2009 Kasm Anneleri

Leyyacım hoşgeldinn a.s. a.s.

Nilkan tatlım alıntıyı yaparken benden alıntı kısmını silmezsen kopyalayamıyoruz o yüzden bi düzenle öyle devam edelim yoksa karışıyor sonra güncellenmiyor deniliyor.Bu arada 2 erkek yerim ben onları tek yumurta ikizlerimi geliyor cnm yaa?

Ya ben 16+3 doktor bana sadece 1 kilo alsan yeter dedi yiyorum ama kilo alamadım ama bebeğe yarasında ben almim yani inşl ona gider hepsiiiiiiii

ayyy cinsiyet ve kalp atışı panonuzu okuyunca beni bile çok heyecan sardı yaww
sizi hiç düşünemiyorum
geçen sene biz bu duygulardaydık
hepinize sağlıklı doğumlar bebekler dilerim
sağlıkla alın bebelerinizi kucaklarınıza

ya dr da öyle söyledi bebek iyi dedi ama internette dr sitelerine filan hesaplayıcılar varya 16 haftalıkda 2-4 kg alınmalı diyo..

amaaan sen ne bakıyon onlaraaa
zaten onlara baktığın da bebişin de küçükmüş gibi geliyo ama onları dikkate almamak gerekiyomuş

sağol canımcım

NAZLICIM VE ELıFSUNCUM Hayrılı olsun sağlıkla kucağınıza alırısınız inşallah maaşallah

ohh cinsiyetler ögrenilmiş elif kızın olacak hee dilmuh seninde oglun dimi ayy karıştırdımmı neee bu arada erkek fazla görünüyor listede.hadi bakalım saglıkla darısı bize başka ögrenmeyenlere...

hoşbuldum bitanem :1hug:

Çok teşekkür ederiz..Allahım sizlerin evlatlarına uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin..İnşallah bizlerde sağlıkla alırız kucaklarımıza ŞenizŞeniza.s.

ohh cinsiyetler ögrenilmiş elif kızın olacak hee dilmuh seninde oglun dimi ayy karıştırdımmı neee bu arada erkek fazla görünüyor listede.hadi bakalım saglıkla darısı bize başka ögrenmeyenlere...

ay evet darısı başımıza. çatlıcam meraktan. 11 gün var benim doktor gününe. sen ne zaman gidiyosun?

yok canım karıştırmadın çok sağol darısı öğrenmeyenlere artık.

ay canım süper bişey oleyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah gönlüne göre de verdi sanırım
maşallah allah nazarlardan korusun canım
ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim canım
hele aralara kız serpilmiş ya kız haberleri alınca daha da bir seviniyoz
erkeğe çok alıştık ondandır sanırsam

kıslar ben haftaya saçımı boyatmayı düşünüyorum

ayy bende boyatıcam beyazlarım cok uzadı.dun doktora sordum doguma yakın boyatırsın dedi bende rofle yaptırır gibi diplerine surmeden boyatsam olmasmı dedim ozaman boyatmama izin verdi.(yoksa kendimi neneler gibi hissetmeye baslıcam beim saclar komple bayaz cunku)

saçını mı boyatıcan :1shok: benim dr kesinlikle saçını boyatma dedi.... sen dr una sordunmu canım?
ya benim etrafımdaki hamile olan herkes saçını boyatıyo doktoruma sormadım boyadaki tek sıkıntı kokuyu içine çekmekmiş açık havadar bi ortamda boyatınca bişey olmazmış hem bitkisel boyatcam

nazlıı senin de hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korusun
bir gittim geldim baktım herkes güzel haberlerle gelmiş

cerin de bugün doktora gidecekti
o gelmedi herhalde

kızlarrrrr ya benim aklıma kaç gündür bişi takılıyo şimdi ben haziranın 6 da gidecektim normalde dr a eşim bana öyle söyledi ve bana 3 lü test yapılacak fakat şöyle bir sorun var ben 6 haziranda 17+2 oluyorum ve buda sanırım 16 + 18 haftalar arası yapılan bir test ve ben ozaman geç kalmış olacağım az evvel dr umu aradım ama çıkmıştı bugün yardımcısı açtı telefonu ona anlattım böyle böyle diye o hemen bilgisayardan benim bilgilere baktı ve siz p.tesi gelin dedi yani 15+4 olacağım p.tesi yani doğru zamandamı gitmiş olacağım ay kafam karıştı ya off kociş off nası dinledin sen dr u anlamadımki

acaba röfle yaptırmak zararlımıki boyatmadan aralara balyajmı attırsam acaba ya benim saç kahve dibiyle 1 ton fark var pek belli olmuo ama sinir oluorum heryeri aynı olsun istiorum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…