günaydın,
dün akşam 19:30 da evdeydim eşim çok beğendi saçlarımı seni tanıdığım günlere dönmüşsün bende uzatayım saçlarımı dedi (ilk tanıştığımızda uzunduda )bende beğendim tabi
ben kuafördeyken baba oğlu gezmişler uzaktan kumandalı araba almışlar eymen bayıldı kapılarıma mobilyalarıma çarptıkça içim gitti ama ses etmedim dün renkli bantlarla yapıştırma yaptık ben bantları kestim eymen kartona yapıştırdı hoşunada gitti hani :)
çağana geömiş olsun denize aferin diyorum mertide öpüyorum
esincim ara ara hepimizde oluyo bitkinlik hemen toparlanırsın inş
eymen dün gece ağlayarak uyandı son bir haftadır yine uyanmalarımız başladıdün gece korktum korktum diye ağladı eşimde babacım biz burdayız anne desen hemen bakarız neden korktun biz yanındayız falan dedi sarıldı babasına uyudu ama çok ağladı üst örtmeme işi çok kötü korkup yanmıza gelince bizim üstümüzüde örttürmedi biz donduk bu çocuk nasıl üşümüyo ya :44:
offf bugun mert'i uyutamadım.saat 3 oldu cin gibi hala hiçç uyumaya niyeti yok.2 saatdir uğraşıyorum(
derya bende daha erken diye duşunuyorum.zaten şimdi havalarda soğudu aynı odada olunca ustunu ortmesi falanda daha rahat oluyor.gerçi ortsekda anında açılıyor ya ne yapalım oyle ıdare edeceğiz işte..
sabaha karşı acayıp serin,ustu kep açık uyku tulumu giydirip yatırsam terleyecek ilk saatlerde.bende ne yapacağımı şaşırdım
kızlar eşimle konustum çağanın odasını ayırmak istiyorum odasında oynasın oyuncaklarını oraya döksün ayrıca çağan en ufak sesten uyanıyo mesela ben yatakta sağdan sola döneyim hemen uyanıyor.sizler ne düşünüyosunuz bu konuda?ne yapmalıyım?
geç uyandı annesi o yüzden uyumuyordur çağanda o saatte uyandığı zaman öğlen uykusuna münkün değil yatıramıyorum ..ben biraz daha düşüneyim bari odayı ayırma fikrini..evet üstünü ne kadar örtsemde ben arkamı dönene kadar geri açıyo hiç hoşlanmıyo ve hep üstü açık uyuyo işte o yüzden uyku tulumu alıcam şimdilik içine ince giydiririm havalar iyice soğuyunca kalın giydiririmm..
bu arada çağana 4 tane triko kazak,3 tane eşofman altı,1 tane pantolon, 5tane çorap aldık ama eksiğimiz daha çokk tabi mesela kışlık mont almıycam geçen seneki montu 2 yaştı büyüktü biraz bu sene tam olur onun yerine eksiklerini alıcam
gule gule kullanın canım.trıko kazak hiç almadım onlar eksık bak bende de,hırka falanda almalı yada ordurmelı anneme....uyku tulumumuz geçen sene buyuktu bu sene bedeni ve kolları tam geliyor,bacakları kısa,altına manşet gibi birsey ekleyecek ablam.bu sene öğle kullanacağız.kışlık montumuzda var doğumunda hediye gelmıştı bu sen tam gelıyor.
ben 2 kez ayırdım ikisinde de tekrar yanıma aldım ya misafir geldi yanıma aldım ya başka sebebpten bende doyasıya yanımda yatması taraftarıyımbugün yün atlet aldım deneyeceğim 10tl ya ne kadar pahalı eğer allerji falan yapmazsa 1 tane daha alıcam havalar iyice soğuyana kadar geceleri yün atlet giydiricem
meral bende çığır açtın her akşam yeni bişey yapıyoruz seviyoda paşam
ohh anne hamarat abla hamarat :) bizimde anneannemiz örüyo yelek hırka ama lcwde ince triko kazak gördüm rengarenk güzeldi anu alabilirim direk pantolon üstü, montu var ama bot alalım dedi eşim bende gerek yok diyorum spor ayakkabıları var heryere arabayla gidiyoruz kar kış gördüğümüz yok haksızmıyım ne dersiniz üşürmü ayakları ,ev ayakkabısı almam lazım terlikleri çıkarıyo bugün çarşıda vicco ev ayakkabısı 15 tl idi yanımda olmadan almayayım deidm seviyorum bursa çarşısını herşey var her fiyata var
sağolsunlar ellerinden hersey gelıyor.ben onlara hiç çekmemişim o ayrı konu
ayakkabı konusunda aynen senin gibi duşunuyorum zaten giycekleri en fazla nisana kadr gerksız gelıyor banada 2 çeşit ayakkabı.geçenkış hem bot hem spor vardı ikiside yepyeni kaldı yazık valla..
ohh anne hamarat abla hamarat :) bizimde anneannemiz örüyo yelek hırka ama lcwde ince triko kazak gördüm rengarenk güzeldi anu alabilirim direk pantolon üstü, montu var ama bot alalım dedi eşim bende gerek yok diyorum spor ayakkabıları var heryere arabayla gidiyoruz kar kış gördüğümüz yok haksızmıyım ne dersiniz üşürmü ayakları ,ev ayakkabısı almam lazım terlikleri çıkarıyo bugün çarşıda vicco ev ayakkabısı 15 tl idi yanımda olmadan almayayım deidm seviyorum bursa çarşısını herşey var her fiyata var
bende lcw den o dediğin trikolardan aldım canım 2 yaş aldım ama tam oldu hatta 3 yaş almalıymışım sanırım.bende bot filan almıycam canım bizde hep arabayla gidiyoruz arabada çok sıcak oluyo üşüteceğini sanmıyorum alsamda giydiremeden yaz gelir kışın kaç kere dışarı çıkabiliyoruz sanki..ev ayakkabısı almam lazım benimde ama istedğim gibi bişey bulamadım
cnm ben tarıkı beş aylıkken ayırmıştım ama odalarımız bitişikti her kımıldandığında hala gidip bakıyorum oğluşuma ben bi eksiklik görmedim artık akılları her şeye çalışıyor bence ayırmanın vakti gelmiş de geçiyor ama gece ayrı yatırsam da gündüzleri berabe ryatıyoruz sabaha karşı 6 gibi flan yanımıza alıyorum sadece gece yatarken biizmle yatmıyor hem o da rahat uyuyor bence bu önemli.kızlar eşimle konustum çağanın odasını ayırmak istiyorum odasında oynasın oyuncaklarını oraya döksün ayrıca çağan en ufak sesten uyanıyo mesela ben yatakta sağdan sola döneyim hemen uyanıyor.sizler ne düşünüyosunuz bu konuda?ne yapmalıyım?
cnm ben de okudum onları ama mantığım ayır diyor artık farkındalar her şeyin biz yazın k.valdemde kaldık çekyatta yattık oğlan da mecbur biizmle yattı inan ki çok zor yanımda yatırırken sürekli uyanıyordu o zaman iyi ki önceden alışmış ayırmışım dedim ama herkesin tabii ki kendi fikri. 3 yaş bence çok geç...canım ben 3 yaşına kadar çocuğun en azından anneyle aynı odada yatması tarftarıyım.
araştırmalarım sonucunda da öyle duydum. sabiha paktuna keskin, adem güneş gibi prof. lar 3 yaş diyorlar...
gule gule kullanın canım.trıko kazak hiç almadım onlar eksık bak bende de,hırka falanda almalı yada ordurmelı anneme....uyku tulumumuz geçen sene buyuktu bu sene bedeni ve kolları tam geliyor,bacakları kısa,altına manşet gibi birsey ekleyecek ablam.bu sene öğle kullanacağız.kışlık montumuzda var doğumunda hediye gelmıştı bu sen tam gelıyor.
merhaba anneciklerrrrr... cok yorgun suzgun bi gecenin ve gunun sonunda anca burdayim. dun gece efe atesliydi nobet tuttum. ilac vermedigim icin surekli atesini olcmek icin uyandim durdum. ustunu ortmedim hic sadece atlet le yatirdim sabah dustu atesi ama genede dr gonderdim babasiyla. bogazlarindan sebeb ateslenmis ates dusurucu bide antibiyotik vermis simdilik hic icirmedim ama babasiyla cebellesiyoruz icir diye :)) burda havalar sogudu geceleri 25 derecede aciyorum sicakligi bizimkiler hic ustlerini ortmez o sebeble odayi sicak tutuyorum ustlerinde ince bi pijama takimi yeterli oluyo ama mircan gece onlarida cikarip don atlet yatiyo atesli oglum benim :))
bugun kursa gitmedim efe icin annem diyo sen kucukkende okuldan hep kacardin buyudun hala kaciyorsun ehhh huylu huyundan vazgecmezmis :)) mircani krese goturdum sabah efecikle yanlizdim aktivite icin disari alisverisine cikamadim ama evde makarnalarla oynadik. delikli makarnalari ipe gecirdik cubuk makarnalari suzgecten gecirdik kapakli renkli kaselerim vardi hangi kapak hangi kasenin oyunu oynadik azcikta baby tv izledik gunumuz boyle gecti.. banyoda sanat calismasi denicez ama bakalim ne zaman olur bilmiyorum.ikiz olursa amerikaya gitmek gibi bir niyetim var annem yamacimda olsun istiyorum allah kolaylik verirde ben genede annem yanimda olsun ara sira birakip dinlenirim diyorum. esimede soyledim oraya yerleselim diye simdilik ses cikarmiyor olumlu bakiyor gibi ama son sozuhala demedi sonuc belli olsun konusuruz diyor sizce nasil olur acaba yeni baslangic yeni ulke yeni ev uzun isler beni bekler ama sonucta kiz kardesim annem yanimda olucak. 30 ekimde cadilar bayrami bu sene bizde seker toplamaya cikmayi dusunuyoruz gecen sene esim cikalim demisti ama kapali oldugum icin ilgilenmemistim bu sene cazip geliyor :)cocuklara orumcek adam kostumu alacagim bizde ne oluruz bilmem hoc ben normal ev halimle gitsem hazir kostum olur :)))
merhaba anneciklerrrrr... cok yorgun suzgun bi gecenin ve gunun sonunda anca burdayim. dun gece efe atesliydi nobet tuttum. ilac vermedigim icin surekli atesini olcmek icin uyandim durdum. ustunu ortmedim hic sadece atlet le yatirdim sabah dustu atesi ama genede dr gonderdim babasiyla. bogazlarindan sebeb ateslenmis ates dusurucu bide antibiyotik vermis simdilik hic icirmedim ama babasiyla cebellesiyoruz icir diye :)) burda havalar sogudu geceleri 25 derecede aciyorum sicakligi bizimkiler hic ustlerini ortmez o sebeble odayi sicak tutuyorum ustlerinde ince bi pijama takimi yeterli oluyo ama mircan gece onlarida cikarip don atlet yatiyo atesli oglum benim :))
bugun kursa gitmedim efe icin annem diyo sen kucukkende okuldan hep kacardin buyudun hala kaciyorsun ehhh huylu huyundan vazgecmezmis :)) mircani krese goturdum sabah efecikle yanlizdim aktivite icin disari alisverisine cikamadim ama evde makarnalarla oynadik. delikli makarnalari ipe gecirdik cubuk makarnalari suzgecten gecirdik kapakli renkli kaselerim vardi hangi kapak hangi kasenin oyunu oynadik azcikta baby tv izledik gunumuz boyle gecti.. banyoda sanat calismasi denicez ama bakalim ne zaman olur bilmiyorum.ikiz olursa amerikaya gitmek gibi bir niyetim var annem yamacimda olsun istiyorum allah kolaylik verirde ben genede annem yanimda olsun ara sira birakip dinlenirim diyorum. esimede soyledim oraya yerleselim diye simdilik ses cikarmiyor olumlu bakiyor gibi ama son sozuhala demedi sonuc belli olsun konusuruz diyor sizce nasil olur acaba yeni baslangic yeni ulke yeni ev uzun isler beni bekler ama sonucta kiz kardesim annem yanimda olucak. 30 ekimde cadilar bayrami bu sene bizde seker toplamaya cikmayi dusunuyoruz gecen sene esim cikalim demisti ama kapali oldugum icin ilgilenmemistim bu sene cazip geliyor :)cocuklara orumcek adam kostumu alacagim bizde ne oluruz bilmem hoc ben normal ev halimle gitsem hazir kostum olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?