Bayanlar merhaba sabahın köründe kadıköye gittim bebişime birsürü elbise aldım...Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yeni keşfettim "Peros" cok cici şeyler var ve fiyatlarda süper. Bu arada ben bebişime hep 9-12 aylık aldım bir dahaki yaza giyeceğiz insallahkaydirigubbakcemile3
karakızım benı sormussun şükür daha ıyıyım sabahda kötüydum ama bırseyler yıyınce ıyı geldı bu arada ben sadece meyve yıyorum öglenlerı canım baska bısı ıstemıyo kaydirigubbakcemile bu aralar cok mızmızım ben ben bıle kandıme şaşıyorum
kızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
kızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?