2009 Kasm Anneleri

güzelmiş bi deniycem ağzım sulandı sabah sabah..

aa deryacım toplanın gelin ben yapayım koca bir tepsi hepimiz yeriz
mine sen nasılsın
kızlar eymen çişe hazır değil sanırım annecim tuvalete gidelim mi
gidelim
gidiyoruz oturuyo oturuyo bitti diyip kalkıyo 1 damla dahi yapmadan daha hiç görmedim yani yaptığını bayram tatilinde de denicem olmuyosa üsteleyip psikolojisini bozmak istemiyorum
ben göreve gidiyorum gelince yazarım canlarım

biz bıraktık çişi nesli anne yok anne git anne bırak diip duruyooo ııııııı yokkkk dio gelmek istemioo zaten hasta üstelemek istemiyorummm ama alışssın istiom artıkkhazır diil galibaaa

biz bıraktık çişi nesli anne yok anne git anne bırak diip duruyooo ııııııı yokkkk dio gelmek istemioo zaten hasta üstelemek istemiyorummm ama alışssın istiom artıkkhazır diil galibaaa

AYNEN MİNECİM EYMENDE HAZIR DEĞİL GALİBA MAŞALLAH ÇENE ÇOKTA BİR ÇİŞ DEMİYO SIPA

benim oğlum niye konuşmuyo yaa (((((

Hepsinin özelliği farklı senin oğlunda 1 aydır çişini söylüyomuşya canım bak bizimkilerde moklu işte

slm herkese nasılsınız kuzular nasıl ben çok yorgun ve uykusuzum:79::80::81:
iyi diyelim iyi olalım esincim ama senin kuzular kurtluğa transfer oldu haberin olsun

iyi diyelim iyi olalım esincim ama senin kuzular kurtluğa transfer oldu haberin olsun [/QUOTE]

zaten artık bebek diyemiyorum kocamanan oldular beyler ve hanımlar gün geçtikce çokta fenalaşıyorlar

tamam canım geliyoruz
hey kızlar akşama nagihandayız plan yapmayınnn.sağol canım demen yeterli senin..çiş konusundada sıkma canım o zamanbi kaç kere daha dene olmazsa biraz daha bekle bence.tamam canım sen git görevine gelincede neler yaptığını anlatırsın hep böle pc başında olmuyo ama dimi?

hey allam yaa drynites diye bi gece külodu göndermişler çekilişe katılmıştım göndermişlerr saolsunlara ama kargo ücretini aldılar 3.5 tl biide yaşına uysa der diil 4-7 yaş arası saftirikler yani bi kilodu aldım 3.5 eşim duysa çıldırırrr nerden üye oluyon bu yerlere iyiki o evde yokken geldii iki hafta öncede rexona mini rolon göndermişlerdi ve birsürü kuruluk testi ama ücretsizdii

gece külodunuda sandığa kaldıryım iki üç yıl sonra lazım olur saftirik kafam keşke baksaydım içineee sonra alsaydımm

aaa minecim bende istemiştim geldi ama ücretsizdi kargo ücreti filan yoktuu rexonada aldım hatta huggies 44 lü bez göndermiştii eşimde gülüyo bana kargo geldikçe

aaa minecim bende istemiştim geldi ama ücretsizdi kargo ücreti filan yoktuu rexonada aldım hatta huggies 44 lü bez göndermiştii eşimde gülüyo bana kargo geldikçe

gariptirki benden aldılar ama ilk önce diyarbakıra göndermişler ordan yeni adresime yani aydına heralde ondan aldılarr hugies imde evde dursam gelirdi mutlaka ama biz hep izmirdeydik o aralarzaten hugies i sevmiom tek prima kullanıom nesli sıkılıo o bezde aç aç dio

olabilir canım ondan almışlardır..huggiesi bende hiç beğenmedim çok torbalanıyodu çok kötü duruyodu..ben molfixs kullanıyorum ondan memnunum ama ahhh bi bezide bırakabilsekk

sanırım neslimde oğuzum gibi 14 şubat bebeği biz yawrumu 14 şubatta yannışlıkla yaptıkta :26: iyiki yapmışız
çok sevgi dolu bunnar ya bazen oğuzda beni öp demeden gelip öpüyo sarılıyo ya deli oluyorum işte o an..

Kolay gelsin canım yazıyosun ya şu yaptıklarını içim gidiyo nasıl ne zaman yapıcam diye işler dahada gözümde büyüyo benimde bi yerden başlamam lazım yoksa evi bişiler götürcek :))

Allah yardımcın olsun seninde canım bende cesaret edemiyorum ama düşünüyorum şimdi oğuz büyüyünce yapsam aynı eziyeti tekrar çekeceğim ve bu kez katlanacak sabrım olacakmı bilmiyorum malum yaşlanıyorum :)

canım zaten şu anda 2 dk dan fazla tutmaman gerekiyo ben sayıyorum dolunca hemen alıyorum ve bir daha yaparsan bir daha ceza diyorum anlıyo sanırım yapmıyo çok şükür yada unutup yapmaya kalkışıyosa doğru odana diyorum hemen bırakıyo :)) hayır odasıda ceza değil aslında oyuncaklar herşey orda ne ağlıyolar annamıyorum :)
canım ya şu kaynana olayındada işin çok zor ya tepkini koy azcık canım tatlı tatlı söle söleyemiyosan surat yap ne bilim ya atalarımızında dediği gibi kaynanan mı var derdin vaar

çok geçmiş olsun hemen eve uçup temizlik yapmak istiyorum bende yaa inş. patron yarın gelme der yine zaten misafir davet ettim hem temizliik hem yemek yapmam lazım ..

nagihan zaten açık olan iştahımı kabarttın ve aklımı başıma getirdin çok teşekkürederim.. Ben takıntılı gibi 6 da yoğurt akşamda doyan karnını zorla çorbayla dolduruyodum katı gıdalarıda öyle eline verip aralarda yediriyodum
takmışım kafaya 5 te ballı meyveli yoğurt diye ee bunu yiyince çocuk normal olarak doyuyo başka bişey yiyemiyo sölediğin aklımı başıma getirdi hem yoğurdu hem yemeği bir arada vermiş hemde sağlıklı beslemiş olacağım :)

benim oğlum niye konuşmuyo yaa (((((

canım ya taktığın şeye bak konuşmaması zeka göstergesi demekki çok akıllı olacak oğlun arkadaşımın çocuğu 4 yaşında konuşamıyo doktora götürdü herhangi sağlıksız bir durum yok.. demekki çocuk şu anda incelemede birden açılır o canını sıkma çocuğuda bunaltma

slm herkese nasılsınız kuzular nasıl ben çok yorgun ve uykusuzum:79::80::81:

çok şükür bir cumayı daha gördük nagihanın tarifini okuduktan sonra mide asitlerim artmış olsada iyiyim çok şükür umarım sizde iyisinizdir hepinize hayırlı cumalar arkidişlerim...

serapcım sen çalıyosun canım zamanın olmuyo gerçi ben evdeyim benim bile zamanım olmuyo ama ancak akşam çağanı uyutunca yapabiliyorum bi salonumun perdeleri kaldıki o çok zorr annem gelecek bide koridorumun duvarını sileceğim

hayırlı cumalar cnm
dün 17:30 eymen paçalarıma yapıştı mama mama diye al örtünü ser yere dedim serdi 1 dilim kek ve 1bardak meyve suyu verdim çünkü yemek yedirirsem bizimle yemeyecekti
saat 20 sofraya oturdu önce birkeç kaşık çorba sonrada diğer yemekten yedi acıkmış nasıl yedi bende nasıl mutlu oldum suyunuda inatla kendi içmek istiyo onada izin veriyorum ana oğul takıldık
yanlız şöyle bir durum var sofraya herşeyi aynı anda koyarsam sevdiğini yemek istiyo mesela tatlıyı saklıyorum onu görürse direk ondan başlıyo yada pilav tencerede bile görse yetiyo istemommmm pavvv istiommm
kesinlikle işten gelince verme iyice acıkınca yoğurt ana yemek pilav makarna ne varsa hepsinden yesin ben eymene öyle yapıyorum birkaç kaşıkta olsa çeşit sunuyorum ve yanında mutlaka yoğrt yaklaşık 1 saat sonrada ana oğul tatlı yiyoruz babasına çekmiş tok bile olsa dayanamaz tatlıya

aaa bakın ne anlatıcam
gece saat 03:50 eşimle sahur yapıyoruz arkam dönüktü birden karşımda iki eliyle gözlerini ovuşturan ve hiç sesi çıkmayan bir fare gördüm kimdi dersiniz tabiki eymen üstünde de şu boydan ayaklı tulum pijamalardan var Allah'ım okadar tatlıydıki yedim yedim uykusu açılmasın diye korktum daha fazla mıncıklayamadım bu nasıl güzel bir duygu hepimiz biliyoruz bazen uyurken elini tutup yüzüne dokunup Rabbim'e şükürler ediyorum bana bu güzelliği tattırdığı için çoğu zaman bizi delirtselerde yürek dayanmayı şu mübarek cuma gününde Allah'ım olmayan herkese tattırsın bu duyguyu kimseye aratmasın düşmanıma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…