hahaha benimde 9 değilsede 19dur
valla valiz işini az çok bende biliyorum anneme git gel yaptığımızda çok zor oluyo resmen valizde boğuluyo insaninsanın evi gibisi yok bak şimdi ankaraya git eşin kursa sen hoppp gezmeye birer gün arkadaşlarınla sabahtan akşama takıl 1 günde deryayla ohhh sıkılıncada bin uçağa doğru izmir olmaz mı yani hiç değilse akşamları kocanla olursun
haaa bu arada bide ankara işine annem ne işin var diyor resmen hayatıma karışıyor ya kayın validemde yüüzme karşı git desede annemle konuşmalarını bliyorummm offf benim varya tek kaynanam yok tam iki kaynanam var ama annem bazen daha üstün oluyor kayınvalidelik konusunda insan kıızm sıklımasın etmesin kocasını yanındamutlu olsun ister dimi yok yani benim annem neden böyle yapıyor anlamıyorum sıkıyor geriyor beniiii yaaaböyle yapa yapam annemi özlemiyorum artık gitmekte istemiyorum sonra da ben nasıl evladım diyorummm hayırsızmıyımki ben benim kimseden bi beklentim bi bişiyim yok sadace anlayış istiyorummm yaaa
bu ara ana kaynanan (annen)bunaltmış anlaşılan seni bide üstüne ayrılık bide neslinin enerjisi sen patlayacak yer arıyosun annende gitme diyince tuz biber olmuş hayırsız bir evlat değilsin cnm hiçç üzülme
mine senin sayfadayız 3535 izmir olmuş sayfa sayımız
bu gün eşimin doğum günü annesigilde kutlucaz akşam 10 gibi falan annemlere geçicezz ordada 4 gün falan kalıp evime gidicemm kızlarrr aslında beni tekra diyarbakıra çağırsalar nebilim bişi olsa taşınsam tekrara gitsem en azından uzakk 4 ayda bir görürdümm herkesiii
canım ya kıyamam çok bunalmışsınn..eşinin doğumgünü kutlu olsun canım hep beraber yaşlanın çook mutlu olun
bu gün eşimin doğum günü annesigilde kutlucaz akşam 10 gibi falan annemlere geçicezz ordada 4 gün falan kalıp evime gidicemm kızlarrr aslında beni tekra diyarbakıra çağırsalar nebilim bişi olsa taşınsam tekrara gitsem en azından uzakk 4 ayda bir görürdümm herkesiii
ıyyyy içim şişti ne işiniz var da hep beraber kutluyosunuz ya şöyle evinizde 1 pasta çekirdek aile kutlayın sonra nesli uyusun sizde romantik bir akşam geçirin giyin süslen mini mini aaaagit anam git sen geri en uç neresiydi ardahan mı oraya git
yaaa nagiş en uç ardahan orasıda benim babamın köyüü yapma yaaa bula bula en uç ardahanı babamın memleketinmi buldun ordada akraba falan vardır şimdii
ayyy cnm ya sana ne desem boş 4 koldan sarmışlar etrafınıbollllca sabır diliyorum enişteninde yeni yaşı kutlu olsun
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür ama kardeşim tarafından hiç iyi haberler yok dün akşam annem evde tekmiş eşim izinliydi çay içmeye gittik o sırada kapı çaldı kardeşimin kaynanasıgil neyse biraz oturdular döktüler içini ilk günden yemişler birbirinii ben boşanacağım annemin evine yerleşeceğim filan diyomuş saygı ve sevgi yok hır gür sürekli neyse çağanı anneme bıraktık eşimle oraya konusmaya gittik eşimle damatla konustu bende kardeşimi çektim ikisiylede konustuk bayağı ama ne kadar faydanmız olur bilemem düğün bitti evlendi kurtulduk derken asıl sorun şimdi başlıyomuş evden kaçarım diye tehdit ediyomuşş offf ya nedir bu çektiğimizz annem bi kez daha çöktüü
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür ama kardeşim tarafından hiç iyi haberler yok dün akşam annem evde tekmiş eşim izinliydi çay içmeye gittik o sırada kapı çaldı kardeşimin kaynanasıgil neyse biraz oturdular döktüler içini ilk günden yemişler birbirinii ben boşanacağım annemin evine yerleşeceğim filan diyomuş saygı ve sevgi yok hır gür sürekli neyse çağanı anneme bıraktık eşimle oraya konusmaya gittik eşimle damatla konustu bende kardeşimi çektim ikisiylede konustuk bayağı ama ne kadar faydanmız olur bilemem düğün bitti evlendi kurtulduk derken asıl sorun şimdi başlıyomuş evden kaçarım diye tehdit ediyomuşş offf ya nedir bu çektiğimizz annem bi kez daha çöktüü
slm kızlar nasılsınız ben hala iyleşemedim cok kötü girip olmuşum pazar günü annemle kayınvaldem giti oglum cok yaramaz oldu hiç laf dinlemiyo ben kızdıgım zaman boynuma sarılıp beni öpüyor yumuşatmak için de dışarı cıktımızda veya biyere gidtimizde eşime cok eziyet ediyo hep onun omuzunda onu görünce bana gelmiyo eşimde sen ilgilenmiyosun diye bana kızıyor arada ben kalıyom bu cocuk bi büyüseydi büyük konuşmayım ama bidaha cocukmu tövbe allah isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?