günaydınnnn hemen yazayım,
fırından şu uzun ve sade yapılan pidelerden alıyosun istediğin kadar kare kare doğrayıp tabağa alıyosun
bir kapta bol tereyağ+salça+suyu 1-2 dk kaynatıyosun hafif ılındıktan sonra pidelerin üstüne döküyosun
bir kapta çırptığın yoğurduda pidelerin üstüne döküyosun ve en son yoğurdun üstünede baharat soğan ve sarımsakla kavrulmuş kıymayı yayıyosun güzelce afiyetle yiyosun
pideler ıslandığı için ve yoğurtla beraber güzel yedi eymen normalde kıyma kavurması versem hayatta yemez
aynı tarifi yoğrdu tabağın kenerına koyarak ve pidelerin üstüne minik köfteler koayarak yaparsan pideli köfte olur
üstüne kıyma yerine tavuk döner gibide yapabilirsin tercihe bağlı
aa deryacım toplanın gelin ben yapayım koca bir tepsi hepimiz yeriz
mine sen nasılsın
kızlar eymen çişe hazır değil sanırım annecim tuvalete gidelim mi
gidelim
gidiyoruz oturuyo oturuyo bitti diyip kalkıyo 1 damla dahi yapmadan daha hiç görmedim yani yaptığını bayram tatilinde de denicem olmuyosa üsteleyip psikolojisini bozmak istemiyorum
ben göreve gidiyorum gelince yazarım canlarım
benim oğlum niye konuşmuyo yaa(((((
biz bıraktık çişi nesli anne yok anne git anne bırak diip duruyooo ııııııı yokkkk dio gelmek istemioo zaten hasta üstelemek istemiyorummm ama alışssın istiom artıkkhazır diil galibaaa
iyi diyelim iyi olalım esincim ama senin kuzular kurtluğa transfer oldu haberin olsunslm herkese nasılsınız kuzular nasıl ben çok yorgun ve uykusuzum:79::80::81:
aa deryacım toplanın gelin ben yapayım koca bir tepsi hepimiz yeriz
mine sen nasılsın
kızlar eymen çişe hazır değil sanırım annecim tuvalete gidelim mi
gidelim
gidiyoruz oturuyo oturuyo bitti diyip kalkıyo 1 damla dahi yapmadan daha hiç görmedim yani yaptığını bayram tatilinde de denicem olmuyosa üsteleyip psikolojisini bozmak istemiyorum
ben göreve gidiyorum gelince yazarım canlarım
slm herkese nasılsınız kuzular nasıl ben çok yorgun ve uykusuzum:79::80::81:
hey allam yaa drynites diye bi gece külodu göndermişler çekilişe katılmıştım göndermişlerr saolsunlara ama kargo ücretini aldılar 3.5 tl biide yaşına uysa der diil 4-7 yaş arası saftirikler yani bi kilodu aldım 3.5 eşim duysa çıldırırrr nerden üye oluyon bu yerlere iyiki o evde yokken geldii iki hafta öncede rexona mini rolon göndermişlerdi ve birsürü kuruluk testi ama ücretsizdii
aaa minecim bende istemiştim geldi ama ücretsizdi kargo ücreti filan yoktuu rexonada aldım hatta huggies 44 lü bez göndermiştii eşimde gülüyo bana kargo geldikçe
gariptirki benden aldılar ama ilk önce diyarbakıra göndermişler ordan yeni adresime yani aydına heralde ondan aldılarr hugies imde evde dursam gelirdi mutlaka ama biz hep izmirdeydik o aralarzaten hugies i sevmiom tek prima kullanıom nesli sıkılıo o bezde aç aç dio
nesli yeni uyudu sonunda en son sarıldı bana annem annemm çokk aşkımm dedi yani bu demek oluyo ki annem annem ben seni çok seviyorumm canım kızım benim birazcık ta uslu olsan tatdından yenmicen bide uyrken sürekli şunu söyledii annee senin çaçınmı varr anne anne senin çaçınmı var bide saçlarımı okşuyooo şarkı söylüyo vıııvv çuuu vıvvv çuuu vıvv çuuçuuu çuuu bi in içimden vatta şiba kendiiiiiiiiiiiiii diyesim geldi ama tuttum kendimi neyse o yuyrken ben azcık evimi toplıyımmmm
iyi akşamlar kızlarrr çağanı annemlere götürdü eşim işe giderken bi kaç saate gelecekler bende onlar gelene kadar ütü filan yapıcam cam sildim fırsat bu fırsat eşim azcık kafanı dinle dedi çok şaşırdım seve seve kabul ettim ama bu aralar ramazann eşimin kafasına vurdu sürekli tersliyo beni bi bitseydi hayırlısıyla ramazan
nagihannn halimi gorup te bir kardes yapacaksin himmmm ben kafayi yemek uzereyim nartan da gun gectikce daha zor bir cocuk olaya basladi sizinkiler de ayni biliyorsunuz iyi cesaret valla ama eymen 3 yas civari olunca krese gider ve akli erer bazi seylere degil mi???? su an ki gibi olmaz en azindan...
slm kızlar oğlumu uyuttum acık evi toparladım duş aldım gelddim
bugün eşim gelmedi bursa maçına gitti eymen beni delirtti seraptan esinlenerek odaya kapattım parkeleri boyadığı için ama nasıl ağlıyo anne aç anne aç diye bırakın 2 dk 20 sn ancak dayanabildim sonra sokağa çıktık 4 yıldır tanımadığım komşularımı eymen sayesinde tanıyorum ama eymen sokaktada terör estirdi elleme eymenin bir çocukla oynuyosa 3. kişiyi istemedi hep ittirdi off delirdim ama bu ittirme vurma işini onlardan öğrendi ilk çıktıklarımızda sopa yiyip geliyodu artık eli maşalı oldu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çorbam vardı yalancı iskender gibi bişey yaptım pide yoğurt tereyağ kıyma eymen bayıldı galiba babanneside ben gelmeden önce bişey yedirmemiş kurt gibi yedi tavsiye ederim deneyin çok güzel oluyo olmuyo kızlar olmuyo babannemiz bbu işi tam beceremiyo her akşam maksimum17:15te alıyorum eymeni direk dezenfekte ama görmeniz lazım halini köylü çocukları gibi el yüz felaket bu kadar da rahat olunmaz ki
kreşleri araştırdım minimum 400 maksimum 8500 isteyen var bu fiyatta haftada 3 tam gün yada 5 yarım gün ama 5 yarım uymuyo öğlen alacak kimse yok bu kış değilse de haziranda kesin veriyorum olmucak böyle çok sinirlerim bozuk bugün
üst kattan çocuğa sesleniyo bende mutfaktayım eymenin sesi geliyo bir baktım eymen balkon demirlerine tırmanmış ve yarısına kadar çıkmış kaynanada hala seslenip bakıyo ya seslensene bana düşse ne olcak deliricem ya bu ne rahatlık uff ufff
günaydın kızlarr nasılsınız?ben çok yorgunum heryerim tutulmuş akşam çağanı zorlada olsa uyuttuk annemle hemen koltuklarımı sildik bi çay molası verdik yan komşum geldi derken saat 12 oldu dedim anne ben duvarları silicem bi başladım 1 saatte oturma odası mis gibi oldu badana boya yaptıramıycam bu sene bide sünnet filan olursa çağan dedim sonra mutfağımın yerlerini cifledim halılarını annem yıkamıştı onları serdim e gece 3 oldu yine bişeyler yiyelim dedik saat 4 oldu yattım sabah eşim 7 ye gelirken gelmiş aramış kapıyı çalmış o kadar duymadık çok yorulmuşum şimdi eşim uyuyo annemlerde gitti ananem yine mide kanaması geçiriyomuş acile kaldırmışlar ..bizden böyle haberler
günaydınnnn hemen yazayım,
fırından şu uzun ve sade yapılan pidelerden alıyosun istediğin kadar kare kare doğrayıp tabağa alıyosun
bir kapta bol tereyağ+salça+suyu 1-2 dk kaynatıyosun hafif ılındıktan sonra pidelerin üstüne döküyosun
bir kapta çırptığın yoğurduda pidelerin üstüne döküyosun ve en son yoğurdun üstünede baharat soğan ve sarımsakla kavrulmuş kıymayı yayıyosun güzelce afiyetle yiyosun
pideler ıslandığı için ve yoğurtla beraber güzel yedi eymen normalde kıyma kavurması versem hayatta yemez
aynı tarifi yoğrdu tabağın kenerına koyarak ve pidelerin üstüne minik köfteler koayarak yaparsan pideli köfte olur
üstüne kıyma yerine tavuk döner gibide yapabilirsin tercihe bağlı
slm herkese nasılsınız kuzular nasıl ben çok yorgun ve uykusuzum:79::80::81:
sanırım neslimde oğuzum gibi 14 şubat bebeği biz yawrumu 14 şubatta yannışlıkla yaptıkta :26: iyiki yapmışız
çok sevgi dolu bunnar ya bazen oğuzda beni öp demeden gelip öpüyo sarılıyo ya deli oluyorum işte o an..
Kolay gelsin canım yazıyosun ya şu yaptıklarını içim gidiyo nasıl ne zaman yapıcam diye işler dahada gözümde büyüyo benimde bi yerden başlamam lazım yoksa evi bişiler götürcek :))
Allah yardımcın olsun seninde canım bende cesaret edemiyorum ama düşünüyorum şimdi oğuz büyüyünce yapsam aynı eziyeti tekrar çekeceğim ve bu kez katlanacak sabrım olacakmı bilmiyorum malum yaşlanıyorum :)
canım zaten şu anda 2 dk dan fazla tutmaman gerekiyo ben sayıyorum dolunca hemen alıyorum ve bir daha yaparsan bir daha ceza diyorum anlıyo sanırım yapmıyo çok şükür yada unutup yapmaya kalkışıyosa doğru odana diyorum hemen bırakıyo :)) hayır odasıda ceza değil aslında oyuncaklar herşey orda ne ağlıyolar annamıyorum :)
canım ya şu kaynana olayındada işin çok zor ya tepkini koy azcık canım tatlı tatlı söle söleyemiyosan surat yap ne bilim ya atalarımızında dediği gibi kaynanan mı var derdin vaar
çok geçmiş olsun hemen eve uçup temizlik yapmak istiyorum bende yaa inş. patron yarın gelme der yine zaten misafir davet ettim hem temizliik hem yemek yapmam lazım ..
nagihan zaten açık olan iştahımı kabarttın ve aklımı başıma getirdin çok teşekkürederim.. Ben takıntılı gibi 6 da yoğurt akşamda doyan karnını zorla çorbayla dolduruyodum katı gıdalarıda öyle eline verip aralarda yediriyodum
takmışım kafaya 5 te ballı meyveli yoğurt diye ee bunu yiyince çocuk normal olarak doyuyo başka bişey yiyemiyo sölediğin aklımı başıma getirdi hem yoğurdu hem yemeği bir arada vermiş hemde sağlıklı beslemiş olacağım :)
canım ya taktığın şeye bak konuşmaması zeka göstergesi demekki çok akıllı olacak oğlun arkadaşımın çocuğu 4 yaşında konuşamıyo doktora götürdü herhangi sağlıksız bir durum yok.. demekki çocuk şu anda incelemede birden açılır o canını sıkma çocuğuda bunaltma
çok şükür bir cumayı daha gördük nagihanın tarifini okuduktan sonra mide asitlerim artmış olsada iyiyim çok şükür umarım sizde iyisinizdir hepinize hayırlı cumalar arkidişlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?