2009 Kasm Anneleri

haaa bu arada bide ankara işine annem ne işin var diyor resmen hayatıma karışıyor ya kayın validemde yüüzme karşı git desede annemle konuşmalarını bliyorummm offf benim varya tek kaynanam yok tam iki kaynanam var ama annem bazen daha üstün oluyor kayınvalidelik konusunda insan kıızm sıklımasın etmesin kocasını yanındamutlu olsun ister dimi yok yani benim annem neden böyle yapıyor anlamıyorum sıkıyor geriyor beniiii yaaaböyle yapa yapam annemi özlemiyorum artık gitmekte istemiyorum sonra da ben nasıl evladım diyorummm hayırsızmıyımki ben benim kimseden bi beklentim bi bişiyim yok sadace anlayış istiyorummm yaaa

bu ara ana kaynanan (annen)bunaltmış anlaşılan seni bide üstüne ayrılık bide neslinin enerjisi sen patlayacak yer arıyosun annende gitme diyince tuz biber olmuş hayırsız bir evlat değilsin cnm hiçç üzülme

bu gün eşimin doğum günü annesigilde kutlucaz akşam 10 gibi falan annemlere geçicezz ordada 4 gün falan kalıp evime gidicemm kızlarrr aslında beni tekra diyarbakıra çağırsalar nebilim bişi olsa taşınsam tekrara gitsem en azından uzakk 4 ayda bir görürdümm herkesiii

minecim evet çok zor tahmin edebiliyorum annende keşke sana destek olsa bu konuda köstek değilde (kusura bakma böyle dediğim için)nagihan çok doğru söylüyo sen hayırsız bi evlat değilsin sadece herşey seni bunaltıyo gitmek istyemiyosun,neslinin düzeni bozuluyo ikinize olan oluyo sende o sırada annene kızıyosun bencede sen annenide ,kaynanıda takma kafana sen eşinle gel ankaraya arkadaslarında varmış bende varım hergün biriyle zaman geçirsen vakit çabuk geçer hem sende sıkılmamış olursun hem eşinin yanında olursunn

canım ya kıyamam çok bunalmışsınn..eşinin doğumgünü kutlu olsun canım hep beraber yaşlanın çook mutlu olun

bakalım canım eşim ankaraya gelmemi çok istiyor ayrı klmayız diyor rahat edersin diyor büyük ihitmal gidicem burda klaıp kafayı yemekten seee orda burda kalıp sürünmektense ordu veinde sürünürümm en azından tek yerr:)))

ıyyyy içim şişti ne işiniz var da hep beraber kutluyosunuz ya şöyle evinizde 1 pasta çekirdek aile kutlayın sonra nesli uyusun sizde romantik bir akşam geçirin giyin süslen mini mini aaaa git anam git sen geri en uç neresiydi ardahan mı oraya git

yaaa nagiş en uç ardahan orasıda benim babamın köyüü yapma yaaa bula bula en uç ardahanı babamın memleketinmi buldun ordada akraba falan vardır şimdii

yaaa nagiş en uç ardahan orasıda benim babamın köyüü yapma yaaa bula bula en uç ardahanı babamın memleketinmi buldun ordada akraba falan vardır şimdii

ayyy cnm ya sana ne desem boş 4 koldan sarmışlar etrafını bollllca sabır diliyorum enişteninde yeni yaşı kutlu olsun

ayyy cnm ya sana ne desem boş 4 koldan sarmışlar etrafını bollllca sabır diliyorum enişteninde yeni yaşı kutlu olsun

saol canımcımm teşekürlerrr bi laf varya ben bunu çok kullanırım sabır mı sabır ne arar la minedeee:))))öptüm hepinizi kızlar ben çıkam görüşürüzzz

ağzına tükürdüğümün notebokku ben nere basıyom o ne yapıo gitti dünya kadar yazdığım nagiş farketmişsin sık girmemi kraliçe elizabeth muamelesi görüyomda canım ufaklığın bakımı düştü bana sadece yemek içmek cemmroş bakımı bedava teyze baaba bakıo devamlı ben seviyom kızımı dayı ve bbabaaane oluncada bana değmioo ufaklık uyuyuncada canım sıkılıo bakim size diyom ama baya kaynatmışınız sen takma kayınvalideyi kendi anannle anlaşamıon ben ara ara olurum kaynana ile nasıl tam uyuşcanki bak mineye şişirmişler kızı illa karışıyolarya sinir oluyorum babam bile artık siz bilirisiniz kızım diyo bir kaç kkere terslenince ama bizimkiler damadı kayırıyor varmı böle bişi ama damadıda hakediyor şimdi onada bişi demicem deryacım düğünün kazasız belasız atlatılmasına sevindim minecim içinden ne geliosa onu yap bak dinlenilmediğini görünce karışmaktan vazgeççeceklerdir

günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür ama kardeşim tarafından hiç iyi haberler yok dün akşam annem evde tekmiş eşim izinliydi çay içmeye gittik o sırada kapı çaldı kardeşimin kaynanasıgil neyse biraz oturdular döktüler içini ilk günden yemişler birbirinii ben boşanacağım annemin evine yerleşeceğim filan diyomuş saygı ve sevgi yok hır gür sürekli neyse çağanı anneme bıraktık eşimle oraya konusmaya gittik eşimle damatla konustu bende kardeşimi çektim ikisiylede konustuk bayağı ama ne kadar faydanmız olur bilemem düğün bitti evlendi kurtulduk derken asıl sorun şimdi başlıyomuş evden kaçarım diye tehdit ediyomuşş offf ya nedir bu çektiğimizz annem bi kez daha çöktüü

günaydın deryacım inş sıkıntılarınız tez zaman da geçer ve belki kızacaksın ama bir kez daha eşim haklı çıktı
o gün senle konuştuktan sonra eşimle konuştum sana söylediklerimi anlattım oda bence evlenmemeli demişti ne olduysa olmuş dünyanın sonu değil evlenmemeleri hayırlı demişti haklı çıktı galiba

slm kızlar nasılsınız ben hala iyleşemedim cok kötü girip olmuşum pazar günü annemle kayınvaldem giti oglum cok yaramaz oldu hiç laf dinlemiyo ben kızdıgım zaman boynuma sarılıp beni öpüyor yumuşatmak için de dışarı cıktımızda veya biyere gidtimizde eşime cok eziyet ediyo hep onun omuzunda onu görünce bana gelmiyo eşimde sen ilgilenmiyosun diye bana kızıyor arada ben kalıyom bu cocuk bi büyüseydi büyük konuşmayım ama bidaha cocukmu tövbe allah isteyene versin

deryacım allahtan annene sabır diliyorum kardeşin hep bunları yaşının küçüklügünden cahilikten yapıyor sen için de cok zor bidurum eşin nekadar iyi bi insn olsada bi yerde elin oglu sende oglunu eşini evlilinide düşün

çok geçmiş olsun esincim bende tatilde çok fena girip olmuştum hala tam geçmedi bu ara çocukların hepsi huysuz galiba eymende babaya çok düşkün ama eşim çok şükür ki sen ilgilenmiyosun gibi bir saçmalıkta bulunmuyo kusura bakma ama bu babaların sen ilgilenmiyosun akşama kadar ne yapıyosunda yoruluyosun gibi serzenişlerine bir anlam veremiyorum 1 yıl çalışmadım ama inan evdeyken daha çok yoruluyodum ev hanımlarının işi çalışanlar kadar zor üstelik akşama kadar zaten çocuklar sabır sınırlarını tüketmiş oluyo akşam baba gelincede annenin azıcık nefes alması kadar normal ne olabilir ki cık cık cık kızma bana da söylemeden edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…