eyü diyek eyü olak bacı fisfisfis
dün akşam 1 damla kan geldi ama çamaşırıma değil, ayıptır söylemesi tuvalet kağıdına. Panik oldum tabii. Hemen yattım dinleneyim diye sabah kalktığımda hiçbirseycik yoktu. Az önce dr uma tlf açtım oda yurtdısındaymış önemli birsey degildir ama ama çok merak ediyorsanız hastaneye gidin nöbetçi dr bebeğinizi göstersin dedi.
Simdi tek basıma hastaneye gitmekte gelmiyo içimden, birde korkuyorum sakınılan göze çöp batar diye rahat davranayım panik yapmayayım diyorum ama offf içimde içimi yiyo.
Miniminnacık bir damlacık bir kan nedir sizce?
Selam kızlar;
Nasılsınız ben uzun zamandı giremedi umarım siz vebebişleriniz iyidir.
bir haftadır öksürüğüm var hala bitmedi doktora sordum asist surup içebilirsin dedi ama hala kesilmedi umarım girbe falan cevirmez.
bu arada ben de 2 li testimi yeni yaptırdım ultrason normal göründu. kan testi sonuclarını daha almadım yarın cıkıyor.
bebişi bayagı bir detaylı görduk. önceki hafta doktorum erkek tahminim dedi.
2li test doktoru da erkek görünüyor dedi. hayırlısı artık babası gitti hemen oğlusuna sarı lacivert bir tshirt aldı:)),
sizlerde ne var ne yok nasıl bebişlerin durumları?
herkese günaydınn öncelüklen herkeşlere küsüm ben yarem hariç bi allahın kulu da sormamış bu kız naptı ense kalınlığı yüksekti kan testi noldu diye merak eden olmamış hain gaciler sizi
neyseki cuma günü gittim veee allahıma şukurler olsun hiçbi sorun yok kan değerleri çok ii rahatladım allah herkese böyle hayırlı haberler versin inşallahhhh..
cumartesi günü annemleydimmm pazar günüde kocişlen çılgınlar gibi gezdik denüze gittim ayaklarımı soktum ay harikaydı sora piknik yaptık falan çok güseldiiii...
ya resim eklicem ama nası becercem o işi bilmim du bi denim bakim yoksa yardım edin heee
kızlarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar
ben dün alışverişe çıktım kızlar kendime ciciler aldım ama o kadar cokkkk yoruldumki anlatamam yaa pestilim çıktı resmen kafamçokkarıştı
kendime hamile kotu aldım ama çok hoş düşük bel kot pantalon bildiğiniz ama üst tarafı kumaş bebiş için ay sanki içimde içlik varmış gibi oldum :roflol:
sonra cok güzel gömlekler aldım tişörtler aldım ama onlar hamile kıyafeti değil normal gömlekler fakat biilyosunuz bu sene hep böyle bol uzun şeyler moda olduğu için hiç gerenk yok hamile gömlegi almaya bu aldıklarımı cok sevdim cunku hatta görümcemde aldı kaydirigubbakcemile3
ya bu arada mağazaya girerken gözüme bir şey çarptı çok hoştu görümcemle alışverişe çıktık cevahir alışveriş merkezine orda C&A diye ömağaza var tam kapısına yaklaştıkki önümüzde bir grup bayan sanırım 5 veya 6 kişiler birde baktımki hepsi karnı burnunda ay çok hoştu ama ya ay kızlar hemen aklıma sizler geldiniz bizde böyle toplanıp buluşsak karnımız burnumuzda herkesin gözü bizim üzerimizde ayyy harika olur ya onlar direk bebek kıyafeti reyonuna gittiler ve aklımada ayy bu bayanar acaba kk dan olabilirlermi diyede geçmedi değil yani kaydirigubbakcemile3
Gunaydın canlarımmm
bız bu aksam cınsıyet bakmaya gıdıyoruzzzz
ınsallah allah gonlume gore olanı vermıstırrr.
aksam yazarım sıze bızım bıdıklar cınsıyetı gosterırsee
bıde su bebekılerın kıpraşması ıcın meyve suyu olayı felan vardı galıba
hangı meyvenın suyunu ıcmek lazımmm
baska bısı yemek gerekırmıı
ya kızlar biliyonuz mu benim bebiş galiba kız olcak dr kıza benzio dedi senağlama tamam utanıyorum kendimden böle konuştuğum için tabiki sağlıklı olsun nolursa olsun demem lazım ama napim ben oğluş istiodumm zaten mahalle baskısı da var eşimin ailesi hep erkek istiodu
güzel şeyler düşün güzel hayaller kur sadece o sadece sana muhtaç ve minnacıkk ...bizi 2 kız kardeşiz ama hep erkek istedi bizimkiler ben 10 yaşımdayken erkek kardeşim oldu
bizim psikolojimizi bi düşünsene istenmediğimizi düşündük ömrümüz boyunca hiçbir bayram çocukluk edip bişi isteyemedik ailemizden kkızkardeşimde ben de .... zaten fazlalıkmışız gibi hissediyoduk yane bide üstüne bayramlık mı isteseydik biz bunu hep hissettik en başından beri anne babamız ne kadar çaktırmadıklarını sansalarda .... sen çaktırmadığını sanarsın ama çocuk deyip geçmemek lazım onlar herşeyi anlıyor hem de en başından beriii bence şimdiden bu konuyu kafanda halletmelisin
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben bişe sorcam ya mide sorunu yasayan varmı aranızda benimki felaket şişiyo sabah bişe yok normal ama bişeler yemeye baslayınca davul gibi oluyo aksam yatarken kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum napcam bilmiyoruma.s.
bu arada 3 gündür sadece bi dün sabah çıkarttım, gün içinde de 5-6 kere reflü sıkıntısı basıyo.
Ama genel itibariyle maaşallahım var.
Geç de olsa hafifliyo kızlar içinizi rahat tutunyerimseniben
ayyy ben bugun sıcaktanmıdır nedir yemek yiyemedim senağlama
bide inanılmaz bir yorgunluk halsizlik bel ağrısı varki sormayın kızlar bir an önce akşam olsada eve gitsem dinlensem yarında butun gun yatsam offf offf
slm kızlar
ohh öğlen eve gittim yemek hazır yemeği yedik
ben azcık uzanayım bari dedim
bulaşıkları halledecek birini bulunca kaçtım
annem mevyemi bile getirdi ohhh ne rahat
amma yarın gitcekler işte :çok üzgünüm:
tabiii günün beyliğide beylik diyecek ve idare edeceğiz
bide inanılmaz bir yorgunluk halsizlik bel ağrısı varki sormayın kızlar bir an önce akşam olsada eve gitsem dinlensem yarında butun gun yatsam offf offf
yaa bacum kiskandim simdi anasi yaninda olan var olmayan var yani gebe kariyiz burda canimiz anamizi cekerse nolcek simdisenağlamaslm kızlar
ohh öğlen eve gittim yemek hazır yemeği yedik
ben azcık uzanayım bari dedim
bulaşıkları halledecek birini bulunca kaçtım
annem mevyemi bile getirdi ohhh ne rahat
amma yarın gitcekler işte :çok üzgünüm:
tabiii günün beyliğide beylik diyecek ve idare edeceğiz
Selam cnm hoşgeldin a.s. a.s. a.s.
Ne güzel dinlenmişsin azıcıkta olsa ama sonunda hep iş başa düşüyor..9 ay boyunca başımızda kalamıyorlar napalım 1 gün bile olsa 1 günüdür.hepsinden Allah razı olsun :1hug:
mercü NazLi teyze senin ellerinden öptük bebisininde nanaklarindanŞeniz
yaa bacum kiskandim simdi anasi yaninda olan var olmayan var yani gebe kariyiz burda canimiz anamizi cekerse nolcek simdisenağlama
anacugunun elinden ya yemekler onun icin böyle tadlu gelmistir
afiyet bal seker olsun bebegine yarasin
Nazlımmmmmmm senin bir dahaki kontrolün hangi gündü???
Bu perşembe birtanem 21 Mayıs denildi sonrasınada o gün karar verilecek canım Şeniz
ama canım sende çok uzaktasın yaaaa
bende ayrı şehirdeyim amma yakın 1 saatlik yol
yinede annemler çok gelmiyo ama biz gidiyoz sürekli
canın çekerse fotolara bakıp tlf açacan canım ben öle yapıyomm
ben hamişliğin başında 3 hafta görüşmedimde gece rüyamda ağlamışım hepp
kociş dayanamayıp hemen götürmüştü beni :dance:
tek görüsme yolumuz telefon internet zaten onlarda olmazsa kafayi yerdim
neyse izine son 27 kaldi tek özledigim sey anneme sarilmak bide dedeme doya doya sarilmak..1 ay baslarindayim amma nazlanirim hee valla..gerci orda kocayi özlüyorum burda onlari özlüyorum ama olsun koca hep yanimdananiknanik
Bu arada valla kıskanıyorum sizi bayanlar, hepiniz annenize naz yapıyosunuz, hepinizin bir eli yağda bir eli balda. Ben o kadar hevesle geldim buraya annem maalesef yine hasta yatıyo ve ben yine kimseciklere naz, cilve... hiçbişiycik yapamıyorum senağlama
ayyy canımm benim dün çok yoruldun ya dinlenemedin heralde....biz de kayınvalidemlere gittik dün barbekü vs derken baya geç döndük bahçede üşüdüm heralde bütün gece karnım ağrıdı...çok nanemolla oldum bu ara...eskiden bi günde neler yapardım bana mısın demezdi....tempoyu biraz düşürmemiz lazım heralde...
birazdan uzun bi aradan sonra ilk yemek denenemi yapıcam ...z.yağlı bişey yapıcam soğan kavurması olmasın diye...bakalım yapabilcem mi :)
uyyyyy karakız hamilemisin yoksa bacım sen kaydirigubbakcemile3 bunlar aynı hamilelık belırtılerı kızzz ayyy buda gelır bu da gecer 9 ay olunca nedücükk acaba -tatlicadiarzu-
Selam cnm hoşgeldin a.s. a.s. a.s.
Ne güzel dinlenmişsin azıcıkta olsa ama sonunda hep iş başa düşüyor..9 ay boyunca başımızda kalamıyorlar napalım 1 gün bile olsa 1 günüdür.hepsinden Allah razı olsun :1hug:
Hmm azıcık geçince birşeyler atıştır cnm sonra iyice için bayılmasın..Bende bir ev işi uğraşıyorum bir gelip kkya bakıyorum ne var ne yok ama bu sıcaklık kesinlikle yağmur sıcağı canım..Bel ağrısı ise adet tarihin yaklaştıysa ondandır zira benim 1 hafta öncesi mesela şuzamanlarda ağrıyor geçiyor yerimseniben
ayyy canımm benim dün çok yoruldun ya dinlenemedin heralde....biz de kayınvalidemlere gittik dün barbekü vs derken baya geç döndük bahçede üşüdüm heralde bütün gece karnım ağrıdı...çok nanemolla oldum bu ara...eskiden bi günde neler yapardım bana mısın demezdi....tempoyu biraz düşürmemiz lazım heralde...
birazdan uzun bi aradan sonra ilk yemek denenemi yapıcam ...z.yağlı bişey yapıcam soğan kavurması olmasın diye...bakalım yapabilcem mi :)
ayy canım ya ama annenin yanındasın yaa o bile yeter amaBu arada valla kıskanıyorum sizi bayanlar, hepiniz annenize naz yapıyosunuz, hepinizin bir eli yağda bir eli balda. Ben o kadar hevesle geldim buraya annem maalesef yine hasta yatıyo ve ben yine kimseciklere naz, cilve... hiçbişiycik yapamıyorum senağlama
zaten tlf ve internet olmasa napardık bu ayrılıklara nasıl dayanırdıktek görüsme yolumuz telefon internet zaten onlarda olmazsa kafayi yerdim
neyse izine son 27 kaldi tek özledigim sey anneme sarilmak bide dedeme doya doya sarilmak..1 ay baslarindayim amma nazlanirim hee valla..gerci orda kocayi özlüyorum burda onlari özlüyorum ama olsun koca hep yanimdananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?