2009 Kasm Anneleri

canım sulu şyler yemiyormusun bol su iç zerenin dediği gibi kayısı çok iyi gelir canım vitamin olark elevit kullananlarda oluyormuş gerçi bana olmadı hiç ama vitaminde etki edebilir. bu arada dün bir doktor dinledim 17.haftada bebek anne karnında başını dik tutabiliyor dedi bol yürüyüş önerdii annelere sıcak havalarda 11.14 arsı dışarı çıkmayın güneşin zararlı etkisine maruz kallmamak için su tüketimi çok önemlii meyve tabiki

kartanesi bir şey diycem unutuyorum bende son gittiğimde doktor gelişimin adett tarihinden daha ileri olduğunu söyledii ama bu bizim haftamızı değiştirmiyormuş ilk gittiğimizde keseyi ölçüyıolarya ıona geri ya erken döllenme yda normal deniyor sonradan değişmezmiş her hafta bebek farklı gelişirmiş tickeri deiştirdin yaayerimseniben

ay kız öyle yapem barii yaaa
evde vardı emmeee unuttum ne zamandır yemiyom benim olmamıştı hiç baştan beri bu hafta hem gaz hem şişkinlik
oooff
evet canım kayısı ye veya kompostosunsu iç
ama en kolayı kuru kayısı alıp 3-4 tane yemek
aa kıslar taze kayısıda çıktı haaaaa

anamm bu gidişle kartanesi doğurunca öğrencek :)

hehhehheeee sankim sen farklısın
bence sizin dr aynı ya dr tembel beceriksiz tam bakamıyo kaydirigubbakcemile3

karazeytin alemsin kıs bak bu iç aklıma gelmedi benimki sezeryan olcak ama olsun gel birlikte doğuralım bebişlerimizi ama şeyma gacısı hangi birimizle uğraşacak onu bilemem :roflol::roflol: :roflol:

asabe gözün aydın canım güzel haberler duymak çok güzel sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil anacım taklada atamamış yerim ben onu ya minik şey nelerde biliyo

herkeze slm...
şimdi drdan geldim.
bebeğim gayet sağlıklı.
cinsiyeti belli oldu.
1 kızım vardı,1 de oğlum olucak hayırlısıyla...
allah herkezin gönlüne göre versin....

canım gözün aydın kızın abla olacak demek hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kızında varmı kıskançlık falan kaydirigubbakcemile3

canım dr bana da yürüyüş yap dedi
ama ilk gün 5 dk 2.gün 10 dk diye arttır ve 30 dk dan fazla yürüme dedi
ona göre yürüyüşüde abatmayın kıslarrr
benim bebişte geçen gittiğimde 4 gün gerideydi şimdi satla aynı olmuş

canım sürekli su içiyorum ama sulu yemeklere karşı pek hoşgörülü bakamıyorum midem bulanıyo gibi oluyooo hem elevit de kullanmıyom ama birdenbire neden olduysa bööle

yaaaa destnaa yaaa bana ne ben büyüttüydüm bebişimi ne güzel :1closedeyes:
neyse bakalım 29unda gidince ne olur öğrenirizi erken mi gitmiş geç mi belkim geri alırız gene :icecream:

aaaa yolalım o dr gacısını görup ınsan soylemezmı yaaa

taze kayısı çıktı emme 8-10 liraydı yaw erik alıyom 6 ya maltıya da kayısı erik kadar şanslı diil bu konuda kaydirigubbakcemile3
dr.umuz aynı değil kıız hastanemiz aynıı
baksana onunki idrar tahlili istemiş benimki istemedi
turp gibi gördü heralde beni :roflol:

destna nasıl yani.. ben ilk gittiğimde 1 hafta geriydi daha sonrakinde sat ile aynıydı... yani şimdi benşm bebiş aslında ilk haftaki gibi 1 hafta geride mi oluyoo

aaaa yolalım o dr gacısını görup ınsan soylemezmı yaaa

valla bilmiyom anam yaa o haftalarda herkes öğrendi
bi benimki demedi emin olmadan sölemeyen cinsten olabülüüü
haa bu arada baktım kkda dr.um epidural normal yaptırıyomuşş
inş. iznine falan denk gelmez de öyle olur benimki yaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bu sabah
ya ben sabah 6:30 da kalktım uyuymadım Nazlım aklıma geldi inşallah sağlıklı güzel mutlu haberlerle gelir bize
benide heyecan bastı p.tesi gideceğim dr 3 lü test yapılacak allahım inşallah sağlıklı çıkar sonuçlar
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin kızlar :Saruboceq:

destna nasıl yani.. ben ilk gittiğimde 1 hafta geriydi daha sonrakinde sat ile aynıydı... yani şimdi benşm bebiş aslında ilk haftaki gibi 1 hafta geride mi oluyoo

yok canım şöle oluyoo
şimdi mesela 12. haftada 13 haftalıkmış gibi gelişmiş oluyo ama sonraki hafta belki gelişme daha yavaş oluyo aynı hızla ilerlemiyo o zaman 14. haftada gene 14 haftalıkmış gibi oluyo ben öle anladım yaani

şimdi ben 12. haftada gittim 4 gün daha büyük çıktı bakalım şimdi gidince belki o 4 gün tolere edilmiş olcak ve gene aynı günümde olabilcemm

büyüt canım yakışırr:jeyyar: bu arada ben hissediyorum diyorum bebişimin harelketleinii inanmıyonuss işte kanıtı alıntı yapasmadım yaziyim baree -tatlicadiarzu-

16.haftadan sanda öneriler var kartanesii oku bakk

kabızlık için günde en az 6 8 bardak su içilmelidir günde 2 kez meyve porsiyonu tketilmelidir

bebeğinizin boyu 11.5 cm ve 110 gramdır(ben son gitiğimde 90 gramdı)

bebeğiniz artık başını dik tutabilmelidir.

ve en önemlisii

kol ve ayak hareketlerii belli düzende meydana gelmektedir bazı gebeler bunu gaz sancısı ve ya kanat çırpması olarak algılayabilirr

dış genital organları artık ultarosonla net görülebilirr

kız kartanesii senin doktoraa söyle bak desin artıkınnkaydirigubbakcemile3

günaydıınnn karakızııımmm
sorma ya ben de sabah uykuyla uyanıklık arasında rüyamda nazlıyla beratefeyle falan uğraştım artık nasıl yer ettiyseniz kafamda :roflol:
inş. hayırlı haberlerle gelir
sen de pts güzel haberlerle gelceennn
beratefe nerde bu arada yaa

daha da görmezse dr.u değiştircem nan bu neee :dilcikar:
anaa iki gündür benim gaz sancısı dediğim şey bebişmi ki
yok artııkk
bebiş diil yaa gerçekten gaz sıkışması bence

kız ben sabahtan beri su içip duruyom ama meyveyi akşam yiyomm yaz meyveleri de yenmezki şimdi odada kütür kütür erik mi yicem yaw

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun...kartanesi benimde doktor geçen gittigimde söylemedi gerçi hafta olarak sanırım sen benden önce idin dimi?sat 8 şubat benim...uni ile aynıyız biz ama oda ögrenemedi sanırım...doktor seninkini gördü de söylemediyse erkektir erkekten genelde emin olamıyorlar...belli de olmaz tabii bende geçen gittigimde gördügünü ve söylemedigini düşünüyorum ama bakalım 4 haziranda inşallah görürüz arkasını dönmezse..kartanem seni rüyamda gördüm nan..

evet seni iyi görmüş daha ne istiyon kaydirigubbakcemile3
canım ne kadr pahalı kayısı orda geçen hafta pazarda 4 idi bu hafta 2 ye aldım
erik burda ilk çıktığında 6 idi şimdi 1-2-3 geziyo kaydirigubbakcemile3

inşallah nazlım da sende çok güzel haber getireceksiniz
aklınıza hiç kötü bişey getirmeyin alkisalkisalkis

canım şimdi biz hamile olduğumuz anlamak için test yapıyoruz sonra doktora gidiyoruz dimii
kimi gittiğinde keseyi göremiyor yada yeni oluşuyor dokytor yada görüyorr sonraa ilk ölçtüğünde keseyii diyorkii evet son adet tarihiyle uyumlu ona göre deiğişiyormuşş yanii en başta denilen şimdi her hafta bebişimiz bizim beslenmemizle yada gelişimi gereği ya önde oluyor yada 3 gün geride ama bu bizim gebelik hafttamızı değiştirmiyor okişmiii oyy yoruldum jinekolog olcam bennnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…