2009 Kasm Anneleri

kız ebrar ile devayı kıza koyuyolar benim bildiğiimm
devayı bilmiyom da ebrar kendimi bildim bileli kız ismi -tatlicadiarzu-

oo o da belli olmuuş hadi hayırlısı erkekler çoğaldı iicee
delikafadulden delikafadulden
iki tane erkek :içelim:
günaydın bayanlar akşamdandır çok kötüyüm miğrenim tutmuş beni deli etti 6 saatte bir parol alıyom başka ne yapabilirim yardımcı olun
oofff sormaa yaaa ben cuma berbattım bi de mide bulantısı yapıyor şu migren ben hiç ilaç almıyorum ama mafoldum yaa

selam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış
çok sevindimm şekerr

slm bende aranıza yeni katıldım kasım sonu inşallah bende çocuğuma kavuşacağımm..
hoşgeldiiinnn listeyi yenilesek iyi olcak ama daha geçmişii bitiremedim -tatlicadiarzu-
canıımm bişi diildir devam ederse git dr.a
arzu yaa seni çok merakk ettiiim nerdeydin kıızz
demek oğlun olcek senin de haa topice bak bee herkes oğlan doğuruyooo :roflol:

yok anam ben hiçbişeyciiik hissetmiyom
karnım büyüdü ama bişey yok valla
aldığım elbiseleri giyem dedim artık hava çok ısındı deyüü ama 9 aylık kimin oluyom onlarla yaa giyemedim utandımm

canıımm hadi geçmiş olsun sen de kurtuldun bu sıkıntıdan
kızlar bugun bana tatil esim de gitmedi işe simdi kahvaltı edeceğim. birazdan gelirim opuyorum sizi

yaa benim de eşime tatil bugüün ama ben çalışıyoomm :dilcikar:

oleeeyyyyy 2,5 ay sonra ilk yemeğimi yaptımmmm alkisalkisalkishihoyyyt
ama daha yemeye cesaret edemedim kaydirigubbakcemile3

kızlar sizin kilo durumu ne alemde...valla ben aç susuz geziyorum ama 2 kg almışım galiba...:1shok: hiçbişey anlamadım ne zaman tartılsam başka bişey çıkıyo...ama bugün itibariyle 2 kg görünüyo....3,5 ayda çok olmadı mı yaa CADIARZU

yaaaaaaa benim mesaim 18:30 bitiyo daha bir saatten fazla var :1shok:

ben 1 kilo aldım 51'le hamile kaldım şuan 52yim ama bende hiç iştah azalması falan olmadı canım sabah tartıl her zaman gün içinde şişiyoruz çünkü ben 1-1,5 kg farkediyorum sabahla akşam arası

geçmiş olsun canım yaa önemli diildir

kesin kkdandır onnar kıııız
güle güle giy aldıklarınıı

ben portakal suyu içtimdi taze sıkılmışından
aayyy çok heyecanlııı öğrenir öğrenmez yaz tımammmııı

yürüü beee wbisceem kim tutar senii ne güzel konuşmuşsun öööleee

bende nefes alamıyom şişkinlikten hee

ya ben de sabahla akşam arası 1 kilo farkediyo ben de sabahkini doğru buluyorumm :roflol: bölece hiç kilo almamış oluyoruum :teytey:
ben 1 kilo aldım 51'le hamile kaldım şuan 52yim ama bende hiç iştah azalması falan olmadı canım sabah tartıl her zaman gün içinde şişiyoruz çünkü ben 1-1,5 kg farkediyorum sabahla akşam arası

54le hamile kaldım sabahları hala 54üm akşamları saymıyom şakkıdı

ben geçmişi okuyup gelene kadar kimse kalmamış yaa kızlar benim bulantı peydahlandı gene cumadan beri
cuma kendimi servisten zor attım şimdi de servise binmeden çıkarttımm inş. yollarda rezil olmam gene
öğleden sonra ağzıma bişey süremiyom yaa hep buranın salak yemekleri yüzünden bişey de yemiyom ama

59la hamile kaldım şimdi 60<kiloyum ben kilo almadım tüm kiloyu bebişmi aldı annnamadımkaydirigubbakcemile3 misafirim var arapça çalışmam lazım -tatlicadiarzu-

nazlı bana ekleme yapar mısın?
cinsiyetimiz belli, oldu erkek
acıklamaya da 2li test normal, boyu 5.73 cm

cinsiyeti belli olanlara bebek isimlerini de ekleyelim mi:)) bizimki batuhan simdilik

sevgiler

selam kızlarrrr 1 haftadır çeşmedeydim annemin yanında kocacığımında işi vardı beraber gittik ama çok güzeldi hiç gelmek istemedim-tatlicadiarzu-deniz manzaralı kocaman balkonda bebişimle keyif yaptık yürüyüşler yaptık.şimdi geldim ve ev işleri birikmiş bana bakıyorçeşmeyiiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3bu arada izmirde vea çeşmede olanlar cumartesi günleri alaçatı pazarınaa gidinn süperrr şeyler var hem ucuz hemde bol rahat elbiseler süperler

nazlı bana ekleme yapar mısın?
cinsiyetimiz belli, oldu erkek
acıklamaya da 2li test normal, boyu 5.73 cm

cinsiyeti belli olanlara bebek isimlerini de ekleyelim mi:)) bizimki batuhan simdilik

sevgiler

hadi gözünaydın apple Allah tamamına erdirsin insallah........

ben 2 kılo aldım hiç mide bulantım çıkarma vs olmadığı için yedim valla diyetisyene gittiğim halde boyle 9 ayı nasıl tamamlayacağım kestiremiyorum valla

CADIARZU

selam kartanesi insallah en kısa zamanda atlatırsın bu bulantıları cıkarmaları
geşmiş olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…