bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş
canım kocişin inşallah hayırlı haberlerle gelirtünaydın fıstıklarrr,cumanız mğübarek olsun
yine kaynatmışsınız bakıyorum da enerjinize hayranım valla
bende temizlik yaptım yine bugün banyoyu wc yi cifledim
çamaşır attım makineye , toz aldım anca gelebildim..
kızlarrr yaa bize dua edin ne olur bugün mübarek gün
benim koçiş hamile olduğumu öğrendiğim gün işten çıkarıldı
bugüne kadar hala bi iş bulamadı,şimdi yine bi iş görüşmesine gitti
dua edinde bu kez olsun nereye el atsak bi türlü olmadı
valla kafama takmıyordum ama bundan sonra sıyırıcam heralde..
kısmet işte 2 sene bebiş istemedik tam bebiş oldu,başımıza bunlar geldi
eşimde diyor ki kız çocuğu bereketli olur
göörüceksin bak ne güzellikler getiricek bize...inşallah dediği gibi olur...
hayırlısı olsun bakalımcanım zaten yüzdeli konuşuyo belki seni heyecanlandırmamak için demedi biz eşim ben doktor pipi gibi bişey gördük ama tabi emin diiliz ay çatlıycam ben bidaha gircem ultrasona gitmeden önce belki netleşir
geçmiş olsun canım inşallah test sonuçların olumlu sonuçlanırMerhaba Kızlar 2li test sonucları ultrason iyi kan değerleri problemli
kandaki risk 1/28 miş ultrasonla bileşkesi de 1/147
4-5 doktora sordum hepsi de amniyosentez veya CVS yapılmasını öneriyor
ben CVS istiyordum 11-14 haftada yapılıyor ve erken sonuc alıyorsun plesentadan numune alınıyormus
amniyosentez de 16-20 haftalar arası yapıplıp en az 2 haftada sonucu cıkıyormus
doktor ulatrason sonucların iyi sacede kanda problem olduğu için içim rahat dedi amniyosentez yapmamız hem kılon hem risk acısından daha uygun olacaktır.
amniyosentez yapacak doktora yonlendirdi haftaya da onunla kontrolüm sonrasında durum netleşecek insallah.
gelişmelerden haberdar ederim sizi inşallah sonuclar da iyi cıkar.
ayy baktım ama heeeç inanasım gelmedikarakız aseba topicteki arkadaş size kıznız oolcak demiş gördünüz mü
bana da kıs karakıza da kıs demiş delikafaduldenbana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş
herkes buluşur toplanırr ben rizedeyim durum ağırray bayılıcam aryim şunları niye gelmiyolarr pizza soğuycakk kızlar ilk kez denedim tadına bakmadım
iyi olursa tarifi veririimm
ay bende sorriyim mi dur bakalımm ama altta tickerde yazıyo oğlum olucağı olmaskii birasda kız olsun yaa ortalık prens doldu prenseste isteriz isterizzkaydirigubbakcemile3
ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derim
kız eşin olcekmiş yanında ayıp olmasın adama hani biz de daha tanışmıyok ya o bakımdan manyak falan demesin bize internette tanışıp çııkan kaçan evlenen duyduk da int. de tanışan 2 hamilenin macerası da ilk olur atık:roflol:
kartanesi ekledim canım seni kabul et olur mu.
yaaaaaaaaaa hainlerrrrrrrrrrbende gelcam asya yakasında mı gitceniz yerr ??
anadolu yakasında bacım bu yakadaysan tarif edelim sanada sende gel bu gacılar eyicene çıldırsın sonra kaydirigubbakcemile3
nan karakızz dr. git gel hemen yaz hemi bazı arkidişler bi türlü yazmıolar hemen merakta koyuyolatr bizi de :1closedeyes:
yazmammı kısss olmadı dr odasındaki pc den iki dakka izin alır yazarım :roflol:
herkes buluşur toplanırr ben rizedeyim durum ağırray bayılıcam aryim şunları niye gelmiyolarr pizza soğuycakk kızlar ilk kez denedim tadına bakmadım
klava: kaydirigubbakcemile nan bak hala ne diyo ya
aaaaa bana da mı kız demiiiişşş :1shok:
bakmadımdı dahaa
olsuun kıız bak bu yaştaki kızlar pek kıymetli olcak kız az ya alkisalkisalkis
bak ben kız demiştim ilk ona göre he kaydirigubbakcemile3
kartanesi ekledim canım seni kabul et olur mu.
tünaydın fıstıklarrr,cumanız mğübarek olsun
yine kaynatmışsınız bakıyorum da enerjinize hayranım valla
bende temizlik yaptım yine bugün banyoyu wc yi cifledim
çamaşır attım makineye , toz aldım anca gelebildim..
kızlarrr yaa bize dua edin ne olur bugün mübarek gün
benim koçiş hamile olduğumu öğrendiğim gün işten çıkarıldı
bugüne kadar hala bi iş bulamadı,şimdi yine bi iş görüşmesine gitti
dua edinde bu kez olsun nereye el atsak bi türlü olmadı
valla kafama takmıyordum ama bundan sonra sıyırıcam heralde..
kısmet işte 2 sene bebiş istemedik tam bebiş oldu,başımıza bunlar geldi
eşimde diyor ki kız çocuğu bereketli olur
göörüceksin bak ne güzellikler getiricek bize...inşallah dediği gibi olur...
-
kıs noldu niye küstün anam kötü bişimi dedik bişi oldu :bbo:
öpimde barışalım bari Şeniz
benim neyim eksik :mymeka: banada gönder bende ekleyecem
vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıympizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
pizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym
kaydirigubbakcemile3 mamalrını bızsız yıyosunhamilerin yanında diyemem canınız çekerr demii büssürüü mama yaptım komşuları bekliyorum gelmdiler bayılacamm yaa açlıktann-tatlicadiarzu-
ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derim
kız eşin olcekmiş yanında ayıp olmasın adama hani biz de daha tanışmıyok ya o bakımdan manyak falan demesin bize internette tanışıp çııkan kaçan evlenen duyduk da int. de tanışan 2 hamilenin macerası da ilk olur atık:roflol:
yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?