2009 Kasm Anneleri

günaydın kuzucuklaarr...
öncelikle nazlımın iyi haberi gelmiş çok sevindim ara ara bakmıştım görememiştim adıvar bizi haberdar etmiş ..
mevzey yaa bi daha koy bebişini ben göremedim açılmadı burdaaa çok merak ettim
chiccocular da gitmiş gelmiş :dilcikar:
biz de dün deli gibi gezdik valla bacaklarım ağrıdı artıııkkkk

haa ebisceee yaa bişey sorcamm sen fatih hast. beşevlerdeki yerine mi gidiyon yoksa hoşdere mi?

günaydın kartanesii nazlıcım iyimiş mesaj da yazmış bize kaydirigubbakcemile2 inş sonuçlarda çok güzel çıkıcak inşş sen neler ypıyosun canım nereleri gezdin bakiyim
haftasonu halen daha burda hva kapalı bende bebek yeleği örüyorum çok küçük sevimli br şey olucak bitince resmini koyarım

günaydın güzellerim

az yor la kendini az yorr!!:mymeka:
merhaba arkadaslar ben de geldım ...herkese saglıklı hamilelik dilerim kasım ayına kadar
hoş geldin tülaya.s.
inşallah kuzum, hadi hayırlısıyla artık:asigim:

nazlım güzel haberler gelicek biliyorum çünkü hepimiz senin ve bebişin için dua ediyoruz kendine dikkat et ve evet dediğin gibi süper süper pozitif düşün her şey çok güzel olacak
:1hug:

neslüüüüüüüüüüüü sen o kaaaaa iş saydığıma bakma laaaa anca evi toplayıp sildim süpürdüm balkon yıkayıp çamaşır asmayı yemedi dö....m :roflol:
onlarda bu akşama kısmetsaaaa

kızlar aranızda yarın doktora gidicek varmı ben gidebilirim kontrolum vardı yarına randevu alabilirsem çok heyecanlıyım ikili yapmadı doktor 3lü yaptırsammı yapmasammı kerar veremiyorummCADIARZU

günaydın bıdıklarım günaydına.s.
cerin afferim yavrım azcık yapmışsın:1shok:
manyaka bak gerisinde ne varmış ki, ağırları bitirmişsin, yazık yahu sana, yorgun hissetmesen de feci halde yoruluyorsun zaten, acısı sonra çıkar maazallah, belin melin ağrır. Aman diyim az pis kalsın hiç bişeycikler olmaz. Bak bize, yapmadık da öldük mükaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda yarın doktora gidicek varmı ben gidebilirim kontrolum vardı yarına randevu alabilirsem çok heyecanlıyım ikili yapmadı doktor 3lü yaptırsammı yapmasammı kerar veremiyorummCADIARZU

bitanem doktorun üstelemezse boşver benceyerimseniben

bitanem doktorun üstelemezse boşver benceyerimseniben

saol canımm a.s. eşimde öyle diyor doktordaa yanılma payı çok diye anlattı birde telaşı var ne çıkıcak stresii falan bakalım yarın ola hayrolaa senin nasıl gidiyor ne zaman gidecen doktoraa prensesinmi olacak acabaakaydirigubbakcemile2

dün bir haber aldım nisanın 5inde evlenen kuzende gittği gibi hamile kalmışş hem sevindim hem üzüldüm kız daha 20 yaşında eşiyle doğru dürüst gün geçirmeden hamile kaldı hayırlısıı artıkınn

günaydın kıslar

nazlıcım çoook geçmiş olsun Allahın izniyle sonuçlarda çok çok çok güzel çıkacaktır inşallah

az önce bi hapşurdum kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi yaaaaaaaaaaa zaten boğazım şiş gibi hissediyorum

günaydın kızlar.
ohhhhhh nazlıdan güzel haberler gelmiş.inşallah perşembeye bize müthiş haberler vercek

................senin nasıl gidiyor ne zaman gidecen doktoraa prensesinmi olacak acabaakaydirigubbakcemile2
.......
valla kuşum benim daqha randevu tarihim belli değil, malum devlet hastanesine gidiyorum ben, o son keşfettiğim gacı baya bi ilgili idi, ona denk getiricez, cinsiyeti de öğreniriz umarım artık:asigim:

.........
az önce bi hapşurdum kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi yaaaaaaaaaaa zaten boğazım şiş gibi hissediyorum
hapşurunca bana da oluyo, kendini sıkma sakın o haldeyken, daha şiddetli oluyo yoksa,
ayrıca ufaktan ufaktan önlem al tatlım, mevsim geçişleri çok hassas oluyoruzyerimseniben

kızlar evi toparliyim bugün dersde var hiç çalışmadımm ben kaçarss hepinizii öpüyorum

cersucum çok yaşa iyi yaşa bende çok hapşırırım alerjik benimkii sakın tutma hapşırığını ıhlamur tarçın limon karşımını bolca tkett canımcım geçmiş olaa

dün sabah kahvaltıya gittik ağaçlıklı falan bi yere amaa hava baya bi serinledi geri döndük kardeşim gelmişti onu gezdirdik baya bi yorulduuummm
hafta içi yemeğimi bile yapamadımmm normalde haftasonu 3 çeşit yemek yapıp haftaiçi onları tüketiyoduk bu hafta işim zor olcak bu akşam bi kaç çeşit yemek yapabilsem... -tatlicadiarzu-

nazlı geçmiş olsun hiç üzülmeyin rabbim öyle sağlıklı çocuklar verecek ki bizlere bu bekleyişler güzel anı olarak klacak

dr. yapılcak derse yaptır kuzu ben öle yapıcamm bakalım 29unda gidince ne dicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…