasıyla oğluma genetik galiba eşimde çok sever tatlıyı oğlumda hiçbişey bulamazsak hazır paket muhallebilerden yapıyorum
babası dün şarkı öğretmiş şarkıda şu yubi dibi dubappaaaa

geçmiş olsun gitmedin mi yani ben olsam uçmuştum yanına :44:

slm sebnemcim iyi olmanıza sevindim çok şükür herşey yolundaymışş..senin ufaklıkta üzmemiş seni iyiymişsiniz ikinizde...efeyede aferinn ee tabi abisi var yanında yoksa bu kadar kolay alışacağını sanmıyorum bende..moklu efe senii demek doldurmuuşş....efe abisinin sayesinde herşeye daha çok meyilli konusamayıda daha rahat kavrayacaktır ki baksana anlatmış sürekli sana biz onları anlamasakta onlar bir sürü şey anlatıyolar şu andada çağan annemle tlfda konuşuyo ama hiç bişey anlaşılmıyo sadece anne diye o kadar.canım bu iş olayıda hangisi senin için daha iyi olacaksa onu yap yani hayırlsı ne ise o olsun hem iş,hem çocuklar,hem hamişlik hemde ev işleri yapabilecekmisin onu düşün

bende işe yaramadı canım çağan acayip bi çocuk maşallah eymene baksana annesinde fıttık alıyomuş .bide üstüne gezmişsiniz ohh ne iyi olmuş vallahi

aslında çok haklısın canım ben özelde doğum yapmıştım orda çocuk drumuz vardı her götürdüğümde memnun kalmıyodum ha bu arada eşimde bende o hast çalıştık daha önce..baktım drdan memnun değilim bıraktım geçenlerde bi arkadasla konustum ordan neden öyle bakmıyodu biliyomusun dedi noldu dedim hast maaşları ödemiyo adamda ilgilenmiyo hastalarla dedi hım dedim iyiki bırakmışım yani en doğrusu bizim kendi yöntemlerimiz ve tecrübelerimizle tedavi uygulamak

geçmiş olsun gitmedin mi yani ben olsam uçmuştum yanına :44:

canım kreşe vereli 1,5 ay oldu 3 kez uçtum yanına ama şimdik ateş yüksek değil burda yanlızım arkadaş izinde gata nöbetimiz var çok yükselse ki inş. yükselmez babası gidecek ben hakkımı çok kullandım.. bilerek götürmedim doktora 4 gündür balgamlı öksürük ve boğaz kızarıklığı var hemen antibiyotik dayayacaklar diye götürmedim ağrı kesici ateş düşürücü veriyorum geçmezse mecbur içireceğiz ama azcık vücut bağışıklık kazansın kendisi savaşsın verilen antibiyotik bütün herşeyi mahvediyo ateş iyi bişey aslında vucudun savaştığını gösteriyor. keyfide yerindeymiş sürekli arıyorum panik yok şimdilik..

kızlarrr bendede aynı sorun var benimn tarafta ilk ve tek torun ama eşimin tarafı görümcemin var bi kızı 5 aylık ama biz görüşmüyoruz pek derdim yok geçen sene bırak gelmeyi arayıp kutlamadılar bile o kadar yanii hediye konusuna gelince kaynanamlar 4 tane görümcem var oğluma hiç birşey almazlar ve çalışıyolar yani gelirleride iyidir ama içlerinden gelmez oğluma şimdiye kadar 2 kere aldılar biri doğumdan bi kaç ay sonraydı şu 5tllil yelekli takımlar varya ondandı bide 1 yaşında aldılar oda aynı takımdan sadece rengi farklıydı doğumda sarı,1 yaşında yeşil almışlardı o kadar ben bu sene çağırmayı düşünmüyorum açıkcası çünkü eşiminde kabul ettiği bi gerçek varki senin ailen çağana çok düşkün benim ailemde almiraya(görümcemin kızına)düşkün yani oda aslında bu ayrımclığı biliyo ama bana pek yansıtmak istemiyo

geçmiş olsun serpacım oğuzda çağan gibiymiş bizde heray bi antibiyotik kullanıyoruz geçen hafta bıraktık en son kullandığımızı ise inş daha çok çıkmaz ateşi canım

aman iyi bari ciddi bişeyi olmasında bende pek antibiyotik vermiyorum nane limon zencefilli bal falan filan geçiştiriyorum :) cnm sen devlette mi eczane teknisyenisin gata nöbeti falan olunca benim kardeşte subayda ondan soruyorum
derya canım benim çağanı çok kafana takıyosun hareketli çocuk zeki olur derler konuşmasına gelince birden atak yapar belki sanki bizimkiler anlaşılır ve net mi konuşuyo sabır cnm çok zorlanıyosun enerjisine yetişemiyosun biliyorum ama sabır tabi seneye eşini ikna edip yarım gün versen haftada 3 gün epey işe yarar ben kreşlere gidiyorum ya o çocukları gör masanın etrafında kuzu gibi yemeklerini yiyolar afiyetle yatıp uyuyolar nazları hep anneye zamanında göndermek çok faydalı

amannn derya sanki biz onların hediyeleri için mi doğurduk paşalarımızı benim ağzımı açtırma bu hediye konusunda dertliyim ne doğum ne düğün hiçççç bizler mutluyuz ya gerisi boş
bide almira nasıl isimmiş hiç duymadım sadece burda 5 yıldızlı bir otel var onun adı almira

ahh ne güzel diyosun canım arkadasım ama açıkcası rahat olamıyorum çok tedirginim hep acabalarla yaşıyorum çok geriliyorum kafam çok dolu bu ara kendimi çok kötü hissediyorum belkide abartıyorum oluruna bıraksam çok daha iyi olacak ama şu huysuzluğu beni çok yıpratıyo o yüzden böyleyim aslında bununda farkındayım artık en iyisi olmaktan vazgeçtimn kızlar kafaymı yiyorum acaba?

ah canım ahh bende çok dertliyim benim oğlumda herbişeye karıştılarrr hatta kayınbabam vefat etti onun adını koy demişler eşime ben asla olmaz dedim ama biraz tartşınca kimlikte yok ama göbek adını koydular ve hiç söyletmedim şimdiye kadar ..benim çağan için bulduğum isimleri beğenmiyolardı bu ismide ben beğenmedim hatta eşim dalga geçiyo fiat albea gibi bu nasıl isim diye

ya aslında inadına çağırsan senin ailenin aldığı hediyeleri görünce utanırlar belki :) benim annem oğuza altın takmıştı ilk yaş gününde kayınpederimde plastik kamyon almış bizimkiler altın takınca bir an bir sessizlik oldu evde oysaki durumları bizimkilerden kat kat ii aslında hediye falan hikaye ama zaten bişeye bi faydaları yok bari ondan kısmasınlar insan bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…