günaydın deryacım inş sıkıntılarınız tez zaman da geçer ve belki kızacaksın ama bir kez daha eşim haklı çıktı
o gün senle konuştuktan sonra eşimle konuştum sana söylediklerimi anlattım oda bence evlenmemeli demişti ne olduysa olmuş dünyanın sonu değil evlenmemeleri hayırlı demişti haklı çıktı galiba
deryacım allahtan annene sabır diliyorum kardeşin hep bunları yaşının küçüklügünden cahilikten yapıyor sen için de cok zor bidurum eşin nekadar iyi bi insn olsada bi yerde elin oglu sende oglunu eşini evlilinide düşün
zeynepcigim kralice elizabetim evdekilerin sana biraz nefes aldirmalari ne guzel cemreye de masallah kardesini sevecek ilerde degismez isallah.... canim bizim
odayi filli boya indeko w diye kuf nem tutmaz bir boyayla boyadik hastaneler kresler ve cocuk odalari icin oneriliyor bakteri de tutumuyor biz sutlu kahve yaptik
aslinda ben daha kahverengi istedim ama oda karanlik olur diye korktum actik rengini biraz.....
deryacigim cok uzuldum ya hersey duzelecek derken yani kardesinin acilen yardim almasi gerek yoksa olan size olacak annene daha cok tabi ki.... yni boyle
olgun bir ablanin kizkardesi nasil boyle oluyor hic sana cekmemis canim kardesin senin de yasin kucuk ama bak yuvani bile kurdun allah mesut etsin caganina
ne guzel bakiyorsun biraz seni ornek alsa ne guzel olurdu....
nagihancigim sanirim butun cocuklar bir donem geciriyorlar nartan da ayni sabrimin son zerresine kadar kullaniyor ama inatlasmamak en iyisi anlamaya
calismak sakince konusmak tavsiye edebileceklerim....
dun gece aytes hic uyumadi nartan i da uyandirdi hep beraber saat 3.30 da ancak uyuduk ama aytes oyle tatli ki gece uyumadigimi unuttum bile..... onun haricinde
iyiyz cok sukurherkesler de iyidir isalahhhhhh
slm hanımlar bol hastalıklı günlerdensonra geldim çok şükür annerm eşim oğlum ben sıra sıra hastalıklar atlattık tuğkanım sünet oldu geçtiğimiz cuma günü bidünya sıkıntıdan sonra nefes aldım çok şükür
burada herşeyi yolunda görmek sevidirdi
derya kardeşne çok üzüldüm okuduğum kadarıyla benim kardeşimde 20 yaşında evlendi abna göre çoook erken olsada 6 yıl flört ettiler ve 1,5 yıldır bebek yapmıyolar çok şükür evlilikleri iyice oturmadan inş. sizinkiler birde bu sıkıntıara bebk olmaz iyice tembihleseydin aklıma bu geldi benimde
mezvey cnm allahım analı bablı büyütsün inş. ay ikinci çocuk bana nasıl zor geliyor anlatamam allah mutlaka kolaylığını vertiyordur ama ne bileyim 2 katı emek gerekiyor işte
tuğkanda çok huysuz sizinkileride duyunca vallhi dedim hepsi aynı bunların şimdi sünetinde verdiği nazla sınırları zorluyor birde cimcikleme huyu var allahım nasıl vazgeçiricez her önüne geleni beni bütün gün cimcikliyor kafayı taktı ona resmen bir zmanlasr saçlarımızı yoluyordu kızınca unutttu sonra ısırdı unuttu şimdide bu geçmiş olsuna gelip giden oluyor hiç bir oyuncağını vermiyor menim alma diyor herkese vallhi işimiz var
şurup içirmek sorun ,altına pansuman yapmak sorun i,yemek yedirmek sorun,bu aralar beni iyice delirtti
ohh içimi döktüm biraz rahatladım
Arkadaşlar bayadır uğrayamadım..Çalışınca zor zaten.....Bi konu hakkında fikrinizi almak istedim.Kızımı 1 yaşından sonra bakıcıya verdim.Evimde bakmıyor evi çok yakın evine götürü
yor.;Yetişkin iki çocuğu var.kızım giderken ses çıkarmadan bazende gülerek gidiyor böyle olunca severek baktığını düşünüyorum iyi hissediyorum kendimi.Ama bi kaç gündür bi şey mi anlatmaya çalışıyor diyorum Yeter demeye çalışıyor(ki bunu bazen eşim söylüyor)Sorular sorarak öğrenmeye çalışıyorum ama tam da kelimeleri söyleyemiyor evimde baksa belki kamera ya da ses kayır cihazı koyardım ama ......Ne yapmam lazım acaba.....
slm hanımlar bol hastalıklı günlerdensonra geldim çok şükür annerm eşim oğlum ben sıra sıra hastalıklar atlattık tuğkanım sünet oldu geçtiğimiz cuma günü bidünya sıkıntıdan sonra nefes aldım çok şükür
burada herşeyi yolunda görmek sevidirdi
derya kardeşne çok üzüldüm okuduğum kadarıyla benim kardeşimde 20 yaşında evlendi abna göre çoook erken olsada 6 yıl flört ettiler ve 1,5 yıldır bebek yapmıyolar çok şükür evlilikleri iyice oturmadan inş. sizinkiler birde bu sıkıntıara bebk olmaz iyice tembihleseydin aklıma bu geldi benimde
mezvey cnm allahım analı bablı büyütsün inş. ay ikinci çocuk bana nasıl zor geliyor anlatamam allah mutlaka kolaylığını vertiyordur ama ne bileyim 2 katı emek gerekiyor işte
tuğkanda çok huysuz sizinkileride duyunca vallhi dedim hepsi aynı bunların şimdi sünetinde verdiği nazla sınırları zorluyor birde cimcikleme huyu var allahım nasıl vazgeçiricez her önüne geleni beni bütün gün cimcikliyor kafayı taktı ona resmen bir zmanlasr saçlarımızı yoluyordu kızınca unutttu sonra ısırdı unuttu şimdide bu geçmiş olsuna gelip giden oluyor hiç bir oyuncağını vermiyor menim alma diyor herkese vallhi işimiz var
şurup içirmek sorun ,altına pansuman yapmak sorun i,yemek yedirmek sorun,bu aralar beni iyice delirtti
ohh içimi döktüm biraz rahatladım
haklısın canım bi kaç düğün için gittim diye eşim dün bizi ihmal etmeye başladın sen böyle değildin demeye başladı bugün anneme söyledim evimi ihmal etmemem lazım anne dedim annemde sağolsun aman kızım sen yuvanda mutlu ol eşini ve çocuğunu ihmal etme dedi geldim eve birazdan çağanı uyuturum yemek filan yaparım akşamda eşim gelince biraz zaman ayırayım onada gönlünü alayım
ayy yavrum ya neden uyumadıki gazı filanmı vardı acep?vallaha maşallah nurancım ayteste natranda çok tatlılar herşeyi unutturuyolardır sana bende kuzuma sarılıyorum öpüyorum kokluyorum iyice hele geceleri çok özlüyorum ..geçen gün eşim geldii her zamanki gibi hoşgeldin dedim öptüm bizim ufaklık kıskandı arkamı dönmeden oda gitmiş öpüyo babaasını hay ALLAH ım dedim öyle kıskanç olduki eşimle bizi biraraya getirmiyo hiç
Arkadaşlar bayadır uğrayamadım..Çalışınca zor zaten.....Bi konu hakkında fikrinizi almak istedim.Kızımı 1 yaşından sonra bakıcıya verdim.Evimde bakmıyor evi çok yakın evine götürü
yor.;Yetişkin iki çocuğu var.kızım giderken ses çıkarmadan bazende gülerek gidiyor böyle olunca severek baktığını düşünüyorum iyi hissediyorum kendimi.Ama bi kaç gündür bi şey mi anlatmaya çalışıyor diyorum Yeter demeye çalışıyor(ki bunu bazen eşim söylüyor)Sorular sorarak öğrenmeye çalışıyorum ama tam da kelimeleri söyleyemiyor evimde baksa belki kamera ya da ses kayır cihazı koyardım ama ......Ne yapmam lazım acaba.....
selam kizlarrrr net baglantimizda sorun oldugu vede esiminde benimde hic vaktimizin olmadigi icin ilgilenemedigimizden haftalardir pc ye giremiyordum... malumunuz yogun vede cok yorucu gunler geciriyoruz bide gobusumde cabasi.. cocuklarda bende cok iyiyiz sukurler olsun. amma ve lakinnnn yaramazliklar soz dinlememeler vede mircanin mizmizliklari tam gaz devam ediyor.. her gecen gun yeni bir huyu ile karsilasiyorum cocuklarin. kres iyimi oldu kotumu oldu hala anlamadim. orda ki cocuklardan gordukleri huylari hemen kapip evde uygulamaya geciyorlar. okul iyi gidiyor simdilik memnunum.
aaaaaaa size sok bir haber bugun baska bir dr a gittim bu dr daha bi prof yani isinin ehli bana ne dese beyenirsiniz IKIZ bebek olabilirrrrrrrr... hala ulturasona girmedigim icin net bilgi yok. fakat alttan muayneden anladigi kadariyla bebek ya cok buyuk yada ikiz olabilir dedi. benim ailemde ve kocamin ailesinde ikiz yokki dedim olabilir illaki genetik degil dedi. 15 haftalikmis simdilik bilgiler boyle.. su ultrasona bi girsem icim rahatlicak anca cinsiyet ogrenmek icin girebilecekmisim. hayirlisi bakalim milleti ucuncuye zor ikna ettim dorduncuye ne dicekler bilemiyorum artik :)) gecmisi okumaya calistim ama benim yakisiklilardan anca kendi haberlerimi verebildim umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum...[/QUO
cnmmm nasılsın şebocum yawww Allah sana yürüya kulum diyo ikiz olurmuş bide ikiside kız anammmm şaka bir yana hayırlısı olsun sağlıcakla doğsunda bu çocuklar ne çabuk büyüyüp huy değiştiriyo
selam kizlarrrr net baglantimizda sorun oldugu vede esiminde benimde hic vaktimizin olmadigi icin ilgilenemedigimizden haftalardir pc ye giremiyordum... malumunuz yogun vede cok yorucu gunler geciriyoruz bide gobusumde cabasi.. cocuklarda bende cok iyiyiz sukurler olsun. amma ve lakinnnn yaramazliklar soz dinlememeler vede mircanin mizmizliklari tam gaz devam ediyor.. her gecen gun yeni bir huyu ile karsilasiyorum cocuklarin. kres iyimi oldu kotumu oldu hala anlamadim. orda ki cocuklardan gordukleri huylari hemen kapip evde uygulamaya geciyorlar. okul iyi gidiyor simdilik memnunum.
aaaaaaa size sok bir haber bugun baska bir dr a gittim bu dr daha bi prof yani isinin ehli bana ne dese beyenirsiniz IKIZ bebek olabilirrrrrrrr... hala ulturasona girmedigim icin net bilgi yok. fakat alttan muayneden anladigi kadariyla bebek ya cok buyuk yada ikiz olabilir dedi. benim ailemde ve kocamin ailesinde ikiz yokki dedim olabilir illaki genetik degil dedi. 15 haftalikmis simdilik bilgiler boyle.. su ultrasona bi girsem icim rahatlicak anca cinsiyet ogrenmek icin girebilecekmisim. hayirlisi bakalim milleti ucuncuye zor ikna ettim dorduncuye ne dicekler bilemiyorum artik :)) gecmisi okumaya calistim ama benim yakisiklilardan anca kendi haberlerimi verebildim umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum...
iyi akşamlar mustafa sabah ateşlendi eşim bügün evdeydi dr götürdük bogazı kızarmış cumaya kadar ateş düşürücü ver cuma getir bakayım geçmediyse antibiyotik verecem dedi şimdi ateşi yok bakayım bekleyecez boyuna kilosunada da baktı 92 cm kilo 13 miş dr gayet iyi dedi zaten benim oglum yaşıtlarından iri gibi duruyo omuzları geniş kemikli gibi eşime cok benziyo eşimin boyu kısaya oglumunda kısa olmasını bekliyorlar benim boyum uzun ama görümcemin mustafadan 4 ay küçük oglu var baya aralarında fark var hata eşim bana bak 4 ay bile nasıl fark ediyo dedi dün görümcem arıyo beni aşıya götürdüm 90 cm oglum ben dedimki hiç göstermiyo inanın hata cok ufak duruyo dr dediki zayıfya ondan göstermiyo dedi mustefa şişmanmış ondan dolayı iri duruyomuş aman saglıklı olsunda kısa olsun cok umrumdaya ama insanın morali bozuluyor
iyi akşamlar mustafa sabah ateşlendi eşim bügün evdeydi dr götürdük bogazı kızarmış cumaya kadar ateş düşürücü ver cuma getir bakayım geçmediyse antibiyotik verecem dedi şimdi ateşi yok bakayım bekleyecez boyuna kilosunada da baktı 92 cm kilo 13 miş dr gayet iyi dedi zaten benim oglum yaşıtlarından iri gibi duruyo omuzları geniş kemikli gibi eşime cok benziyo eşimin boyu kısaya oglumunda kısa olmasını bekliyorlar benim boyum uzun ama görümcemin mustafadan 4 ay küçük oglu var baya aralarında fark var hata eşim bana bak 4 ay bile nasıl fark ediyo dedi dün görümcem arıyo beni aşıya götürdüm 90 cm oglum ben dedimki hiç göstermiyo inanın hata cok ufak duruyo dr dediki zayıfya ondan göstermiyo dedi mustefa şişmanmış ondan dolayı iri duruyomuş aman saglıklı olsunda kısa olsun cok umrumdaya ama insanın morali bozuluyor
deryaaa günaydın cnm
ben 2 gündür bitiğim inanılmaz derecede adet sancısı çekiyorum evlenince geçer dediler geçmedi doğumda geçer dediler hemde normal doğum yaptım geçmedi yalaannnnmışşş çok ağrım var çok
derya resim koydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?