2009 Kasm Anneleri

Hoşgeldin tatlı bebişim Arapça kursa mı başladım neye başladın hayırdır inşallahh ya patates kızartması filan benim cnm istiyor ama cıks hala yemiş değilim ayrıca et yemekleride yiyemedim bakalım olsun varsınn yediklerimiz büyütsün bebişlerimizide dimi amayerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya Benide heyecanlandırdın bak şimdii inşallah birtanesi görelim valla nekadar güzel olur ilkinde bilmiyordum okutulmamıştı pşman ettim hepsini bana neden bebek mevlüdü yapmadınız diye içimde kaldı hep inşallah bunda nasip olur :Saruboceq::Saruboceq: Evdede cidden iyiylip çok kalkma dikkat et nasılsa bir ömür yapıyoruz o işleri :1hug:

hoşbulduk canım a.s. daha önceden pratik arapça öğrenmiştim arap bulup konuşamadık unuttuk çoğunu şimdide tefsir için kuranı anlamak için bir yola girdik hamilleliktede iyi olur diye düşündüm.

bende etli şeyleri seviyorum patatesii de sağlıklı deil diye fazla yemek istemiyorum ama kızartmaya da kim dayanabilirkiikaydirigubbakcemile2

dılmuh canım benım bagzı musterıler kullanıyordu bana agdaya gelmeden önce ben tavsıye etmıyorum cok cok da faydası yok afıften oluyo özel bölge hassastır ne olur ne olmaz kullanma kızzzz bacım seyın uyusurda temellı görun sonram bakk :jeyyar:

kaysı cekırdegı yagı demıstınız canlarım deneyen varmı gecıyormu ızlerı eger öle ıse bende alam yaww benım catlak lekelerım var eccük belımde felan sevmıom onları klava:

:roflol:ay alemsin valla.ya kullanmayayım madem öyle.ya tam sorulacak birini buldum yuppi ya nasıl yapsam bi akıl ver jiletten bıktım artık 2günde bir uğraşamıyorum.sen bilirsin nasıl yapayım çok acıyo bu ağda

kaysı cekırdegı yagı demıstınız canlarım deneyen varmı gecıyormu ızlerı eger öle ıse bende alam yaww benım catlak lekelerım var eccük belımde felan sevmıom onları klava:

çatlaklar için doktorum fito krem yazdıı ben vazelinde sürüyorum 4.ayı bitiyorum 1 kilo aldım son aylarda çoşarsam harita gibin olurum çatlağa müsait bünyemkaydirigubbakcemile3

canliz ne vardı istanbulda olaydında şu kuaför olaylarını halledeydin.ne güzel olurdu kaş saç ohooooo.

Ne güzell Allahım kabul etsin canım.. Arapça okumayı bilmiyorum ama Türkçeden okuyorum sürekli hem türkçeden arapçaya hemde normal türkçesini sürekli tebih çekiyorum iyilikler gelsin diye dualar ediyorum bende çok inanıyorum iyi gelecek bizlere ve hepimiz için okumak çok hoşuma gidiyor.İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım dua çok önemlidir mevlamın merhameti kudreti sonsuz yeterkii isteyelim yürekten Allah hepimize sağlıklı aklıllıgüzel ahlaklı evlatlar nasip etsin güzel hamilelik kolay doğum evlatlarımızı iyi bir şekilde yetiştşrmeyi nasip etsin inşş aminn:Saruboceq:

bacım gel ben senı yolarımm yok canım ya sır agda o kadar acıtmıyo bır kere yaptır yavas yavas ıncelıyo zaten alısırsın bı ılkkınde acır ama kaymak gıbın oluyonn kızzz :teytey: yaptır tabı canım bas edemessın 9 ay ayda bır gıt cok gecıktırme uzayıncada acır mıs gıbı valla ıstersende hamamda yaptır nasıl ıstersen :dance:

yol beni anaaam:roflol:ya bari cesaretimi toplasamda ağda için gitsem kuaföre yada evde deneyeyim.amaaaaan canımda bi tatlıki.

canliz ne vardı istanbulda olaydında şu kuaför olaylarını halledeydin.ne güzel olurdu kaş saç ohooooo.

hee valla sız gelsenız yeterdı bana yoo birsürü gacıı sınız kaydirigubbakcemile3
desta cım benı burda bır kere daha sölettırıon yawww benım var zaten catlam dıom genclıgımde oldu senağlama popomun üstünde belımde gecsın gıtsın ıstıom yaww olurmu kayısı cekırdegı vazalın mazalın ne sımdıkı ıcın mı kullanıyon ne ıyı gelırse onu surum bebe yagı suruyom ben göbegıme kaydirigubbakcemile2

benim annem tek doğum yapmış oda ben tenide buğday rengi sadece göbek altında çok az çatlağı var oda pek belli olmuyo onun zamanında çatlak kremi falanda kullanılmıodu sanırım teeee 27 yıl önceden bahsediyorum

bu arada ben mustelanın 50 faktörlü güneş kremini aldım birde çatlak kremi var haftayada onu alıp başlıycam kıslar siz ne kullanıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…