merhabalar ben 2008 kasım annesiyim hepinizi allah kurtarsın şimdiden yaza hazırlıklı olun çok fazla güneşte kalmayın, bol bol su için ve siz siz olun mutlala badem yağı sürün çatlaklar için ve ve ve bol bol yüzün inanılmaz bir duygu suyun içindeyken karnınızda hareket ettiğini hissetmek.. inanın kızlar en güzel zamanlarınız çok iyi değerlendirin bütün kış evde olacaksınız yerimseniben
merhabalar ben 2008 kasım annesiyim hepinizi allah kurtarsın şimdiden yaza hazırlıklı olun çok fazla güneşte kalmayın, bol bol su için ve siz siz olun mutlala badem yağı sürün çatlaklar için ve ve ve bol bol yüzün inanılmaz bir duygu suyun içindeyken karnınızda hareket ettiğini hissetmek.. inanın kızlar en güzel zamanlarınız çok iyi değerlendirin bütün kış evde olacaksınız yerimseniben
havuzu tavsiye etmem ama yinede size kalmış birşey çünkü havuz temizlikleri kimyasallarla yapılıyormuş en güzeli denizya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
günaydın anişler ili gündür internet yoktu nasılsınız bakıyım
günaydın bıdıklarım günaydına.s.
cerin afferim yavrım azcık yapmışsın:1shok:
manyaka bak gerisinde ne varmış ki, ağırları bitirmişsin, yazık yahu sana, yorgun hissetmesen de feci halde yoruluyorsun zaten, acısı sonra çıkar maazallah, belin melin ağrır. Aman diyim az pis kalsın hiç bişeycikler olmaz. Bak bize, yapmadık da öldük mükaydirigubbakcemile3
canımcım ben yıllardır havuza girmiyorum çünki havuzda ne kadar mikrop varsa kapıyorum artık tatili bekleya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
aaaaaaaaa canım fatihin neresinde oturuyorsun ben her hafta sincandayım annemlerde sincan_lalede dayımlarda fatihte
heh geç kaldınız hadi siz de buluşunnn kötükedihüso
aman iyi buluşun napim :dilcikar:
günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek İnşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.
Nazlı'yı bekleyen ve ondan haber bekleyen tüm hamiş cici anne adaylarımıızın dikkatine!!!
Çok kolay geçmiş perşembe günü sonuçları alacaklarmış . Şimdi yatıyormuş annesi gelmiş yanına. Bir kaç gün dinlenmesi gerekiyormuş. Çok selamı var tüm KK'ya...
En kısa sürede dinlenir dinlenmez yine paylaşımlarına devam edecek..
Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etti yaa,çok ama çok şükürler olsun.
ŞenizDünyanınnnn En Tatlıı En Güzellll En Ennnnnnnnnn En Sevgi dolu annelerine yeniden Merhaba:) a.s.a.s.
Hepinizden özür dilerim öncelkle merakta bıraktığım için ama elimde değildi çok Şükür Adıvarım yazmış hepinizi haberdar etmiş ..
Ogün kontrol dediklerinde aniden alıverdiler amniyosenteze işlem oldukça basit ama korku varyaaa anlamsızlaştırıyor herşeyi şükür dualara girdik öylede çıktık.En son küçücüğü gösterdler yine bıcır bıcır kalp atılarını gümbür gümbğr dinlettiler sonrasında dedim yaa cinsiyeti anacım yine kapattı bacaklarıkaydirigubbakcemile3
Neyse sonra doğru hastane yatağına 1 saat yatıyoruz sırt üstü biliyorsunuz o güne kadar içim dışıma çıkan ben ne bulantı ne birşet heyy dedim Allahımmm kurban olayım sana bıçak gibi bulantı yok oldu herkez şok Rabbim yardım elini uzattı yine..Neyseki rahatça yattım sonrasında 3 gün dinleneceksn tamam peki..
Doğru anneme geçtik mecburen orada yattım ama yanımda birşey yoktu gece eve geçirdi eşim bizi annemlerde yanımda tabii işte eenn enn zoru o yataktaa öylesine yatmak oldu yapacak birşey yok o dizi senin bu dizi benim ama elim ayağım belim koptu koptu..
Bugün dolanıyorum evde artık ve iyiyizz çok şükür bu küçücük dinlyor teyzeleri beni dedimki ona" Sıkı tutun Annecim" Oda tamam dedi:1hug::asigim:Kıyamam ona ben
Sonuçlar normalde 1 ay sonrasında verilecekti ama birmiktar ücretle 1 haftaya indirebiliyoruz eşim yok yeter moral vs tükendideyip hemen alıverdi tarihi öne anlayacağız bu perşembe bizim için büyük gün herşey güzel olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Bol bol dua etmeye devam ogüne kadar ve süper süper pozitifff düşünüyoruz ki iyilikler gelsin bizi bulsun:Saruboceq::1hug:
Yarın ara ara bakarım en azından yavaş yavaş normal hayata dönücez sadece bu hafta ağır hareketler:CüvCüv:
Hepinizii öyle seviyoruzkiiii çokta özledik teyzeleri yazdıklarınız bizim için söyledikleriniz merakınız okadar anlamlıki tarifsiz bizim için güzel yüreklerinizi tek tek öpüyorumm bebişleri yiycem zaten:1hug:
Canımsınnnıızzzzzzz :sm_cool::dance::teytey::hooray:
ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
dün sabah kahvaltıya gittik ağaçlıklı falan bi yere amaa hava baya bi serinledi geri döndük kardeşim gelmişti onu gezdirdik baya bi yorulduuummm
hafta içi yemeğimi bile yapamadımmm normalde haftasonu 3 çeşit yemek yapıp haftaiçi onları tüketiyoduk bu hafta işim zor olcak bu akşam bi kaç çeşit yemek yapabilsem... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?