benim yüzümde soyulmalar başladı sizlerdede oluyor mu
bide dortlumu varmış o ne işe yarıyomuş bende yarın üçlü için gidicem kesin dortluyude ister benim doktor iki düşük yasadıgım için kadın butun testleri istiyo ama uclude temiz cıkarsa yaptırmam dortlu mortluklava:
bayanlar ne yemek yapacaksınız ben ne yapayım diye karar veremedim
cildim çok yağlı ama nedense iki gündür pul pul oluyor kendime baktıkça sinirleniyorum yemek konusunda yardım istedim sizlerden
benim yüzümde soyulmalar başladı sizlerdede oluyor mu
Ya kızlar tatlı tatlı okuyorum ara ara okumakla geçti bugünümkaydirigubbakcemile3 Çok mayışığım yaa ama şu İzmirdeki havayı görseniz sebebini anlarsınız şuan kapkaranlık hafif fırtına tipi rüzgar yağmur yakına yağıyor az kaldı az sonra burayada indirecek hava serin ve tam uyku modu bi okuyorum bi tv bakıyorum..
Az önce yemeği koydum baktım kendimi iyi hissediyorum yani içim bulanmıyor hemen kalktım koydum düdüklüye o iştende yırttım anlayacağınız ama hala böyle tatlı bir yorgunlukmirmirmirmir
tekrar günaydın gacilerr yauww şu an sinirden saçlarım tel tel dim dikkk ıyyyyyyyy gıcık oldummmmmmmmmmmm tepemde inşaat seslerüüüüüü matkap sanki beynimi deliyo yaaaaaa tatil gününün içine ettiler yaaa kayınvalidem yukarıda teras katta bişiler yaptırıyomuş allam ya bu gunu mu buldun be hatun allam yawwwww o kaaaa da dedim yarın tatil 1 e kadar uyucam oh yaşasın falan sabahtan beri tepemde zır zırrrr fıttırdım resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burdada hava aynen öyle bugün denize gircektim ama hava muhalefeti yüzünden püffffffff
ne yemek yaptın şekerim bende kemik suyuna çorba yapıym diyorum ama yemek ne yapcam düşünüyorum acaba dolmamı yapsam ayyy of :uhm:
selamm kıslarrr bende bugün kadın vardı temizlik için öğlenden mercimek yemeği ve bulgur pilavı yapmıştım akşamada ondan var yanınada cacık ohhhh napimm dahaaaabu arada benimde cildim çok sivilcelendi ergenlik çağında bile sivilce görmemştim ben yaa ama olsun çocuğumm için değer :ecrin_bebek:
her cam silindiğinde yağmur yağmak zorundamıı hep benimi bulur ama genede çok seviyorum bu yağmurlu havayı bulutlu ne güzel tam ev hali için uygun pijama terlik tvkaydirigubbakcemile3
burda birden güneş çıktı ama rüzgar var soğudu böyle itici bir hava olduŞimdi indirdi birtanesi nasıl hemde varya her bir yağmur tanesi kafamızı yarar gökgürültüsü biryandan çok tırsssssıyorummmmmkaydirigubbakcemile3 Çocuklarıda aldım içeriye tam Bahar yağmuru:hooray: Bu arada yazmim gülüm yaptığım yemeği yaa birimizin canı çekmese diğerinin çeker üzülürüm sonra Allah ne verdiyse diyelim yapabildiğimede ayrıcaa şükrediyorum kaydirigubbakcemile3
selamm kıslarrr bende bugün kadın vardı temizlik için öğlenden mercimek yemeği ve bulgur pilavı yapmıştım akşamada ondan var yanınada cacık ohhhh napimm dahaaaabu arada benimde cildim çok sivilcelendi ergenlik çağında bile sivilce görmemştim ben yaa ama olsun çocuğumm için değer :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım iyilik temizlikleriniz olsun inşallahhh:1hug:
Benim camlara yağmur hiç denk gelmiyor hatta temzilik günü kadın silerken yağmur yağıyorduu..Yaaaaaaaaa bu aarada Yağmur Yağmur Yağmur kızım olursa YAĞMUR:asigim::asigim::asigim:
benimde sırtım çenem sivilce oldu cildim cilt olmaktan çıktı birde kilo aldım kolum bacağım popom zayıf ama göbek oldu ve göğüslerim silikonlu modunda şişti ya bel girintim kayboldu dümdüz olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?