vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym
cevap :icecream: :icecream:
kızlar yaa benim cinsiyeti verdiginiz topikteki bayan baktı ama %50 kız ve erkek dedi yani eşimle bende aralık dogumlu olmudugumuzdan sonuç böyle çıkıyormuş..ve ilk defa bende böyle bir sonuç almış...
yaa ben yiyorum pizza ama biz evde pişiriryoruz dondurulmuş alıp pişiriyoru..yeri degl biliyorum ama salam degilde sucuk ve sosiside tost makinasında pişirip yiyoruz hani tost için...umarım bir sıkıntı olmaz...kartanesi bende siz uzun zmandır görüşmüyorsunuz gibi yapında öyle konuşun zaten eşinde az geri durur valla ben bile denk gelsem eşim ne oluyo der ...msnyede eklenenler olmuş bakıyorum..kartanesi bizimde burada yasaklı o yüzden giremiyorum bende ancak eve gidince akşam bakıyorum..
kızlar bu mide yanması ekşimesine bir çözüm varmı ya ben bu mideden çok çekiyom senağlama yine yanıyo
yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın
pizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
pastamı götürüyosunuz kim götürüyor durun bana da...ayy pis bogazım sanki dogru dürüst birşey yemiyorum kii..eskiden tatlı delisi idim şimdik çok az yiyorum daha çok tuzlu ekşi ayy kızımmı olacak nee??
vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym
canım biz eve hiç kola almıyoruz ama
gittiğimiz yerlerde benim yanımda içiyolarsa
benimde canım istiyo yarın barddak içiyorum dayanamayıp
o kadardan da bişey olmaz heralde
ben mesela sigara içmiyorum yaaa
cips kola felan yiyince arada o nlar benim kötü alışkanlığım
napim arada yemekten bişey olmaz diye avutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
cnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..
kızlar yaa benim cinsiyeti verdiginiz topikteki bayan baktı ama %50 kız ve erkek dedi yani eşimle bende aralık dogumlu olmudugumuzdan sonuç böyle çıkıyormuş..ve ilk defa bende böyle bir sonuç almış...
cnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..
mavicim aynı bende snein gibiyim tek tatlı niyetine yediğim şey dondurma
birde meyve...başkada bişey yemiyorum ne çikolata ne pasta
tiksiniyorum..sanırsam seninde kızın olucak :)
canım ne zamandır cips istiyo yaaa ama yemedim halaaa :çok üzgünüm:
ben yiyom valla canım istedikçe dayanamıyorum napim.
ben kartanesi, karakız mavi denizi ekledim
hanı ismi a....e olan varya işte o benimmmm
kız elifsun sende yolla adresini ekliyeyim senide
ben de yicem bugün bana ne bana neeee
ooh bugün cuma akşam film izleyelim karşısında da cips yiyelim ama kolasız da gitmez ki o şimdi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?