kız ebrar ile devayı kıza koyuyolar benim bildiğiimmbu arada isimler yazılmaya başlanmış ben koymayı düşündüğüm isimleri bi yazsam ben değil siz bile kararsız kalırsınız heral de :))))
durun dayanamayıp yazacam
erkek: deva, delal, esad,mirza, kıvanç,giray,benan,eymen,behlül,yekta,talha,yazgı,çınar,yağız,noyan,ebrar veee arazzz birde eşimin adı salih var :))) üfff hangisini koyarım hiç bilmiyorum
hepsini de çok beğeniyorum
duurun kızları yazayım..öncelik nida su, merza, iklima, hayal, dua , belçim, ,ikra, sahra, elif bu benim adım olur mu bilmem,
sizde fikirleriniz söylerseniz çok mutlu olurum..
oo o da belli olmuuş hadi hayırlısı erkekler çoğaldı iiceekızlarrrrrrrrrr tekrar merhaba 2 haftadır yazamıyordum.Çünkü bilyorsunuz benim hamileliğim kötü geçiyordu.Allaha şükür serumları yiyince ayağa kalktım.Şimdi bebişim 14 haftalık oldu.Ve cinsiyeti ERKEK sizin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu merak ediyorum.
delikafadulden delikafaduldenselam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))
oofff sormaa yaaa ben cuma berbattım bi de mide bulantısı yapıyor şu migren ben hiç ilaç almıyorum ama mafoldum yaagünaydın bayanlar akşamdandır çok kötüyüm miğrenim tutmuş beni deli etti 6 saatte bir parol alıyom başka ne yapabilirim yardımcı olun
çok sevindimm şekerrselam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış
hoşgeldiiinnn listeyi yenilesek iyi olcak ama daha geçmişii bitiremedim -tatlicadiarzu-slm bende aranıza yeni katıldım kasım sonu inşallah bende çocuğuma kavuşacağımm..
canıımm bişi diildir devam ederse git dr.adün akşam 1 damla kan geldi ama çamaşırıma değil, ayıptır söylemesi tuvalet kağıdına. Panik oldum tabii. Hemen yattım dinleneyim diye sabah kalktığımda hiçbirseycik yoktu. Az önce dr uma tlf açtım oda yurtdısındaymış önemli birsey degildir ama ama çok merak ediyorsanız hastaneye gidin nöbetçi dr bebeğinizi göstersin dedi.
Simdi tek basıma hastaneye gitmekte gelmiyo içimden, birde korkuyorum sakınılan göze çöp batar diye rahat davranayım panik yapmayayım diyorum ama offf içimde içimi yiyo.
Miniminnacık bir damlacık bir kan nedir sizce?
arzu yaa seni çok merakk ettiiim nerdeydin kıızzSelam kızlar;
Nasılsınız ben uzun zamandı giremedi umarım siz vebebişleriniz iyidir.
bir haftadır öksürüğüm var hala bitmedi doktora sordum asist surup içebilirsin dedi ama hala kesilmedi umarım girbe falan cevirmez.
bu arada ben de 2 li testimi yeni yaptırdım ultrason normal göründu. kan testi sonuclarını daha almadım yarın cıkıyor.
bebişi bayagı bir detaylı görduk. önceki hafta doktorum erkek tahminim dedi.
2li test doktoru da erkek görünüyor dedi. hayırlısı artık babası gitti hemen oğlusuna sarı lacivert bir tshirt aldı:)),
sizlerde ne var ne yok nasıl bebişlerin durumları?
hayırlı sabahlar kar tanesii ya ben 1 haftaya yakındır hisseidyorum bebişin harekettlerinii sende oluyormuu kayınvalidemlerde ymek yiyoruz içimde bir şeyler oluyor başta korktum hep aynı yerde yine oluyordu çok deişik bir duygu yaşıyan varmıı karnım baya büyüdüü artık tam basketbol topu gibii
canıımm hadi geçmiş olsun sen de kurtuldun bu sıkıntıdanherkese günaydınn öncelüklen herkeşlere küsüm ben yarem hariç bi allahın kulu da sormamış bu kız naptı ense kalınlığı yüksekti kan testi noldu diye merak eden olmamış hain gaciler sizi
neyseki cuma günü gittim veee allahıma şukurler olsun hiçbi sorun yok kan değerleri çok ii rahatladım allah herkese böyle hayırlı haberler versin inşallahhhh..
cumartesi günü annemleydimmm pazar günüde kocişlen çılgınlar gibi gezdik denüze gittim ayaklarımı soktum ay harikaydı sora piknik yaptık falan çok güseldiiii...
ya resim eklicem ama nası becercem o işi bilmim du bi denim bakim yoksa yardım edin heee
kızlar bugun bana tatil esim de gitmedi işe simdi kahvaltı edeceğim. birazdan gelirim opuyorum sizi
kızlar mesai bitti şukurler olsun cerin kaçarrrrrrrrr herkese hoşçakalın evdeki bilgisayar bozuk kociş yaparsa akşam girerim yoksa sabah göruşuruk herkeşi öpuyommmmmm pıtırcıklara ve kendinize ii bakın okiiiiiiiiii byss:CüvCüv:
oleeeyyyyy 2,5 ay sonra ilk yemeğimi yaptımmmm alkisalkisalkishihoyyyt
ama daha yemeye cesaret edemedim kaydirigubbakcemile3
kızlar sizin kilo durumu ne alemde...valla ben aç susuz geziyorum ama 2 kg almışım galiba...:1shok: hiçbişey anlamadım ne zaman tartılsam başka bişey çıkıyo...ama bugün itibariyle 2 kg görünüyo....3,5 ayda çok olmadı mı yaa CADIARZU
geçmiş olsun canım yaa önemli diildirHerkese günaydın,
Merak edenler için yazıyorum, sonrasında hiçbir kanamam filan olmadı. Doktora gidecek cesaretide bulamadım kendimde, bütün pazar evde yatıp dinlendim. Bu sabahta kalkıp tartıldım 4 aydır ilk defa 1 kilo vermişim simdide bu sinirlerimi bozdu niye kilo verdim diye ama işin aslı bir haftadır cok dolasıyor olmamla baglantılıda olabilir diye ümit ediyorum...
Maalesef halen doktora gidecek cesaretim yok, mahsun mahsun dua edip normal randevu günümü bekleyeceğim (25 i:))
kızlarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar
ben dün alışverişe çıktım kızlar kendime ciciler aldım ama o kadar cokkkk yoruldumki anlatamam yaa pestilim çıktı resmen kafamçokkarıştı
kendime hamile kotu aldım ama çok hoş düşük bel kot pantalon bildiğiniz ama üst tarafı kumaş bebiş için ay sanki içimde içlik varmış gibi oldum :roflol:
sonra cok güzel gömlekler aldım tişörtler aldım ama onlar hamile kıyafeti değil normal gömlekler fakat biilyosunuz bu sene hep böyle bol uzun şeyler moda olduğu için hiç gerenk yok hamile gömlegi almaya bu aldıklarımı cok sevdim cunku hatta görümcemde aldı kaydirigubbakcemile3
ya bu arada mağazaya girerken gözüme bir şey çarptı çok hoştu görümcemle alışverişe çıktık cevahir alışveriş merkezine orda C&A diye ömağaza var tam kapısına yaklaştıkki önümüzde bir grup bayan sanırım 5 veya 6 kişiler birde baktımki hepsi karnı burnunda ay çok hoştu ama ya ay kızlar hemen aklıma sizler geldiniz bizde böyle toplanıp buluşsak karnımız burnumuzda herkesin gözü bizim üzerimizde ayyy harika olur ya onlar direk bebek kıyafeti reyonuna gittiler ve aklımada ayy bu bayanar acaba kk dan olabilirlermi diyede geçmedi değil yani kaydirigubbakcemile3
Gunaydın canlarımmm
bız bu aksam cınsıyet bakmaya gıdıyoruzzzz
ınsallah allah gonlume gore olanı vermıstırrr.
aksam yazarım sıze bızım bıdıklar cınsıyetı gosterırsee
bıde su bebekılerın kıpraşması ıcın meyve suyu olayı felan vardı galıba
hangı meyvenın suyunu ıcmek lazımmm
baska bısı yemek gerekırmıı
yürüü beee wbisceem kim tutar senii ne güzel konuşmuşsun öööleeeklava: valla gelio oklava haa kız çocuğu her zaman daha hayırlıdır canım allah evlat eksikliğiini göstermesin yemişim mahalle baskısını oğlan isteyen artık her kimse otursun kendi doğursun bu konuda yapılabilecek bişi yok Allah ne verirse kabulümüz kıs hem ne güsel cicili bicili giydirirsin kız çocukları her zaman daha sevimli olur kaydirigubbakcemile2 Allah gönlüne göre versin tabii ama oğluş istiodum falan yok ne kadar çok insan kız olsun oğlan olsun farketmez evlat sahibi olmak için çırpınıyo biliomusun en son 6yıllık evli bir çift akrabamız son tüp bebek denemeleri de olmayınca karı koca hüngür hüngür ağladı gözümün önünde senağlama bence son derece mutlu olmalısın rabbim sana bir evlat bağışlamış daha büyük nimet var mı? evlat en tatlı meyve hem de aşk meyvesi
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben bişe sorcam ya mide sorunu yasayan varmı aranızda benimki felaket şişiyo sabah bişe yok normal ama bişeler yemeye baslayınca davul gibi oluyo aksam yatarken kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum napcam bilmiyoruma.s.
ya ben de sabahla akşam arası 1 kilo farkediyo ben de sabahkini doğru buluyorumm :roflol: bölece hiç kilo almamış oluyoruum :teytey:oleeeyyyyy 2,5 ay sonra ilk yemeğimi yaptımmmm alkisalkisalkishihoyyyt
kızlar sizin kilo durumu ne alemde...valla ben aç susuz geziyorum ama 2 kg almışım galiba...:1shok: hiçbişey anlamadım ne zaman tartılsam başka bişey çıkıyo...ama bugün itibariyle 2 kg görünüyo....3,5 ayda çok olmadı mı yaa CADIARZU
ben 1 kilo aldım 51'le hamile kaldım şuan 52yim ama bende hiç iştah azalması falan olmadı canım sabah tartıl her zaman gün içinde şişiyoruz çünkü ben 1-1,5 kg farkediyorum sabahla akşam arası
ya ben de sabahla akşam arası 1 kilo farkediyo ben de sabahkini doğru buluyorumm :roflol: bölece hiç kilo almamış oluyoruum :teytey:
54le hamile kaldım sabahları hala 54üm akşamları saymıyom şakkıdı
nazlı bana ekleme yapar mısın?
cinsiyetimiz belli, oldu erkek
acıklamaya da 2li test normal, boyu 5.73 cm
cinsiyeti belli olanlara bebek isimlerini de ekleyelim mi:)) bizimki batuhan simdilik
sevgiler
oleeeyyyyy 2,5 ay sonra ilk yemeğimi yaptımmmm alkisalkisalkishihoyyyt
Sağol mart inşallah bakalım senin cinsiyet belli olmus muydu?hadi gözünaydın apple Allah tamamına erdirsin insallah........
ben geçmişi okuyup gelene kadar kimse kalmamış yaa kızlar benim bulantı peydahlandı gene cumadan beri
cuma kendimi servisten zor attım şimdi de servise binmeden çıkarttımm inş. yollarda rezil olmam gene
öğleden sonra ağzıma bişey süremiyom yaa hep buranın salak yemekleri yüzünden bişey de yemiyom ama
Sağol mart inşallah bakalım senin cinsiyet belli olmus muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?