narciceğiiiii akşam nerelere gittin bakim sennnnnn gezentee :)))
Nazlı'yı bekleyen ve ondan haber bekleyen tüm hamiş cici anne adaylarımıızın dikkatine!!!
Çok kolay geçmiş perşembe günü sonuçları alacaklarmış . Şimdi yatıyormuş annesi gelmiş yanına. Bir kaç gün dinlenmesi gerekiyormuş. Çok selamı var tüm KK'ya...
En kısa sürede dinlenir dinlenmez yine paylaşımlarına devam edecek..
Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etti yaa,çok ama çok şükürler olsun.
kızz karakızz faceden baktım sana anam sen havalı gacısınnn wowwww maşallahhhhh yauwwww delikafadulden
narçiçeği cerin nasılsınız kızlar narçiçeği oğluşunmu oluyo canım hayırlı olsun gözün aydın
bende yarın sabah gidiyorum kızlar inşallah cinsiyetini öğrenirim
ama asıl inşallah üçlü test sonuçlarım iyi çıkar
ay canım ya o senin güzelliğin öyle çıbık kraker gibi biriyim işte ince vede uzun
anamm ne tatlı kız bebişin maşallahhhhhImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
hadi bakalım canım güzel haberler getir bize hayırlısıyla güzelliklerle geleceksın bize canımnarçiçeği cerin nasılsınız kızlar narçiçeği oğluşunmu oluyo canım hayırlı olsun gözün aydın
bende yarın sabah gidiyorum kızlar inşallah cinsiyetini öğrenirim
ama asıl inşallah üçlü test sonuçlarım iyi çıkar
kızlar bu arada arkadaş hamileliğinde 'lierac çatlak kremi' kullanmış ve harika dio.ilk başta bilmiodum çatlamaya başlayınca doktorum tavsiye ettiçok çok memnunum dedi.bende ondan alcam göğüs karın ve bacaklarının üst kısmıyla kalçalarına kullanmış sadece karnına sürme dedi tavsiye eden doktoruda hamileyken kullanmış ben bacaklarıma kullanmadım çatladı sen kullan demiş benim de gelmezdi aklıma valla bacak falan :))
MEVZEY kocaman olmuş bebişin yaaa maaşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin yerim ben onu mıncıklayasım geldibenimde 20gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum ne kdar büyüdüğünü
Maşalah annesi kocaman olmuş cinsiyeti bellimi Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli etsin İnşallah
oyy oyy oyyyyy ben onu yerim yaaa
zeynepim cok tatli masallah ona teyzesinden
insan dogsada bir an önce sevse istiyo bu resimleri görünce
tatlım kocaman olmuşallah kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
canım benim annem ebru hamilenin ürünlerini izmirden aldı orda internetten modellere baksın ama internet fiyatları daha pahalı burda daha ucuz demişler
maaşallah annesi maaşallah, seninki poz vermeyide seviyor anlasılan pekde güzel çıkmış maaşallah ben 18. haftaya girdim daha 1 tane söyle doğru düzgün anlaşılır bir fotosu olmadı bebişimin anlaşılan benimkisi paparazzilerden kaçmaya çabalıyo:roflol:
nazlıdan hbr gelmiş,çok şükür ..
hafta sonu herkes geziyo heralde sayfalar ilerlememiş hiç.
mevzey canım maaşalalh bbişine çok tatlı
renkli ultrason heralde dimi çok belirgin çünkü.
ben de temizlik yaptım şimdi bi ton ütü var onları yapıcam
sonrada koçişle akşamüstü gezmeye çıkıcaz
aman kızlar öğle sıcağında dışarda pek kalmayın
insan fenalık geçiriyo valla...
ben mart cerin nilkan sizi görüyom ve öpüyorum kocaman
hadi hoşçakalın..
anamm ne tatlı kız bebişin maşallahhhhh
sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?