2009 Kasm Anneleri

AYY ya böyle anlattıkça oğlumu daha çok özlüyorum pepenin sayesinde annemmmm canımmm annemmm diye şarkı söylüyo geçende pepe kardeşine çiş şarkısı yapmış onu söylemeye çalışıyo bezi diyincede poposuna vuruyo koptum ya tatil benim çekirdek aileme yaradı eşim dün aradı maça gidecekti iş çıkışı oğlumun babam diyip sarılmasını özledim eve gelicem ordan gidicem diyo tabi biraz zor oldu ayrılmaları eymen yıktı ortalığı baba delisi
arayamamda uyumuştur paşam şimdi neyse haftasonu koyun koyuna yatarız artık babama big baba diyo sıpa oda küçük oğlummmm diyo babam anneme gün geçtikçe çok özlüyorum dayanamıyorum ben ya diyomuş canım babam gurbetlik zor be gelinleri gurbetten almayın zeynep sende kızları gurbete verme

kızlar tam sizlere cvp yazayım dedim ama çağan durmuyo huysuz trt çocuğu açtım ama pek bakmıyo neyse ben azcık çağanla ilgileneyim yine gelirim

ay ne çok şey biriktırmışım yazdıkça yazasım var.ama duş alıp çamaşırları asmamda lazım mert uyurken...

sutten bahsetmişiz ben hep sekin gunluk sutunuı verdim veriyorum bazen kalmamış oluyor bakkalda o zaman kutu veriyorum.daha iyi gibi geliyor bu gunluk sut bana.

ha birde bezden kurtulan yavru varmı aramızda.bızimki başka bahara kaldı artıkın ne lazımlığa nede tuvalet adaptorune oturtamıyorum mert'i.zorlamadım kendi halıne bıraktım bende...

akıllı bıdık eymenim şarkılara başlamış.mertte kıkıkı kukuku,hahaha,hihihi,vak vakk vak diye mırıldanıyor.bazeün birlıkte bağıra bağıra soyluyoruz.çok eğlencelı olmaya başladılar çok...sevimli bucurler tum kasım bebişlerini toplayıp toplayıp mıncıklayasım geldi bak şimdi..:90::90:

ayy hangisini mıncıklasak acaba her biri birbirinden tatlı artık yarım yarım konuşmalarda başladı dah bie sevimli oldular eymene azıcık sesimi yükseltsem anne yapma yapma diyo komşularda dövüyorum falan sanır ama anne yapma derken yüzündeki ifadeyi görseniz içim eriyo yani çok üç kağıtçı çok
dün facede serabın fotoları gördüm aman bir yakışıklı damat var miniciğinden eymende anne tamaatt dedi durdu çok çabuk büyüdüler çok

ayyy kizlar ya perde yikama isine giristim ki durduramiyorum kendimi hepsi ayni gun olacak yarina birakmak yok olmuyor ama bir tek mutfak ve iki guneslik kaldi
mis gibi kokuyor valla ohhhh :::)))) eeymen de canim ya yapma anne haaaaaa cok guldum ben de nartan a kizamiyor ne sekilde olursa olsun sesimi yukseltemiyorum
hemen gozlerini kapatip aglamaya basliyor bazen aytes e kiziyorum ya onu bile istemiyor nicin uyumuyorsun sen bidik bile desem cok icli napacagim bilemiyorum::)))

sakin sakin sakion olmaliyiz kizlar baska yolu yok ::))) bizi anlamalarini beklemeyecegiz biz onlari anlayacagiz ::)))) bazen oyle akilli davraniyor himmm bu cocuk buyuyor sanirim diyorum ama iki dk sonra birsey yapiyor ki sasip kaliyorum bu cocuk hiccc buyumemis diyorum oyle iste....

kizlar ben aptamil 1 yas ustunu veriyorum ve 3 yasa kadar da verecegim bu sutleri ben hic icmiyorum sut hakkinda birseyler okumustum da ogluma da vermiyorum
sonrasinda 3 yasindan sonra naparim onu da bilmiyorum cunku sutu cok seviyor...

evet ya neden bu kadar içliler geçen arkadaşım geldi eymenden 10 gün büyük oğlu var eymene azıcık yapma oğlum diyorum dudak büküp ağlıyo herşeye ama o gece bir farklıydı babasıda bende herşeye yapma dedik diyemi içlendi ne (alışık değil tabi ) onlarda diyo ki bu çocuk ne kadar duygusal normalde öyle değildir aslında

slm bayanlar nasılsınız bizde bügün mustafayı dr kontürolüne götürdüm bogazı iyleşmiş antiboyotik kullanmak gerekmiyomuş mustsfsnın yaramazlı dışında cok şükür iyiyiz deryacım cok geçmiş olsun inş iyidir kardeşingil aksilik hep üst üste gelir allah şifa versin ...kızlar ben oglumu keçi sütü veriyorum ama günlük süt kulanmayı bande düşünüyorum karar veremdim kızlar bez bırakanınız varmı?benim oglum kaka yaparken ve yaptıktan sonra anne kaka diye yaptını söyleyip gösteriyo acaba bezi bıraktırsam mı kararsız kaldım bi akılı verin nasıl başlayım

Son düzenleme:
kızlarrr çok kötü oldum kamera çekmiş kazayı nete vermişler otomobil tıra çarptı diye yazın çıkıyo boluda gördükçe dayanamadım durumları çok iyi değilmiş

keçi sütü anne sütüne en yakın içeriğe sahip sütmüş. denemedim ama olabilir aslınd

Son düzenleme:
kızlarrr çok kötü oldum kamera çekmiş kazayı nete vermişler otomobil tıra çarptı diye yazın çıkıyo boluda gördükçe dayanamadım durumları çok iyi değilmiş

AYYY ŞAKA gibi bu anlattıkların. bu kadar olumsuzluğun bu kadar kısa zamanda yaşanması çok acı. Allah sabır versin annene babana

AYYY ŞAKA gibi bu anlattıkların. bu kadar olumsuzluğun bu kadar kısa zamanda yaşanması çok acı. Allah sabır versin annene babana

sağol canım videoyuyu izlediysen ne demek istediğimi anlarsın hepimiz çok kötü durumdayız burdaki hastaneye getirdiler annem ilk gördüğümde kızkardeşimden için tanınmayacak hale gelmişti dedi yıkıldık hepimizzz amin canım amin ALLAH sabır versin hepimize ama çok zor dayanmak dayanabilmek

derfat canım ya çok üzüldüm allahım acil şifalar versin sizede sabırlar versin inşallah allahım ya şaka gibi...

derfat canım ya çok üzüldüm allahım acil şifalar versin sizede sabırlar versin inşallah allahım ya şaka gibi...

sağol bircancım şimdi eşim aradı kardeşimin yatış işlemleri bitmek üzereymiş ama daha eşinin tomografi sonuçları varmış kardeşim nefes alıp vermekte zorlandığı için yoğun bakıma alıyolarmış görümcem orda hemşire o yardımcı oluyomuş eşide acildeymiş ama kardeşimin durumu daha kötüymüş

keçi sütü anne sütüne en yakın içeriğe sahip sütmüş. denemedim ama olabilir aslınd

canım ben yaklaşık 1 yıldır keçi sütü ve normal kutu sütü dönüşümlü veriyorum tamamen keçi sütüne alışmasın diye çünkü keçi sütü heryerde bulunmaya biliyo ben kansızlıga karşı iyi geliyo diye verdim oglumda bugüne kadar kansızlık hiç cıkmadı

deryacım tekrar geçmiş olsun okudum haberi cok zor bi durum allah acil şifalar versin hepsine

sağol canım orda allta videosu vardı onun için koydum o resimdeki kardeşimin eşi ..zorki hemde ne zor esincim yarın görmeye gidicem eşim yarın içinde izin almış seni götürürüm dedi gösterirlerse tabi

inş görürsün canım kardeşinde nekadar talihsizmiş şansına bak okdar zor bi dönemden geçerken yaşadıklarına bak anladım kadrıyla kardeşinle eşinin durum agır vidoyuyu tam acmadı bilgisayar babaları iyi galiba allah annene ve sizler güç kardeşinede şif versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…