ayyy ben bunu okumamışım ikiz olma ihtimalımı amanınn şebnemmm süper bir sey aslında ama çok da yorucu,hadi bakalım hayırlısı olsun bir an once gir şu ultrasona da oğrenelım bizde...
sağolun kızlar sonunda aranızdayım tekrardın.evet nuran'cım arrtık yapıldı pc yoğun uğraşlar sonucu:))hata en başta bende ehıl ellere vermek varken arkadaşa verip boşuna zaman kaybettım.neyse bunada şukur,pc sıfırlandı herseye yeni başlıyorum ne fotolarım kaldı içinde nede kullandığım temel programlar lazım oldukça yukleyeceğim artık..
burda yazdım mert iyi buyuk sorunlar yaşamıyoruz diye o sırada mert banyonun kapısını açmıuş epeydir takık olduğu sıvı sabun kutusunu alıp odasına goturmuş.ustune başına,parkeye,halısına boca etmiş.bende oğlum kendi kendine oyuyor diye seviniyorum.ne safım ya,hala oğrenemedim,mertten ses gelmiyorsa kesin bir seyler yaptığını.
kızlar tam sizlere cvp yazayım dedim ama çağan durmuyo huysuz trt çocuğu açtım ama pek bakmıyo neyse ben azcık çağanla ilgileneyim yine gelirim
AYY ya böyle anlattıkça oğlumu daha çok özlüyorumpepenin sayesinde annemmmm canımmm annemmm diye şarkı söylüyo geçende pepe kardeşine çiş şarkısı yapmış onu söylemeye çalışıyo bezi diyincede poposuna vuruyo koptum ya tatil benim çekirdek aileme yaradı eşim dün aradı maça gidecekti iş çıkışı oğlumun babam diyip sarılmasını özledim eve gelicem ordan gidicem diyo tabi biraz zor oldu ayrılmaları eymen yıktı ortalığı baba delisi
arayamamda uyumuştur paşam şimdi neyse haftasonu koyun koyuna yatarız artık babama big baba diyo sıpa oda küçük oğlummmm diyo babam anneme gün geçtikçe çok özlüyorum dayanamıyorum ben ya diyomuş canım babam gurbetlik zor begelinleri gurbetten almayın zeynep sende kızları gurbete verme
akıllı bıdık eymenim şarkılara başlamış.mertte kıkıkı kukuku,hahaha,hihihi,vak vakk vak diye mırıldanıyor.bazeün birlıkte bağıra bağıra soyluyoruz.çok eğlencelı olmaya başladılar çok...sevimli bucurler tum kasım bebişlerini toplayıp toplayıp mıncıklayasım geldi bak şimdi..:90::90:
ayyy kizlar ya perde yikama isine giristim ki durduramiyorum kendimi hepsi ayni gun olacak yarina birakmak yok olmuyor ama bir tek mutfak ve iki guneslik kaldi
mis gibi kokuyor valla ohhhh :::)))) eeymen de canim ya yapma anne haaaaaa cok guldum ben de nartan a kizamiyor ne sekilde olursa olsun sesimi yukseltemiyorum
hemen gozlerini kapatip aglamaya basliyor bazen aytes e kiziyorum ya onu bile istemiyor nicin uyumuyorsun sen bidik bile desem cok icli napacagim bilemiyorum::)))
sakin sakin sakion olmaliyiz kizlar baska yolu yok ::))) bizi anlamalarini beklemeyecegiz biz onlari anlayacagiz ::)))) bazen oyle akilli davraniyor himmm bu cocuk buyuyor sanirim diyorum ama iki dk sonra birsey yapiyor ki sasip kaliyorum bu cocuk hiccc buyumemis diyorum oyle iste....
kizlar ben aptamil 1 yas ustunu veriyorum ve 3 yasa kadar da verecegim bu sutleri ben hic icmiyorum sut hakkinda birseyler okumustum da ogluma da vermiyorum
sonrasinda 3 yasindan sonra naparim onu da bilmiyorum cunku sutu cok seviyor...
slm bayanlar nasılsınız bizde bügün mustafayı dr kontürolüne götürdüm bogazı iyleşmiş antiboyotik kullanmak gerekmiyomuş mustsfsnıan yaramazlı dışında cok şükür iyiyiz deryacım cok geçmiş olsun inş iyidir kardeşingil aksilik hep üst üste gelir allah şifa versin ...kızlar ben oglumu keçi sütü veriyorum ama günlük süt kulanmayı bande düşünüyorum karar veremdim kızlar bez bırakanınız varmı?benim oglum kaka yaparken ve yaptıktan sonra anne kaka diye yaptını söyleyip gösteriyo acaba bezi bıraktırsam mı kararsız kaldım bi akılı verin nasıl başlayım
kızlarrr çok kötü oldum kamera çekmiş kazayı nete vermişler otomobil tıra çarptı diye yazın çıkıyo boluda gördükçe dayanamadım durumları çok iyi değilmiş
AYYY ŞAKA gibi bu anlattıkların. bu kadar olumsuzluğun bu kadar kısa zamanda yaşanması çok acı. Allah sabır versin annene babana
derfat canım ya çok üzüldüm allahım acil şifalar versin sizede sabırlar versin inşallah allahım ya şaka gibi...
keçi sütü anne sütüne en yakın içeriğe sahip sütmüş. denemedim ama olabilir aslınd
kızlar linki veriyorum
Otomobil Tıra Çarptı: 3 Yaralı (Video) - haber365.com
deryacım tekrar geçmiş olsun okudum haberi cok zor bi durum allah acil şifalar versin hepsine
sağol canım orda allta videosu vardı onun için koydum o resimdeki kardeşimin eşi ..zorki hemde ne zor esincim yarın görmeye gidicem eşim yarın içinde izin almış seni götürürüm dedi gösterirlerse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?