2009 Kasm Anneleri

ya geçmişi okuyamıyommm karakızzzzzzz nereye gidionuz len noliyyyyy delikafadulden

kıs burdayım ben ama akşam karazeytin,nesli ve ben chicconun indrimli depo satışına gidecez kısmet olursa kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz ne kadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah bebişinizde babasına uğur getirecek çok güzel bir iş sahibi olacak herşey daha güzel olacak

kıslar aylık bebek dergileri alıyomusunuz ben her ay alıyorum birde anne ve bebek kitabı aldınızmı ben almayı düşünüyorum alanlar varsa kimin kitabını alalım

ay ben hiç almadım ya sen hangi dergileri alıyosun canım sölede bende alayım

canım o hemen gelemez
ancak akşama girer bence,işi çabuk bitmez, inşallah herşey yolundadır.

dime nappim ya merak ediyorum anacım işte

aman iyi ya yazmazsanız yazmayın yaa...alla alla.......

kaydirigubbakcemile :mymeka: noldu nan hemen küsüyon sen yemekteydik heralde :jeyyar:

karakız aseba topicteki arkadaş size kıznız oolcak demiş gördünüz mü

aaa dur gidip bakayım en son gittiğimde dr erkek gibi ama emin değilim demişti p.tesi inşallah belli olur göstertirse bakalım kaydirigubbakcemile3

elifsun kim yapıyor cinsiyet thminini ya nerede bende istiyoum.

sen sus bakem küsenlere tahmin mahmin yok :mymeka:

canım benim annem ebru hamilenin ürünlerini izmirden aldı orda internetten modellere baksın ama internet fiyatları daha pahalı burda daha ucuz demişler

bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş

hamilerin yanında diyemem canınız çekerr demii büssürüü mama yaptım komşuları bekliyorum gelmdiler bayılacamm yaa açlıktann-tatlicadiarzu-

KARAKIZCIM bebeğim ve biz dergisi birde mother&baby alıyorum fekaaaat o ayki konuya bakıp hangisi daha işime geliyorsa onu alıyorum

bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş

ay bende sorriyim mi dur bakalımm ama altta tickerde yazıyo oğlum olucağı olmaskii birasda kız olsun yaa ortalık prens doldu prenseste isteriz isterizzkaydirigubbakcemile3

inş. hiçbişey yoktur canım haberlerini bekliyo olcaz kendini üzme

bana emin değilim ama erkek olabilir demiş :)))
yoksam hislerim gerçek mi çıkacak,,allahım ne olur kız dedi doktor kız olsun :)))

hıhııı benimki geliyoo zaten gelmese çatlar meraktan fındığımı özledim ben diyip duruyoo
ben fıstıkmışım bebiş de fındık

ay benimkide öyle muhakkak gelir dr a beni yalnız göndermez kendiside zaten meraktan ayrı çatlayacak bebişimi görcem diye gün saymaya başladı kaydirigubbakcemile3

he nan bu gacı nerdeyse hepimize kız demiş :roflol:
benimki p.tesi gösterirse belli olur bakalım doğrumu
en son 11+2 de dr erkek gibi ama emin değilim demişti

hıhııı benimki geliyoo zaten gelmese çatlar meraktan fındığımı özledim ben diyip duruyoo
ben fıstıkmışım bebiş de fındık
ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derim

kız eşin olcekmiş yanında ayıp olmasın adama hani biz de daha tanışmıyok ya o bakımdan manyak falan demesin bize internette tanışıp çııkan kaçan evlenen duyduk da int. de tanışan 2 hamilenin macerası da ilk olur atık:roflol:

eyttt havamıda atarım möhendissss hanımmm bakarmısınız şey sorcektim size acaba saçınızı çekebilermiyim a büle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

banada gönder banada msn hihoyyyt
tabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdı
çekme saçımıı :mymeka:

yolladım kız sana msnimi özelden ekle çıbık

nan karakızz dr. git gel hemen yaz hemi bazı arkidişler bi türlü yazmıolar hemen merakta koyuyolatr bizi de :1closedeyes:

ya noluy buluşma falan mı var istanbullu gacılarr falla yoların habersiz bişi yaparsanızzzzzzzzzzz kötükedihüso

istanbullular biraz zor buluşur anacım
gerçi şu neslü , karakız ve karazeytün cadıları chiccoya gidecekler topluca :dilcikar:
biz de ebisceyle doktorlarımıza aynı anda gitceez aynı hastaneyee
kıskananlar çatlasıın şakkıdı

hamilerin yanında diyemem canınız çekerr demii büssürüü mama yaptım komşuları bekliyorum gelmdiler bayılacamm yaa açlıktann-tatlicadiarzu-

hiç gözümüz yok hele benim hiç senağlama senağlama

KARAKIZCIM bebeğim ve biz dergisi birde mother&baby alıyorum fekaaaat o ayki konuya bakıp hangisi daha işime geliyorsa onu alıyorum

anlaşıldı şeker yerimseniben

tabi atarım beğenemedin miii möhendiis hemi de yökseğindeen şakkıdı
çekme saçımıı :mymeka:

yolladım kız sana msnimi özelden ekle çıbık

ekledim nan :jeyyar:

herkes buluşur toplanırr ben rizedeyim durum ağırr ay bayılıcam aryim şunları niye gelmiyolarr pizza soğuycakk kızlar ilk kez denedim tadına bakmadım
iyi olursa tarifi veririimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…