2009 Kasm Anneleri

Bu perşembe ne yapacak peki o bellimi??? Üçlü test mi olacak? Yoksa sadece muayenemi???
Benim üçlü test tarihim ayın 25 inde sanırım bu sefer yine ilk yaptıran ben olacağım...

Cnm bana bu testlerden biri bu şekilde çıktığında en garantisinin sonuç olarak amniyosentez olacağını söyledi doktorların hepsi ve bazı hamile arkadaşlar..Ayın 21 dede olabilir deidğin gibi benimde 25 de olabilir henüz bilmiyorum gidince öğreneceğim bakalım ne diyeceklerfisfisfis:Saruboceq:

canim annene cok gecmis olsun simdi nasil durumu ayaklanabildimi?

ben sadece annem icin degil aslinda tabiki en cok annemi özledim ama beni nazliyan cok kisi oluyo sagolsunlar bir elim yagda bir elim balda hesabi...bu senede kesin ayni olur iki canli olmanin avantajini doya doya kullanirim
:sm_cool:

bende gün sayıyorum senle bırlıkte senin dr a gideceğin günü canımın içi inan dörtgözle senden gelecek güzel haberler bekliyorum allahın izni ile :Saruboceq:

bende gün sayıyorum senle bırlıkte senin dr a gideceğin günü canımın içi inan dörtgözle senden gelecek güzel haberler bekliyorum allahın izni ile :Saruboceq:

İnşallah Meleğim benim inşallah.. Rabbim hayırlısıyla atlamamızı sağlasın bugünleri hepimizinŞenizŞenizŞeniz:1hug:a.s.

ne fırtınası nan rüyandamı gördün fırtınayı burda kavruluyorum ben sıcaktan -tatlicadiarzu-
valla nan, tırstım gürültüden, hortum mudur nedir acep!? Ataşehir esiyy demek!
dıkkat et kuzucuk senide götürmesin uçarsan göbeğini tutmayı unutma bişiolmasın bebeişe delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt bugün cook çatlagım yaaa :sm_cool: :teytey:
deli gacııkaydirigubbakcemile3

ayy canım bende 21 inde gitcem dr a
inşallah hayırlı haberlerle geleceğiz canım ikimizde kaydirigubbakcemile3

fırtına başladı burda, dondum çatı uçacak sanki:bbo:
aaaa oraya yas gelmedimi kızzzz
dikkat et kendine çatıya çıkma sakın

Sağol canım bilgin için seninde oğluşun hayırlı olsun kesindir bu sonuç erkek deyince yanılma olmuyodur seninde ilkse önemli değildir demi yanılıyomuyum yoksafisfisfis

slm bayanlar işim yeni bitti bir bakınayım dedim şimdide markete gidecem 3 lü testi yaptırmayacakmısınız

kızlarr bu bırden cok alıntıyı nası yapıyonuz bakemmm
ben beceremıommdelikafaduldendelikafadulden

ay gızlarrr ben sarhoş gibiyim resmen dökülüyom ya fotokopi makinesinin arkasına geçtim kafamı masaya koydum uyumuşum ii mi ağayım uyuşmuş sandalyedennn noliy yauww ewime didip uyumak istiyom yaaaaaaaaaaaa senağlama ev hanımlarıııııııııııı benim için hemen uyuyun bakimmmmmmmmm

kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum Şeniz
kendinize ve tabiii göbüşlerdeki bıcırıklara iyi bakın

al bendende o kadar kafamı kaldıramıyorum valla ya bir an önce eve atmak istiyorum kendimi kafamçokkarıştı

dün uyumadım sarhoş gibi oldum bugünnn.... bir an önce evime gitmek istiyooom...

bizim mesai birazdan biter... geç saatlere kadar çalışanlara sabır diliyorum kızlar...

herkese iyi akşamlaarrr a.s.

Bu arada ben Ekim analarınamı gideyimki:)Sezeryanla ekime denk getiricem normal tarih 1-2 Kasım napsamki :jeyyar: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik[/B]
gitme sakııın döverun haa klava:
ona bakarsan benim de 1 kasım gözüküyoo belki de ekim olcekk ben de mi gidem yaaniii
offffffffffffffffffff bugün çok sıcak ya şimdiden ben boyle soylenirsem ilerde temmuzda ağustosda ne yapacam bilmiyorummmm kafamçokkarıştı
oof sorma yaaa çok sıcaaaakkk
merhaba ben aranıza yeni katıldım.13.haftamdayım.Aranızda cinsiyeti öğrenen varmı?
hoşgeldin şekeeer cinsiyet öğrenenler var benim 13. haftada sölemedi pis doktor -tatlicadiarzu-
ya ben sebamed kullanıyodum geçenki cildiyeciye sordum hamileyken dove un sıvı sabununu ve nemlendiricisini kullan en az katkı onda dedi şaşırdımmm
hem de bi cildiyecinin sabunla yıka demesinee
hoşgeldin canımm
bu yıl kız yılı ,,,,buyuk ıhtımal senınde kızın olacak
yok nan bizim topic erkek topici :roflol:

kızlar mesai bitti şukurler olsun cerin kaçarrrrrrrrr herkese hoşçakalın evdeki bilgisayar bozuk kociş yaparsa akşam girerim yoksa sabah göruşuruk herkeşi öpuyommmmmm pıtırcıklara ve kendinize ii bakın okiiiiiiiiii byss:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…