2009 Kasm Anneleri

merhabalar ben 2008 kasım annesiyim hepinizi allah kurtarsın şimdiden yaza hazırlıklı olun çok fazla güneşte kalmayın, bol bol su için ve siz siz olun mutlala badem yağı sürün çatlaklar için ve ve ve bol bol yüzün inanılmaz bir duygu suyun içindeyken karnınızda hareket ettiğini hissetmek.. inanın kızlar en güzel zamanlarınız çok iyi değerlendirin bütün kış evde olacaksınız yerimseniben

NESLıCıM DESTNACIM saolun benimde bu pamukcuklara alerjim var bugün ıhlamur içiym bari bu hapşırıkla bebek 2 takla atmıştır herhalde

ya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama

merhabaaaaaaaa.ya verdiğin tavsiyeler için sağol.haklısın bu günler geri gelmezz tadını çıkarmak lazım.ben yüzcem diyorum büyüklerim yok aman sakın bilmem ne diyolar varmı ki bi sakıncasıııı

merhabalar ben 2008 kasım annesiyim hepinizi allah kurtarsın şimdiden yaza hazırlıklı olun çok fazla güneşte kalmayın, bol bol su için ve siz siz olun mutlala badem yağı sürün çatlaklar için ve ve ve bol bol yüzün inanılmaz bir duygu suyun içindeyken karnınızda hareket ettiğini hissetmek.. inanın kızlar en güzel zamanlarınız çok iyi değerlendirin bütün kış evde olacaksınız
canım ya doğumunuzu nasıl yaptınız

Bıdıkcanlar kahvaltıya gidiyom, bulantı ve halsizlik var bugün kırıcam okulu anlaşılan. Görüşürüz birazdana.s.

kızlar ya ben sürekli acıkıyorum midem boşalınca acaip bir mide bulantısı oluyo bişeyler atıştırınca geçiyo önceden açlıktan bulandığını farkedememiştim sizdede oluyomu birazcık mide boşalsın hemen bulanmaya başlıyo eğer mide daha boşsa bulantıdan ölüyorum buda yeni çıktı

sana tavsiyem eğer seviyorsan leblebi kesinlikle hem bulantını alır hemde midendeki suyu çeker

günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın

ya sormayın bacılar bende bi bacak ağrısı varki sormayın yauw neslü kızma temizlikten falan önce vardı geçmio bi türlü bacaklarımın arka kısmı boydan boya damarları çekilio sanki sizde de var mı ya bel ağrısı zaten hak getire öldürüyo da bide bacak çıktı başıma senağlama

cerin hafta sonu çok kötüydüm miğren krizi tuttu cumartesi günü sabah erkenden doktora gittim nörolojiye ama hiç bir şey yapmam dedi sadece ağrı kesici ve merhem verdi boyun damarlarına masaj yap dedi ama çok iyi geldi

günaydın kızlarrr

ayyyyy çok geçmiş olsun canım bendede gribal belirtiler var boğazım şiş gibi çok dikkat etmeliyiz yaaa bide ben 10 günden önce iyileşemiyorum vicks yap ben geçen sefer öle yapmıştım

günaydın kıslar
hepinizin süpper bir hafta geçirmeniz dileğiyle Şeniz
ayy nazlıcığımdan çok güzel haberler gelmiş
inşallah perşembe bu güzel haberlerin devamıda gelecek
alkisalkisalkis
karakız canım senden de güsel haberler bekliyos :CüvCüv:
nesli, karakız ve karazeytin alışverişler yapılmış
hayırlı uğurlu olsun kızlar iyigünlerinde giymeyi kullanmayı nasip etsin Allah'ım :Saruboceq:

aaaaaaaaa canım fatihin neresinde oturuyorsun ben her hafta sincandayım annemlerde sincan_lalede dayımlarda fatihte

ben fatihin hemen girişinde, harikalar diyarının Eryaman tarafındayım..

heh geç kaldınız hadi siz de buluşunnn kötükedihüso
aman iyi buluşun napim :dilcikar:

olabilir canımmmmm.. bizim ne eksiğimiz var sankim :lepi:

bi erkek daha geliyo yaniiii gözün aydın... delikafadulden

çok şükür iyi haberi geldiiii...hihoyyyt rahatladım vallaaaa

nazlı geçmiş olsun canım.. perşembe günü güzel haberleri bekliyoruz :Saruboceq:

ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri

kocaman olmuş maşallah.. çok şeker sırnaşık şey

günaydın kızlarrr

geçmiş olsun.bende de hafiften bi gribal durum var gibi...

olsun canım dolaşmakta insana iyi geliyor hele yürümekk...

yaparsın becerirsin yemek işi nedirkii malzemen olsunirdene yapıcağına karar ver hele düdüklü tenceren yada clipson vardaa işin daha da kolaylaşır hemde vitamini kaybolmuyor yiyeceklerin

şu 3lüyü doktorla yarın bir konuşak bakalım randevu alabilirsem-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…