deryacım oo iyisin hadi yemek derdin yok en azından.evet bende sıkılıyorum birkaç gun evde kalsam,iyi ediyorsunuz çıkmakla.
evet canım iyi olacak birazdan duş alıp hazırlanıcam fırsat varken yapmalıyım ..
ya kızlar yemek olarak neler yediriyosunuz çocuklara?
şekercik,doğum gunu gurumuz nagiş o neler yapacak oğrenip,fikir alabiliriz.zira ben pek heveslı değilim bu sene için de.çunku olayı çok fazla ıdrak edebileceğini sanmıyorum oğlumun.aile arasında mini bir kutlama yapacağım sadece partı konseptı falan olmayacak.
şebnemcim sen çok yaşa emi,guldurdun yıne beni.aradada olsa yaz canım biz sıkılmadan okuyoruz merak etme.ıyı olmanıza,efenin kreşe alışmasına çok sevindin.minik adam fransızca kelımeleri bile kapmış,aferin oğluşa..
selam kizlar dun gece bir ara iyi olan nartan 1.5 saat sonra atesler icinde yanmaya basladi 40.8 falandi olctum bir de yalniz yatirdim ya yapmamaliymisim'
yaninda yatsam heran kontrol edebilirdim ve az biraz yukselince mudahale edebilirdim sonra fitil yaptim 3 saat 38-39 arasi dusmedi birturlu sonra 37.5 u
gordum ve uykusuzluktan gozlerim kapandi biraz babasi alnina bez koydu falan uyandigimda saat 8.30 du ve yine cok fazla atesi vardi yine fitil bu kadar
ust uste vermek iyi degilmis ama ne yapayim ki surup kesinlikle icmiyor su an itibariyle iyi atesi ama birden cikiyor birsey de yemedi biraz ekmek birkac
biskuvi kivi verdim muz verdim yemedi balli zencefil verdim yemedi balli zencefilli ihlamur verdim icmed.....
i allahim dua etmekten baska carem yok ilacsiz yemeden oglumun iyilesmesini sagla amin....
evet canım iyi olacak birazdan duş alıp hazırlanıcam fırsat varken yapmalıyım ..
ya kızlar yemek olarak neler yediriyosunuz çocuklara?
bende bunu merak ediyorum,sorayım diyorum hep kalıyor.kahvaltı konusu konuştuk birde diğer oğunlere el atalım,ne dersiniz..
şoylekı ben mert için farkı şeyler pişiriyorum hala.sebze yemeklerinde kırmızı et eşiminde benimde tercihi olmuyor bu sebeple merte ayrı pişiriyorum hergun et çeşitlerini yemesi adına.karma karışık kıymanında,sebzenınde,tahıl larında olduğu uydurmasyon çorbalar yapıyprum.her hafta 2 kez balık veriyorum genelde somon ve çorba şeklınde.tavuğu pek kullanmıyorum,kıyma yada kuşbaşı hergun çorbasında oluyor..
dolma,makarna,pilav vazgeçilmezlerimiz.ozellıkle acıktığında makarna istiyor.onun onune makarna koyuyorum o makarnasını yerken bende yoğurdunu ve yemeğini yediriyorum.oğlen,akşam yemeklerinde yoğurt mutlaka yıyor.bazen kendisi domates yada salatalık istıyor yemeklerin yanında.
3 gundur karışık bitki çayı veriyorum.severek içiyor.
ama bir sorunumuz var taze fasulye,bamya,barbun gibi sebzeleri hala ezerk veriyorum,bizim yediğimiz gibi verirsem reddediyor.
canım sıkma bunun için kendini ya. bırak ne isterse onu yesin. herzaman olan birşey değil ya.
günaydınn
uykusuz bir geceden sonra ayık kalmaya çalışıyorum eymen dün o kadar çok uyandıki hem uyandı hem ağladı ordan oraya ordan oraya yattı kalktı bişeyi var ama anlamadım bakalım bugün çıkar ortaya ama sayesinde ben hasta oluyorum galibaağzı yine aft olmuş gariptir azıcık bir yere vuruyo zedelenen yer afta çeviriyo dryi arayacağım birazdan neden olabilir acaba vitamin falanda veriyorum bişey yiyemiyo yavrum bugün biberonu nu falanda değiştireceğim ya ben bıraksin diyorum dün akşam kv çıktım biberonun içinde su bu ne oluyo dedim bu çocuk bardak kullanıyo hem bu biberonun kullanım süreside doldu neden atmadın ki dedim ayy benim bu kayınvalidem her konuştuğu lafın arkasına ihhhii ihhii diye bir gülücek atar guya laf kırıcı olsada öyle gözükmücek safa yatacak gerçi ben yemesemde bu numarayı yiyen sayısı azımsanamaz hergün midem yanıyo bu aralar çok gerginim kv alt katı yaptırıyo benim evin kopyası çok sinirliyim çokk akşam eşime bile trip attım oda bir alem madem herşeyden haberin oluyo neden heryer bizim ev gibi oluyo ne yapayım benim zevkim bu istemesemde gözüm bunlara kayıyo diyo
nagihancım seni çok iyi anlıyorum canım.geçen cuma,cumartesi gecesi aynı şeyleri yaşadık.bizim grıp sorunumuz vardı.eymende ağzındakı yaralardan rahatsız olmuştur.biberonu tamamen bıraktırsan.sutude bardaktan içse nasıl olur.gece beslenmesi 1 yaşından sonra onerilen bir sey değil aslında biz anneler aman çocuk aç kalmasın dıye veriyoruzişte.memeyı bırakanı 1 ay oldu o gunden beri su dışında birsey vermiyorum ben artık.midenin de,bobreklerinde dınlenmesi gerekıyor,hem ağız sağlığı açısındanda gece beslenmesi yapmamak lazımmış..
meralcim gece beslenmiyo uyumadan önce içiyo sütü sonra uyuyo çoğu zaman sütten sonra diş fırçalıyo normalde herşeyi bardakla içiyo ama bu uyku öncesi süt mutlaka biberonda olacak
anladım canım,ondanda zamnla vazgeçer zaten.dru aradın mı ne dedi..
aradım cnm bu ikinci oluyo ilkinden haberi vardı 3.ye olursa mutlaka getir herpes virüsü olabilir dedi bende benimde çocuklukta aynı sorunum vardı dedim b12 vitamini al onu kullan dedi bu akşam bir multivitamin alıcam senin kullandığın bişey varmı seven seas kullanıyoruz dedim onda b12 yok dedi çok endişelenme bir yere çarpınca mukaza bütünlüğü bozuluyo ve yara oluyo sonuçta aftta bir yara dedi akşama alıcam vitamin anne acıyo acıyo diyo yemek yiyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?