elifcim şu selülütler için de
biberiye.buğday,kekik ve badem yağı var
bunların hepsini karıştırıp gece bacaklarına sürüyon
ve streçle kaplıyon ölece yatıyon aldım ama hamişlikte ilk 3 ay sakıncalıdır diye
kulanmadım 15 gün sonra falan bir deneyecem bakım
1 hafta böle sürecekmişiz işte ahmet merankini açıklamıştı
kekik de yakıyormuş bu arada
çatlaklar için doktorum fito krem yazdıı ben vazelinde sürüyorum 4.ayı bitiyorum 1 kilo aldım son aylarda çoşarsam harita gibin olurum çatlağa müsait bünyemkaydirigubbakcemile3
yol beni anaaam:roflol:ya bari cesaretimi toplasamda ağda için gitsem kuaföre yada evde deneyeyim.amaaaaan canımda bi tatlıki.
karakızzz nilkan napıyosunuz kuzucuklar nasıl ??
alın size göbiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş ...........
fonda da çamaşırlık :roflol: bunlarla uğraşacağına git de çamaşırlarını topla :roflol::roflol::roflol:
canım ben iyiyim sen nasılsın evde pinekliyom bugun ohhh valla yemekte yapmadım kocam yapma yorma kendini dinlen dedi bende zaten istemiyom yapmayı kaydirigubbakcemile3
sen ne ediyon bacım
bende aynı durumdayım canım... dün zar zor bi yemek yaptım bakalım bi daha ne zaman yaparım...hala soğan kokusuna dayanamıyorumm...bu gidişle benim zavallı kocacım zafiyet geçiricek....
yaa ben bebişi hiç iyi besleyemiyorum galiba öyle günde 3 öğün yemek aralarda ara öğün falan yok bende -tatlicadiarzu- bi de bu ara canım acaip şekilde cips istiyo dayanamadım bi kaç kere yedim valla
yaa benim göbişimde birden tüyler çıktı ya dökülmezse bunlar...senağlama bakın resimde de belli oluyo senağlamasenağlama
uniiii ben yerim o göbişin içindeki minik tatlı şeyi yerim yerim maşallah sanada annesi accık olmuş kıs göbişi benimkide öyle aynı akşamları sadece daha buyuyo
alın size göbiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş ...........
fonda da çamaşırlık :roflol: bunlarla uğraşacağına git de çamaşırlarını topla :roflol::roflol::roflol:
ay canım ya benim yemek yapmakla ilgili herhangi bir sorunum yok artık yapıyorumda yiyorumda çok şükür ama bugun canım istemedi miskinlik yapıyom evde kaydirigubbakcemile3
ya sanırım bendede başladı tüylenme ama hamilelik sonrası gider heralde gitsin de yani
ayy evt akşamları çok komik oluyo :roflol::roflol: kociş sabahları bakıyo gene saklanmış bu diyo :roflol::roflol:
karakız bende facede bakınıyordum..oktum p.tesi kötü oldum hastaneye gitttim sonra eve bugünde tatil evdeidim..bugün iyiyim şükür.sizler neler yaptınız ne var ne yok ?
karakız bende facede bakınıyordum..oktum p.tesi kötü oldum hastaneye gitttim sonra eve bugünde tatil evdeidim..bugün iyiyim şükür.sizler neler yaptınız ne var ne yok ?
uni fazla çıkmamış gibi geldi benim normalde azıcık vardı şimdi sanki daha bir belli oldu gibi öncedende gebe zannederlerdi zaten ama şimdi gerçek gebe oldum saldım valla ...
Yerim ben o göbişin içindekiniiii ay çok tatlı olmuşsun vallahide billahide bayıldım birtanesi yaa ....Kocaman Maşallah Nazlı teyzesinden ikinizede
Allahım hepimizi nazarlardan korusun
allah iyiliğini versin kıss küçükk bir karın a kıyamm içinde n var acabaakaydirigubbakcemile2 benim göbişim kocamann tamamen top oldu önümdee aldığım kilo 1 dün yine tartıldım tüm kilo bebişemi getti acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?