2009 Kasm Anneleri

demek altın kızlar msnde :roflol: :roflol:

ayy yeni gelin seniiii
anaam nişanlıyken kaynanayla mı uğraştıınn -tatlicadiarzu-

bacılar ben bırsey daha duydum bakalım sızde tutuyormu kayınpederınızın ılk cocugu ne ıse genelde erkek cocugununda ılk cocugu öle oluyormus benım cevremde cok öle cınsıyetını ögrenenler bı dusunsun bakım ne kadar dogru

yolla kız yolla ay msnde varsın artık ordan yaz da ben de yıkatam ya korkuyom halıları karıştırıyolarmış mafediyolarmış bazıları apartmana da ilan asmışlardı da cesaret ediğp veremedim

karnım acıktı yaa kızlarrr
anam yiyom yiyom doymuyom artı kiloda almıyom nası iş anlamadım kaydirigubbakcemile3

yaa bende öle.canımda birşey istemiyor oturup düşünüyorum ne yesem diye yiyorum 1 saat sonra yine aynı dert hiç mide bulantım olmamasına rağmen 3 ayda 1,5 kilo almışım:lepi:

Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye

aaa o sevil gacısı bana da kız dediydiii
ama destna ebisce gacıları erkek diyoo
karakız da kız diyo
bakalım kim bilceek
bana da erkek gibi geliyodu amaa sanki kız olsa daha güzel olmamaıkii CADIARZU

yok canım yanlış demekki benim kayınpederin ilk kızı olmuş,2.de kız,3.benim eşim olmuş tabii sonradan olmuş.ama benim ilk bebiş erkek,yani teori yanlışkaydirigubbakcemile3

anam ben heyecanlandım ne güzel görüşeceksiniz orada..uni kız sen aslen nerelisin?

canım aslen karadeniz... ama annem babam da çok küçüklermiş geldiklerinde...oralarda bi bağımız kalmamış yani...bi teyzem var samsunda o da sonradan gitme....

arkadaşlar dr gittik ve geçen sayfalarda ki cinsiyet tahmini testini bende yaptım erkek çıkmışdı doğru çıktı dr da erkek dedi :)

allahımmmmm gene mi prens geliyo delikafaduldendelikafadulden özlemcim gözün aydın canımmm :lepi: yav kızlar birbirine düşürücek oğlanları bu gidişle :roflol::roflol:

demek altın kızlar msnde :roflol: :roflol:

amannn ne demezsiinnnn....:tomato: ne dedikodular dönüyodur allah bilirrr :roflol::roflol:

nası yane ben dediğinden bişi anlamadım şimdi kayınpederimin ilk çocuğu benim görümcem oluyo zaten iki kardeş kocişim kaydirigubbakcemile3
ama şölede bişi var kocişkomun tarafı hep ilk çocuklar kız olmuş bakalım ay ben çatlayacam meraktan kaydirigubbakcemile3
p.tesi ye ne kaldı dime

yaa bende öle.canımda birşey istemiyor oturup düşünüyorum ne yesem diye yiyorum 1 saat sonra yine aynı dert hiç mide bulantım olmamasına rağmen 3 ayda 1,5 kilo almışım:lepi:

bide akşam işten çık eve git yemek yap ne yemek yapacam diye düşün kara kara off offf :uhm:

o zaman erkek olcak bizimki
ama benim babamın babasının ilk çocuğu erkek babamın ilk çocuğu kız
hemi de kayınpederimin ilk çocuğu erkek onun oğullarının hepsinin ilk çocukları kız -tatlicadiarzu-
yok canliz tutmadı bu :roflol:
ben de şey duydumdu annenin ilk çocuğu neyse senin de ilk o olurmuş ama o da çok geçerli diil :roflol:

bugün alırım ben bu kitabı bulursam inşallah d&r da vardır herhalde dimi ya ben hep zayıflığa alışkın olduğum için yürüyüşüm bile değişti şiş hissediyorum kendimi hep kambur yürüyorum artık vallahi

benım cevremde tutan cok ama tutmayanda var benım esım tarafı ılk cocuk hep erkek genelde kız az var onlarda eltımınde erkek ama beım kız olcak dermısım kaydirigubbakcemile3

ahanda bu dediğin tuttu canım benim ilk abim doğmuş benimde ilk bebiş erkek.yaa 2.ler için tahmin yok mu ben 1.yi geçtimde:roflol::roflol::roflol:

ayyy kıyamam ona ya uyuyomuydu annesi ohh maşallah herşeyde iyi çıkmış gözün aydın canım

ahanda bu dediğin tuttu canım benim ilk abim doğmuş benimde ilk bebiş erkek.yaa 2.ler için tahmin yok mu ben 1.yi geçtimde:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: yok canım olsa bunlarında ne kadar dogrulugu var mechul duydugumuzu denıyoruz ıste cınsıyetını ögrenene kadar böle meraktan ıste anam napalım delikafadulden

ankaralı annişler bişe sorcamm size....

saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt

şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:

ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…