valla unuuttuğun biri varsa yandınn... :roflol::roflol:
canım ekledim seni msn e ama çevrimdışıyım şu anda çünkü benim kaynana takımı orda...kaynanacığım ablası ve kız kardeşi şimdi onlarla uğraşıcak dermanım yok açlık başıma vurdu zaten :roflol::roflol:
yaw sorma anam bide işyerinde hoparlöründe sesi açıktı millet bana baktı dönüp noluyo der gibi kaydirigubbakcemile3
t
kız ben ekimde evlendiydim
7 ay oldu daha delikafadulden
ama 2,5 yıl nişanlı kaldım
benim kociş 2.yi okuyodu okulu bitirdi askere gitti geldi
bende 2,5 yıl kaynana ve akrabalarını ağırladım kafamçokkarıştı
bencede yaa ben halısız yapamam geçen gün yıkamacıya gönderdim harika yıkamışlar bizim ufaklık çok batırmıştı.şimdi halıların üzerine birde örtü attım bebişler büyüyene kadar böle artık.bence halı yıkama mak.falan uğraşma ver yıkamacıya istersen tlfn numarasını vereyim gelip evden alıyorlar.benim halının lekelerini çıkardıysa herkesinkini çıkarırkaydirigubbakcemile3
karnım acıktı yaa kızlarrr
anam yiyom yiyom doymuyom artı kiloda almıyom nası iş anlamadım kaydirigubbakcemile3
erkek mıı sevıl ın yaptıgını mı dıon tatlım kaydirigubbakcemile3 ayy bendede kız deı yuppıııııııııııııı kızım olcak benım :içelim: senın bebısde hayırlı olsun canım sen gördun mu pıpıyi
bacılar ben bırsey daha duydum bakalım sızde tutuyormu kayınpederınızın ılk cocugu ne ıse genelde erkek cocugununda ılk cocugu öle oluyormus benım cevremde cok öle cınsıyetını ögrenenler bı dusunsun bakım ne kadar dogru
anam ben heyecanlandım ne güzel görüşeceksiniz orada..uni kız sen aslen nerelisin?
arkadaşlar dr gittik ve geçen sayfalarda ki cinsiyet tahmini testini bende yaptım erkek çıkmışdı doğru çıktı dr da erkek dedi :)
demek altın kızlar msnde :roflol: :roflol:
bacılar ben bırsey daha duydum bakalım sızde tutuyormu kayınpederınızın ılk cocugu ne ıse genelde erkek cocugununda ılk cocugu öle oluyormus benım cevremde cok öle cınsıyetını ögrenenler bı dusunsun bakım ne kadar dogru
yaa bende öle.canımda birşey istemiyor oturup düşünüyorum ne yesem diye yiyorum 1 saat sonra yine aynı dert hiç mide bulantım olmamasına rağmen 3 ayda 1,5 kilo almışım:lepi:
bugün alırım ben bu kitabı bulursam inşallah d&r da vardır herhalde dimi ya ben hep zayıflığa alışkın olduğum için yürüyüşüm bile değişti şiş hissediyorum kendimi hep kambur yürüyorum artık vallahiben de progestan kullandım en başta... ama 2 ayda 3 kg normal canım yaa ben birden şiştim anlamadım noluyo...
bak o dediğim kitapta hamile bi kadının her ay boydan resmini çekmişler...göbişin gelişimini ay ay görüyosun çok güzel... ben bakıyorum şimdi bi dahaki ay böyle olucam falan diye...kadın toplamda 12 kg almış...ilk 3 ay 2 kg.. 4. ve 5. ay yarım kilo...6. ay 1,5 kg...7. ayda birden 4,5 kg almış..8.ayda 2 kg... 9.da da 1 kg...
inş bizim de böyle olur kilo artışı...şimdi sadece bebişin sağlıklı olmasını düşünüyoruz ama doğduktan sonra da kiloları dert etmeye başlarız heralde kaydirigubbakcemile3
o zaman erkek olcak bizimki
ama benim babamın babasının ilk çocuğu erkek babamın ilk çocuğu kız
hemi de kayınpederimin ilk çocuğu erkek onun oğullarının hepsinin ilk çocukları kız -tatlicadiarzu-
yok canliz tutmadı bu :roflol:
ben de şey duydumdu annenin ilk çocuğu neyse senin de ilk o olurmuş ama o da çok geçerli diil :roflol:
Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye
ahanda bu dediğin tuttu canım benim ilk abim doğmuş benimde ilk bebiş erkek.yaa 2.ler için tahmin yok mu ben 1.yi geçtimde:roflol::roflol::roflol:
ankaralı annişler bişe sorcamm size....
saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt
şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?