kızlarrrrr ya benim aklıma kaç gündür bişi takılıyo şimdi ben haziranın 6 da gidecektim normalde dr a eşim bana öyle söyledi ve bana 3 lü test yapılacak fakat şöyle bir sorun var ben 6 haziranda 17+2 oluyorum ve buda sanırım 16 + 18 haftalar arası yapılan bir test ve ben ozaman geç kalmış olacağım az evvel dr umu aradım ama çıkmıştı bugün yardımcısı açtı telefonu ona anlattım böyle böyle diye o hemen bilgisayardan benim bilgilere baktı ve siz p.tesi gelin dedi yani 15+4 olacağım p.tesi yani doğru zamandamı gitmiş olacağım ay kafam karıştı ya off kociş off nası dinledin sen dr u anlamadımki
kızlarrrrr ya benim aklıma kaç gündür bişi takılıyo şimdi ben haziranın 6 da gidecektim normalde dr a eşim bana öyle söyledi ve bana 3 lü test yapılacak fakat şöyle bir sorun var ben 6 haziranda 17+2 oluyorum ve buda sanırım 16 + 18 haftalar arası yapılan bir test ve ben ozaman geç kalmış olacağım az evvel dr umu aradım ama çıkmıştı bugün yardımcısı açtı telefonu ona anlattım böyle böyle diye o hemen bilgisayardan benim bilgilere baktı ve siz p.tesi gelin dedi yani 15+4 olacağım p.tesi yani doğru zamandamı gitmiş olacağım ay kafam karıştı ya off kociş off nası dinledin sen dr u anlamadımki
ayyy cinsiyet ve kalp atışı panonuzu okuyunca beni bile çok heyecan sardı yaww
sizi hiç düşünemiyorum
geçen sene biz bu duygulardaydık
hepinize sağlıklı doğumlar bebekler dilerim
sağlıkla alın bebelerinizi kucaklarınıza
karakız eşimle konuştum
yarın bizde gidiyoz işte banane
neslide gelecek
oleyyy sizleri de görmüş olurum ne güsell
zaten orda karnı burnunda hamişlerde görecez
delüüüü
sen de ortada git bence de haziranda gitmene gerek yok
en iyisimi sen çarşamba perşembe falan git garanti olsun
ben de haftaya perşembe gidecem
canim niye kafana takiyosun ki eger 6 haziranda gitsen bile yinede gec kalmamis oluyosun..17+2 18. hafta demek ve 18.hafta bitmeden yaptirmis olucaksin böylece..kızlarrrrr ya benim aklıma kaç gündür bişi takılıyo şimdi ben haziranın 6 da gidecektim normalde dr a eşim bana öyle söyledi ve bana 3 lü test yapılacak fakat şöyle bir sorun var ben 6 haziranda 17+2 oluyorum ve buda sanırım 16 + 18 haftalar arası yapılan bir test ve ben ozaman geç kalmış olacağım az evvel dr umu aradım ama çıkmıştı bugün yardımcısı açtı telefonu ona anlattım böyle böyle diye o hemen bilgisayardan benim bilgilere baktı ve siz p.tesi gelin dedi yani 15+4 olacağım p.tesi yani doğru zamandamı gitmiş olacağım ay kafam karıştı ya off kociş off nası dinledin sen dr u anlamadımki
ya benim etrafımdaki hamile olan herkes saçını boyatıyo doktoruma sormadım boyadaki tek sıkıntı kokuyu içine çekmekmiş açık havadar bi ortamda boyatınca bişey olmazmış hem bitkisel boyatcam
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonuçlarında güzel çıkarkızlarrr merhaba ben geldım :ecrin_bebek: 2 taramam yapıldı 2 gun sonra alacagım sonucunu bebegım gayet ıyı görunuyordu ama cınsıyetını sölemedı doktor benımkıde göstermedı zaten ılk alttan ultrasonla baktı kımıldamıyor benımkı salladı benı doktor yok benımkınde ıs mıskın ayolll delikafadulden sonra bıraz dolan gel bırsey ler ye dedı
supangele yedım tekrar ustten muayene ettı kıpır kıpırdı babası gıbı tatlıcı buu gıtmeden öncede 1 lıtre meye suyu ıcmıstım yok kolunu bılem kımıldatmadıydı tatlıcı bebiş alkisalkisalkis ben gecmısı okumadım okuyum gelıyım
gözün aydın canım tahlillerde iyi çıkar inşallahkızlar nasılsınız bugün.
geçmişi okumadan geldim dün hastaneye gittim üçlü testimiz yapıldı çok şükür iyi dedi doktor haftaya kan sonuçlarımı alcam.veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti öğrendim erkekmiş benimkide
canım dikkat et düzelirsin inşallahmerhaba kızlar
bu pazartesi hastaneye gittim dr bebeğin herşeyi normal dedi fakat son anda bebeğin eşiğine dikkat çekti.
eşiği aşağıdaymış ve iş yapma ağır kaldırma dedi. kanaman olursa gel özelliklede 7.ay için daha da dikkat edeceksin dedi.
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?
bende de oluyo unutmazsam sorcam bugün dr akasıklarımda devamlı çok şiddetli olmamakla beraber sancı varrrrrrrrr
acaba bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?
gözün aydın canımselam kızlar nasılsınız bendende listeye bi erkek daha dun doktordaydık ve erkek dedi
uclu testimizi yaptırdık sonucları yarın alıcam.boyumuz 15cm kilomuz 200 gr olmus.masallah bebişim pek bi hareketliydi ellerini sallayıp duruyodu onu izlemek cok zevkliyli evlere ultrasyon aletimi alsak ne yapsak :teytey::1hug:
Zerencim kendine göre bir yöntemi var arkadaşın sanırım hiç bilmiyorum doğum tarihlerini vs yazıyorsun bakıyor işte anlamadımki yazmadımda yazmayıda düşünmüyorum hayırlısıkaydirigubbakcemile3
vallahi ben elevite ilk başladığım hafta felaket kilo aldım devam ediyorum halabanada bugun elevıt verdı doktor bu kılo aldırıyor mu kızlar -tatlicadiarzu- folık artık kullanma dedı
gözün aydın canım devamıda böyle gelir inşallahiyiyim süperim.. mide bulantılarım halsizliklerim baş ağrılarım geçti çok mutluyum :Saruboceq:
ya kızlar ya benimde çıktı beyazlar ama bebişimden önemli değil bencekıslar ben haftaya saçımı boyatmayı düşünüyorum
Kızlar Maşallah büyütmüşsünüz bebekleri.Cinsiyet öğrenmek çok heyecanlı kontrollerde bebeğinizin ağırlığını sormayı unutmayın büyüdüğünü görmek mutlu ediyor.
7.ayıma kadar kilom normal gitti 8.ayda 5, 9. ayda 10 kilo aldım toplamda 23.Herşeyden yiyin ama son aylarda hamur işi tatlıları falan abartmayın.Şu ana halen 6 kilo fazlam var
Burun kanamasından bahsetmişsiniz benimde 2-3 ay burnum kanadı sonradan geçti birde tansiyonlarım çıkıyordu bazen Allahtan ilaç filan kullanmadan atlattım 9 ayı.
5.ayımda ani fazla kanamam olmuştu bebeğime birşey oldu zannettim meğerse bebeğin eşi yani plasentam kanamış aşağıya yakın duruyormuş.1 ay istirahat verdi bebek büyüdükçe plasentayı yukarıya itiyor benimki öyle oldu çok şükür.
Bu arad benim 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken kızın olacak demişti.14 haftalık bebeğin pozisyonu nusaitse cinsiyet tam görünüyor.Bol bol uyuyun uykusuz geceler sizleri beliyor :))
nazlım ya bana hele bi söle sence şimdi ben dr a p.tesimi gideyim yani 15+4 olcam ben şimdi 16.haftadamı oluyorum ayyy ne karışık bişi bu ya valla kafam karıştı ama sen 16+4 te gidiyosun dr a uff ya :bbo:
Kızlar Maşallah büyütmüşsünüz bebekleri.Cinsiyet öğrenmek çok heyecanlı kontrollerde bebeğinizin ağırlığını sormayı unutmayın büyüdüğünü görmek mutlu ediyor.
7.ayıma kadar kilom normal gitti 8.ayda 5, 9. ayda 10 kilo aldım toplamda 23.Herşeyden yiyin ama son aylarda hamur işi tatlıları falan abartmayın.Şu ana halen 6 kilo fazlam var
Burun kanamasından bahsetmişsiniz benimde 2-3 ay burnum kanadı sonradan geçti birde tansiyonlarım çıkıyordu bazen Allahtan ilaç filan kullanmadan atlattım 9 ayı.
5.ayımda ani fazla kanamam olmuştu bebeğime birşey oldu zannettim meğerse bebeğin eşi yani plasentam kanamış aşağıya yakın duruyormuş.1 ay istirahat verdi bebek büyüdükçe plasentayı yukarıya itiyor benimki öyle oldu çok şükür.
Bu arad benim 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken kızın olacak demişti.14 haftalık bebeğin pozisyonu nusaitse cinsiyet tam görünüyor.Bol bol uyuyun uykusuz geceler sizleri beliyor :))
canim niye kafana takiyosun ki eger 6 haziranda gitsen bile yinede gec kalmamis oluyosun..17+2 18. hafta demek ve 18.hafta bitmeden yaptirmis olucaksin böylece..
pazartesi gidersne eger 15+4 olcak diyosun yani yine 16.haftanin icindeyken yapilmis olcak..
hangi tarihte gidersen git testin yapilmasi gereken tarihleri icinde kapsiyo senin randevularin..
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar
ohhh ne güzelmiş senin dr öyle
acaba benim ki gösterir mi cinsiyetini :uhm:
gözün aydın canım tahlillerde iyi çıkar inşallah
ohh erkek anası seni
canım dikkat et düzelirsin inşallah
bende de oluyo unutmazsam sorcam bugün dr a
gözün aydın canım
hayırlı uğurlu olur inşallah
yine mi falla ilgili bişey yoksa bu
vallahi ben elevite ilk başladığım hafta felaket kilo aldım devam ediyorum hala
ama başka kilo da almadım
yani elevit mi yaptı bilemiyorum
gözün aydın canım devamıda böyle gelir inşallah
ya kızlar ya benimde çıktı beyazlar ama bebişimden önemli değil bence
ben doğumdan sonra bile boyatmayı düşünmüyorum
hihoyyyt hihoyyytbekle bizi chiccoooo delikafadulden
6 haziranda gidersen ve eger gtiitn yer o testi yapmayipta seni baska yere yollarsa ki ozaman yeni randevu gerekicek diyosun yeni randevuya kadar 18.haftayi bitirmis olursun..gec kalmis olursun..iyisimi canikom sen önümüzdeki hafta icinde git doktoruna yapiyolarsa onlar yapsin yapmiyolarsa da baska yerden randevu alirsin...iki hafat icinde verirler herhalde yeni randevuyucanım şimdi benim anlamadığım gittiğimde hemen orda 3 lü yapılacakmış yapılmayacakmı onu bilmiyorum orda yapılıp yapılmadığınıda bilmiyorum o yüzden kafam karıştı cunku eğer başka bir yerde yaptıracaksam yeniden gun almam gerekecek işten izin almam gerekecek falan derken gene günü kaçırmayayım dedim ay ne heyecan yaptım dimi ama nappim merak ediyom :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?