2009 Kasm Anneleri

Bu arada bunlarda aldığım hamile kot kaprisi fiyat 55 ve mng den normal pantolon fiyat 35...

Bu arada resimleri çekende annem ve gülmekten ölüyor halimize (halimize diyorum çünkü ona komik gelen internetteki insanların bu kadar cok sey paylasması):teytey:

Eklentiler

• $Picture 12.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Picture 14.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 40
Moralını hiç bozma, burada o kadar cogumuzun ikili testleri bir garip cıktı hepimiz üçlüleri bekliyoruz ve morallerimizi hiç bozmuyoruz hersey güzel olacak insallah...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis efet burda moral bomak yok aynen seninde söylediğin gibi martcım bak benimde kötü çıktı ama hiç takmıyorum bile düşünmemeye çalışıyorum allahın izni ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi inşallah :Saruboceq:

cok güzeller canım güle güle giy inşallah

inşallah kızlar banada dua edin o zaman olur mu nerelerde yaptırıyorsunuz testleri veya hangi hastanede bilgi verirmisiniz

moralini bozma canım inşallah bebişinde hiçbirşey çıkmayacak :Saruboceq:
bol bol dua et karamsarlığa düşme canım
bazen bu sonuçlarda hata bile olabiliyor
senin güçlü olman gerek canım bebişin için

inşallah canım teşekkür ederim dediğin gibi olmasını diliyorum ve tabiiAllahıma sığınıyorum biz cok istedik eşimle kızımıza kardeş gelsin diye Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada yokmu kasım başı dogum yapacak olan başı benmi cekiyorum yoksa

canım ben açıkçası sonucumu bilmiyorum sayı olarak eşim tahlili sonuçlarımı dr a gösteri sonra ona 3 lü test yaptırmamız gerektiğini ama korkulacak birşey olmadığını söylemiş bende ilk duyduğumda panikledim hemen dr aradım bana sakin olmamı herşeyin normal olduğunu zaten ense kalınlığı normal sadece kan sonucu ile ense kalınlığı karşılaştırıldığında riskin yüksek olduğunu ama bunu ben kafama fazla takmıyorum sende takma 3 lü test yaptıracağız ve renkli dopler çektireceğiz dedi en kötü ihtimal amniyosentez dedi ama bunu konuşmanında suan erken olduğunu söyledi
ben bu yüzden rahatım çünkü birçok yerde okudum ikilisi kötü çıkan ama alllaha şükür bebekleri sağlıklı doğan anneleri ve ayrıca biz burda kocaman bir aile olduk birbirimizze destek oluyoruz unutuveriyorum sorunu falan sende fazla takma başka bir dr daha göster istersen sonuçlarını için rahat olsun diye

bak dr sorun yok demiş
sen ssk da yapılan testlere çok inanma canım
bence diğer yaptıracağın test sonucunu bekle güzelim

Ben varım canım Kasım 1 hatta ekime doğru gidiyo yavastan ama ben umursamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah kızlar banada dua edin o zaman olur mu nerelerde yaptırıyorsunuz testleri veya hangi hastanede bilgi verirmisiniz

Bak mesela ben yurtdısında yasıyorum ama garip 2li test sonuclarım sonucu üçlüm için şu an istanbuldayım medicalparkta 25 inde 3 lü test randevum var ama gördüğün üzre hiç moral bozmuyorum. Gelmişim buralara kimse neşemi bozamaz:)

anladım canım hayırlısı olsun medicalpark ne kadara yapıyor benim evimin karsısı orası göztepe medicalde

anladım canım hayırlısı olsun medicalpark ne kadara yapıyor benim evimin karsısı orası göztepe medicalde

bende göztepe medicalparka gidiyorum. Fiyatı hiç sormadım. Ama gecen gittiğimde muayeneye 90 aldılar birde daha önce hiçbir kan testim yapılmadığı için tümden kan ve idrar testi istediler oda 248 tuttu. Simdi bu kac tutacak bilmiyorum 25 inden sonra bildirebilirim:)

maaarrrrttttttt ayyyy yerim ben o elbiseleriiiiiiiiiiiiiii hele de onları giyeniiiiiiiiiiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt ayyy nasıl yakışıcak bıcırığa kimbilir ..yazın çıplak çıplak ayaklarıyla allahıımmmmm ne tatlı olucak kimbiliiirrrr

kendine aldıklarını da güle güle giy canım çok beğendimmm...bu arada o kadar söylendin kilo aldım diye ben bişey göremedim valla....

mercancım herşey çok güzel sonuçlanıcak canım sen buna inan ve merak etme..allah miniklerimizi tüm kötülüklerden koruyo...çoğu kişiye hamileyken bi sürü olumsuz şey söyleniyo ama sonra görüyoruz ki bebekler sapa sağlam doğuyo....senin de öyle olucak hiç merak etme...

kızlar ben gidiyorum
öpüyorum hepinizi bebişlere ve kendinize iyi bakın Şeniz

teşekkür ederim canım zaten bu forum olmasaydı ben biraz zor sakinleşirdim Allah hepinizden razı olsun canlarım yaaa

grapeeeeeeeeeee yav bi kaç seferdir görüyorum aşağıda ismin var bişey yazmadan gidiyosunnnn....nerelerdesin arkadaşım yaa bi ses verrr........
bu arada itek ve nilkan da gelmediler dr.dan sonra di mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…