2009 Kasm Anneleri

slm canım valla bende bu hafta hiç giremedim benim yokluğumda farkedilmemş hiç baksana senağlama

cnm sakın üzme kendini bildiğim kadarıyla risk hiçbir zaman 0 çıkmıyo enim bir arkadaşım 2 li testi yaptırmamıştı 3 lü de de risk çıkmıştı tam oranlarını bilmiorum bayağı risk çıkmıştı ama sonra amniosentez yaptırdı ve gayet güzel çıktı sonucu Allah sağlıkla kavuştursun bebişine

amin şekercim yaa valla bi de yağmur yağıyo iyimi
servis için yürümem gerekiyo biraz inş. ıslanmam fazla
slm canım valla bende bu hafta hiç giremedim benim yokluğumda farkedilmemş hiç baksana senağlama

ben farkettim nan sordum alla allaaa klava:

ebisce üzme kendini valla çok kalabalık burası bende diyorum hep ama dedigimile kalıyor ama arkadaşların kötü niyetlerinde degil bende biliyorum sitem ediyorum işte...birde hepimizin bi,ncir türlü sorunu var malum gebelik heleki hala geçirememiş oldugumuz kusma bulantılarımızda varki vay halimize...ee sen neden yoktun be cicim..bende giya dün bugün baktım ara ara ama iştten tam anlamıyla vakit bulup adam akıllı katılamadım ki buraya......

bulantı ilacı için nazlıcım emedurun daha iyi kestigi söyleniyor ama bana doktorum dramamine verdi oda acayip uyku yapıyor bende fazla içmek istemiyorum ama hafif bulantı gelir gibi oldugunda içersen işe yarıyor ama bulantı artınca bazen işime yarayamayabiliyor.malum kusuyorum çünkü haliyle ilaçta çıkıyor...ama emedur iyi deniliyor...

bu arada benim mesai bitti yarın görüşürüz artık..kendinize iyi bakın yegenlerimede tabii.

evet cnm yaa çokyoğun işler kk ya giriyom ama ne yazabiliyodum ne de okuyabiliyodum ayrıca her gün girip seni sordum millete çok korktum valla bişi oldu sandım sanaklava:

k.bakma canım ya geldim evime sonunda ee ne zaman geliyorsun kuzum banahihoyyyt

amin şekercim yaa valla bi de yağmur yağıyo iyimi
servis için yürümem gerekiyo biraz inş. ıslanmam fazla

ben farkettim nan sordum alla allaaa klava:
tahmin ettimdi zati senin merak etceeni :jeyyar: canım arkadaşım gel öpem seni Şeniz
napiyosun bakem iyimisiniz cicim ? 29 da gitcen dimi dr. a ay ben de 30 da gitcem ama acaba diyom 29 da izin alabülümüyümkü gidim de seni de göriim orıda sen kaçta gitcen dr. a?naniknanik

mavicim şaka yaptım şaka alınmadım ben de giremedim çok fazla açıkçası işler inanılmaz yoğun cnm ya senin şu bulantın ne olcek böyle kuzum keşke yapabileceğimiz bişiler olsa

k.bakma canım ya geldim evime sonunda ee ne zaman geliyorsun kuzum banahihoyyyt
canım öncelikle bahsettiğin küçük için rabbim şifa verir inşallah tez vakıtte ilk fırsatta gelmek isterim valla eğer uygunsa senin için hihoyyyt

itekcim 2 li yaptırdın mı? bebiş nasılmış cinsiyet bellimi büyümüşmü yaramaz kedi ? oynadı mı? anlatsana

itekcim 2 li yaptırdın mı? bebiş nasılmış cinsiyet bellimi büyümüşmü yaramaz kedi ? oynadı mı? anlatsana

yok canım 2li yapmadı sadece ense pilisini ölçtü normal dedi gelecek ay 3lü yapacak.cinsiyet için erken dedi mecbur bekleyeceğim biraz daha.ayy teyzesi bi görsen ellerini monitörün ekranına getirdi anne beni al der gibi ayy yerim ben onu yaa.seninde 9 gün kalmış canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum

Gözünaydın İtekcim, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.........

ayy kızlar geçmişi felan okumadan haberleri verip kaçacam
bebişim gayet iyiydi ama oynamadı benimki o kadar da meyve suyu içtim
ama tepe taklak yatıyordu dr takla atmaya çalışıyor ama daha atamıyor dedi
1-2 zıpladı ama beceremedi
ense kalınlığı iyiymiş sonuçlar çarşamba çıkacak
cinsiyet konusunda bir bilgi yok ama
bu arada mide bulantım olduğunu söyledi kociş dr da idrar tahlili istedi
bol miktarda bakteri çıktı tek dozluk toz olarak bir antibiyotik verdi bugün içecem sadece
ve çok su iç dedi günde 2,5 lt
işte haberler böyle öpüyrm hepinizi
bu arada satla tam uyumluymuş geçen gittiğimde 4 gün gerideydi

aman canım tek sağlıklı olsunda hareketini görmeyelim bebişin çok uykusu vardı demekki.aman canım suyu ihmal etme.inş hep güsel haberlerle dönersin

inş canım hepimizinkini inş sen nasılsın canım görüşmeyeli

İyi diyelim iyi olalım, benimde pazartesi 3lü testim yapılacak onu bekliyorum. Birde bu aralar sanki bebişimin kıpırtılarını hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum midemmi kaynıyor yoksa bebişimmi zıplıyor:)

canlar ben kaçıyorum oğluşun karnını doyuracağım kendinize ve bebişlere iyi bakın

Canım benden istendi.Hayırlısı inşallah cvs bilemiyorum önerilmedi bana amniyo denildi bakalım yarın ne denilecek..Düşüncelerinde çok haklısın haftalardır düşünüyorum ama moralimi yüksek tutarak yoksa çok yıpranıyorsun tavsiyem iyice araştırman öyle yol alman beklemek birkaç hafta okadarda zor değil en azından cvs daha tehlikeli diye biliyorum Allahıma emanet bebişin..Hiç birşey olmayacak iyilik haberlerini alacaksın..Keşke takip etseydin yazdıklarımızı okusaydın geçmişi bir değil iki değil kaçıncı kişisin sen..Allahım yanınızda olsun sakın sakın çok üzülme ..Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq:

Asebamm gözün aydın tatlım senindeehihoyyyt İnşallah yakın zamanda o baktericiklerden kurtulursun canım benim...Hep böyle iyi haberlerinizle gelin emi :Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim seni ve bebişini Şeniz

slm kıslar ben size çok yasman demedim mi :jeyyar: işte hepsini okuyamadım gözlerim pörtlüyo :1rolleyes: ne yaptınız merakta ediyom :uhm:
öncelikle doğum günümü kutlayan ceren karazeytin karakız zeren06 ve ismini saymadığım bütün arkadaşlara teşekkür ederim a.s. inşallah sizde nice yıllara mutlulukla bebişlerinizle girersiniz Şeniz
itek hoşgeldin herkez seni merak ediyodu küçük annemiz nerde diye soruyoduk ahh canım bebişini görmüşün ne şanslısın ayy yavrumm annesini özlemiş fındıkım yaa Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin hepimize aminn :Saruboceq:
yaren21 niye öle alınganlık ediyon yaa burdayız okuyoz yazdıklarınızı bak cvp ta yazıyoz mutlu anniş olki bebişinde mutlu olsun sositososito
şimdilik aklımda tutabildiklerim bu kadar okudum biraz ama aklımda tutamıyom -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…