2009 Kasm Anneleri

valla doğru diyon kız benim dr. da sölemiyo b....lu s....li ye mana bulmuş misali oldu :teytey: nan kartanesi 29 işi tamam benim saat 4 te randevum uyar mı sana gidelim cinsiyetleri de görelim sora barabar gelürük burda hava ataruk he ne dersin sositososito

bakın bı kızlar cınsıyetı bellı olanlar bır baksın bakalım ne kadar dogrukendı dogum tarıhınızı esınızn dogum tarıhını bırde sat yazdım ve kac taftalık gebe oldugumu yazdım ben

bugün nazlı doktora gidecekti amniyosentez yapılacak bugün dimi?inşallah güzel sonuçlar alırız..
bugün yapılmayacaktı galiba sadece görüşmeye gitti galiba
kız benim evime çok yakın kuruluyo pazar kaydirigubbakcemile3
ben hiç marketten almıyom o yüzden hem daha taze hemde ucuz oluyo
ucuzluktan daha çok pazardakiler daha güzel
işte büyükşehirin zorluğu :jeyyar:
ayy ben karar vemiyom naıl yapacağıma daha
ama normal olursa epidural isterim

canım ya o arkadaşın çekeceği çile varmış öyle olmuş
benim dr mu duyanlarda niye ona gidiyosun kadının biri ölmüş diyo
bende onun vadesi yetmiş dr hergün kaç ameliyat yapıyo
hepsi iyi oluyoda ayda yılda 1 tane kadına bişe olmuş diye kötümü ilan edceğiz diyorum
hem ölen kadında da sorun varmış
kızlar şimdi benim doktor bana %90 cinsiyet tahmini yaptı ben 2 hafta sonra tekrar gitsem acaba %100 söylermiki alışveriş yapmak istiyorum 15 gün falan yurt dışına çıkıcam Allah izin verirse
ayy biz senle aynı günüz bana bişe demedi dr ama evire çevire iyice baktı
belki gördüde demedi
erkek annelerı sıze sorum göbegınızde cızgı cıkmaya basladımı
kız benim yengemin kızı olcek ama ondada var çizgi şimdi 18 haftalık
ve 15. haftada çıkmaya başlamıştı bide göbek deliği dışarı çıkmış iyice

ben de henüz cinsiyet öğrenemedim ama çizgim belirmeye başladı 58 numero kadın çorabı gibin renkte bi çızık var göbük çukurumdan aşaaaakaydirigubbakcemile3
aman cinsiyetin tiple çıkan çizgilerle anlaşılacağını heeeç düşünmüyorm

kızlar cınsıyet tahmın eden bır arkadas var ya sevım 84 tu galıba baktınız mı ona

nerde kıss hani göremiyommm bende gidem soram bi hele :uhm:

ayy bende de var mı yok mu yaa oof açıp bakamıyom da işyerinde merak ettim valla :roflol:

hemen tuvalete koş git bak bakem varmı yokmu kaydirigubbakcemile3

he valla a.s akşam göstertirim bacımsositososito

akşam gidiyos dimi
gelllllllll gellllllllllll chiccoyaaaaaaaaaaaa gelllllllllllllllll
kartanesi bu sefer kesin dövecek beni :roflol:

ban akız ıhtımalı yuksek dedı anacummm delikafadulden cınsıyetı bellı olanlar bır yapsın bakalım dogru acep

bakalım bnede yazdım bana ne diyecek
dr la karşılaştırcam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabiii dedğine dr demeden inanmam

kartanem valla rüyamda bize gelmişsin bişe çok uzun degil fazla konuşmadık ama bizde idin beraber oturduk falan sonra ben soruyorum buradaki isimlernizle gerçek iismleri karşılaştırıp kim kimdir deyii soruyom sende bana diyon ben egitimciyim diye bende diyorum hepsinde egitimci yazıyor diye birbirimize çıkıştık benim bir taraflarım açıkta kalmış sanursam..karazeytin nesli sen karakız uni kimsizniz biliyomda emme bir kaç klişi var halen onları çıkaramadım sanırım akşam aklımda kalmış ondan böyle rüya gördüm sanırım..

bizim evede yakın bir yerde pazar var pazar günleri oluyor emme pek sosyetigiz sankim daha pahalı oluyor sanırım bana öyle geldi gerçi yinede marketlere nazaran daha ucuz..ee bide çeşit bol seç begen al..sanki hangisi iyi anlıyorumda..alıyom bahtıma ne çıkarsa dün de karpuz alacaktım marketten bende eşimde seçmesini bilmiyoz alırız berbat çıkar diye vazgeçtim..kesmece satan bir yer bulup ikiye böldürüp alacam...ayy pazara gidesim geldi aşerdim sanki.:roflol::roflol:

canlız kız senmisin o y ile başlayan banada karakız başka isim söylemişti oda karıştırdı hatta bende başka birine sordum...birde diger kişileri çıakrabilsem ...sarışınım benim..

tövbe tövbe kalp gözümü açık kısskaydirigubbakcemile2 bu arada benim damarlarım çok belirginleştii varis oluştu bendee napcam yaaaaasenağlama

benimde bacaklarımdaki kılcal damarlar çoğaldı sinir oluyorum yaaa :1shok:

sen hala çözemedinmi kıs kim kimdir diye ama beni biliyon dime kaydirigubbakcemile3
ya canım akşam bende kocamdan karpuz istedim adamceğiz almış getirmiş ama içi pembe tadı pek güzel değildi garibim kesti tabağa koydu sonra ben nedesem beyenirsin kocacım bütün iştahım kaçtı krpuzu görünce ben böle karpuz istemiyom yaaaa dedim sen bunu ye yarın daha güzelini alacam dedi ay çok fenayım vallahi ya kaydirigubbakcemile3

mavı benı bılemedın mı ben y ıle baslayan bende karıstırıom valla lülülülülülü

ben seni biliyom :roflol: :roflol:

chicco nerde.anadolu yakasımı.ben avrupadayımda

canım chicconun anadolu yakasında aydınlı tarafında bir deposu varmış karazeytin sölemişti orda ayda bir defa tğm ürünler inanılmaz inidirmlerle satışa sunuluyomuş fiyatlar baya uygunmuş yani karazaytin gecen ay bi sürü şey aldı kendine oraya önce telefonla üye oluyosun biz olduk sonra indirim olduğu zaman sana mesaj geliyo
dün bana mesaj geldi bu akşam saat 18:00 ile 21:00 arası ve yarın sabah 09:00 ile 12:00 arası indirim varmış bizde bu akşam kıset olursa oraya gideceğiz inşallah bakalım neler var neler yok gerçi ben kıyafet almayacağım sanırım çünkü cinsiyet net değil ama bakacağım fiyatlara falan

aaaa çok iyiymiş ya.bana çok uzak aman ya aynı şehirdeyiz ama mesafe şehir dışı kadar.

ya bu isimleriibiz öğrenemiycezmii yanii sırmıdırrkaydirigubbakcemile3 face book yoksa biz insan deilmiyiz yanii gıcık oldum bananeeee yaaa :uhm:

ben dun öyle duydum da erkek annelerınde cızgı oluyormus kız annelerınde olmuyormus dunde dogum yapmıs bır musterım vardı erkek oldu cızgısı hala duruyordu kızlarda olmuyormus dedıler bakalım hihoyyyt

canım benim bebişim kız.o çizgi bende olustu hemde gebeliğin erken dönemlerinde olusmaya basladı.salı günü kontrolum var tekrar bakalım .

canım benim bebişim kız.o çizgi bende olustu hemde gebeliğin erken dönemlerinde olusmaya basladı.salı günü kontrolum var tekrar bakalım .

tatlım valla bende öle duydum ama bakalım ne kadar dogru kaydirigubbakcemile3 aman ben daha cınsıyetını ögrenemedım ya ondan kım ne derse ınanıym beeaa

tövbe tövbe kalp gözümü açık kısskaydirigubbakcemile2 bu arada benim damarlarım çok belirginleştii varis oluştu bendee napcam yaaaaasenağlama

anaa kız benimde bacaklarım üst kısmında bööle ince ince belirdi kılcal damarlar varis olmuyo o sanırım emmeee varise ilk adımmı acepp

anaa süpper kıızzz ben 15.30 da orda olcem girip çıkana kadar 16.00 olur heralde ayy ne güzeel ne güzeell :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…