2009 Kasm Anneleri

karakız eşimle konuştum
yarın bizde gidiyoz işte banane
neslide gelecek
oleyyy sizleri de görmüş olurum ne güsell
zaten orda karnı burnunda hamişlerde görecez

delüüüü
sen de ortada git bence de haziranda gitmene gerek yok
en iyisimi sen çarşamba perşembe falan git garanti olsun
ben de haftaya perşembe gidecem

nazlım ya bana hele bi söle sence şimdi ben dr a p.tesimi gideyim yani 15+4 olcam ben şimdi 16.haftadamı oluyorum ayyy ne karışık bişi bu ya valla kafam karıştı ama sen 16+4 te gidiyosun dr a uff ya :bbo:

dogru zamandır herhalde canım bende dun verdim 3 lu testi tam 16 haftalıktım sen yarın tekrar ara doktorunla konus ona gore gidersin

Kızlar Maşallah büyütmüşsünüz bebekleri.Cinsiyet öğrenmek çok heyecanlı kontrollerde bebeğinizin ağırlığını sormayı unutmayın büyüdüğünü görmek mutlu ediyor.
7.ayıma kadar kilom normal gitti 8.ayda 5, 9. ayda 10 kilo aldım toplamda 23.Herşeyden yiyin ama son aylarda hamur işi tatlıları falan abartmayın.Şu ana halen 6 kilo fazlam var
Burun kanamasından bahsetmişsiniz benimde 2-3 ay burnum kanadı sonradan geçti birde tansiyonlarım çıkıyordu bazen Allahtan ilaç filan kullanmadan atlattım 9 ayı.
5.ayımda ani fazla kanamam olmuştu bebeğime birşey oldu zannettim meğerse bebeğin eşi yani plasentam kanamış aşağıya yakın duruyormuş.1 ay istirahat verdi bebek büyüdükçe plasentayı yukarıya itiyor benimki öyle oldu çok şükür.
Bu arad benim 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken kızın olacak demişti.14 haftalık bebeğin pozisyonu nusaitse cinsiyet tam görünüyor.Bol bol uyuyun uykusuz geceler sizleri beliyor :))

aminnnnnn canım teşekkür ederiz allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah

karakız eşimle konuştum
yarın bizde gidiyoz işte banane
neslide gelecek
oleyyy sizleri de görmüş olurum ne güsell
zaten orda karnı burnunda hamişlerde görecez

hihoyyyt hihoyyyt bekle bizi chiccoooo delikafadulden

delüüüü
sen de ortada git bence de haziranda gitmene gerek yok
en iyisimi sen çarşamba perşembe falan git garanti olsun
ben de haftaya perşembe gidecem

CADIARZU bendemi perşembe gelsem ki acaba kıs akşamda kocişle konuşayım bide bakalım ne diyecek

canim niye kafana takiyosun ki eger 6 haziranda gitsen bile yinede gec kalmamis oluyosun..17+2 18. hafta demek ve 18.hafta bitmeden yaptirmis olucaksin böylece..
pazartesi gidersne eger 15+4 olcak diyosun yani yine 16.haftanin icindeyken yapilmis olcak..
hangi tarihte gidersen git testin yapilmasi gereken tarihleri icinde kapsiyo senin randevularin..

ya benim etrafımdaki hamile olan herkes saçını boyatıyo doktoruma sormadım boyadaki tek sıkıntı kokuyu içine çekmekmiş açık havadar bi ortamda boyatınca bişey olmazmış hem bitkisel boyatcam

ben içeriğindeki maddeler vücuda geçiyor diye düşünmüştüm doğrusu.. bitkisel olunca değişiyordur belkim çok bilgili değilim bu konularda.. ben boyatmasamda olur dediğim için üstelemedim..

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar
ohhh ne güzelmiş senin dr öyle
acaba benim ki gösterir mi cinsiyetini :uhm:

gözün aydın canım tahlillerde iyi çıkar inşallah
ohh erkek anası seni
canım dikkat et düzelirsin inşallah

kasıklarımda devamlı çok şiddetli olmamakla beraber sancı varrrrrrrrr
acaba bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?
bende de oluyo unutmazsam sorcam bugün dr a

gözün aydın canım
hayırlı uğurlu olur inşallah

yine mi falla ilgili bişey yoksa bu
banada bugun elevıt verdı doktor bu kılo aldırıyor mu kızlar -tatlicadiarzu- folık artık kullanma dedı
vallahi ben elevite ilk başladığım hafta felaket kilo aldım devam ediyorum hala
ama başka kilo da almadım
yani elevit mi yaptı bilemiyorum

iyiyim süperim.. mide bulantılarım halsizliklerim baş ağrılarım geçti çok mutluyum :Saruboceq:
gözün aydın canım devamıda böyle gelir inşallah

kıslar ben haftaya saçımı boyatmayı düşünüyorum
ya kızlar ya benimde çıktı beyazlar ama bebişimden önemli değil bence
ben doğumdan sonra bile boyatmayı düşünmüyorum

Ben 1 yıl saç boyatamadım bebeğim 5 aylık olunca röfle yaptırdım.Kuaförüm hamilelere ve süt verenlere röfle yapıyoruz saç köküne değmiyor dedi ama bence boyatma saçlarını kestir şekil verebilirsin veya paket attır onlar köke hiç deymiyor

teşekkürler paylaşımın için :1hug:

nazlım ya bana hele bi söle sence şimdi ben dr a p.tesimi gideyim yani 15+4 olcam ben şimdi 16.haftadamı oluyorum ayyy ne karışık bişi bu ya valla kafam karıştı ama sen 16+4 te gidiyosun dr a uff ya :bbo:

Normalde canım mesela ben 16+3 görünüyorum evet doğru 16, haftayı sürüyorum doktorlar buna göre hesap yapıyorlar şöylede anlatabilirim sana döllenme samanı adet bitiminden bir gün sonramı?Yoksa +8 ekliyormuyuz normalde +8 ve +14 haftaları arası yumurtlama tarihi verilir ki bebek ozaman olur dolayısıyla aceleci davranıp hemen + lara girdiğimizde yanlış söylüyoruz 16+3 ise 16 haftayı sürüyorum doktor bunu önemle rica etmişti 17 olunca direk 18 girmiyoruzki:)

Dolayısıyla sen 15 haftayı sürüyorsun 16 ve 18 hafta arasında bu test oluyorsa kızın hesabıylada tutuyor ve seni p.tesi yani 16 haftana girdiğinde çağırıyor..Bu birazcık akıllarınızı karıştırıyor ama biz anneler çok aceleciyiz kaydirigubbakcemile3

Ben zaten 3 lü vs demedilerki orada iyide olsa ikili riskli en kesin sonucu söylediler amniyo diye o yüzden ben uğraşmıyorum 3 lülerle yada 4lerle yarın gideceğim ya gülüm ben detaylı sorup geleyim olmazmı oradaki doktorlarada arkadaş ta da durum böyle böyle 3 lü ne zaman diye okmidir yerimseniben

abbooo 8. aydamı aldın kiloları kesin bende öyle alacam ozaman şuana kadar tık yok kaydirigubbakcemile3 ay banada dr 12 haftalıkken erkek gibi ama kesin bişi diyemem dedi bakalım bu kez gittiğimde kesin öğrenecem inşallah bu arada senin kızın da hayırlı olsun allah bağışlasın ne kadarlık oldu şimdi nede tatlıdır o ya

canım şimdi benim anlamadığım gittiğimde hemen orda 3 lü yapılacakmış yapılmayacakmı onu bilmiyorum orda yapılıp yapılmadığınıda bilmiyorum o yüzden kafam karıştı cunku eğer başka bir yerde yaptıracaksam yeniden gun almam gerekecek işten izin almam gerekecek falan derken gene günü kaçırmayayım dedim ay ne heyecan yaptım dimi ama nappim merak ediyom :sm_confused:

Amannnnnnnn aman ben almimm canım alanada manii olmim nedir necidir bilemem konuyu gördüm okudum te bukadar amannnnnn Allahım sen koruuu ben cinsşyeti doktordan öğrenirim gülüm hele bi göstersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi ben boyatcam ya bir zararı yokmuş deriden bi geçiş yokmuş sadece kimyasal kokular zararlıymış mesela çamaşır suyunada el değiyoruz vücudumuza parfüm sıkıyoruz makyaj yapıyoruz sir ağda yapılıo ağda yağı sürülüyo vs. !!!!!!!!kimyasal madde içeren hiçbir kokuyu içinize çekmeyin arkadaşlar!!!!!!!! boyayıda açık havadar bir ortamda yaptırın çok saçınızda bekletmeyin sadece görünen yerleride boyatabilirsiniz önleri mesela arka araları kimse görmez

tavsiyelerin için sağol seyracımm
ayy bakalım bizim kilolar noolceek

6 haziranda gidersen ve eger gtiitn yer o testi yapmayipta seni baska yere yollarsa ki ozaman yeni randevu gerekicek diyosun yeni randevuya kadar 18.haftayi bitirmis olursun..gec kalmis olursun..iyisimi canikom sen önümüzdeki hafta icinde git doktoruna yapiyolarsa onlar yapsin yapmiyolarsa da baska yerden randevu alirsin...iki hafat icinde verirler herhalde yeni randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…