2009 Kasm Anneleri

kıs çatlak gacı o biberiyeli karışım seni çok yakacak haberin olsun görümcem yapmış o karışımdan sonra kendimi nasıl banyoya attım bilemedim dedi bacaklarım kızardı yandı resmen dedi aman diyim dikkat et hiç değilse küçük bir bölgede dene önce emi bebişim

çatlaklar için doktorum fito krem yazdıı ben vazelinde sürüyorum 4.ayı bitiyorum 1 kilo aldım son aylarda çoşarsam harita gibin olurum çatlağa müsait bünyemkaydirigubbakcemile3

canım vazelininin içinde petrol ürünü var vede buda hamilelikte zararlı olabilir benim eşim kozmetik sektöründe ve bana u nedenle kullandırmıyo canım istersen onu dr na bir sor derim ben

yol beni anaaam:roflol:ya bari cesaretimi toplasamda ağda için gitsem kuaföre yada evde deneyeyim.amaaaaan canımda bi tatlıki.

dilmuhcum inan benim canımda cok tatlıdır ve gecen ay tüm cesaretmi topladım attım kendimi kuaföre ve sonuç çok rahatladım bu hafta içi tekrar gideceğim inan buyuk kolaylık topla cesaretini git

alın size göbiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş ...........
fonda da çamaşırlık :roflol: bunlarla uğraşacağına git de çamaşırlarını topla :roflol::roflol::roflol:

Eklentiler

• $göbiş2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $göbiş3.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34

:roflol: :roflol: :roflol:
deli karı nan çamaşırlarını niye toplamıyon sen tembel avrat :roflol::roflol: :roflol:
bide bana sorsana sen ne yapıyon diye valla sadece çamaşırları topladım yerleştirdim te o kaaa ütü falan yığılı duruyo
aman banane ya bugun resmi tatil kırkyılın başı hafta içi evdeyim dinlencem kaydirigubbakcemile3

uniiii ben yerim o göbişin içindeki minik tatlı şeyi yerim yerim maşallah sanada annesi accık olmuş kıs göbişi benimkide öyle aynı akşamları sadece daha buyuyo

canım ben iyiyim sen nasılsın evde pinekliyom bugun ohhh valla yemekte yapmadım kocam yapma yorma kendini dinlen dedi bende zaten istemiyom yapmayı kaydirigubbakcemile3
sen ne ediyon bacım

bende aynı durumdayım canım... dün zar zor bi yemek yaptım bakalım bi daha ne zaman yaparım...hala soğan kokusuna dayanamıyorumm...bu gidişle benim zavallı kocacım zafiyet geçiricek....
yaa ben bebişi hiç iyi besleyemiyorum galiba öyle günde 3 öğün yemek aralarda ara öğün falan yok bende -tatlicadiarzu- bi de bu ara canım acaip şekilde cips istiyo dayanamadım bi kaç kere yedim valla

yaa benim göbişimde birden tüyler çıktı ya dökülmezse bunlar...senağlama bakın resimde de belli oluyo senağlamasenağlama

ay canım ya benim yemek yapmakla ilgili herhangi bir sorunum yok artık yapıyorumda yiyorumda çok şükür ama bugun canım istemedi miskinlik yapıyom evde kaydirigubbakcemile3
ya sanırım bendede başladı tüylenme ama hamilelik sonrası gider heralde gitsin de yani

uniiii ben yerim o göbişin içindeki minik tatlı şeyi yerim yerim maşallah sanada annesi accık olmuş kıs göbişi benimkide öyle aynı akşamları sadece daha buyuyo

ayy evt akşamları çok komik oluyo :roflol::roflol: kociş sabahları bakıyo gene saklanmış bu diyo :roflol::roflol:

karakız bende facede bakınıyordum..oktum p.tesi kötü oldum hastaneye gitttim sonra eve bugünde tatil evdeidim..bugün iyiyim şükür.sizler neler yaptınız ne var ne yok ?

uni fazla çıkmamış gibi geldi benim normalde azıcık vardı şimdi sanki daha bir belli oldu gibi öncedende gebe zannederlerdi zaten ama şimdi gerçek gebe oldum saldım valla ...

Yerim ben o göbişin içindekiniiii ay çok tatlı olmuşsun vallahide billahide bayıldım birtanesi yaa ....Kocaman Maşallah Nazlı teyzesinden ikinizede

Allahım hepimizi nazarlardan korusun

amaaannn iyi yapıyosun canım...zaten yoruluyosun kırk yılda bi kere de keyif yap....
valla gitmezse yandık bi de bu çıktı başımıza kaydirigubbakcemile3

maviş napıyosun kıs gel konuşalım ascıkkk...geçmişte bişey yok kaynanaları çekiştirdik bol bol :roflol::roflol:

ayy evt akşamları çok komik oluyo :roflol::roflol: kociş sabahları bakıyo gene saklanmış bu diyo :roflol::roflol:

allah iyiliğini versin kıss küçükk bir karın a kıyamm içinde n var acabaakaydirigubbakcemile2 benim göbişim kocamann tamamen top oldu önümdee aldığım kilo 1 dün yine tartıldım tüm kilo bebişemi getti acepp

Mavişim iyiyim cnm ben sadece oldukça mayıştığım bir gün oğluşumda evde öyle vakit geçiriyoruz işte..Bugün tatil olunca herkez mayıştı kaydirigubbakcemile3

karakız bende facede bakınıyordum..oktum p.tesi kötü oldum hastaneye gitttim sonra eve bugünde tatil evdeidim..bugün iyiyim şükür.sizler neler yaptınız ne var ne yok ?

valla ben hafta sonu çok yorgundum dun işyerinde akşam olsun diye dua ettim bugun iyiyim bol bol dinlendim sen neden hastaneye gittin bugun nasıılsın peki canım

allah im deli oldum deliiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mutfagimin su gideri tikanmis hemde duvardan icerden de degil actik baktik bizim ic borulardanmi acaba diye yok bizim borular sakir sakir cekiyo suyu duvardaki baglantiya gelince su kaliyo...birileri donmus yag döküyo ama kim anlayamadim acisi bende cikti...gelde kafayi yeme yaaaakötükedihüso..hirsimdan aglayasim geldi
yarin adam gelicek napicam ben yaaa hicbisey pisiremem simdi böyle olunca.karnimda acliktan zil caliyo
mutfagim batti yaaaaaÇok üzgünüm çoook

iyi oolmanıza sevindim...unicim her an çıkabilir göbüşün dikkat dahada belli olacak benimki normalde var olmasına karşın bir anda çıktı sanki gerçi ben hala eski göbegim bu bbeişten degil diye düşünüyorum ben devam edeyimde 6 ay bittikten sonra inanacam galiba.geçmişe fazla bakamadım zaten malum çok kaynatıyorsunuz oku oku kafam karışıyor...

ahh canım yaa gene mi kötü olduunnnn :çok üzgünüm:

uni fazla çıkmamış gibi geldi benim normalde azıcık vardı şimdi sanki daha bir belli oldu gibi öncedende gebe zannederlerdi zaten ama şimdi gerçek gebe oldum saldım valla ...

sal gitsin be güzelimmm...kim tutar bizi bundan sonra....ayy yazın tam bi koca göbek olucazzzz:roflol::roflol:

Yerim ben o göbişin içindekiniiii ay çok tatlı olmuşsun vallahide billahide bayıldım birtanesi yaa ....Kocaman Maşallah Nazlı teyzesinden ikinizede

Allahım hepimizi nazarlardan korusun

Nazlııımmmmm saol canımmmm....senin kadar olmasam da Şeniz

ayyy sorma geçende teyzem de diyoki bi tane nohut yutmuş bi de gösterip duruyooo :roflol::roflol: ama benim karnım sırtıma yapışıktı o bölge çok inceydi eski halime göre baya bi gelişme var yani :CüvCüv:
kıs ben 1,5 kilo almışım bu sabah tartıldım... hemde senden küçüğüm amanın tutun beni dombili olucamm kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…