selam kasım annişleri
nazlım geldimi merak ettim :uhm:
uniiii aferimm çok yormuşsun kendini brafooo demekten kendimi alamıyoruummm
ama sorma sana da hak veriyom dün midem bulanmasına rağmen dün kalkıp heryeri çamaşır suyuyla silmek istedim çünkü öle gördükçe daha çok midem bulanıyooo
:lepi: ben sordum ben sordum hemen not alıyorum kitabı
bu arada cips yerine mısır patlatmayı deneyin derim ben... o da bağımlılık yapıyo hemi daha sağlıklı hemide güzeeell cokacimcoook bugün yapcaam ben.. pıtır pıtır patlatcam alkisalkisalkis
istanbullular biraz zor buluşur anacım
gerçi şu neslü , karakız ve karazeytün cadıları chiccoya gidecekler topluca :dilcikar:
biz de ebisceyle doktorlarımıza aynı anda gitceez aynı hastaneyee
kıskananlar çatlasıın şakkıdı
selam canııııııımselam herkese...a.s
aç karnınamı içiyosun acaba canım ilaçlarda aç karna tok karna farkedioya geçmiş olsuncanlarım ben geldim bu ne muhabbet yaw herkes birbirine msn adreslerini gönderiyor eee banada gönderin bari bende geri kalmayım sizlerden.haa bu arada mısır demişken dün akşam patlatıp yedim,çok leziz birşey yaa.kıslar size birşey soracağım demir hapına başlayan var mı ya ben 3 gündür kullanıyorum sabahları biraz bulantı yaptı o normal ama dün acayip şekilde mideme kramplar girdi neredeyse hast.gidecektm şuan bile elimi mideme dokunduramıyorum çok acıyor.acaba ilacın bi etkisi olabilir mi yaa meraktan öleceğim neden oldu bölee:uhm:
canlarım ben geldim bu ne muhabbet yaw herkes birbirine msn adreslerini gönderiyor eee banada gönderin bari bende geri kalmayım sizlerden.haa bu arada mısır demişken dün akşam patlatıp yedim,çok leziz birşey yaa.kıslar size birşey soracağım demir hapına başlayan var mı ya ben 3 gündür kullanıyorum sabahları biraz bulantı yaptı o normal ama dün acayip şekilde mideme kramplar girdi neredeyse hast.gidecektm şuan bile elimi mideme dokunduramıyorum çok acıyor.acaba ilacın bi etkisi olabilir mi yaa meraktan öleceğim neden oldu bölee:uhm:
kolaaaa kolaaa ya nasıl birşey bu bagımlısı oldum resmen....cips bende alacam ama iş çıkışı aklıma gelirse o zmana denk aklıma başka birşey gelip unutmazsam...
uniii ne haber nerdeydin dün yoktun ...kız canına kastınmı vardıda o kadar temizlik yaptın..diyene bak bende çarş.günü mutfak tezgahına çamaşır suyu döktüm ovdum falan eldivende takmadım elime güya takamacaktım fazla temas etmeyeyim diye.ama unuttum nasıl koklamışım en sonun da kötü olunca farkettim eşimde yoktu evde o sırada nasıl temizleyip mutfaktan kaçtıgımı bilmiyorum..
aç karnınamı içiyosun acaba canım ilaçlarda aç karna tok karna farkedioya geçmiş olsun
selam... ben 1,5 aydır kullanıyorum demir hapı ama akşamları iç demişti dr.. sen ne zaman içtin belki onunla alakalıdır. bazı vitaminler mideye dokunabiliyor. örn. one a day gündüz içince benim midemi çok fena yapıyodu..
canlarım ben geldim bu ne muhabbet yaw herkes birbirine msn adreslerini gönderiyor eee banada gönderin bari bende geri kalmayım sizlerden.haa bu arada mısır demişken dün akşam patlatıp yedim,çok leziz birşey yaa.kıslar size birşey soracağım demir hapına başlayan var mı ya ben 3 gündür kullanıyorum sabahları biraz bulantı yaptı o normal ama dün acayip şekilde mideme kramplar girdi neredeyse hast.gidecektm şuan bile elimi mideme dokunduramıyorum çok acıyor.acaba ilacın bi etkisi olabilir mi yaa meraktan öleceğim neden oldu bölee:uhm:
en azından içmeden önce 1 dilim ekmek yiyerek içsen ekmek bastırır sanırım doktora yada eczacıya tekrar sorsan ben açkarna bunu içemiyorum midem çok feci oluyo diye vitaminler hep tok karnına içiliyo benim bildiğim yaewet canım yaa aç karnına içiyorum kahvaltıdan önce iç demişti bugün bıraktım biraz ara veriyim acaba ondan mı diye olmazsa bende akşam içiyim yaa
çarşamba anneme gittim orda kaldımmm canım...saol valla bi sen farketmişin yokluğumu ayy bi de karakızımmm ...Şeniz
hahhh işte canım ben de aynen öyle başladım...mutfak tezgahı hadi başlamışken buzdolabı derken bi de baktım yerleri çamaşır suyuyla ovuyorummm :roflol::roflol:
ama şimdi fena oldumm...bişey yemem lazım...canım da hiçbişey istemiyo... :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?