2009 Kasm Anneleri

elifiim elifiiimm :teytey: :teytey: :teytey:
ayy canıımm ne sevindim ne sevindiimmm
ööff et mii yicekmişizz :çok üzgünüm:

saol tatlım yaaa
darısı senin başına :)
evet kaçışımız yok etten
hem de öyle böyle değil haftada 1 kilo ne demek yaaa ben 1 parça yesem göbek atacam kaydirigubbakcemile3
demir ilacı da içsen vitaminde içsen hayvansal gıdayaa ihtiyacı var
bebeğin ve vücudun diyor doktorcuk elimizz mahkum

ben tam 16 haftalıktım ne bilim ole soledi doktor teyzemiz bende onun yalancısıyım valla :dance:

banada bugun elevıt verdı doktor bu kılo aldırıyor mu kızlar -tatlicadiarzu- folık artık kullanma dedı

ayy nazlııı ne güzel yazmışsın yaaa içim bi hoş olduuuu

hııımm ilk defa duydum.. allah korusun canım :Saruboceq: hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

dr a gittiğimde bende ilk kez duyuyordum ve endişelenmiştim. biraz araştırdım ilerde eşiği yukarı da çıkabiliyormuş. çıkarsa sorun ortadan kalkıyormuş.
inşallah canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

hihoyyyt hihoyyyt bir erkek daha geldi canım gözün aydın herşeyin iyi çıkmasınada ayrıca sevindim hihoyyyt maşallah oğlumuza annesi

kızlar dün yatış şeklini konuşmuşsunuz.bende bi türlü nasıl yatsam bulamamıştım dün sordum doktora şuanda önemli değil daha var dedi.nasıl rahatsan öyle yat dedi

işte bak bu ayrı bir güzel haber kaydirigubbakcemile3

ahanda bir erkek daha hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım seninde gözün aydın hayırlı olsun maşallah

elifsun cum canım kız annesimi oluyosun sen ayyy seni gidi kız annesi seni gözün aydın canım seninde maşallah sanada

:lepi:a.s.

evet canım şükür geçti. şimdi de burun kanamaları başladı :) ama tek derdim o olsun diyorum valla...

Allah şifa versin canım. sabredip sonunu selamete bağlayalım bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalım.
ayy bebeğimi göreceğim günü iple çekiyorum

valla iyi kaynatmissiniz yine 30 sayfa okuyamucam simcik
elifsun un kizi mi oluyo sükür birinden daha kiz cikabildi hayirli olsun

nazlii dan da bir oglan daha bu kasimda dogan oglanlar bu gidisle kendilerine evlencek denk kiz bulamicaklar kaydirigubbakcemile3
listemiz acik ara oglanla gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…