inşallah hepimiz her zaman güzel haberlerle gelirizaman canım tek sağlıklı olsunda hareketini görmeyelim bebişin çok uykusu vardı demekki.aman canım suyu ihmal etme.inş hep güsel haberlerle dönersin
teşekkürler canım inşallah sende bugün bize hayırlı haberler getireceksinAsebamm gözün aydın tatlım senindeehihoyyyt İnşallah yakın zamanda o baktericiklerden kurtulursun canım benim...Hep böyle iyi haberlerinizle gelin emi :Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim seni ve bebişini Şeniz
hayırlı olsun canım gözün aydınherkeze slm...
şimdi drdan geldim.
bebeğim gayet sağlıklı.
cinsiyeti belli oldu.
1 kızım vardı,1 de oğlum olucak hayırlısıyla...
allah herkezin gönlüne göre versin....
evet ya dr bişe demedi bi daha 23 haziranda gitcemcanım gözün aydın.bebişinde iyiymiş çok sevindim
bol su öneriyorlar zaten mikrop çıktığı zaman ihmal etme canım
emme şu cinsiyet konusunda bişey demiyorlar ya delüüü ediyorlar beni
sizlere haksızlık bence yaaaaa
evet dr teyzemizde güldüdemek takla atamıyor daha haa? ayy yerim ben onu yaaa :roflol: :roflol: ne tatlııı
ya ben daha hiç idrar tahlili yaptırmadımm ya bende de bakteri varsa
istemedi bu dr gacısı :1shok:
günaydın canım valla ben hemen dr. arayayım randevu verebilir mi o saate bakiim eğer olabilirse işyerimden de izin istiyim inşallah olur kaydirigubbakcemile2
cnm ben bu hastaneye gelmeye başladığımda dr. idar testi ve idrar kültürü bi dünya da kan tahlili istemişti aynı yere gidiyoz nan nie senden istemediler bak kızıyom gelirsem daaatırım orayıı hiaaayyyytttttt Çok üzgünüm çoook
ayrıca hiç korkma senin sadece maşallahın var cnm bakteri falan yok
valla bence senin oğluş emme gene de bilemeyiz artık 29 mayıs ta öğreneriz.
evet dr teyzemizde güldü
2-3 defa kıpraştı çabaladı takla atmaya ama beceremedi miniğim
bakalım senin minik napcak gittiğinde delikafadulden
mide bulantım var bu günlerde dedim (ben unutmuştum da kociş söyledi kaydirigubbakcemile3)
idrar tahlili alalım bazen idrar yollarında enfeksiyon varsa o da yapar mide bulantısı dedi
bana ilk test yaptırdığımda da idrar tahlili yapılmıştı
sen dr a gittiğinde söyle bi canım
ayy herkes oğluş diyo kıız niyeysee hadi hayırlısıı
söyle ama inşallah bişey çıkmazsöliimm bakalımm zaten bu ara midem bulanıyoo
günaydın annişler hihoyyyt
günaydın güzellerima.s.
günaydın canısı naber nasılsın?günaydın güzellerima.s.
günaydın efeeemmm kaydirigubbakcemile3günaydın annişler hihoyyyt
günaydın annişler hihoyyyt
hoşbulduk canım sonunda kavuştum sizlere.şuan herşey normal görünüyor hepimiz sağlıcakla dünyaya getirirz bebişlerimizi.kıslar size birey söyleyeceğim yengem 3 ay önce doğum yapmıştı.bebeği muaneye götürdüklerinde kalbi delik demiş dr.bebşte aşırı derece öksürük ve balgam vardı şimdi hast.yatırmışlar bronşit olabilir demişler ve birkaç ay sonrada kalpten ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum bu küçücük bebişe:Saruboceq:
Selam arkadaslar
2li testimin kan sonucu riskli cıktı hem testi yapan doktor hem de kendi doktorum CVS veya Amniyosentez(AS) önerdi.
sonucta ikisinin de duşuk riski mevcut esim de yaptırmaktan yana değil.
AS için 18 haftaya kadar beklemem gerekiyor CVS de kılolu olduğum daha zormuş ne yapacağım karar veremedim bu kadar zaman da beklemek istemiyorum
esim yaptırmayalım bir sey yoktur para tuzağı diyor ben arastırdıkca CVS yapıp rahatlayım diyorum sonucta down sendromlu cıkarsa allah korusun daha erken aldırma sansı var
ya da eşimin dediği gibi yaptırmayıp 9 ayı beklemek bunu da ben istemiyorum acıkcası
bu durumu yasamaış olan var mı amniyosentez ya da CVS yaptıracak olan var mı
yorum ve önerilerinizi bekliyorum
herkeze slm...
şimdi drdan geldim.
bebeğim gayet sağlıklı.
cinsiyeti belli oldu.
1 kızım vardı,1 de oğlum olucak hayırlısıyla...
allah herkezin gönlüne göre versin....
bana da her gören kız diyo bakalım hayırlısı ne çıkacak
sen yine 29 da gitcen öğranirsin ben taaa haziran 22 yi bekliyecem :1no2:
oof daha çokmuşş ama sen bebişini yeni gördüüünnn
ben ne zamandır görmüyoom özlediimmm :çok üzgünüm:
oof daha çokmuşş ama sen bebişini yeni gördüüünnn
ben ne zamandır görmüyoom özlediimmm :çok üzgünüm:
günaydın zerenciimm
ay ben gene patlıcak bomba gibiyim kızlar yaa karnım çok şiiiişşş
akşam da böle oldumm
hafif kabızlık var gibi sankiimm ayy ben alışık diilim yer yemez sindiren bi bünyeydim yaanii
şimdi nefes alamıyooomm
patlıyom destnacım yaaahayırlı sabahlar canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz yoğunum şu sıralar .29nda gidicen doktora dimi 26 sında falan da ben gidicem kontrole yinemi seni geçtimkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu- inş bu sefer cinsiyeti öğrenirsin hayırlısıylaa bakalım yiğenimiz prensmi prensesmiiikaydirigubbakcemile2
günaydıınnGunaydın canımmm
sen nezaman gıdeceksın dr a
cınsyet ne zaman bellı oluyo senın bebısına.s.
sabahları 1 2 kuru kayısı yesen iyi gelir belkim.aman diyim kabızlığa bi bulaştın mı işin zor.... benim anal fissürüm vardı.hamileliğin ilk ayında yenilemişti ama çok şüküür iki aydır ne yesem hemencecik sindiriyomm. 1 hafta kayısı kompostosu içtim de düzene girdi..dua ediyom valla bebiş doğana kadar böle devam etsin diye.:Saruboceq: yoksam benim halim duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?