selam kızlar nasılsınız öyle yorgunumkii yeni geldim hararetim var üşenişyorum meyve almaya mutfaktan
arapçaya başladık hafta 3 gün ev işi falan canım çkıyor acayip yol yürüyorum inşş faydası olur doğuma
falankaydirigubbakcemile3 bende geçen hafta pates kızartması yemiştim hemen sivilce çıktı hiç yoktu öyle bir şey öncelerii
nazlımm çok sağol valla ev berbat olmuş kocam yüzünden bişi yapamıyorumki eğilme kalkma kaydirigubbakcemile3ama çok rahatladım valla inşallah bebişlerimizin mevlüt temizliklerini görelimmm ayyy çok duygulandım ve heyecanlandım kihkihkih:dance:
Hoşgeldin tatlı bebişim Arapça kursa mı başladım neye başladın hayırdır inşallahh ya patates kızartması filan benim cnm istiyor ama cıks hala yemiş değilim ayrıca et yemekleride yiyemedim bakalım olsun varsınn yediklerimiz büyütsün bebişlerimizide dimi amayerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya Benide heyecanlandırdın bak şimdii inşallah birtanesi görelim valla nekadar güzel olur ilkinde bilmiyordum okutulmamıştı pşman ettim hepsini bana neden bebek mevlüdü yapmadınız diye içimde kaldı hep inşallah bunda nasip olur :Saruboceq::Saruboceq: Evdede cidden iyiylip çok kalkma dikkat et nasılsa bir ömür yapıyoruz o işleri :1hug:
dılmuh canım benım bagzı musterıler kullanıyordu bana agdaya gelmeden önce ben tavsıye etmıyorum cok cok da faydası yok afıften oluyo özel bölge hassastır ne olur ne olmaz kullanma kızzzz bacım seyın uyusurda temellı görun sonram bakk :jeyyar:
kaysı cekırdegı yagı demıstınız canlarım deneyen varmı gecıyormu ızlerı eger öle ıse bende alam yaww benım catlak lekelerım var eccük belımde felan sevmıom onlarıklava:
hoşbulduk canım a.s. daha önceden pratik arapça öğrenmiştim arap bulup konuşamadık unuttuk çoğunu şimdide tefsir için kuranı anlamak için bir yola girdik hamilleliktede iyi olur diye düşündüm.
bende etli şeyleri seviyorum patatesii de sağlıklı deil diye fazla yemek istemiyorum ama kızartmaya da kim dayanabilirkiikaydirigubbakcemile2
Ne güzell Allahım kabul etsin canım.. Arapça okumayı bilmiyorum ama Türkçeden okuyorum sürekli hem türkçeden arapçaya hemde normal türkçesini sürekli tebih çekiyorum iyilikler gelsin diye dualar ediyorum bende çok inanıyorum iyi gelecek bizlere ve hepimiz için okumak çok hoşuma gidiyor.İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol:ay alemsin valla.ya kullanmayayım madem öyle.ya tam sorulacak birini buldum yuppi ya nasıl yapsam bi akıl ver jiletten bıktım artık 2günde bir uğraşamıyorum.sen bilirsin nasıl yapayım çok acıyo bu ağda
bacım gel ben senı yolarımmyok canım ya sır agda o kadar acıtmıyo bır kere yaptır yavas yavas ıncelıyo zaten alısırsın bı ılkkınde acır ama kaymak gıbın oluyonn kızzz :teytey: yaptır tabı canım bas edemessın 9 ay ayda bır gıt cok gecıktırme uzayıncada acır mıs gıbı valla ıstersende hamamda yaptır nasıl ıstersen :dance:
canliz ne vardı istanbulda olaydında şu kuaför olaylarını halledeydin.ne güzel olurdu kaş saç ohooooo.
canım o göbek altı çatlamalar kaçınılmaz oluyomuşona bir çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?