hayırlı cumalar cnm
dün 17:30 eymen paçalarıma yapıştı mama mama diye al örtünü ser yere dedim serdi 1 dilim kek ve 1bardak meyve suyu verdim çünkü yemek yedirirsem bizimle yemeyecekti
saat 20 sofraya oturdu önce birkeç kaşık çorba sonrada diğer yemekten yedi acıkmış nasıl yedi bende nasıl mutlu oldum suyunuda inatla kendi içmek istiyo onada izin veriyorum ana oğul takıldık
yanlız şöyle bir durum var sofraya herşeyi aynı anda koyarsam sevdiğini yemek istiyo mesela tatlıyı saklıyorum onu görürse direk ondan başlıyo yada pilav tencerede bile görse yetiyo istemommmm pavvv istiommm
kesinlikle işten gelince verme iyice acıkınca yoğurt ana yemek pilav makarna ne varsa hepsinden yesin ben eymene öyle yapıyorum birkaç kaşıkta olsa çeşit sunuyorum ve yanında mutlaka yoğrt yaklaşık 1 saat sonrada ana oğul tatlı yiyoruz babasına çekmiş tok bile olsa dayanamaz tatlıya
aaa bakın ne anlatıcam
gece saat 03:50 eşimle sahur yapıyoruz arkam dönüktü birden karşımda iki eliyle gözlerini ovuşturan ve hiç sesi çıkmayan bir fare gördüm kimdi dersiniz tabiki eymenüstünde de şu boydan ayaklı tulum pijamalardan var Allah'ım okadar tatlıydıki yedim yedim uykusu açılmasın diye korktum daha fazla mıncıklayamadım bu nasıl güzel bir duygu hepimiz biliyoruz bazen uyurken elini tutup yüzüne dokunup Rabbim'e şükürler ediyorum bana bu güzelliği tattırdığı için çoğu zaman bizi delirtselerde yürek dayanmayı şu mübarek cuma gününde Allah'ım olmayan herkese tattırsın bu duyguyu kimseye aratmasın düşmanıma bile
aaa bakın ne anlatıcam
gece saat 03:50 eşimle sahur yapıyoruz arkam dönüktü birden karşımda iki eliyle gözlerini ovuşturan ve hiç sesi çıkmayan bir fare gördüm kimdi dersiniz tabiki eymenüstünde de şu boydan ayaklı tulum pijamalardan var Allah'ım okadar tatlıydıki yedim yedim uykusu açılmasın diye korktum daha fazla mıncıklayamadım bu nasıl güzel bir duygu hepimiz biliyoruz bazen uyurken elini tutup yüzüne dokunup Rabbim'e şükürler ediyorum bana bu güzelliği tattırdığı için çoğu zaman bizi delirtselerde yürek dayanmayı şu mübarek cuma gününde Allah'ım olmayan herkese tattırsın bu duyguyu kimseye aratmasın düşmanıma bile
aaa bakın ne anlatıcam
amin canım hele uyudukları ne datlı oluyolar ya hep diyorum ben nasıl bir iyilik yaptım ki rabbim bana nasip etti diye inş. Allahım isteyen herkese nasip eder..
Dün çok hoşuma giden bir şey yaşadım eve giderken ecz hanım bırakıyo durağa kadar arabaya bindik hemen su istedi yawru açtım kapağını tutuyorum içsin diye hiç beklemediğim bişey yaptı elini kaldırdı ecz hanıma 'yavaş yavaş' dedi şok oldum ya ilk kez öğrettiğim dışında bişey düşündü su içecek ya arabayı yavaş kullan diyo eşşek sıpası :)) normalde sabahları babası bırakıyo o zamanda veriyorum su araba hızlıda gitse içiyo nerden akıl etti anlamadım ya ama galiba büyüyolarmaşallah
amin canım hele uyudukları ne datlı oluyolar ya hep diyorum ben nasıl bir iyilik yaptım ki rabbim bana nasip etti diye inş. Allahım isteyen herkese nasip eder..
Dün çok hoşuma giden bir şey yaşadım eve giderken ecz hanım bırakıyo durağa kadar arabaya bindik hemen su istedi yawru açtım kapağını tutuyorum içsin diye hiç beklemediğim bişey yaptı elini kaldırdı ecz hanıma 'yavaş yavaş' dedi şok oldum ya ilk kez öğrettiğim dışında bişey düşündü su içecek ya arabayı yavaş kullan diyo eşşek sıpası :)) normalde sabahları babası bırakıyo o zamanda veriyorum su araba hızlıda gitse içiyo nerden akıl etti anlamadım ya ama galiba büyüyolarmaşallah
bu arada nesli sürekli anne senin saçınmı var anne senin buynun mu vaaa birsürü şebek şebek sorular sürekli sorduk aynı soruları sanırım bu sefer otomotiğe bağlıyo bi soruyu 50 60 kez soruyooo yaaaa
canım 2 yada 2,5 yaş normalmiş bekleyelim biraz daha çağan bi kaç kelime daha söylüyo;anne,baba,dede,del del,ditti,mama ama işine gelirse söylüyo.
evettt nesliden son bombaaa <........yanyana uzanmış tv izlerken ayağını ağzıma kadar getirdi bende dayanamdım ıssırdım tepki olarak eççek anneee yapmaaaa....... besle büyüt okadar emek ver sana eşek desinnnn
hahha :) alem bu kız yaa benim içinde ısır banada eççek desin :)
bunlar iyi günler bide bunun ergenliği var bakalım o zaman ne diyecekler amma zormuş bee bu sıpa büyütme işi :) (biz eşşeksek onnarda sıpa)
evettt nesliden son bombaaa <........yanyana uzanmış tv izlerken ayağını ağzıma kadar getirdi bende dayanamdım ıssırdım tepki olarak eççek anneee yapmaaaa....... besle büyüt okadar emek ver sana eşek desinnnn
aaa bakın ne anlatıcam
bi kac gunden beri pc donup kaliyor ve cvp yollayamadan kapatiyorum neyse insallah bugun gelir yazdiklarim.. allah muhabbetinizi arttirsin bayanlarrrr saat farkiyla ben size katilamiyorum ya cok uzuluyorum.. bu arada cok hastayim cokkkkk hem hamislik hem hastalik yikti beni resmen. dun esime hava atiyodum sen curuksun bak bana ben hic hastalanmiyorum gibi laflarla dalga geciyodum ya daha aksam olmadan hemen basladi bende nanelik. hani derlerya allahin sopasi yok diye var anam var iste bak adamla dalga gectim halime bak kafami kaldiramiyorum iste. butun gun yattim saolsun esimde yanimdaydi cok dedi dr gotureyim diye ihihiii olmaz gitmme dedim. aksam cocuklari o aldi kresten ordan yemek yedirmis parka goturmus ben hastayim dinleneyim hemen gelip rahatsiz etmesinler diye oyalamis durmus canim kocacim. zaten gec geldiler sonrasi bana devir ise gitti azcik evde oyalandilar yikadim yatirdim hemen. ama suda bi gercek sabahtan beri gucum yokken cocuklar gelince azcik canlandim sanirim genede aciyor allahta bebelerin yuzu suyu hurmetine guc veriyo bakabiliyoruz hastayken. wc egitimi demissiniz ben seneye basliyacagim ama genede efenin pasa gonlu bilir son zamanlarda bezini cikarip atiyo kendi. babasida hava alsin diye takma bez diyor wc gidiyo cis diye bekliyoz bisey yok ( bu arada ben direk kuvete koyuyorum suyuda aciyorum efekt olsun diye ) cikiyoruz sonra nre bulursa oraya cissss :)) aklimda bi tek wc konusu kalmis kizlar basim cok agriyor konsantre olamiyorum fazla hepinizi cok opuyorum kuzularida optum allaha emanet olun. hep mektup tadinda oluyor benim cevaplar ama napalim hic yoktan iyiidr))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?