2009 Kasm Anneleri

narciceğiiiii akşam nerelere gittin bakim sennnnnn gezentee :)))

ssorama yaa sabah ayrı gittim kursa sonra ordan sergiye ordan misafirliğe akşam geldim biraz dinlendim yine çıktım dışarı artık o kadar yorulmuştumkii anlatamam Allahım du çocuk ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3
kesin çok gezen bişey olur
ahh canım sorma nee yaziyıyolar hafta içi yetişilmiyo sonra haftasonu yoklar hepsi alışveriş gezme ohh tanışma sendee gittinmi cihicco ya çok güzel indirimler varmış

yok be güzelim anasının dininde o chicco ya gidene kadar zaten benzin parasıylan çocuğun her ihtiyacını alırım kendi çöplüğümde kaydirigubbakcemile3

canım sana gerçekten çok teşekkür ederim bizi rahatlattın inan sana özelden mesaj yazana kadar inan nazlının tüm akadaşlarını tek ket baktım acaba bize kim haber getirebilir diye düşündüm sonrada baktım bize tek yardmcı olacak kişi sensin ve sana durumu anlattım beni kırmadığın ve tüm forumdaki arkadaşlara nazlımızda böyle güzel haberler getirdiğin için tekrar teşekkür ederim
nazlımız kendisine iyi baksın yormasın bol bol dinlensin dualarımız onunla inşallah sonuçlarda çok güzel gelecek allahın izni ile

kızz karakızz faceden baktım sana anam sen havalı gacısınnn wowwww maşallahhhhh yauwwww delikafadulden

narçiçeği cerin nasılsınız kızlar narçiçeği oğluşunmu oluyo canım hayırlı olsun gözün aydın
bende yarın sabah gidiyorum kızlar inşallah cinsiyetini öğrenirim
ama asıl inşallah üçlü test sonuçlarım iyi çıkar

chicconun o deposunda satılan ürünler teşhir ürünler iade gelenler yada bozuk olup tamir gören ürünlermiş diye duydummm ne kadar doğru bilemem emmee
şimdi böle söleyince de kedi ciğer olayı gibi oldu eme falla ben milletin yalancısıyın laa şakkıdı

ay allahım test değince tüylerim diken diken oluyo valla allahım herkesi mutlu edecek hayırlı sağlıklı sıhhatli sonuçlarla karşılaştırsın işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ay canummmmmmm işallah gösterür cinsiyetini sence nolcek içine doğan bişi var mi bacı

kızlar bu arada arkadaş hamileliğinde 'lierac çatlak kremi' kullanmış ve harika dio.ilk başta bilmiodum çatlamaya başlayınca doktorum tavsiye ettiçok çok memnunum dedi.bende ondan alcam göğüs karın ve bacaklarının üst kısmıyla kalçalarına kullanmış sadece karnına sürme dedi tavsiye eden doktoruda hamileyken kullanmış ben bacaklarıma kullanmadım çatladı sen kullan demiş benim de gelmezdi aklıma valla bacak falan :))

ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
anamm ne tatlı kız bebişin maşallahhhhh
hadi bakalım canım güzel haberler getir bize hayırlısıyla güzelliklerle geleceksın bize canım

bende doktora çatlak için sordum ne kullanabılırım diye bana sadece vucüdünü iyi nemlendir kişiden kişiye değişir dedi...ondan ben almaktan vazgectimm..doktorum para tuzağı dedi canımmm

MEVZEY kocaman olmuş bebişin yaaa maaşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin yerim ben onu mıncıklayasım geldi benimde 20gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum ne kdar büyüdüğünü

sağol canım benim görüceksin her gittiğinde dahada büyümüş allahım hepimizinkini korusun inş. :Saruboceq::Saruboceq:

oyy oyy oyyyyy ben onu yerim yaaa
zeynepim cok tatli masallah ona teyzesinden

insan dogsada bir an önce sevse istiyo bu resimleri görünce

Sağol teyziş sorma nasıl sabredicem kasıma kadar walla gün sayıyorum doktor dönmeyice dönsene beee dedide eşimle ben atlayasımız geldi üzerine şimdiden laf söylenince batıyor walla sence neye benziyo tahminde bulunsanaCADIARZU

Sağol canım poz vermeyi seviyor ama kıçını dönerek bize hiç dönmedi bu sefer canım bu 3 boyutlu ondan böle yanıltmasın seni kaç kere büyütülüyor seninki kıs ya ondan onun nazı annesi

Evet canım 3boyutlu renkli ondan böle bu kadar büyük ve canlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…