Moralını hiç bozma, burada o kadar cogumuzun ikili testleri bir garip cıktı hepimiz üçlüleri bekliyoruz ve morallerimizi hiç bozmuyoruz hersey güzel olacak insallah...
Bu arada bunlarda aldığım hamile kot kaprisi fiyat 55 ve mng den normal pantolon fiyat 35...
Bu arada resimleri çekende annem ve gülmekten ölüyor halimize (halimize diyorum çünkü ona komik gelen internetteki insanların bu kadar cok sey paylasması):teytey:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis efet burda moral bomak yok aynen seninde söylediğin gibi martcım bak benimde kötü çıktı ama hiç takmıyorum bile düşünmemeye çalışıyorum allahın izni ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi inşallah :Saruboceq:
kızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
moralini bozma canım inşallah bebişinde hiçbirşey çıkmayacak :Saruboceq:
bol bol dua et karamsarlığa düşme canım
bazen bu sonuçlarda hata bile olabiliyor
senin güçlü olman gerek canım bebişin için
nene hatuna bende gitmedim hiç canım kaynarcadaysan bilirsin orada cihan polikliniği var ben kızımda oraya gitmiştim cüneyt bey var harika bir insandır ama ikili test sonucum ssk da berbat cıkınca 3 lü yerine 4 lü yaptırayım dedim acıkcası en son artık amniyo sentez ama carşamba günü cüneyte gittigimde cocuk gayet normal görünüyor dedi 100 gr 9 cm boy 3 ay bitmiş dedi ama benim içim cok rahatsız başıma gelmediği için senin riskin ne cıktı bana trisomy 18 cıkardılar tekrar kafanızı agrıtmim hamilelerden haber ve sorunlarda var yazdım oraya uzun uzun ssk nın bana yaptıgını demelerine göere gebelik haftam tutmuyormuş falan halbuki doktor 14 haftalıksın sorun yok diyor anlamadım gitti yani
nene hatuna bende gitmedim hiç canım kaynarcadaysan bilirsin orada cihan polikliniği var ben kızımda oraya gitmiştim cüneyt bey var harika bir insandır ama ikili test sonucum ssk da berbat cıkınca 3 lü yerine 4 lü yaptırayım dedim acıkcası en son artık amniyo sentez ama carşamba günü cüneyte gittigimde cocuk gayet normal görünüyor dedi 100 gr 9 cm boy 3 ay bitmiş dedi ama benim içim cok rahatsız başıma gelmediği için senin riskin ne cıktı bana trisomy 18 cıkardılar tekrar kafanızı agrıtmim hamilelerden haber ve sorunlarda var yazdım oraya uzun uzun ssk nın bana yaptıgını demelerine göere gebelik haftam tutmuyormuş falan halbuki doktor 14 haftalıksın sorun yok diyor anlamadım gitti yani
inşallah canım teşekkür ederim dediğin gibi olmasını diliyorum ve tabiiAllahıma sığınıyorum biz cok istedik eşimle kızımıza kardeş gelsin diye Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada yokmu kasım başı dogum yapacak olan başı benmi cekiyorum yoksa
inşallah kızlar banada dua edin o zaman olur mu nerelerde yaptırıyorsunuz testleri veya hangi hastanede bilgi verirmisiniz
Ben varım canım Kasım 1 hatta ekime doğru gidiyo yavastan ama ben umursamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bak mesela ben yurtdısında yasıyorum ama garip 2li test sonuclarım sonucu üçlüm için şu an istanbuldayım medicalparkta 25 inde 3 lü test randevum var ama gördüğün üzre hiç moral bozmuyorum. Gelmişim buralara kimse neşemi bozamaz:)
anladım canım hayırlısı olsun medicalpark ne kadara yapıyor benim evimin karsısı orası göztepe medicalde
maaarrrrttttttt ayyyy yerim ben o elbiseleriiiiiiiiiiiiiii hele de onları giyeniiiiiiiiiiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt ayyy nasıl yakışıcak bıcırığa kimbilir ..yazın çıplak çıplak ayaklarıyla allahıımmmmm ne tatlı olucak kimbiliiirrrr
kendine aldıklarını da güle güle giy canım çok beğendimmm...bu arada o kadar söylendin kilo aldım diye ben bişey göremedim valla....
mercancım herşey çok güzel sonuçlanıcak canım sen buna inan ve merak etme..allah miniklerimizi tüm kötülüklerden koruyo...çoğu kişiye hamileyken bi sürü olumsuz şey söyleniyo ama sonra görüyoruz ki bebekler sapa sağlam doğuyo....senin de öyle olucak hiç merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?