erkek annelerı sıze sorum göbegınızde cızgı cıkmaya basladımı
erkek annelerı sıze sorum göbegınızde cızgı cıkmaya basladımı
canım bende çizgi değilde şöyle göbişin yan tarafında yukardan aşağı doğru ince damar var.
bende de yok gaaba ama ben ne annesi olduumu bilmiyom henüz kaydirigubbakcemile3
dilmuh senin bebiştemi erkek belli oldumu kiiCADIARZU
kartanesi bence oğlun olucak ama sürprizde gelebilirkaydirigubbakcemile2
evet canım belli oldu çarşamba günü üçlü test yaptırdık şükür iyi çıktı sonucumda
canım çok sevinmdim bu ara pek giremedim çok şey kaçırmışım Allah sağlıklı sıhhaatli kucağmıza aldığımız gnleride göstersin inşş
sen zaten bu gidişler anca doğduğunda öğrenecen cinsiyeti :roflol: :roflol: :roflol:
ama ben sana sölim senin ki kesin kızzz bak görürsün karakız dedi dersin kaydirigubbakcemile3
ben de henüz cinsiyet öğrenemedim ama çizgim belirmeye başladı 58 numero kadın çorabı gibin renkte bi çızık var göbük çukurumdan aşaaaakaydirigubbakcemile3
kızlar cınsıyet tahmın eden bır arkadas var ya sevım 84 tu galıba baktınız mı ona
ben de henüz cinsiyet öğrenemedim ama çizgim belirmeye başladı 58 numero kadın çorabı gibin renkte bi çızık var göbük çukurumdan aşaaaakaydirigubbakcemile3
he valla a.s akşam göstertirim bacımsositososito:roflol::roflol: :roflol: :roflol: nan manyak gacı sabah sabah koparttın beni ya 58 numero gibi çizgi ha :roflol: :roflol:
ben bakmadım valla dr. bilem tahmin edememişken o nasıl ediyomuş yaw :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?