günaydın nagihanım ahh ahh o dertten bendede var geçmiş olsun canım
yok canım şu foto ekleme olayını bi becerebilsem eşim uyansın bi kandırayım bakalım bana yardımcı olacakmı...canım eymenin boyu çokta kısa değil çağanda o civarlarda sanırım çağanında doğum kilosu 3540 boyu ise 49dı
ya 88 cm ama kız ölçemedi yani durmadı bizim sıpa netten boy sıkalasına bakıyorum gayette normal sınırda dr biraz korkuttu bizi :))
bide dün mahalle bakkalıyla konuştum b,ze sütaşın günlük sütünden alıcak 2 günde bir ben kutu süt veriyodum arkadaşta günük süt daha iimişş dedi bide öyle deneyeyim market birazcık uzak 2 günde bir gidemem siz ne veriyosunuz
derya piknik nasıldı
canım bende kutu süt veriyorum sütaşınkini geçenlerde yan komuşumda bana söyledi günlük süt al dedi hem daha iyi hemde o boy uzatıyomuş diye ama ne kadra doğru bilemem canım..
piknik gayet güzeldi canım işte kızkardeşimle kocasıda vardı bi sorun yok çok şükür yedik içtik çağan durmadı biraz tam biz yerken eşim tlfnunu ver bide elien et verelim hamağa yatıralım dedii çok iyi fikir diye düşündüm ölede oldu bizde rahatça yedik yoksa burnumuzdan getiriyo yedirmiyo sonra hava soğumaya başlayınca kalktık eve geldik çağanı banyo yaptırdık karnını doyurdum uyuttum saat 10 oldu eşimle mısır patlatalım film izleyelim dedim sıcak çikolata filan yaptım tam film izliycez cinler diye bi korku filmiydi ışığı kapattık ben eşimin dizine yattımki uyuyakalmışım eşim tek başına izlemişş bi ara bana aşkım kalk yatağına yat dizim ağrıdı dediysede yaa hayır ben burda uyuycam deyip tekrardan uyumaya devam bi kalktım 12.30 olmuş çağanın kıyafetlerini yıkamıştım onları astım tam yatağıma gittim yatacağım haydaaa çağan kalkmış kaka yapıyo onu değiştirdim yattım o hala uyanıktı .
kızlarr çağanı sünnet ettirmekten vazgeçtik takiii 6 yaşına kadar dün tam randevu aldık cuma saat 3.30 bide dr muayne etsin dedik çok iyi bi drmuş şikayetiniz ne dedi dedik pipisi kaşınıyo sanırım pipisini sürekli yere sürtüyo adam direk eğer sırf bunun için sünnet ettirmek istiyosanız ettirmeyin sünnet ettirsenizde sürtünmeye devam edecektir kendini keşfetme zamanı dedi hatta zevk bile alıyo olabilir dedi açtı muayne etti gayet güzel pipisi dedi yumurtalıklarıda inmiş yalnızca biraz derisini açmak için ileri geri yapıp derinin açılmasına yardımcı olun dedi bezliyken sünnet kolay oluyomuş ama çağan çok huysuz ya bide bi sorun yokmuş bende yok ben kendini bilince yaptırcam o zaman dedim randevuyu iptal ettirdik
günaydınn kızlarr yine hiç iyi haberlerim yok geceye çok kötü haberle başladık kızkardeşim,eşi ve kayınbabası boluya gitmişlerdi dün oraya yerleşeceklerdi gece eve dönmek züere yola çıkıyolar ve kamyonla çarpışıyolar hepsi yaralı hastanedeler kardeşimin çenesi filan kırılmış daha bu saat olmuş ameliyata almamışlar damat çok kan kaybetmiş daha bir sürü şey söylediler ama artık beynim durdu almıyo hiçbişeyi annem,babam,erkek kardeşim,eşim ve dayımın oğlu 2 arabayla gittiler gece sevklerini burdaki hastaneye almaya çalışacaklar orası çok iyi değilmiş şimdi annemde fenalaşmış onuda yatırmışlar hastaneye off off çıldırcam burda çağanda hem grip hem ateşi var durmuyo ben uykusuzum uyuyamadımm
günaydınn kızlarr yine hiç iyi haberlerim yok geceye çok kötü haberle başladık kızkardeşim,eşi ve kayınbabası boluya gitmişlerdi dün oraya yerleşeceklerdi gece eve dönmek züere yola çıkıyolar ve kamyonla çarpışıyolar hepsi yaralı hastanedeler kardeşimin çenesi filan kırılmış daha bu saat olmuş ameliyata almamışlar damat çok kan kaybetmiş daha bir sürü şey söylediler ama artık beynim durdu almıyo hiçbişeyi annem,babam,erkek kardeşim,eşim ve dayımın oğlu 2 arabayla gittiler gece sevklerini burdaki hastaneye almaya çalışacaklar orası çok iyi değilmiş şimdi annemde fenalaşmış onuda yatırmışlar hastaneye off off çıldırcam burda çağanda hem grip hem ateşi var durmuyo ben uykusuzum uyuyamadımm
ayy cnm çok sağol pazar günü amca kızımın bebk mevlütü var ona gidicem yardımagamze günaydın sende gelsene yarın :)
oncelikle sebnemcigim ikiz olabilir diye yazmissin ya bir aaaaaaa deyisim oldu butun ev ahalisi basima topklanipm bilgisayara bakiyor ne oldu diye....
hayirlisi olsun canim sonucu biz cok merak ediyoruz da sen kimbilir ne kadar merak ediyorsun daha dogrusu merak etmeye vaktin oluyor mu?? o da ayri mesele..
meral hosgeldin canim pc yapildi mi? iyi olmaniza sevindim mert e de masallah iyi huylu oldugu icin...
deryacigim cok gecmis olsun isallah gecer canim ya artik iyi seyler duymaya iyi olmaya ihtiyaciniz var...
derya bende okuyunca şaşırdım kaldım çok geçmiş olsun inş. hepsi iyileşir bigün evvel ayyy sen hiç panikleme aksine sakinleştiren taraf ol eşin babn hepsi orada yapılacak herşeyi yaparlar sende çağanınla ilgilen oyy demesi çok kolayda nasıl sabreder insan :44:
meral cnm hoşgeldin süneti atlattık çok şükür üzeri böyle deri gibi bişey vardı bugün haftası işte akşam odakopmuş artık bundan sonrası yaranın tamamen kuruması çok şükür ertesi gün ayaklandı hiç bişey olmamış gibiydi küçükken gerçekten kolay atlatıyolarmış ama ikinciye niyetlenirde erkek olursa 2 aylık falan niyetim nasipse
nagihan cnm kısırda sever çocuklar onuda düşünebilirsin evet iyiki kk var cnm bizde oğluşları burdan tanıştığım bir arkadaşla sünet ettirdik ailecek görüşüyoruz bikaçıyla 50 günlüktü benimki ilk görüştüklerinde şimdi okadar alıştılarki birbirlerine inş. diyorum okul arkadaşıda olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?