2009 Kasm Anneleri

Teşekkür ediyorum canımmmmm, ama saka bir yana en son kasım sonu türkiyedeydim ve o zaman annemin terazisinde tartıldığımla su an arasında tam + 10 kilo + 1 bebiş - sigara var:teytey::teytey:

:Saruboceq:
martcım hayırlı olsun cicişleriniz.. sağlıkla giysin inşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun.umarım herşey yoluna girer.. sağlıklar dilerima.s.

Bu arada herkese iyi akşamlar.. bugün erkenciyim a.s.

Son düzenleme:
Ben geldimmm a.s. a.s. a.s.

Meral76 hoşgeldin tatlım ikili dediğin nedirki 3 lüsü var 4lüsü var var Allah var:)Bu konuda kafayı yiyen biri olaraktan boşverdim herşeyi gitti..Güzel düşüncelerimi mahvediyor yahu en azından şu güzel günlerin tadını çıkartayım

Bu arada ben Ekim analarınamı gideyimki:)Sezeryanla ekime denk getiricem normal tarih 1-2 Kasım napsamki :jeyyar: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

Teşekkür ediyorum canımmmmm, ama saka bir yana en son kasım sonu türkiyedeydim ve o zaman annemin terazisinde tartıldığımla su an arasında tam + 10 kilo + 1 bebiş - sigara var:teytey::teytey:

canım valla 3 şey saymışsın 2 si süpeeerrrrrr :lepi: diğeri de bunların hatırına katlanılabilir bişey bence... gerçi hala ısrar ediyorum abartı bişey görmediğim konusunda a.s.

Mart canımm yerim senin cicilerini o tatlı göbişinn içindekinii Maşallahhhh maşallahhhhh bi sosis versem yermisin akşam bebişinle bize gelirmisin a.s. a.s.

benimki aslında kasım 10 da sezeryanla kasım 1 e denk geldi işte hayırlısıyla tabii

Bayanlar bu dediğime kesin hepiniz kızacaksınız ama sigarayı acaip özlüyorum. Geçenlerde taksi şöförü bir sigara yaktı ay nasıl imrendim bir bilseniz. Offfff en zor kısmı sigarasızlık

nazlı hiç biryere gidemezsin anacım benimde 15 gibi gözüküyor ama sezeryan olursa malum öne kayacak bu..bakalım hayrılısı ama sen bir yere gidemezsin..

Bayanlar bu dediğime kesin hepiniz kızacaksınız ama sigarayı acaip özlüyorum. Geçenlerde taksi şöförü bir sigara yaktı ay nasıl imrendim bir bilseniz. Offfff en zor kısmı sigarasızlık

canımm içmediğin sürece özlemenin ve imrenmenin sakıncası yokkk :roflol::roflol::roflol:
aman kurban olıyım içme öyle çok zararı varki çeÇok üzgünüm çoookremde de bizzat gördüm etkilerini.... sakın arkadaşım tut kendini... yasakkelime

hiçkimse bizim moralimizi neşemizi bozamaz bizim bebişlerimiz çok sağlıklı allahın izni ile alkisalkisalkis Şeniz

sen hiçbiryere gidemessinnn kaydirigubbakcemile kasım anasısın sen buralardan ayrıldığını görmim klava:

offffffffffffffffffff bugün çok sıcak ya şimdiden ben boyle soylenirsem ilerde temmuzda ağustosda ne yapacam bilmiyorummmm kafamçokkarıştı

nazlı hiç biryere gidemezsin anacım benimde 15 gibi gözüküyor ama sezeryan olursa malum öne kayacak bu..bakalım hayrılısı ama sen bir yere gidemezsin..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hayattaaaaaaaa hayattaaaa gitmem kaydirigubbakcemile5 Ya sizi bırakıp giden ne olsun emi şutarafagitti Naptınız bugün ben cicişimi sevdim uyuttum onu salladım öptüm kokladım anasınıda kkya üye yaptım kaydirigubbakcemile3 Sonra sıkı bir yürüyüş bizim bebişle iyi geldi açıldık dağıldık konuşa konuşa geldik millet deli diycek bana bişi değil :roflol: laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…