nana bende gelmek isterim ama benim toktorum orada dgl işten izin alıp gelemem..biz en iyisi bir hafta sonu buluşuruz..
ya geçmişi okuyamıyommm karakızzzzzzz nereye gidionuz len noliyyyyy delikafadulden
canım arkadaşım, çok saol inşallah dediğin gibi olucak
eşime inan çok destek oluyorum bi gün bile kötü bişey söylemedim
hatta o arkadaşalrının hanımlarından bahsediyo ne biçim eşleri var
baskı yapıolarmış,laf söylüyolarmış kötü davranıyolarmış diee
benim karım melek diyor :)))
kıslar aylık bebek dergileri alıyomusunuz ben her ay alıyorum birde anne ve bebek kitabı aldınızmı ben almayı düşünüyorum alanlar varsa kimin kitabını alalım
canım o hemen gelemez
ancak akşama girer bence,işi çabuk bitmez, inşallah herşey yolundadır.
aman iyi ya yazmazsanız yazmayın yaa...alla alla.......
karakız aseba topicteki arkadaş size kıznız oolcak demiş gördünüz mü
elifsun kim yapıyor cinsiyet thminini ya nerede bende istiyoum.
kızlar bısey sorucam sıze
ebruhamıle gıyımden ınternet uzerınden kıyafet,pantolon alanınız oldumu
istanbuldaki yerı bakırkoyde ama fırsat urunlerı acaba oradada aynı fıaytmıdır
yoksa ınternete ozgu bı fıyatmıdır.
kafam karıstı bılgısı tecrubesı olanlar yardım ederse sevınırım
bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş
Merhaba Kızlar 2li test sonucları ultrason iyi kan değerleri problemli
kandaki risk 1/28 miş ultrasonla bileşkesi de 1/147
4-5 doktora sordum hepsi de amniyosentez veya CVS yapılmasını öneriyor
ben CVS istiyordum 11-14 haftada yapılıyor ve erken sonuc alıyorsun plesentadan numune alınıyormus
amniyosentez de 16-20 haftalar arası yapıplıp en az 2 haftada sonucu cıkıyormus
doktor ulatrason sonucların iyi sacede kanda problem olduğu için içim rahat dedi amniyosentez yapmamız hem kılon hem risk acısından daha uygun olacaktır.
amniyosentez yapacak doktora yonlendirdi haftaya da onunla kontrolüm sonrasında durum netleşecek insallah.
gelişmelerden haberdar ederim sizi inşallah sonuclar da iyi cıkar.
hıhııı benimki geliyoo zaten gelmese çatlar meraktan fındığımı özledim ben diyip duruyoo
ben fıstıkmışım bebiş de fındık
bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş
ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derimhıhııı benimki geliyoo zaten gelmese çatlar meraktan fındığımı özledim ben diyip duruyoo
ben fıstıkmışım bebiş de fındık
tabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdıeyttt havamıda atarım möhendissss hanımmm bakarmısınız şey sorcektim size acaba saçınızı çekebilermiyim a büle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
banada gönder banada msn hihoyyyt
kasım anneleriii günaydııınnnnnnnn hepinize....nasılsınız..............
kıs burdayım ben ama akşam karazeytin,nesli ve ben chicconun indrimli depo satışına gidecez kısmet olursa kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaa hainlerrrrrrrrrrbende gelcam asya yakasında mı gitceniz yerr ??
ya noluy buluşma falan mı var istanbullu gacılarr falla yoların habersiz bişi yaparsanızzzzzzzzzzz kötükedihüso
hamilerin yanında diyemem canınız çekerr demii büssürüü mama yaptım komşuları bekliyorum gelmdiler bayılacamm yaa açlıktann-tatlicadiarzu-
KARAKIZCIM bebeğim ve biz dergisi birde mother&baby alıyorum fekaaaat o ayki konuya bakıp hangisi daha işime geliyorsa onu alıyorum
tabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdı
çekme saçımıı :mymeka:
yolladım kız sana msnimi özelden ekle çıbık
istanbullular biraz zor buluşur anacım
gerçi şu neslü , karakız ve karazeytün cadıları chiccoya gidecekler topluca :dilcikar:
biz de ebisceyle doktorlarımıza aynı anda gitceez aynı hastaneyee
kıskananlar çatlasıın şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?