şuan tırlatma eşiğinde olduğun için böyle diyosun
geçen akşam mutfaktan bir döndüm salonun ortasında ne ararsan var elimi belime koyup eşime ;
-sen eymene kardeş düşünüyomusu
-(hınzır bir sırıtma eşliğinde)eveeetttt
-peki ne zaman-bilmememmmmm
-düşünüyosan acele et bu çocuk 7-8 yaşına giripte elim temize çıkarsa bir daha avcunu yala dedim
ikisi bir büyüsün hiç değilse bir kes çıldırırız
hahahaahha :) ne güldüm yaa oğuzda böyle eline ne geçerse getiriyo aç diyo ooyy o minik elleri yerim beeenn dün akşam iki kez kafayı kapılara çarptı yawrum acıyo acıyo diyede ağlayarak uyudubaktım bişey yok hemen yatırmadım ama sabahı zor ettim
benim oğlumun minik behlülden ne farkı var benim yawrumda minik kadir inanır bi sert bakarsa dayanamaz verirsin kızını ona göre...
geçen akşam mutfaktan bir döndüm salonun ortasında ne ararsan var elimi belime koyup eşime ;
-düşünüyosan acele et bu çocuk 7-8 yaşına giripte elim temize çıkarsa bir daha avcunu yala dedim
uvvvvv demek acele ettt haaa enişte dört köşe olmuşturrrben eşime desem hemen yapıverirr ama yokk almıyımm birazcık büyüsünnnn ama küçük bebekte daha güzel oluyo emzirmek sevmek kucağına alırken dikkat etmek bile güzellll anamm ne oluyo banaaa şaka yaptım şimcik diil çok sonra belkiiii
verememm behlüle vercem bennnkadir inanıramışş yerim ben onu sen 12 yaşında kabul ediosan sana veremm nesliyiii acık artırmaya çıktı kızım ama şaka yapıyorum iş sahibi olmadan evlendirmeyi düşünmüyorummm kızımııı ilk önce okulll iş kariyerrr allahın izniyleee:))
bu arada meralin pc si servisteymiş şuan annesindeymişş yazdıklarımızı takip ediomuşş hepinize slmı varrr ben nesliye süt içirip yatırmaya çalışcam öptüm hepinizii
deryacigim bak cagan in huysuzlugu biraz da hasta olmasindanmis yavas yavas duzelir cnim merak etme... ayyy ne guzel bir piknik yapmissiniz masallah canim acik hava da iyi gelmistir cagan a ama napalim canim zeki cocuk yaramaz olur merakli olur arastirmaci olur aslinda sevinmemiz lazim oyle kos kos oturup surekli tv izlesin de hic istemem almim yani...
sohbette baya iyiymis nesliye cok guldum mine bunu ac hahahaaaynen nartan da herseye bunu accc acamiyommm diyor da bu gece iyice cozurttu pijamasini gosterip bunu ac diyor ya ne demek ki bu dedim nasil acilir ki bu pijama sonucta kapagi yok ki ayyy neyse beni delirtince cikardim pijamayi sort giydirdim de rahat ettim yoksa bu acccc muhabbeti sabaha kadar surerdi sanirim.....
slm kızlar oğlumu uyuttum acık evi toparladım duş aldım gelddim
bugün eşim gelmedi bursa maçına gitti eymen beni delirtti seraptan esinlenerek odaya kapattım parkeleri boyadığı için ama nasıl ağlıyo anne aç anne aç diye bırakın 2 dk 20 sn ancak dayanabildim sonra sokağa çıktık 4 yıldır tanımadığım komşularımı eymen sayesinde tanıyorum ama eymen sokaktada terör estirdi elleme eymenin bir çocukla oynuyosa 3. kişiyi istemedi hep ittirdi off delirdim ama bu ittirme vurma işini onlardan öğrendi ilk çıktıklarımızda sopa yiyip geliyodu artık eli maşalı oldu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çorbam vardı yalancı iskender gibi bişey yaptım pide yoğurt tereyağ kıyma eymen bayıldı galiba babanneside ben gelmeden önce bişey yedirmemiş kurt gibi yedi tavsiye ederim deneyin çok güzel oluyo olmuyo kızlar olmuyo babannemiz bbu işi tam beceremiyo her akşam maksimum17:15te alıyorum eymeni direk dezenfekte ama görmeniz lazım halini köylü çocukları gibi el yüz felaket bu kadar da rahat olunmaz ki
kreşleri araştırdım minimum 400 maksimum 8500 isteyen var bu fiyatta haftada 3 tam gün yada 5 yarım gün ama 5 yarım uymuyo öğlen alacak kimse yok bu kış değilse de haziranda kesin veriyorum olmucak böyle çok sinirlerim bozuk bugün
üst kattan çocuğa sesleniyo bende mutfaktayım eymenin sesi geliyo bir baktım eymen balkon demirlerine tırmanmış ve yarısına kadar çıkmış kaynanada hala seslenip bakıyo ya seslensene bana düşse ne olcak deliricem ya bu ne rahatlık uff ufff
günaydııııııııııııııııııınnn
günaydın minecim nasılsın?akşam nasıldı iftar gittimi arkadasın?
iftar iyiydi canım misafirim gittii nesli mızmızdııı gece 1 de zor uyuduuuçıldırttı
slm nagişcim bende akşam çağan tv yi gidip sürekli kapatıyo diye odaya kapattım senin gibi 20 saniye sürmedi bile çıkardığımda mosmor kesilmişti ama bu ilk değil yapmam yani bizde işe yaramadı bu ceza..nagihancım sen biran önce vermeye çalış kreşe kaynananda çok rahat ve vurdumduymazmış yani..eymende eli sopalı olsun boşver hergün dayak yiyip gelmektense böyle daha iyi..
nagihancım şu yalancı iskenderi nasıl yaptın tarifini yazarmısın bi yapalım bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?