bende 2 aydır elevit kullanıyorum iştah açıcı bir özelliği var bence ben birde progynex kullandım düşük tehlikem vardı ilaçlarla beraber 2 ayda 3kg aldım yayaa ben de elevite başladım o da beni bi tuhaf yaptı...birden bire 2 kg aldım ki yeme düzenim falan değişmedi ... karnım şiş...bi tuhafım yani... belki ilaçtandır bünye alışana kadar bazı ilaçlarda bu tür yan etkiler olabiliyo... gaz yapmış olabilir...:uhm:
benim bildiğim demir hapı yemekle beraber alınıyo...ben de daha önce kansızlık tedavisi görmüştüm...kahvaltı yaparken arada içiyodum...aç karnına içilmiyo diye biliyorum....
ya oo benim deyom kaç defadır duymuyon mu yaaanan yazdım az önce ama yenilemeden iki dk tlfdaydım uçmuşsunuz başı a sonu e olan kimdi eklemiş biiz facede dimi..
ay dur kız adresine ordan bakem de kaydedim msn e seniyavv face'e daha gelecek yoksa ben gene dondurucam hesabı.... yakalandım kocişe :))) msn e ekleyin beni hepinisss....ordan yetişirim artık napimmm.... dünya gözüyle gördüm ya sizi daha ölsem de gam yemem :roflol::roflol:
slm canımselam herkese...a.s
çarşamba anneme gittim orda kaldımmm canım...saol valla bi sen farketmişin yokluğumu ayy bi de karakızımmm ...Şeniz
hahhh işte canım ben de aynen öyle başladım...mutfak tezgahı hadi başlamışken buzdolabı derken bi de baktım yerleri çamaşır suyuyla ovuyorummm :roflol::roflol:
ama şimdi fena oldumm...bişey yemem lazım...canım da hiçbişey istemiyo... :uhm:
ewet bende de gaz var belkide ondan oldu bu aralar midem çok hassas zaten ne yesem dokunuyor neyse birkaç gün ara veriyim bariyaa ben de elevite başladım o da beni bi tuhaf yaptı...birden bire 2 kg aldım ki yeme düzenim falan değişmedi ... karnım şiş...bi tuhafım yani... belki ilaçtandır bünye alışana kadar bazı ilaçlarda bu tür yan etkiler olabiliyo... gaz yapmış olabilir...:uhm:
en azından içmeden önce 1 dilim ekmek yiyerek içsen ekmek bastırır sanırım doktora yada eczacıya tekrar sorsan ben açkarna bunu içemiyorum midem çok feci oluyo diye vitaminler hep tok karnına içiliyo benim bildiğim ya
yaa ben de elevite başladım o da beni bi tuhaf yaptı...birden bire 2 kg aldım ki yeme düzenim falan değişmedi ... karnım şiş...bi tuhafım yani... belki ilaçtandır bünye alışana kadar bazı ilaçlarda bu tür yan etkiler olabiliyo... gaz yapmış olabilir...:uhm:
ayy canım dikkat et kendine yaa benim evin tadilatı yeni bitti işte bende kadın tuttum ama keşke tutmasaymışım uyuz yavaş yavaş iş yapıyor bir camları silebildi akşama kadar sözde fayanslarıda sildi ama annem hepsinin üzerinden tekrar geçti.bende buzdolabını siliyim dedim deterjanın kokusu bi acayip etti içimi -tatlicadiarzu-
unicim bendede çogu zman öyle oluyor şurayı hadi burayı derken kaptırıyoruz eşimde bu halime çok kızıyor ..ama hemen git birşeyler atıştır fazla deterjana maruz kalmışsındır sen..yogurt ta ye biraz..
bende 2 aydır elevit kullanıyorum iştah açıcı bir özelliği var bence ben birde progynex kullandım düşük tehlikem vardı ilaçlarla beraber 2 ayda 3kg aldım ya
oh ohh benden biri daha elevite ilk başladığımda 3 haftada 2 kilo aldım
ama artık almıyorum anladım ilaçtan mı değil mi öyle fazlada yememiştim
noldu anlamadım şimdi de aynı yiyom ama hiç kilo almamışım bu 3 hafta :uhm:
aynen öyle canım yaa mutfağa giresim gelmiyodu şimdi heryer mis gibi oldu gelip gidip bakıyorum kokluyorum falan hihoyyyt
bi de halılarla koltukların silinmesi gerekiyo ama o yemiyo işte :roflol::roflol:
kızlar yaa siz yazın halıları kaldırıyo musunuz? ben normalde kaldırmazdım kociş sevmiyo ev taşınıyomuşuz gibi oluyo diyo ama bu sene kaldırmayı düşünüyorum temizlik daha kolay olur diye....
nannn ne hava atıyorsunuz kıs bak bende sizin hast.gelirim kıskandırıp durmayın olan var olmayan var:roflol:
bi de bana eczacı yemekle alırsan süt yoğurt vb ile alma demişti zaten prosp.da da yazıyor.
çünkü sütlü şeyler demiri bağlıyor.
ay dur kız adresine ordan bakem de kaydedim msn e seni
canim ellerine sağlık ooohh ne güzel temizlenmiş mutfak
benim misafir felan gelince temizledim dip bucak
bide yeni gelin evi diye gezenler oluyoo(kayınvalidemin gıcık akrabaları)
iyice temisliyom kaydirigubbakcemile3
halı kaldırmayı sormuşsun vallahi bizim burda kaldırmazsak olmuyo
yanıyosss çünkü :jeyyar:
benim kandırıkçı bir yardımcım var salı gelecekti gelmedi onu bekleyom
halıları kaldırmak eçün kandırıkçı amma ben evde bırakıp gidiyom aşama bi geleyom ki
ooohhh ev mis kaydirigubbakcemile3 güvenilir napım onu bekliyom işte
aşk olsun bizde farkettik herhal
bu hafta merak edilenler diye ilan vercem bi daha
bu haftakiler
uni, beratefe, itek, ebisce ...
aman aklıma gelmedi şinci baskı varya alkisalkisalkis
oh ohh benden biri daha elevite ilk başladığımda 3 haftada 2 kilo aldım
ama artık almıyorum anladım ilaçtan mı değil mi öyle fazlada yememiştim
noldu anlamadım şimdi de aynı yiyom ama hiç kilo almamışım bu 3 hafta :uhm:
ya bende elevit çok iyi bi ilçmış diye bu ay dr.istemeyi düşünüyordum neyse vazgeçtim yaaa:1shok:
ay uni gelmiş hoşgelmiş nan ne temizliği hemde çamaşır suyuyla zopamı istiyon sen bakimklava:
nan sen ne zaman evlendin yeni geliiinnnay dur kız adresine ordan bakem de kaydedim msn e seni
canim ellerine sağlık ooohh ne güzel temizlenmiş mutfak
benim misafir felan gelince temizledim dip bucak
bide yeni gelin evi diye gezenler oluyoo(kayınvalidemin gıcık akrabaları)
iyice temisliyom kaydirigubbakcemile3
halı kaldırmayı sormuşsun vallahi bizim burda kaldırmazsak olmuyo
yanıyosss çünkü :jeyyar:
benim kandırıkçı bir yardımcım var salı gelecekti gelmedi onu bekleyom
halıları kaldırmak eçün kandırıkçı amma ben evde bırakıp gidiyom aşama bi geleyom ki
ooohhh ev mis kaydirigubbakcemile3 güvenilir napım onu bekliyom işte
yok güzelim yaa ben halı malı kaldırmam o ne ya ööle eve ayrı bir hava katıyor halı
ayrıca halı olmayan yer daha bi toz oluyo sanki yaa
benim de halılar yıkanacak ne zamandır halı yıkama mak. alayım diyodum almadık hala hala almazsa eşim yıkamaya vercem halıları artıkk :dilcikar:
ulan nerde o canliz denen gacı nerdeee aklım çıktı yerinden nan face bi video koymuş manyak karı nan yazsana altına hamile korkak tırsak gacılar bakmasın diye altına kaydirigubbakcemileklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?