2009 Kasm Anneleri

aynen öyle canım yaa mutfağa giresim gelmiyodu şimdi heryer mis gibi oldu gelip gidip bakıyorum kokluyorum falan hihoyyyt
bi de halılarla koltukların silinmesi gerekiyo ama o yemiyo işte :roflol::roflol:
kızlar yaa siz yazın halıları kaldırıyo musunuz? ben normalde kaldırmazdım kociş sevmiyo ev taşınıyomuşuz gibi oluyo diyo ama bu sene kaldırmayı düşünüyorum temizlik daha kolay olur diye....

:lepi: ben sordum ben sordum hemen not alıyorum kitabı

cersucum bak görünce bayılıcaksın...hele bebişlerin alt açma ve banyo resimleri var, suratlar beş karış nasıl şirinlerrr ölürsünnnn :asigim::asigim:

bu arada cips yerine mısır patlatmayı deneyin derim ben... o da bağımlılık yapıyo hemi daha sağlıklı hemide güzeeell cokacimcoook bugün yapcaam ben.. pıtır pıtır patlatcam alkisalkisalkis

valla bende 2-3 kere yedim cips... normalde gazlı içecekleri içmezdim cips yemezdim. şimdi markete gidiyorum hemen bunlar takılıyo gözüme....yaramaz çocuk gibi oldum ... mısır iyi fikir...ağzım sulandıııı valla...önceden onu da yemezdim yağlı tuzlu vs diye.... huyum değişti yaa kaydirigubbakcemile3

kartanem sagol cvp için :roflol::roflol::roflol:
kız fazla tuza banma bizde o dertten muzdaripiz facia yakında bizdede çıkacak birde benim tansiyon fırlayınca iyice dellendi..birde ödem yapar artık dikkat yazda geliyor.benim yaz gelince ayaklarım ayak bilegim şişiyor ve şişmeye başladı dün bayagı şişti bugün bakalım ne durumda şimdi göremiyorum converse var..

ohh cipslar kolalar afiyet olsun hanımlar yerimseniben
bak şimdi benimde canım istedi :roflol:

yavv face'e daha gelecek yoksa ben gene dondurucam hesabı.... yakalandım kocişe :))) msn e ekleyin beni hepinisss....ordan yetişirim artık napimmm.... dünya gözüyle gördüm ya sizi daha ölsem de gam yemem :roflol::roflol:

nannn ne hava atıyorsunuz kıs bak bende sizin hast.gelirim kıskandırıp durmayın olan var olmayan var:roflol:

kolaaaa kolaaa ya nasıl birşey bu bagımlısı oldum resmen....cips bende alacam ama iş çıkışı aklıma gelirse o zmana denk aklıma başka birşey gelip unutmazsam...

uniii ne haber nerdeydin dün yoktun ...kız canına kastınmı vardıda o kadar temizlik yaptın..diyene bak bende çarş.günü mutfak tezgahına çamaşır suyu döktüm ovdum falan eldivende takmadım elime güya takamacaktım fazla temas etmeyeyim diye.ama unuttum nasıl koklamışım en sonun da kötü olunca farkettim eşimde yoktu evde o sırada nasıl temizleyip mutfaktan kaçtıgımı bilmiyorum..

canlarım ben geldim bu ne muhabbet yaw herkes birbirine msn adreslerini gönderiyor eee banada gönderin bari bende geri kalmayım sizlerden.haa bu arada mısır demişken dün akşam patlatıp yedim,çok leziz birşey yaa.kıslar size birşey soracağım demir hapına başlayan var mı ya ben 3 gündür kullanıyorum sabahları biraz bulantı yaptı o normal ama dün acayip şekilde mideme kramplar girdi neredeyse hast.gidecektm şuan bile elimi mideme dokunduramıyorum çok acıyor.acaba ilacın bi etkisi olabilir mi yaa meraktan öleceğim neden oldu bölee:uhm:

aç karnınamı içiyosun acaba canım ilaçlarda aç karna tok karna farkedioya geçmiş olsun

selam... ben 1,5 aydır kullanıyorum demir hapı ama akşamları iç demişti dr.. sen ne zaman içtin belki onunla alakalıdır. bazı vitaminler mideye dokunabiliyor. örn. one a day gündüz içince benim midemi çok fena yapıyodu..

çarşamba anneme gittim orda kaldımmm canım...saol valla bi sen farketmişin yokluğumu ayy bi de karakızımmm ...Şeniz

hahhh işte canım ben de aynen öyle başladım...mutfak tezgahı hadi başlamışken buzdolabı derken bi de baktım yerleri çamaşır suyuyla ovuyorummm :roflol::roflol:

ama şimdi fena oldumm...bişey yemem lazım...canım da hiçbişey istemiyo... :uhm:

aç karnınamı içiyosun acaba canım ilaçlarda aç karna tok karna farkedioya geçmiş olsun

ewet canım yaa aç karnına içiyorum kahvaltıdan önce iç demişti bugün bıraktım biraz ara veriyim acaba ondan mı diye olmazsa bende akşam içiyim yaa

yaa ben de elevite başladım o da beni bi tuhaf yaptı...birden bire 2 kg aldım ki yeme düzenim falan değişmedi ... karnım şiş...bi tuhafım yani... belki ilaçtandır bünye alışana kadar bazı ilaçlarda bu tür yan etkiler olabiliyo... gaz yapmış olabilir...:uhm:

ewet canım yaa aç karnına içiyorum kahvaltıdan önce iç demişti bugün bıraktım biraz ara veriyim acaba ondan mı diye olmazsa bende akşam içiyim yaa
en azından içmeden önce 1 dilim ekmek yiyerek içsen ekmek bastırır sanırım doktora yada eczacıya tekrar sorsan ben açkarna bunu içemiyorum midem çok feci oluyo diye vitaminler hep tok karnına içiliyo benim bildiğim ya

ayy canım dikkat et kendine yaa benim evin tadilatı yeni bitti işte bende kadın tuttum ama keşke tutmasaymışım uyuz yavaş yavaş iş yapıyor bir camları silebildi akşama kadar sözde fayanslarıda sildi ama annem hepsinin üzerinden tekrar geçti.bende buzdolabını siliyim dedim deterjanın kokusu bi acayip etti içimi -tatlicadiarzu-

unicim bendede çogu zman öyle oluyor şurayı hadi burayı derken kaptırıyoruz eşimde bu halime çok kızıyor ..ama hemen git birşeyler atıştır fazla deterjana maruz kalmışsındır sen..yogurt ta ye biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…